PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΖΗΝΩΝΑΣ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙ ...ΔΗΜΑΡΧΟΥ;;; ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΚΥΡ ΣΑΒΒΑ ΚΙ ΑΦΕΝΤΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΟΜΥΤΗ... ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Η ΟΧΙ, Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ....
ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ" ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ; ΚΙ ΟΜΩΣ...
Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΙΩΓΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΣΕ ...ΔΡΑΣΗ
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...
ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.... ΙΔΩΜΕΝ

Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού κ. Ευάγγελου Πολύζου

dilosi_periousakis_katastasis_1.jpgdilosi_periousakis_katastasis_2.jpgdilosi_periousakis_katastasis_3.jpgdilosi_periousakis_katastasis_4.jpgdilosi_periousakis_katastasis_5.jpgdilosi_periousakis_katastasis_6.jpg

…selective default




Έπεσε ο παράς, από τας Ευρώπας ….


Χαράς Ευαγγέλια για την κυβέρνηση.
Έπεσε ο παράς, από τας Ευρώπας ….
Τώρα αρχίζει το μεγάλο φαγοπότι, έχουνε να φάνε … σε λίγο θα τους δούμε όλους σε διαστάσεις Πάγκαλου .
Αυτοί θα μασουλάνε και εμείς οι άμοιροι …(κοπρίτες) από τη γωνίτσα μας θα τους μετράμε τις μπουκιές, και θα τις καταγράφουμε όπως πάντα στις διάφορες ιστοσελίδες, ανοίγοντας τους την όρεξη περισσότερο ακόμα, μιας και καθώς λέει κι η παροιμία «Τον αραπη κι αν ......τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς»
Εδώ σπαταλούσαν το χρήμα κυριολεκτικά το πετούσαν όταν λεγανε πως δεν υπήρχε, φανταστείτε τι θα γίνει τώρα.
Τι υποβρυχιάρες έχει να παραγγείλει η Ελλάδα, ίσως όχι τώρα αμέσως γιατί ο αρμόδιος υπουργός ο Πάνος Μπεγλίτης είναι συγκροτημένος άνθρωπος, και τον διέπουν αρχές, ούτε Άκης είναι ούτε Γιαννος.
Μετα όμως ; στην μετά Μπεγλίτη περίοδο τι έχει να γίνει …
Εδώ μεσούσης της κρίσης με το «επτωχεύσαμεν» στα χείλη όλων δωσανε στην γραφική κυρία των «Spesial Olymbics» για κεινες όλες τις γραφικότητες της, εβδομήντα τόσα εκατομμύρια, όταν η προηγούμενη οργάνωση με περισσότερη φαμφάρα από τη φετεινή είχε κοστίσει λιγότερο από 30 εκατομμύρια.
Με τόσο σπάταλο κράτος και με τόσους αδηφάγους αξιωματούχους που το συγκροτούν μην ξαφνιαστείτε αν τους δείτε, να ζητούν από την Ολυμπιακή Επιτροπή την οργάνωση μιας ακόμα … Ολυμπιάδας, για να φάνε και όσοι δεν πρόλαβαν να φάνε από την προηγούμενη.
110 δις είναι αυτά, μόνο δια μέσου … ΑΚΤΩΡΟΣ θα τσιμπήσουν οι διάφοροι επιτήδειοι το κάτι τους ; και από τις … γνωστές δαιδαλώδεις προμήθειες ;
Όσο για το της … Ελλαντας χρέος .
Ουφ, για δυσάρεστα θα μιλάμε τώρα ; τώρα που φόρεσαν την ποδίτσα τους, πήραν και τα ακονισμένα μαχαιρο-πιρουνα τους, να ορμήσουμε να τους κόψουμε την όρεξη, για το ψητό που έχουν μπροστά τους ;
Ντροπή δεν είναι ;


Το άνθος κερασιάς

ΖΥΓOΣ (22 Σεπτεμβρίου – 22 Oκτωβρίου)

Η Ζυγίνα θέλει το σεξ της να είναι πάνω απ’ όλα ρομαντικό, και η στάση αυτή έχει καλές προοπτικές για θαλπωρή και τρυφερότητα.
Πώς να κόψεις το άνθος της κερασιάς: Ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατα ανασηκωμένα. Ζήτα του να γονατίσει ανάμεσα στα πόδια σου, καθώς πιάνεις το πέος του και το περιποιείσαι δεόντως. Καθώς διεισδύει μέσα σου, σήκωσε τα πόδια σου και τύλιξέ τα γύρω από τους ώμους και το λαιμό του, κυρτώνοντας την πλάτη σου για βαθύτερη διείσδυση. Ζήτησέ του να τραβηχτεί και μετά οδήγησε το πέος του κατά μήκος της σχισμής από τα οπίσθια μέχρι την κλειτορίδα σου. Καθώς πλησιάζεις στον οργασμό, ζήτησέ του να ωθεί πιο μαλακά και μετά φτάστε στην κορύφωση κοιτάζοντας κατάματα ο ένας τον άλλο.
Σεξο-προφίλ του Ζυγού: Είσαι μια χαμηλοβλεπούσα σαγηνεύτρια, με την ικανότητα να χτυπάς κόκκινο στο πάθος. Oιδανικός εραστής για σένα είναι κούκλος και διαθέτει εκπληκτικό πνεύμα. Η δίψα σου για την τέλεια ένωση σώματος και πνεύματος είναι μεγάλη και σε εξιτάρουν οι ερωτικές σκέψεις, καθώς και το να βλέπεις το σώμα σου να «αντιδρά» στο δικό του. Θέλεις το σεξ να έχει διάρκεια, οπότε, αν είναι οπαδός του «πεταχτού», βρίσκεται μάλλον με τη λάθος γυναίκα.
Άλλες στάσεις: Το «λυχνάρι» (Δίδυμοι) και το «ροδάκινο» (Υδροχόος) είναι επίσης καλές στάσεις για σένα – η δυναμική τους σου ταιριάζει. Η πρώτη θα ικανοποιήσει τα ιδανικά σου στο σεξ, ενώ το «ροδάκινο» θα σου χαρίσει ζουμερές εξάρσεις.
Σεξο-συμβουλή: Είσαι σκλάβα του σεξ! Ζήτα του να δέσει τους καρπούς σου, ενώ σου προσφέρει στοματική περιποίηση.

Το ανακόντα (ο κατηραμένος όφις)
ΣΚOΡΠΙOΣ(23 Oκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Το σωματικό πάθος είναι αυτό που σε εκφράζει ως άτομο (όσο πιο ερωτικό, τόσο το καλύτερο).
Εξημέρωσε το ανακόντα: Αυτός ξαπλώνει ανάσκελα, ενώ εσύ γονατίζεις από πάνω του με πρόσωπο στα πόδια του. Πάρε το πέος του στο στόμα και άρχισε να γλιστράς πάνω κάτω στην κοιλιά του – εξόχως ερωτικό γι’ αυτόν οπτικά και για σένα κλειτοριδικά. Σταδιακά κάθισε πάνω στο πέος του, οπότε θα μπορείς να καθορίσεις το ρυθμό αλλά και το βάθος της διείσδυσης. Ζήτα του να χαϊδέψει την κλειτορίδα σου και όταν νιώσεις ότι πλησιάζεις σε οργασμό, σκύψε πάνω του και μπροστά για ένα εκρηκτικό φινάλε.
Σεξο-προφίλ του Σκορπιού: Η σεξουαλική σου έκφραση είναι ακαταμάχητη, υποβόσκουσα και υπνωτιστική. Τρελαίνεσαι όταν παραδίδεται στο ραδιούργο πάθος σου – και συνήθως έτσι γίνεται. Επειδή βγάζεις αβίαστα αυτή την πτυχή του εαυτού σου, γίνεσαι μια ενθουσιώδης και γενναιόδωρη ερωμένη. Σου αρέσει το δεσποτικό σεξ και συνήθως εσύ είσαι η αφέντρα. Όταν το μενού περιλαμβάνει στοματική περιποίηση, δε σου αρέσει να κάθεσαι παθητικά περιμένοντας – είτε αυτός γονατίζει εμπρός σου είτε εσύ κάθεσαι στο πρόσωπό του (χάθηκαν τα έπιπλα .
Άλλες στάσεις: Το «δελφίνι» (Ιχθύες) σου επιτρέπει να υποκύψεις στην ηδονή, ενώ ο «λωτός» (Καρκίνος) σου δίνει τον έλεγχο του ερωτικού ρυθμού.
Σεξο-συμβουλή: Μια τρομακτική ατμόσφαιρα σε φτιάχνει, γι’ αυτό άναψε μερικά μαύρα κεριά και μυρωδικά στικ δίπλα στο κρεβάτι σου (η σολομωνική είναι προαιρετική).

O (ροζ) πάνθηρας
ΤOΞOΤΗΣ(22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Το σεξ είναι μια άγρια ηδονή για σένα και η ζωώδης έλξη αυτής της στάσης σού πάει γάντι.
Δαμάζοντας τον πάνθηρα: Στάσου μπροστά από το ντους. Στη συνέχεια γύρνα την πλάτη στο σύντροφό σου και σκύψε εμπρός στηρίζοντας το βάρος σου με τα χέρια, ενώ γλιστράει μέσα σου από πίσω. Άφησέ τον να καθορίσει το ρυθμό στην αρχή, ενώ μετά αναλαμβάνετε την πρωτοβουλία εναλλάξ. Τώρα στάσου ίσια και κύρτωσε την πλάτη σου για να τον ακουμπήσεις. Άγγιξε την κλειτορίδα σου και με το άλλο χέρι χάιδεψε το πέος του – μετά απόλαυσε τα αποτελέσματα.
Σεξο-προφίλ του Τοξότη: Είσαι θεριό ανήμερο. Η ευχαρίστησή σου είναι ν’ αφήνεσαι στα ζωώδη ένστικτά σου. Για γρήγορα αποτελέσματα, ερέθισε την κλειτορίδα σου ενώ θα σου χαϊδεύει τις ρώγες. Σου αρέσει να γονατίζεις μπροστά του και να γλείφεις το πέος του – ειδικά σε ασυνήθιστα μέρη.
Άλλες στάσεις: Το ζώδιό σου έχει παρόμοιες… ανησυχίες με τα άλλα ζώδια της φωτιάς. Δοκίμασε το «φοίνικα» (Κριός) για πλήρη δεσποτισμό και παρατεταμένους οργασμούς. Η «καρύδα» (Λέων) θα σου υπενθυμίσει ότι είσαι η απόλυτη Λάρα Κροφτ του περιπετειώδους σεξ.
Σεξο-συμβουλή: Λατρεύεις το παρορμητικό σεξ, γι’ αυτό ένα στα γρήγορα στο ντους θα σε ανάψει.

Η (άγρια) ορχιδέα
ΑΙΓOΚΕΡΩΣ(21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Επιχειρείς με το σεξ να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για κυριαρχία, οπότε αυτή η στάση της στενής σωματικής επαφής, με σένα από πάνω, σε καλύπτει απόλυτα.
Πώς θα κόψεις την ορχιδέα: Αυτός γονατίζει ακουμπώντας τα οπίσθιά του στα πόδια ή στους αστραγάλους του. Γονάτισε μπροστά του και κάνε του στοματικό σεξ, μέχρι να ερεθιστείτε δεόντως αμφότεροι. Τώρα γύρνα την πλάτη σου προς αυτόν και κάθισε καβάλα στα πόδια του, γλιστρώντας πάνω του. Καθώς το κάνεις αυτό, χάιδεψε την κλειτορίδα σου, φτάσε στο
χείλος του οργασμού και στη συνέχεια κρατήσου. Σου αρέσει ο
ταυτόχρονος οργασμός, επειδή προσφέρει συναισθηματικό και σαρκικό δέσιμο, οπότε χρησιμοποίησε τις κυκλικές κινήσεις της λεκάνης σου όπως μόνο εσύ ξέρεις και, μόλις είναι και αυτός έτοιμος, τελειώστε μαζί.
Σεξο-προφίλ του Αιγόκερου:Η σεξουαλική σου έκφραση είναι ιδιαίτερα αισθησιακή, αρκεί ο σύντροφός σου να είναι σοβαρός, πιστός και αγαπησιάρης. Η διακριτικότητα και ο άφθονος χρόνος είναι ουσιώδη για την επίτευξη της ηδονής. Θέλεις να παίρνεις τον έλεγχο και προτιμάς το λευκό κρασί, το μασάζ και τα διακριτικά ερωτικά αρώματα για να σου δημιουργήσουν την απαιτούμενη διάθεση. Σου αρέσει να σε χαϊδεύουν, να σου μιλούν τρυφερά, να σου ξυπνούν τις αισθήσεις σ’ όλο σου το σώμα και τα προκαταρκτικά να είναι παθιασμένα και αργά. Σου αρέσει να τον κρατάς σ’ ένα υψηλό επίπεδο πόθου, με τη γλώσσα σου να χαϊδεύει επιδέξια το πέος του. Θα κυριευτείς από τον οργασμό με τα απαλά φιλιά του στην κλειτορίδα σου.
Άλλες στάσεις:Θα λατρέψεις το «φρούτο του πάθους» (Παρθένος), που θα ικανοποιήσει την ανάγκη σου για σωματικό και ψυχικό δέσιμο με το σύντροφό σου. Συνδύασέ το με την αργή σαγήνη του «μονόκερου» (Ταύρος), που εστιάζει στη βαθιά και έντονη διείσδυση.

Σεξο-συμβουλή: Για έξτρα διασκέδαση, παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια με το σύντροφό σου γυμνοί και φρόντισε να κερδίσεις. Η δύναμη που θα νιώσεις από τη νίκη θα είναι απίστευτα ερωτική.

Το ροδάκινο (στο κρεβάτι, όχι στο τελάρο)
ΥΔΡOΧOOΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Σου αρέσει το ασυνήθιστο και εγκεφαλικό σεξ, γι’ αυτό το «ροδάκινο» -σκέτη σωματική πρόκληση- είναι τέλειο για σένα.
Πώς να δαγκώσεις το ροδάκινο: Σταθείτε αντικριστά ο ένας στον άλλο και αρχίστε με αμοιβαίο αυνανισμό, πριν τυλίξεις τα πόδια σου γύρω από τα οπίσθια ή τη μέση του και αφήσεις το πέος του να γλιστρήσει μέσα σου. Έλεγξε το ρυθμό κάνοντας κυκλικές κινήσεις με τη λεκάνη σου. Αν θέλεις, για μεγαλύτερη απόλαυση, πες του να κάνει τις ωθήσεις δυνατότερες.
Σεξο-προφίλ του Υδροχόου: Η σεξουαλική σου έκφραση είναι ήρεμη και ο διανοητικός ερεθισμός είναι το καλύτερό σου. Είσαι περίεργη και σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τα προκαταρκτικά, γι’ αυτό και θα υποταχτείς και θα σοκάρεις. O σύντροφός σου όμως πρέπει να σεβαστεί την εκάστοτε επιθυμία σου για ωμό σεξ ή για απλές αγκαλίτσες.
Άλλες στάσεις: Το «λυχνάρι» (Δίδυμοι) δίνει και στους δυο σας εξίσου τον έλεγχο, ενώ το «άνθος κερασιάς» (Ζυγός) προσθέτει λίγο ρομάντζο.
Σεξο-συμβουλή: Ικανοποίησε την περιέργειά σου και επισκέψου ένα sex shop.

Καβάλα στο δελφίνι (και άλλα κήτη)
ΙΧΘΥΕΣ(19 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου)

Το «δελφίνι» προσφέρει ένα συνδυασμό σεξ και ρομάντζου.
Πώς να πιάσεις το δελφίνι:Ξάπλωσε στο πλάι, ενώ ο σύντροφός σου ξαπλώνει πίσω σου. Τώρα κούνησε τα οπίσθιά σου πάνω κάτω στο πέος του και μετά άρπαξέ τον απαλά χρησιμοποιώντας τους μηρούς σου, πράγμα το οποίο θα προκαλέσει τη στύση του και τον ερεθισμό της κλειτορίδας σου. Ζήτα του να χαϊδέψει τις ρώγες σου και νιώσε την ανάσα του στο λαιμό σου, ενώ οδηγείς το πέος του μέσα σου. Καθώς αρχίζει τις ωθήσεις, χάιδεψε την κλειτορίδα σου ή ζήτα του να σ’ τη χαϊδέψει εκείνος.
Σεξο-προφίλ του Ιχθύος:Στο σεξ σε εκφράζει ο αισθησιασμός. Ξέρεις από ένστικτο πώς να ερεθίσεις κάθε νευρική απόληξη και κάθε χιλιοστό του δέρματος του συντρόφου σου, αλλά η εξωτερική ομορφιά του παίζει μεγάλο ρόλο για σένα. Είσαι τρυφερή και χρειάζεσαι αρκετό συναίσθημα για να νιώσεις σέξι, γιατί το να κάνεις έρωτα είναι κάτι ιερό για σένα.
Άλλες στάσεις: ο «λωτός» (Καρκίνος) επιφέρει σωματική και
συναισθηματική ικανοποίηση σε σένα και στο σύντροφό σου, ενώ το «ανακόντα» (Σκορπιός) σου προξενεί ευφορία και ικανοποιεί όλες τις ερωτικές σου επιθυμίες.
Σεξο-συμβουλή: Σου αρέσει μια δόση μυστηρίου και φαντασίας στο σεξ, γι’ αυτό βάλε λίγο θεατρικό παιχνίδι στο όλο σκηνικό. Σαγήνευσέ τον, σαν να ήταν ένας όμορφος άγνωστος που μόλις γνώρισες, και απόλαυσε την ένταση του πάθους σου.

Η χρηματοδότηση των κομμάτων γίνεται σε 4 δόσεις (τρίμηνα). Κάθε δόση είναι 13.504.656 ευρώ και συνολικά τα κόμματα παιρνουν 54.018.624 ευρώ το 2011






Η χρηματοδότηση των κομμάτων γίνεται σε 4 δόσεις (τρίμηνα). Κάθε δόση είναι 13.504.656 ευρώ και συνολικά τα κόμματα παιρνουν 54.018.624 ευρώ το 2011. Αλλά το ωραίο είναι ότι τα 6 κόμματα που επιχορηγούνται από τον προϋπολογισμό παίρνουν 4.823.091 ευρώ για ..ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.
Προφανώς οι έρευνες για την "βελτίωση της ικανότητας στα ψέμματα" είναι ακριβές....

Δείτε τα ντοκουμέντα από το taxalia:


Το ΦΕΚ της δόσης για το β΄τριμηνο



το ΦΕΚ για το α' τρίμηνο του 2011:

Σημείωση: Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, είχε εξαγγείλει μείωση της κρατικής επιχορήγησης κατά 20%, οπότε θα έπρεπε συνλικά να είναι γύρω στα 45 εκ. Δεν το βλέπουμε! Επίσης, είχε δεσμευθεί ότι τα κόμματα θα πρέπει να τηρούν βιβλία Γ' κατηγορίας του ΚΒΣ (ακόμη έχουν εσόδων-εξόδων!!), ώστε να ειναι καλύτερος ο έλεγχος. Δεν νομίζουμε να έγινε πράξη η πολύ σωστή ιδέα του κ.Ραγκούση.

Δεν είναι ηλίθιο να περπατάς και να σε ακολουθούν δύο ή τρεις άνθρωποι για να σε φυλάνε;", αναρωτιέται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης .




"Δεν είναι ηλίθιο να περπατάς και να σε ακολουθούν δύο ή τρεις άνθρωποι για να σε φυλάνε;"
, αναρωτιέται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας για την επιλογή του να κυκλοφορεί χωρίς ασφάλεια. "Μου είναι τελείως ξένο να κυκλοφορώ με σωματοφύλακα. Με...






ενοχλεί προσωπικά", πρόσθεσε ο δήμαρχος.. Γούστα είναι κ. Μπουτάρη μας, γούστα!!

ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ

ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ, ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...
ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ...ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!
ΚΡΙΣΗ ΡΕ....
ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΩ.....

Η διάσημη φωτογραφία της τενίστριας τη δεκαετία του ’70, έγινε και άγαλμα, με τον γλύπτη να βρίσκει την τότε 18χρονη παίκτρια.





Η διάσημη φωτογραφία της τενίστριας τη δεκαετία του ’70, έγινε και άγαλμα, με τον γλύπτη να βρίσκει την τότε 18χρονη παίκτρια. Τη δεκαετία του ΄70 η φωτογραφία της είχε κάνει πάταγο, αφού είχε πουλήσει εκατομμύρια αντίγραφα, ωστόσο ουδείς γνώριζε ποια είναι. Χρόνια μετά, αποκαλύπτεται και ευγενικά...



αποδέχεται την πρόταση να βοηθήσει στη δημιουργία αγάλματος του δικού της... πωπού από χρυσό... Η Φιόνα Γουόκερ, μητέρα πλέον και παντρεμένη με έναν επιχειρηματία, αποκάλυψε πως τότε είχε ποζάρει για το αγόρι της, τον φωτογράφο Μάρτιν Έλιοτ. Που να ήξερε ότι στη συνέχεια θα την κάνει εκατομμυριούχο;

Ο γλύπτης, Μπεν Ντέρνι μετά από τέσσερις δεκαετίες, της ζήτησε να ποζάρει προκειμένου να την κάνει άγαλμα, φτιαγμένο από χρυσό, και η κατά τέσσερις δεκαετίες μεγαλύτερη, Γούοκερ δέχτηκε με μεγάλη της χαρά. Ιδού και το αποτέλεσμα…

ΘΕΑΤΡΟ ΠΗΓΑΣΟΣ "ΒΑΚΧΕΣ"

Κυριακή 24 & Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011-Ώρα παραστάσεων: 19:00' ( 7.00' μ.μ.)
Εισιτήριο: 10,- Ευρώ
Αρχαιολογικός χώρος Λειβήθρων
Έξοδος ΠΑΘΕ Λεπτοκαρυάς -Ακολουθούμε τις καφέ χρώματος πινακίδες :
[ Αρχαιολογικός χώρος Λειβήθρων ]
Στα 900 μ. δεξιά -Σε 300 μ. αριστερά - Σε 2.100 μ. αριστερά
Σε 1.400 μ. τέλος ασφαλτοστρωμένου δρόμου.
Αφήνουμε το αυτοκίνητό στο πλάτωμα & προχωρούμε 300 μ. πεζοί.

Κατεβαίνουμε τα σκαλιά και φτάνουμε στο ορφικό πλατανόδασος ( χώρος παράστασης).

Δυνατότητα πρόσβασης και με λεωφορείο: ( Αναχώρηση από πλατεία Ελευθερίας- Κατερίνη στις 18:00 (6 μμ.). εισιτήριο μετ' επιστροφής : 4,- Ευρώ)
................................... Καλή θέαση.......................................................................................
Γιώργος Μπαλιάκας
Κατερίνη
6947.157.184

ΜΕΡΚΕΛ: Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει υψηλό αίσθημα ευθύνης το ξέρουν όλοι οι ευρωπαίοι.


ΜΕΡΚΕΛ για Παπανδρέου στο γερμανικό ραδιόφωνο.
«Η Ελλάδα θα τα καταφέρει»
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Ελλάδα θα τα καταφέρει, η κα Μέρκελ είπε πως είναι πεπεισμένη για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου δήλωσε:

«Τον ξέρω καλά. Γνωρίζω και το γνωρίζουν και όλοι οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί μου ότι διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης. Ζήτησε και θα πάρει τεχνική βοήθεια για την υλοποίηση του προγράμματός του. Η Ελλάδα κάνει μεγάλες προσπάθειες. Και εγώ θα τις στηρίξω με όλη μου τη δύναμη».

Εχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον το σλόγκαν “λεφτά υπάρχουν” για να στιγματιστεί η πλήρης αναξιοπιστία του κ. πρωθυπουργού.


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Εχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον το σλόγκαν “λεφτά υπάρχουν” για να στιγματιστεί η πλήρης αναξιοπιστία του κ. πρωθυπουργού. Και δικαίως έχει χρησιμοποιηθεί αφού - χωρίς ίχνος ντροπής - ο κ. Παπανδρέου εψεύδετο ασύστολα για να...
κερδίσει τις εκλογές, παρόλον ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και κοινοτικοί παράγοντες και προσωπικότητες του ΔΝΤ τον είχαν προειδοποιήσει για την πραγματικότητα που θα αντιμετώπιζε ο επόμενος πρωθυπουργός.


Ισως όμως ο κ. Παπανδρέου να μήν είναι και τόσο ασυνείδητος ψεύτης όπως τον παρουσιάζουν σήμερα τα ΜΜΕ.

Δεν αποκλείεται να εννοούσε ότι λεφτά υπάρχουν για το διορισμό των 250 μουφτήδων στη Θράκη την ώρα που οι Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος έχουν φοβερή έλλειψη ιερέων και τους απαγορεύεται να χειροτονήσουν νέους κληρικούς.

Και δεν αποκλείεται επίσης ο κ. πρωθυπουργός να εννοούσε ότι λεφτά, δεν υπάρχουν μεν για άλλα πράγματα, αλλά για το τέμενος του ελαιώνα υπάρχουν και παραυπάρχουν.

Στις επόμενες εκλογές αν ο κ. πρωθυπουργός θα είναι και πάλιν ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την πρωθυπουργία, θα τον παρακαλέσουμε να είναι πιο σαφής όταν δίνει κάποιες διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις.

Αν δηλαδή έλεγε στον Ελληνικό λαό ότι "λεφτά υπάρχουν" για τους μουφτήδες και το τέμενος, τότε οι ψηφοφόροι θα κατανοούσαν τι εννοούσε, θα τοποθετούνταν ανάλογα και δεν θα τον θεωρούσαν - όπως τώρα - ένα απολύτως αφερέγγυο πρόσωπο.

ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ...

λιτή φέτος, μόνο με χυμούς και πορτοκαλάδα- δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 37η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

41 αντιστασιακοί υπογράφουν κείμενο με το οποίο δηλώνουν ότι δεν θα παραστούν στην -λιτή φέτος, μόνο με χυμούς και πορτοκαλάδα- δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 37η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Με σκληρούς χαρακτηρισμούς, οι 41 δηλώνουν ότι δεν θα...



γίνουν ποτέ υποτελείς τυραννικών καθεστώτων που φέρουν τον ψευδεπίγραφο τίτλο “Δημοκρατία” και αναφερόμενοι στη σημερινή κατάσταση κάνουν λόγο για “οικονομική δικτατορία”...

(Δεν γνωρίζω αν μέχρι πέρυσι οι 41 είχαν πρόσκληση και πήγαιναν στην δεξίωση του Προέδρου και αποφάσισαν να μην πάνε φέτος, πάντως και τότε υπήρχαν πράγματα που ενοχλούσαν, όπως η προκλητική χλιδή και η επίδειξη κοσμημάτων και λαμπερών χαμόγελων, κυριών της καλής τάξης, σε ένα αστραφτερό γκαλά με δημόσια έξοδα. Αν πήγαιναν, θα έπρεπε να τους είχε ενοχλήσει και τότε το κλίμα, αν δεν πήγαιναν οκ, γιατί να πάνε φέτος... Tουλάχιστον φέτος με τόσες πορτοκαλάδες το Προεδρικό θα θυμίζει περισσότερο Ευαγγελισμό, παλιότερα ήταν που έφερνε μνήμες ανακτόρων...)


Ολόκληρο το κείμενο έχει ως εξής:

« Όσοι και όσες υπογράφουμε αυτό το κείμενο δεν υπήρξαμε υποτελείς στη χούντα των πραξικοπηματιών συνταγματαρχών. Αγωνιστήκαμε εναντίον τους με το βλέμμα στους αγώνες και τις θυσίες του ελληνικού λαού κατά τη διάρκεια της νεώτερης ιστορίας για Ελευθερία, Δημοκρατία και κοινωνική Δικαιοσύνη.

Υπερασπιζόμενοι τις αξίες και τα οράματά μας, υποστήκαμε τις συνέπειες: φυλακίσεις, εξορίες, βασανιστήρια. Δεν υπήρξαμε και δεν θα γίνουμε ποτέ υποτελείς τυραννικών καθεστώτων, ακόμα κι αν αυτά φέρουν τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Δημοκρατία». Μας είναι αδιανόητο να αγνοήσουμε τους καθημερινούς αγώνες των εκατοντάδων χιλιάδων οικονομικά και πολιτικά λεηλατημένων Ελλήνων, που έπεσαν θύματα ενός διεφθαρμένου και απαξιωμένου πολιτικού συστήματος, το οποίο εξακολουθεί να αυτοπροσδιορίζεται ως «δημοκρατία».

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα δεσμά που, με την απόλυτη και απαράγραπτη ευθύνη των κυβερνώντων και των ύπατων θεσμικών εκφραστών του πολιτεύματος, χαλκεύονται σήμερα για τη χώρα, τα δεινά που οι αποφάσεις των κυβερνητών επιφυλάσσουν στο λαό.

Θεωρούμε απαρέγκλιτη δημοκρατική μας υποχρέωση να αντισταθούμε στις αντισυνταγματικές και πολιτικά επικίνδυνες μεθοδεύσεις που μετατοπίζουν την έδρα της πολιτικής νομιμότητας από το Κοινοβούλιο στις «αγορές».

Μεθοδεύσεις που υποθηκεύουν το αύριο της χώρας και τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού, κατεδαφίζουν τις κοινωνικές και πολιτικές κατακτήσεις των παλαιών και υπονομεύουν το μέλλον των νέων.

Η δημοκρατική συνείδηση και το αίσθημα δικαίου μάς απαγορεύουν να συμμετάσχουμε σε μια εκδήλωση κενή περιεχομένου, επίφαση δημοκρατικής ευαισθησίας, ανούσια παράσταση δήθεν πολιτικής συναίνεσης και κοινωνικής ομοψυχίας, όπως, δυστυχώς, καταλήγει να είναι, το δυσοίωνο τούτο έτος 2011, η προεδρική δεξίωση της 24ης Ιουλίου «για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας».

Οι υπογράφοντες δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε απόφαση συμμετοχής στην προεδρική δεξίωση της 24ης Ιουλίου 2011 και στην κατ' επίφαση απόδοση τιμών στους αντιδικτατορικούς αγωνιστές της περιόδου 1967 - 1974. Αρνούμαστε να προσφέρουμε νομιμοποίηση στην οικονομική δικτατορία που εξυφαίνεται σε βάρος του λαού. Αρνούμαστε τη μετάλλαξη της χώρας μας σ' αυτό που εμείς ονομάζουμε «ασήμαντη» δημοκρατία».

Το κείμενο υπογράφουν οι: Ιωσήφ Αναστασίου, Γιάννης Βασιλειάδης, Πέτρος Βλάσσης, Μπάμπης Γεωργούλας, Μαργαρίτα Γιαραλή, Κωστής Γιούργος, Μίμης Δαρειώτης, Βασίλης Δεμουρτζίδης, Μπούλη Θεοφυλακτοπούλου, Παναγιώτης Καϊσίδης, Τάσος Καζλάρης, Θανάσης Καλαφάτης, Μαρία Καλλέργη, Παύλος Κλαυδιανός, Μπάμπης Κοβάνης, Γρηγόρης Κοκοζίδης, Δημήτρης Κωσταράκος, Βασίλης Κωτούλας, Αντώνης Μαργαρίτης, Δημήτρης Μαστροδήμος, Νίκος Μανιός, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Μάκης Μπαλαούρας, Γιάννης Μπαλάφας, Γιάννης Μπανιάς, Μάγδα Πίττακα, Χρήστος Ρεκλείτης, Γιώργος Σαγιάς, Σπύρος Σακέττας, Γιάννης Σταματάκης, Νικηφόρος Σταματάκης, Ελλη Στεφανίδου, Γιάννης Στρατής, Νίκος Συρμαλένιος, Περικλής Τερζής, Πόπη Τζεμπελίκου, Νίκος Τσαγκρής, Κλέαρχος Τσαουσίδης, Ελένη Φατούρου-Δούμα, Νίκος Χρυσανθόπουλος.

Ο φακός απαθανάτισε φοβερές μάχες μεταξύ άγριων ζώων, στον αγώνα για την επιβίωση

Καταπληκτικές φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, δείχνουν μία άλλη πλευρά της φύσης. Ο φακός απαθανάτισε φοβερές μάχες μεταξύ άγριων ζώων, στον αγώνα για την επιβίωση

Ο αγώνας για τη ζωή και την επιβίωση στη φύση αποτυπώνεται με τον καλύτερο και πιο παραστατικό τρόπο από το φακό του διάσημου φωτογράφου Steve Bloom, 58 ετών.



Αετοί, λιοντάρια, ελέφαντες και καρχαρίες είναι οι πρωταγωνιστές των φωτογραφιών που κόβουν την ανάσα και δείχνουν μερικά από τα πιο θανατηφόρα πλάσματα του πλανήτη, εν ώρα ''εργασίας''.
Έχει περάσει πολλά χρόνια από τη ζωή του μέσα σε ένα αεροπλάνο. Ταξιδεύει σε όλες τις ηπείρους και πηγαίνει σε απομακρυσμένα μέρη για να καταφέρει να ανακαλύψει και να φωτογραφίσει τις πιο απίθανες μάχες μεταξύ γιγάντων.



''Κινδύνευσε πολλές φορές η ζωή μου, αλλά δεν τα παρατάω. Αγαπώ τη φύση και μου αρέσει να ζω στα όρια'' δηλώνει περήφανος για το έργο του ο 58χρονος φωτογράφος.
Ο κ. Bloom έχει κερδίσει μία σειρά από διεθνή βραβεία για τη δουλειά του, συμπεριλαμβανομένων και των The Power of Photography Award, The Golden Eye of Russia και Lucie Awards. Ακόμα, έχει φιλοξενηθεί από περιοδικά όπως, το National Geographic.


''Οι άνθρωποι έχουν συχνά μία εξιδανικευμένη άποψη για τη φύση, σκοπός μου είναι να δώσω στους ανθρώπους μία ρεαλιστική εικόνα για το πώς επιβιώνουν τα ζώα στην άγρια φύση'' αναφέρει ο Bloom.
''Δεν υπάρχουν μόνο τα χαριτωμένα, μικρά ζωάκια. Ο πραγματικός κόσμος είναι εντελώς διαφορετικός, ιδιαίτερα, κατά τη στιγμή αναζήτησης τροφής, απαραίτητης για την επιβίωσή τους'' προσθέτει ο ριψοκίνδυνος φωτογράφος.

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ..

Είναι απλά τα πράγματα κύριε υπουργέ της πτώχευσης:


Είναι απλά τα πράγματα κύριε υπουργέ της πτώχευσης:
Με τον τεμπελη τον Καραμανλή, χρωστούσα 250 χωρίς να έχω βάλει υποθήκη ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο από Ελλάδα. Μαζί σου χρωστάω 350 δις, έχω κλείσει το μαγαζί μου και έχω βάλει την Ακρόπολη μαζί με την Βεργίνα υποθήκη στον ...
Γερμανό και τον Φινλανδό...
αυτό καταφέρατε: και μας πτωχεύσατε και μας υποθηκεύσατε!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ........ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;;;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ Ο "ΒΛΑΧΟΣ" ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;;;

αυτός παριστάνει τον σωτήρα!


Παπανδρέου: Επικαλέστηκε λαό και πατρίδα ενώ ξεπουλά Ελλάδα και Έλληνες!

Στην εισαγωγή της ομιλίας του στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε ως… σωτήρας (και απελευθερωτής συνάμα) των Ελλήνων. Μίλησε σαν να έλυσε όλα μας τα προβλήματα, ενώ στην πραγματικότητα καταδίκασε τη χώρα σε νέο μνημόνιο 30 ετών! Μίλησε με υπερηφάνεια για τον ελληνικό λαό, τον ίδιο λαό που θα τσακίσει με την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου! Μίλησε για την Ελλάδα, την Ελλάδα που ετοιμάζεται να ξεπουλήσει! Και ενώ προσπαθεί να εμφανίσει το μαύρο ως άσπρο, με την ανεργία να έχει φτάσει στα… ουράνια, με 1.000.000 Έλληνες να μη βρίσκουν δουλειά, με θράσος τεράστιο είπε ότι όσοι τον κρίνουν κινούνται μεταξύ θεωριών συνωμοσίας και λαϊκισμού!

Αυτός ο άνθρωπος, που το μόνο που κατάφερε ήταν να σώσει τις τράπεζες και το ευρώ, που όσο ήταν στις Βρυξέλλες είχε στείλει τον Χρυσοχοΐδη στο Βερολίνο για να παρουσιάσει στους Γερμανούς τι ξεπουλάμε, που έχει βγάλει στο σφυρί όλο το δημόσιο και εθνικό πλούτο, που έχει καταλύσει το Σύνταγμα με τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε και ακύρωσε τη δημοκρατία τσακίζοντας τους πολίτες στο ξύλο, πνίγοντάς τους στα δακρυγόνα, που «ονειρεύεται» να χαρίσει τη χώρα στους ξένους και να υποδουλώσει τους Έλληνες, προσφέροντάς μας ως φτηνό εργατικό δυναμικό (μαζί με τους μετανάστες που συσσωρεύει) στο διεθνές κεφάλαιο, αυτός παριστάνει τον σωτήρα!

Το θράσος του είναι γνωστό! Με το ίδιο θράσος εξαπάτησε προεκλογικά, με το ίδιο θράσος παρουσίασε πέρσι το Μνημόνιο ως «σωτηρία» -όπως ακριβώς τώρα παρουσιάζει όσα «πέτυχε» στις Βρυξέλλες-, με το ίδιο θράσος πολιτεύεται και ψεύδεται ασυστόλως εδώ και δύο χρόνια υπηρετώντας όχι το λαό και την πατρίδα, αλλά την ολιγαρχία και τον ιμπεριαλισμό!
Στο παραλήρημα των ψευδών, της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας που τον διακρίνει είπε: «Απαλλάχθηκε ο ελληνικός λαός από τον βραχνά της χρεοκοπίας» και «τώρα μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Ποιο μέλλον; Ποια αισιοδοξία; Αφού το Μεσοπρόθεσμο θα εφαρμοστεί με πειθαρχία, το είπαν οι Ευρωπαίοι, το είπαν και οι δικοί του! Ποιον νομίζει ότι μπορεί ακόμα να εξαπατά; Ποια χρεοκοπία, ποιου λαού; Τα κυρίαρχα κράτη δεν χρεοκοπούν! Τα κυρίαρχα κράτη κάνουν στάση πληρωμών! Δεν το λέει αυτό, αρέσκεται στο να τρομοκρατεί το λαό με χρεοκοπίες και άλλα ασυνάρτητα!
«Ζούμε τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών, αλλά καταφέραμε ισχυρές συνθήκες ασφάλειας»,υπογράμμισε και πρόσθεσε: «καταστήσαμε το πρόβλημα του χρέους διαχειρίσιμο. Έδωσα τον αγώνα με αυταπάρνηση, με κριτική δυσανάλογη για τη δική μου ευθύνη».
Σιγά το κατόρθωμα! Κατόρθωμα θα ήταν να έλεγε, έχουμε ξεπληρώσει ό,τι χρωστάγαμε, από εδώ και πέρα δεν αναγνωρίζουμε το «χρέος». Ή μας το διαγράφετε, κάνουμε και ένα λογιστικό έλεγχο εάν θέλετε να δούμε ποιο χρέος είναι νόμιμο, ή αλλιώς τινάζουμε το ευρώ σας στον αέρα! Αλλά που να τα πει αυτά, τολμά; Μεταξύ ζεύγους Κλίντον, Ομπάμα και Μέρκελ μπορεί να σκεφθεί εθνικά; Τίποτα δεν πήρε από τον πατέρα του, έμοιασε προφανώς από το άλλο σόι!
Και σιγά το κατόρθωμα για έναν ακόμα λόγο. Τώρα που οι Ευρωπαίοι βλέπουν να δέχονται επίθεση από παντού και να κινδυνεύει το πολύτιμο ευρώ τους, είπαν να «μαζέψουν» τα πράγματα ξεκινώντας από τον «μεγάλο ασθενή». Με άλλα λόγια, οι Ευρωπαίοι φροντίζουν να σώσουν τα κεφάλ(α)ια τους και έτσι τον φώναξαν να του πουν τι να κάνει! Ο ίδιος δεν έχει καμιά συμμετοχή σε ό,τι έγινε εχθές, ευρωπαϊκό σχέδιο είναι και του το ανακοίνωσαν! Εκτός και αν θέλει να μας πείσει, ο δεινός διαπραγματευτής, ο αγωνιστής, ότι από το Σούνιο που έκανε τις βουτιές του, από την Κω που φιλιόταν με γριές και με τον Βενιζέλο νεοσύλλεκτο στο Υπουργείο τα πέτυχαν όλα αυτά! Ποιον κοροϊδεύουν;

Και ξαναλέμε: Τι πέτυχαν; Το χρέος θα παραμείνει πάνω στα κεφάλια μας και να αφήσει τα «σάπια» ότι το έκανε διαχειρίσιμο. Δεν θέλουμε να είναι το χρέος διαχειρίσιμο, θέλουμε να αρνηθούμε το χρέος! Τι δεν καταλαβαίνει; Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατάφερε για 30 χρόνια να έχουμε μνημόνιο και η πατρίδα να ξεπουληθεί!

Ωστόσο, η μεγαλύτερη ειρωνεία που ξεστόμισε ήταν προς το λαό. Είπε: «Όλα αυτά κατέστησαν εφικτά χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού. Η χθεσινή επιτυχία είναι πρώτα από όλα επιτυχία του ελληνικού λαού. Να είστε όλοι περήφανοι για τη χώρα μας. Κάναμε θυσίες, αλλά οι θυσίες αυτές δεν πήγαν χαμένες», τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα της Συνόδου της Ευρωζώνης αποτελούν «δικαίωση των προσπαθειών» του ελληνικού λαού. Απίθανος ο τύπος! Πραγματικά μας έχει αφήσει άφωνους… Μας είπε ότι το ξεπούλημα της πατρίδας και η μετατροπή μας σε δούλους των πολυεθνικών είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία μας, εθνική, λαϊκή, χάρη στις θυσίες μας! Δηλαδή, με άλλα λόγια, οι θυσίες μας ήταν για να γίνουμε δούλοι των ξένων που θα έρθουν να αγοράσουν την Ελλάδα!

Είναι κοντά ο Σεπτέμβριος και ο λαός θα του δώσει την απάντηση… Μια απάντηση που θα ακουστεί σε όλη την οικουμένη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.........

ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, γιαί όχι και ο Παπακωνσταντίνου




Μερίδιο επιτυχίας έσπευσε να ζητήσει ο πρώην τσάρος της Ελληνικής οικονομίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου μετά τις "θετικές" εξελίξεις στην Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκε χθες.. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επί της θητείας του οποίου το έλλειμμα εκτροχιάστηκε, η ανεργία εκτοξεύθηκε και η...



αγορά βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, χαρακτήρισε "ιστορική και πρωτοφανή, στη γενναιότητα της και στο εύρος της, για τη χώρα μας", την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. "Χθες συμφωνήθηκαν όλα όσα για τα οποία έχουμε παλέψει ένα χρόνο τώρα. Με την απόφαση γυρίζει μια σελίδα για τη χώρα μας και τώρα το χρέος μας είναι να κάνουμε αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί. Θωρακίστηκε η Ελλάδα και η ευρωζώνη στο σύνολο της" ανέφερε επίσης ο κ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Στην Ελλάδα ζούμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

ΛΕΣ ΡΕ ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ;;;

ΆΝΤΕ ΡΕ ΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΕ...
ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΕΣ "ΧΕΡΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ...
ΚΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ, ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ...
Ά ΡΕ ΧΑΡΗ...
Ά ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΠΟΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ....
ΛΕΣ ΡΕ ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ;;;

Κατάργηση των 100 από τα 104 βασικά, ειδικά και κλαδικά επιδόματα

Κατάργηση των 100 από τα 104 βασικά, ειδικά και κλαδικά επιδόματα, που λαμβάνουν σήμερα οι υπάλληλοι στον δημόσιο τομέα, προβλέπει το νέο μισθολόγιο, ενώ δημιουργείται ένα νέο.
Αναλυτικότερα, παραμένουν μόνον η οικογενειακή παροχή, τα επιδόματα μεταπτυχιακών...




σπουδών και αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και τα επιδόματα εορτών και αδείας τα οποία είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ενσωματωθούν στο βασικό μισθολόγιο.


Ταυτόχρονα προτείνεται η θέσπιση επιδόματος θέσης, το οποίο θα αντικαταστήσει το σύνολο των υφιστάμενων επιδομάτων και ενδεχομένως το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας εφόσον δεν παραμείνει διακριτό.


Τα επιδόματα για κίνητρο απόδοσης, ταχύτερης διεκπεραίωσης και ειδικής απασχόλησης θα μειωθούν κατά 50%, ενώ πέραν του κινήτρου απόδοσης, που είναι καθολικό επίδομα και το λαμβάνουν όλοι, οι μειώσεις στις άλλες δύο κατηγορίες επιδομάτων θα αφορούν σε όλους τους υπαλλήλους που λαμβάνουν τέτοιου είδους επιδόματα.

Για παράδειγμα, επίδομα ειδικής απασχόλησης παίρνουν τα στελέχη της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (κυμαίνεται μεταξύ 88 ευρώ και 235 ευρώ), αλλά και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ (από 110 έως 170 ευρώ).

Το κίνητρο απόδοσης κινείται από 57 έως 100 ευρώ και θα μειωθεί κατά 50%. Πέραν αυτών, στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες Πέμπτη περιλαμβάνεται και διάταξη με την οποία μειώνονται κατά 20% τα μισθώματα που πληρώνει το Δημόσιο για ακίνητα που έχει μισθώσει μέχρι την 30ή Ιουνίου 2010.

Αίσθηση προκάλεσαν σήμερα οι δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Αμοιρίδη για της αρρυθμίες της κυβέρνησης και τις κόντρες μεταξύ των υπουργών.

«Καρφιά» Αμοιρίδη κατά Λοβέρδου

«Βλέπουμε από την Κυριακή δηλώσεις υπουργών, οι οποίοι δημιουργούν εσωτερικά θέματα στην κυβέρνηση.Από τη δήλωση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δημαγωγικό κόμμα (σ.σ δηλώσεις Λοβέρδου) φτάσαμε σήμερα να δημοσιοποιούνται πρακτικά συναντήσεων υπουργών», δήλωσε με νόημα. Και πρόσθεσε: «Είναι εσωτερικό θέμα της κυβέρνησης, που πρέπει να το λύσει με ένα υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός, πρέπει να ισορροπήσει το θέμα μεταξύ των υπουργών».Ο Γιάννης Αμοιρίδης σχολίασε και τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες λέγοντας ότι «οι σημερινοί ηγέτες της Ευρώπης είναι πάρα πολύ μικροί και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι, δεν υπάρχει εκείνος ο ηγέτης ο οποίος θα τραβήξει μπροστά και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι». Ο ίδιος μάλιστα εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον πρώην Γερμανό καγκελάριο Χέλμουτ Κόλ για τον οποίο είπε: «Ηταν ο ηγέτης-οραματιστής μιας Ενωμένης Ευρώπης. Ακολούθησαν ηγετίσκοι με πολύ μικρές οπτικές γωνίες και χωρίς όραμα»…
«Καρφιά» Αμοιρίδη κατά Λοβέρδου

ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ;;;


Διώξτε το φόβο των κιλών.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσοι παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν τις ποσότητες που καταναλώνουμε; Σίγουρα η διάθεση και η όρεξη αποτελούν τους κύριους άξονες που μας ωθούν στο φαγητό. Παράλληλα, πλήθος άλλων παραμέτρων, και κυρίως εξωτερικών ερεθισμάτων επηρεάζουν την πρόσληψη τροφής.Έχει σημασία άραγε αν το φαγητό που τρώμε είναι κρύο ή ζεστό στην ποσότητα που θα καταναλώσουμε; Μελέτες δείχνουν ότι η θερμοκρασία του φαγητού αποτελεί ένα κρυμμένο μυστικό που συμβάλλει στον τρόπο που ρυθμίζουμε τις ποσότητες που τρώμε… κρυμμένο μιας και συνήθως δεν αναγνωρίζουμε την αξία του.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 95,3
"ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ" ΜΕ ΤΟΝ ...ΧΟΜΠΙΣΤΑ ΚΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ
ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΥΝ ...ΘΥΜΩΜΕΝΟ
www.953fm.gr
ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ...
ΝΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΓΡΙΟΦΩΝΑΡΑ" ΤΟΥ...

ΟΧΙ ΡΕ... ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ


Σε 77 από 131 μειώνονται οι διοικητές των νοσοκομείων...

προχωρά το υπουργείο Υγείας την αναδιάταξη του ΕΣΥ.
Μέρος του τελικού σχεδίου ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, στο υπουργείο, το οποίο, όπως είπε, με την αναδιάταξη προσπαθεί να δώσει καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες, οι οποίοι πληρώνουν 25 δισ. ευρώ τον χρόνο και εξακολουθούν να δηλώνουν ότι δεν έχουν καλή υγεία.
Με τη φράση «το αχανές δεν διοικείται» ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε τη μείωση των διοικητών από 131 σε 77 στα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας, την μετατροπή οκτώ υγειονομικών δομών, την επιστημονική συνεργασία έξι νοσοκομείων με άλλα και τη μείωση των οργανικών κλινών από 46.873 σε 35.815.
Όπως είπε, την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν λεπτομερείς ανακοινώσεις και για τις συνενώσεις των κλινικών και εξήγησε ότι προσδοκά να μειωθούν περισσότερο οι κλίνες στις νέες δομές, οι οποίες θα είναι πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές. Επίσης, θα γίνουν γνωστές οι οκτώ δομές, που αλλάζουν χρήση.

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ... ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.... ΖΩΟ ΚΑΙ ΦΥΤΟ....

Η ΦΥΣΗ Σ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ... Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...
ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΤΙΚΟ....
ΟΜΟΡΦΙΑ
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ... ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.... ΖΩΟ ΚΑΙ ΦΥΤΟ....