PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

A popular tourist destination, Katerini is close to the sea ...6 km


T H E   S E A
A popular tourist destination, Katerini is close to the sea (6 km) and to several archaeological sites of great interest such as the ancient city of Dion (5th century BC, 17 km away) and the Venetian Castle of Platamon.
The beaches of Korinos, Paralia and Olympiaki Akti are visited by both Greek and international tourists during the summer.

"ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ" ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΙΤΣΙΟ
ΣΕ ΔΙΑΛΕΙΜΑ "ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ" ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ...ΕΡΓΟΥ
Κάθε πρωί "ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ" στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ...ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΤΙΣ 8 πμ.
ΔΥΟ ΩΡΕΣ "ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ" ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ...ΕΣΑΣ!
Ακούστε τον στους 95,3 fm Αναλογικά στα ραδιόφωνα σας, ενώ θα το βρήτε και διαδικτυακά στην διεύθυνση www.953fm.gr

Ρε λέτε να βαλαν μυαλό μετά την ήττα ?????



GOLDEN Τσογλάν ονόμασε τα GOLDEN BOYS ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στήν πρωινή εκπομπή του Αυτιά .
Ρε λέτε να βαλαν μυαλό μετά την ήττα ?????

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ.... ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ


Εκεί στον 2ο όροφο της πρώην Νομαρχίας Πιερίας και νυν Ανιπεριφέρειας, έπεσε....
Τι έπεσε;;;
Έ δε βλέπετε;;;
Έπεσε η ΓΛΑΣΤΡΑ με το ΔΕΝΔΡΑΚΙ ΤΗΣ...
Και δεν ξέρουμε αν ...σηκώθηκε!
Ναι ρε έπεσε η γλάστρα κάτω από τα πόδια της ΣΟΦΙΤΣΑΣ της ΜΑΥΡΙΔΟΥ....
Είναι κανένας εκεί να τη σηκώσει;;;;

Έχετε δει ποτέ σκύλο να επιτίθεται σε καρχαρία;

Ούτε εμείς είχαμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο, μέχρι που βρήκαμε αυτό το βίντεο, το οποίο ανήρτησαν οι περήφανοι ιδιοκτήτες του ατρόμητου σκύλου στο YouTube.

Εξ όσων βλέπουμε και διηγείται, ταυτόχρονα, ο Αυστραλός (τον πρόδωσε η προφορά του!) άνδρας την ώρα που τραβάει το βίντεο, ο σκύλος, βλέποντας έναν καρχαρία να περνάει από δίπλα του, βουτάει μέσα στο νερό και τον… δαγκώνει!

Φυσικά, ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος για τον τετράποδο φίλο του – γεγονός το οποίο γίνεται άμεσα αντιληπτό από την τσιριχτή φωνή του κατά τη διάρκεια του συμβάντος.


Κανεις δεν χάνεται ...!

Κανείς δεν χάνεται ...! Ετσι μπορεί να χάσαμε την Μπιρμπίλη από υπουργό αλλά θα την έχουμε Πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο τύπο ο πρωθυπουργός την προωθεί ως πρέσβη στον ΟΟΣΑ Η αμοιβή της θέσης είναι 300.000 ευρώ αφορολόγητα καθώς και δωρεάν σπίτι, το οποίο ανήκει στην ελληνική αντιπροσωπεία.Στις παροχές περιλαμβάνεται και αυτοκίνητο με οδηγό και μάγειρα.

Η διάρκεια της θητείας είναι 5 χρόνια. Το διαμερισμα του πρέσβη στον ΟΟΣΑ που ανήκει στο ελληνικό κράτος βρίσκεται στο καλυτερο σημείο της πόλης και ξεπερνά τα 500 τετραγωνικά μέτρα. Τα έξοδα της διαμονής του έλληνα επικεφαλής επιβαρύνουν προφανως την αντιπροσωπεία δηλαδή τους έλληνες φορολογούμενους.

Δείτε την καυτή πορνοστάρ, Maria Lapiedra

Δείτε την καυτή πορνοστάρ, Maria Lapiedra, να μένει μόνο με το… στρινγκάκι της σε εκπομπή του εξωτερικού και να μας επιδεικνύει περίτρανα το υπέροχο κορμί της!


Βέβαια την αρχή την έκανε ο παρουσιαστής, ο οποίος της έβγαλε το φόρεμα που φορούσε ωστόσο, στη συνέχεια δεν φάνηκε να ενοχλείτε και πολύ, αφού συνέχισε να μένει… τσίτσιδη!




ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ...ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ;;; Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.... ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ....
ΤΙ;
ΝΑΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ...

Ένα μήνα τώρα ο Κορινός δεν έχει νερό για πολλές ώρες την ημέρα


Ένα μήνα τώρα ο Κορινός δεν έχει νερό για πολλές ώρες την ημέρα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας ο δήμαρχος κ. Χιονίδης και οι συν αυτώ κατάφεραν να το κρατήσουν μυστικό.

Δεν τους πτοεί τίποτα

Μπορεί ορισμένοι από αυτούς να καταδικάστηκαν και να πέρασαν από λίγα έως πολλά χρόνια στη φυλακή, όταν όμως κλήθηκαν να φωτογραφηθούν έβαλαν τα δυνατά τους να ξεχωρίσουν.

Άλλοι με το χιούμορ τους κι άλλοι με το φόβο αποτυπωμένο στο πρόσωπό τους είπαν το γνωστό «cheese» και χαμογέλασαν στο φακό.

Απολαύστε τις πιο αστείες φωτογραφίες κρατουμένων.



ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ

Hλίας Χρυσικός και Ιάκωβος Μπρουσκέλης επί τω έργω....
Και το έργο δεν είναι άλλο από εκπομπές εκεί στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.... ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ;;;

“Φοβάμαι να εκφραστώ”

Μέσα σε μια ερωτική σχέση πολλές φορές μπορεί να «πιάνουμε» τον εαυτό μας να μην μπορεί να δείξει ή να πει αυτό που νιώθει και σκέφτεται. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε το λόγο που αυτό συμβαίνει και το κατά πόσο επηρεάζει τη συντροφική μας σχέση και φυσικά όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν ευκολότερα να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, να πουν: «σ’ αγαπώ» ή «είμαι θυμωμένος» ή «πονώ με αυτήν τη συμπεριφορά», δεν τρομάζουν ούτε με τα θετικά ούτε με τα αρνητικά συναισθήματα...

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ... ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...
ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ.
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ...ΛΕΙΠΕΙ!
Έ ΡΕ ΕΠΟΧΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗ...
Έ ΡΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ.....
ΕΓΩ ΤΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.....

Τεράστιες ποσότητες αναλώσιμων υλικών, γραφικής ύλης, εξοπλισμού καθαριότηταςυπήρχαν στοιβαγμένες σε δέκα αποθήκες του δήμου Θεσσαλονίκης.,

Τεράστιες ποσότητες αναλώσιμων υλικών, γραφικής ύλης, εξοπλισμού καθαριότητας, προστατευτικών μέσων εργαζομένων, ειδών φαρμακείου και ρολών χαρτιού υγείας υπήρχαν στοιβαγμένες σε δέκα αποθήκες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η «ανακάλυψη» έγινε την ώρα που οι υπηρεσίες δεν είχαν για μήνες ούτε καν χαρτί υγείας, το οποίο κάποιοι υπάλληλοι αναγκάζονταν να αγοράζουν με δικά τους χρήματα και παράλληλα, γίνονταν κάθε χρόνο διαγωνισμοί για την προμήθεια υλικών που ήδη είχαν αγοραστεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Μακεδονίας».

Τα υλικά βρέθηκαν από τον αντιδήμαρχο Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων Χασδάι Καπόν και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Θανάση Παππά μετά από εντολή του δημάρχου για την καταγραφή των αποθηκών του δήμου και την εκπόνηση σχεδίου διαχείρισής τους.

«Δεν γνώριζε κανείς τι υπήρχε στις αποθήκες. Αντικρίσαμε μεγάλες ποσότητες υλικών για τις οποίες δηλωνόταν έλλειψη», δήλωσε ο κ. Καπόν στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Ενδεικτική της κατάστασης είναι και η περιγραφή της αντιδημάρχου Νεολαίας και Αθλητισμού Μαρίας Πασχαλίδου. «Στις υπηρεσίες μας δεν είχαμε χαρτί τουαλέτας για έξι μήνες, και μέσα σε αποθήκη στην Τούμπα βρέθηκαν τρεις διαφορετικοί τύποι χαρτιών. Ένας από διαγωνισμό που έγινε το 2008, ένας από το 2009 και ένας από το 2010. Τρία χρόνια γίνονταν διαγωνισμοί για προμήθεια χαρτιού, και εμείς βάζαμε χρήματα από την τσέπη μας. Με την ποσότητα που εντοπίστηκε είμαστε καλυμμένοι και για το 2012» τονίζει η κ. Πασχαλίδου

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ...EXPRESS ΚΙ ΕΓΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ


Τέλος στις εξαντλητικές δίαιτες.

μελέτη.
Φρένο στις εξαντλητικές δίαιτες βάζουν οι ΗΠΑ, αφού ανακάλυψαν το μάνγκο που αδυνατίζει. Το εξωτικό φρούτο, γνωστό και ως αφρικανικό μάνγκο, έχει σαρώσει σε πωλήσεις στην Αμερική, ειδικά σε άτομα με περιττά κιλά.

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ...ΜΟΥΣΙΚΗ! CIARA ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΓΑΠΗ


Η CIARA, ΜΑΣ ΈΔΕΙΞΕ ΚΙ ΆΛΛΑ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΜΈΝΟ ΤΗΣ ΣΏΜΑ...!!



Η Ciara, μας έδειξε κι άλλα εκτός από το γυμνασμένο της σώμα...!!
Η Ciara έχει μεγάλο ταλέντο στην μουσική, και όπως δείχνουν οι τελευταίες παπαρατσικές της φωτογραφίες, έχει κι άλλα...!
Η Αμερικανίδα star, διαθέτει ένα γραμμωμένο κορμί, χωρίς να χάνει την θυληκότητα της..! Πάνω εκεί λοιπόν που πλατσούριζε στην παραλία του Μαιάμι, το μαγιό της κουνήθηκε από την θέση του, και εκεί να δείτε θυληκότητα..!

Η ΠΕΠΗ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ...ΠΟΤΕ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ...ΑΠΕΙΛΗ


ΠΈΠΗ ΤΣΕΣΜΕΛΉ... ΕΠΕΙΔΉ... ΆΛΛΟ ΠΈΠΗ ΚΙ ΆΛΛΟ ΠΡΈΠΕΙ... Η ΠΈΠΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΏΝΕΙ ΞΑΝΆ... ΠΆΝΤΑ ΟΛΌΓΥΜΝΗ, ΠΆΝΤΑ ΚΑΥΤΉ..!



Πέπη Τσεσμελή... Επειδή... άλλο Πέπη κι άλλο πρέπει... η Πέπη μας αναστατώνει ξα
Την θυμάστε..? Μα τι ρωτάμε... η Πέπη Τσεσμελή, είναι αθάνατη, και παραδεχτείτε το... ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό σας..!
Το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του '90... ακόμη και σήμερα μετά από τόσα χρόνια.. μας αναστατώνει.. Αξέχαστες ατάκες..
"Άλλο Πέπη κι άλλο πρέπει" και αξέχαστοι στίχοι για να μην ξεχνάμε και τα τραγούδια της.. "Αν θέλεις να ανοίξουνε τις καρδούλας μου οι πόρτες, βγάλε όλα τα ρούχα σου, εκτός από τις μπότες"... και φυσικά αξέχαστα εκρηκτικά προσόντα...! Ένα αφιέρωμα... που δεν θα χορταίνετε να κοιτάτε..! Απολαύστε την.!

Χωρίς ποδήλατο άφησαν, στα Χανιά, Βέλγο που ταξιδεύει 22 χρόνια για να μπει στο βιβλίο Γκίνες

Χωρίς ποδήλατο άφησαν, στα Χανιά, Βέλγο που ταξιδεύει 22 χρόνια για να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Τι δηλώνει ο ίδιος για το όνειρο της ζωής του που χάθηκε (Pics)

Ξεκίνησε το φιλόδοξο σχέδιό του, το 1989 να κάνει το γύρο της Ευρώπης πάνω σε ένα ποδήλατο, τα σχέδια του όμως χάλασαν στην Ελλάδα όταν έπεσε θύμα κλοπής.
Ο λόγος για τον 61χρονο Βέλγο, Christian Van Limbergen, ο οποίος είχε όνειρο ζωής να μπει στο βιβλίο Γκίνες, κάνοντας αυτό το μεγάλο ταξίδι πάνω στο αγαπημένο του ποδήλατο.
Το ποδήλατο του άνδρα κλάπηκε ενώ βρισκόταν στο ενετικό λιμάνι των Χανίων και μαζί με αυτό, έκαναν φτερά σφραγίδες και αποδεικτικά στοιχεία από περισσότερους από 30.000 δήμους και κοινότητες σε όλη την Ευρώπη.
Ο Βέλγος συγκέντρωνε ''αποδείξεις επίσκεψης'', με τη μορφή σφραγίδων και υπογραφών από δημάρχους, περιφέρειες και τοπικές αρχές για να μπορέσει να επιβεβαιώσει και τυπικά τα ταξίδια του.
Ο 61χρονος απευθύνει τώρα έκκληση λέγοντας ότι ''Κλέβοντας μου τα τετράδια με τις υπογραφές μου έκλεψαν τη ζωή μου. Παρακαλώ αυτόν που έκανε αυτήν την πράξη να κρατήσει το ποδήλατο και τα ρούχα μου αλλά να μου επιστρέψει τα τετράδια''.
Παρουσιάζεται εμφανώς στενοχωρημένος, καθώς οι κόποι τόσων ετών χάθηκαν με αυτό τον τρόπο.
Είχε αρχίσει τον γύρο της Ευρώπης με στόχο να βρεθεί σε κάθε χώρα της Γηραιάς Ηπείρου, σε κάθε πόλη, δήμο, χωριό και περιφέρεια. Με στάσεις 2-3 μηνών κάθε χρόνο είχε φτάσει κοντά στον στόχο του και ήλπιζε σε έναν χρόνο φτάνοντας στην Ελβετία να ολοκλήρωνε το ταξίδι του.
''Σταμάτησα να ξεκουραστώ σε ένα παγκάκι στο λιμάνι, με πήρε ο ύπνος και κάποιος έσπασε προφανώς με κόφτη το λουκέτο του ποδηλάτου και το πήρε. Ενημέρωσα την αστυνομία αλλά δυστυχώς τίποτα'' τονίζει ο 61χρονος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Flash

ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ, ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΥΡΑΝΝΑΩ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΪ
ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ... ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ, ΤΟ PIERIA GR ΕΓΙΝΕ ΜΑΡΤΥΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ. ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ "ΣΥΓΝΕΦΟ" ΚΑΙ ΒΑΛΕ.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ...
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ.

ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ...ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ!

TI ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ;;;
Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΣΟΦΙΑ ΚΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΓΟΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ....
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ;
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ...
ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ...ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ....

ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΗΣ



Εκεί που συναντιέται η οδός ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την 19ης Μαίου, στον πάλαι ποτέ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΑΧΑΛΑ....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΩΝΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ....
ΤΙ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ;
ΠΟΛΕΜΟ, ΠΕΙΝΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΜΙΣΟΣ....
Και τελευταία ξέρετε τι ζει;;;
ΚΡΙΣΗ....
ΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ....
Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΗΣ....

Κτηνίατρος έδωσε το φιλί της ζωής σε …αετό!

Όπως ένας γιατρός δίνει το φιλί της ζωής στους ασθενείς του εφόσον κριθεί απαραίτητο, έτσι και ένας κτηνίατρος έδωσε το φιλί της ζωής σε έναν …αετό!
Ο λόγος για τον κτηνίατρο Τζεφ Κούνι, ο οποίος έπρεπε να κάνει το καθήκον του και να σώσει το τραυματισμένο αρπακτικό, το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε δρόμο του Όρεγκον των ΗΠΑ! Έβαλε λοιπόν το ράμφος του πουλιού μέσα στο στόμα του και

ΤΟ ΝΕΟ ΕΥΡΩ

Φιλικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ την Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 20.00 στο Γήπεδο Τούμπας

Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα είναι ο πρώτος αντίπαλος για τον Πιερικό στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν. Το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιουλίου, στις 20.00, στο Γήπεδο της Τούμπας. Ο Πιερικός ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του "δικέφαλου το βορρά" για τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού, διευκολύνοντας έτσι τους Θεσσαλονικείς στην προετοιμασία τους για τους αγώνες του Europa League. Η φιλική αναμέτρηση "έκλεισε" μετά από επικοινωνία των προέδρων των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Πιερικού, Θοδωρή Ζαγοράκη και Κώστα Παπαδόπουλου.

Οι νεότεροι εργαζόμενοι, ηλικίας 18-34, είναι πιο «επιρρεπείς» στις ασθένειες που χρήζουν αδείας απουσίας

Κύριε διευθυντά θέλω μια μέρα άδεια γιατί... (δεν) αρρώστησα !



Ένας στους τρεις υπαλλήλους λέει ψέματα όταν ζητά έκτακτη "ημερήσια άδεια" (day off) επικαλούμενος ασθένεια, όπως αποκαλύπτει έρευνα λογιστικής εταιρείας στη Βρετανία. Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία που πραγματοποιήθηκε σε υπαλλήλους 2.000 βρετανικών εταιρειών, ο καλός καιρός, ο πονοκέφαλος μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, αλλά και τα ρομαντικά ραντεβουδάκια είναι συχνές αιτίες που οδηγούν τους υπαλλήλους στο ψέμα.

Η πλήξη και τα καταθλιπτικά συναισθήματα εξαιτίας της δουλειάς ώθησαν, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των ερωτηματολογίων, περί τα δύο τρίτα των υπαλλήλων να ζητήσουν ημερήσια άδεια. Η απογοήτευση που προκαλεί η απομυθοποίηση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας και η γενικότερη δυσαρέσκεια από το εργασιακό περιβάλλον οδηγούν σε ψευδείς δικαιολογίες, καθώς, όπως δήλωσαν οι συμμετέχοντες, έχουν ανάγκη να ξεσκάσουν.

Συχνοί λόγοι που επικαλούνται οι υπάλληλοι είναι αδιαθεσία και αιφνίδιοι τραυματισμοί. Η ασθένεια αποδείχτηκε η αγαπημένη δικαιολογία, μιας και 4 στους 10 υποκρίνονται πως φέρουν συμπτώματα πόνου και δυσφορίας για να λάβουν άδεια απουσίας. Μάλιστα κάποιες γυναίκες χρησιμοποιούν μακιγιάζ και άλλα τεχνάσματα από την προηγούμενη ημέρα, ώστε να προετοιμάσουν το έδαφος για το πολυπόθητο εκτός προγράμματος "ρεπό".

Οι μισές δικαιολογίες που σχετίζονταν με προβλήματα υγείας αφορούσαν σε στομαχικές διαταραχές, οι οποίες -σημειωτέον- δεν διαπιστώνονται εύκολα, όπως επί παραδείγματι ένα υποτιθέμενο κάταγμα. Διαπιστώθηκε επίσης πως οι νεότεροι εργαζόμενοι, ηλικίας 18-34, είναι πιο «επιρρεπείς» στις ασθένειες που χρήζουν αδείας απουσίας σε σύγκριση με τους μεγαλύτερους συναδέρφους τους.

«Για το 21% των εργαζομένων, οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι ο πραγματικός λόγος που κρύβεται πίσω από τις δήθεν ασθένειες, γεγονός που ίσως υπογραμμίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το προσωπικό στον αρμονικό συνδυασμό οικογένειας-εργασίας.» τονίζει ο Νικ Ρόντεν, εκπρόσωπος της εταιρείας που ανέλαβε την έρευνα.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Έρχεται το "ασφαλές τσιγάρο"

Το πρώτο «ασφαλές τσιγάρο» που θα προσφέρει την ίδια απόλαυση με το κλασικό τσιγάρο αλλά παράλληλα δεν θα προκαλεί … προβλήματα στην υγεία και θα βοηθά στη διακοπή του καπνίσματος, είναι γεγονός.Η British American Tobacco (BAT) σε περίπου έναν χρόνο πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο «ασφαλές τσιγάρο», περισσότερο ένας «παροχές νικοτίνης» για τον οποίο μάλιστα ζήτησε από τη ρυθμιστική αρχή του βρετανικού υπουργείου Υγείας να βάλει τη «βούλα» του.

Το σεξ μπορεί να δώσει μεγάλη διάρκεια σε ένα γάμο!

Το σεξ από τη μια μπορεί να δώσει μεγάλη διάρκεια σε ένα γάμο και να ενδυναμώσει τα θεμέλιά του, ενώ από την άλλη η έλλειψή του μπορεί να οδηγήσει στο χωρισμό σε λιγότερο από ένα χρόνο. Έρευνες δείχνουν πως πάνω από το 15% των ζευγαριών αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή του έγγαμου βίου τους τα οποία ξεκινούν με την απομάκρυνση των δύο συντρόφων και κορυφώνονται με την εντελώς διαφορετική όρεξή τους για

το ανώτατο όριο ποσού σύνταξης γήρατος και αναπηρίας στα 2.773,40 ευρώ για τους εισελθόντες στην ασφάλιση από 1ης Ιανουαρίου 1993



Συγκεκριμένα, με εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας επανακαθορίζεται το ανώτατο όριο ποσού σύνταξης γήρατος και αναπηρίας στα 2.773,40 ευρώ για τους εισελθόντες στην ασφάλιση από 1ης Ιανουαρίου 1993 και εφεξής στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και στα ειδικά Ταμεία κύριας ασφάλισης μισθωτών που έχουν πραγματοποιήσει 35 έτη ασφάλισης ή 10.500 ημέρες εργασίας.


Μάλιστα, από 1ης Ιουλίου 2011, στην εγκύκλιο συμπεριλαμβάνονται και τα οικογενειακά επιδόματα! Να σημειωθεί ότι η εγκύκλιος δεν ισχύει για τους μέχρι 31 Δεκεμβρίου 1992 ασφαλισμένους στο κοινό καθεστώς του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Τη σχετική εγκύκλιο εξέδωσε ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή. Σύμφωνα με τις διατάξεις, το....... πλαφόν δεν πρέπει να υπερβαίνει το 4πλάσιο του κατά το έτος 1991 μέσου μηνιαίου κατά κεφαλήν ΑΕΠ αναπροσαρμοζόμενου με το εκάστοτε ποσοστό αύξησης των συντάξεων των δημοσίων υπαλλήλων.

Ακόμα, από 1ης Αυγούστου τίθεται σε ισχύ η αύξηση των εισφορών ασφαλισμένου και εργοδότη, υπέρ του κλάδου ανεργίας κατά 0,5% αντιστοίχως.

* «Η εύκολη λύση είναι να χτυπάμε τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, αντί να παταχθεί η φοροδιαφυγή και βέβαια η εισφοροδιαφυγή τόσο στο ΙΚΑ όσο και σε άλλα Ταμεία. Η εισφοροδιαφυγή -κυρίως στο ΙΚΑ- είναι τεράστια. Αν είχαν ληφθεί τα απαιτούμενα μέτρα ώστε να παταχθεί η εισφοροδιαφυγή, τώρα δεν θα αναγκαζόμασταν να μειώνουμε συντάξεις στο ΙΚΑ αλλά και να μειώνονται οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα», λέει στην «Ε» ο πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων υπαλλήλων του ΙΚΑ Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Πρόσθετες εισφορές ΕΤΑΑ

* Πρόσθετη εισφορά 2% επί του ποσού της 1ης ασφαλιστικής κατηγορίας προβλέπεται για τον κλάδο κύριας ασφάλισης του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΤΣΜΕΔΕ - ΤΣΑΥ - ΤΑΝ). Πρόσθετη εισφορά της τάξης του 2% προβλέπεται και για την Ειδική Προσαύξηση του ΤΣΜΕΔΕ, ενώ 1% για τον Κλάδο Μονοσυνταξιούχων του ΤΣΑΥ, επί του ποσού της 1ης ασφαλιστικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με διευκρινιστική εγκύκλιο που εξέδωσε ο υπουργός Εργασίας για τους τομείς των λοιπών κλάδων του ΕΤΑΑ, καταβάλλεται πρόσθετη εισφορά 0,6% για τον κλάδο επικουρικής ασφάλισης, 0,4% για τον κλάδο πρόνοιας και 0,65% για τον κλάδο ασθένειας επί του ποσού της 1ης ασφαλιστικής κατηγορίας όπως έχει διαμορφωθεί για το έτος 2011 (693,35 ευρώ).

Το έγγραφο έχει ημερομηνία 16 Ιουλίου

- 2 από τα 3 οδηγούν σε επιλεκτική χρεοκοπία
- Και τα 3 σενάρια μιλούν για τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας
- Τρισέ: "Επιλεκτική ή όχι η χρεοκοπία της Ελλάδας πρέπει να αποφευχθεί!"

Το πρώτο αφορά στην επαναγορά ελληνικού χρέους σε συνδυασμό με οικονομικές ενισχύσεις για ιδιώτες ομολογιούχους. Πρόκειται δηλαδή για την "επιλεκτική χρεοκοπία" αλλά θεωρείται ως η πιο αποτελεσματική λύση για να μειωθεί το ελληνικό χρέος.



Tο δεύτερο είναι η γαλλική πρόταση για μετακύλιση ομολόγων, δηλαδή το «roll over» ομολόγων λήξης έως και το 2014, ου και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει επιλεκτική χρεοκοπία.

Το τρίτο είναι η πρόταση για επιβολή ενός ειδικού φόρου στιες τράπεζες τράπεζες, σε συνδυασμό με μια επιλεκτική συμφωνία “τύπου Βιέννης” με τις ιδιωτικές τράπεζες που κατέχουν το μεγαλύτερο τμήμα του........ ελληνικού χρέους, ώστε να διατηρήσουν την έκθεσή τους στα ελληνικά ομόλογα και μετά τη λήξη τους.

Το τελευταιο σενάριο δημιουργεί μια ασπίδα για την Ελλάδα και δεν επιτρέπει στους οίκους αξιολόγησης να "παίξουν" με την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας.

Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος της ΕΚΤ, Ζαν Κλωντ Τρισέ, μιλώντας σε σλοβάκικη εφημερίδα, τάχθηκε για ακόμα μια φορά κατά της επιλεκτικής χρεοκοπίας λέγοντας: "Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι η χρεοκοπία ενός κυρίαρχου κράτους, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής και διεθνούς δημοσιονομικής κρίσης, θα είναι μια καλή λύση;"

Ταβερνάκι, ουζάκι κι αντιγήρανση!



Δεν υπάρχει πιο ευχάριστη στιγμή από το απόγευμα σε μια ταβέρνα δίπλα στην παραλία. Νόστιμοι θαλασσινοί μεζέδες και τι άλλο; Ούζο! Το ούζο είναι ο βασιλιάς του καλοκαιριού και αν καταναλώνεται με μέτρο μπορεί να έχει ευεργετική δράση για τον οργανισμό.

Να παρατείνουν την απεργία τους μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης


Να παρατείνουν την απεργία τους μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Τα ταξί επρόκειτο να ξαναβγούν στους δρόμους για...


την εξυπηρέτηση των πολιτών στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης, οπότε και θα έληγε η 48ωρη απεργία τους, ωστόσο οι αυτοκινητιστές θα τραβήξουν «χειρόφρενο» έως και την Πέμπτη το πρωί.

Οι ιδιοκτήτες ταξί, απειλούν μάλιστα να μετατρέψουν την απεργία τους σε διαρκείας, εάν δεν εισακουστούν από το υπουργείο Μεταφορών, γεγονός που προκαλεί ανησυχία για τις επιπτώσεις στον τουρισμό. Παράλληλα, προγραμματίζουν να παρατάξουν τα οχήματά τους κατά μήκος των εθνικών οδών Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών και της Ελευσίνας αντίστοιχα, να σηκώσουν τις μπάρες και να αφήσουν τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα.

Στον αέρα το Big Julia, το reality της Τζούλια Αλεξανδράτου για την καθημερινότητά της.


Το Big Julia το οποίο μεταδίδεται διαδικτυακά στην ομώνυμη ιστοσελίδα η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί την Παρασκευή (15/7). Ο χρήστης μπορεί να βλέπει βίντεο από φωτογραφίσεις της, εκπομπές της και φυσικά την καθημερινότητά της με συνδρομή.
Η avant premiere του Big Julia reality θα γίνει την Κυριακή (24/7) όταν και θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο. Μέχρι στιγμής ωστόσο οι εγγραφές έχουν «παγώσει» λόγω του μεγάλου αριθμού προσέλευσης.
«Κάνω το δικό μου reality. Το Big Julia θα ολοκληρωθεί υπό την επίβλεψη πολύ γνωστού σκηνοθέτη και εταιρεία παραγωγής. Δεν έχω καμία δέσμευση με κανένα συμβόλαιο. Η δέσμευσή μου αφορούσε μόνο στα dvd τα οποία πλέον αποτελούν παρελθόν για εμένα», είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες η ξανθιά τηλεπερσόνα.
Διαβάστε πληροφορίες για το Big Julia, όπως τις αποκαλύπτει η ίδια η Τζούλια Αλεξανδράτου στην ιστοσελίδα της:
Φίλοι μου,
«Τις ακραίες στάσεις δεν τις διαδέχονται μετριασμένες στάσεις, αλλά στάσεις αντίθετα ακραίες»
Εδώ πάνω θα πατήσω κι εδώ θα περιπλανηθώ…

Τζούλια Ντεσιρέ Αλεξανδράτου
Ποιός κάνει το BIG JULIA reality;
Η ίδια η Τζούλια

Γιατί το κάνει η Τζούλια;
Για να την σπάσει στις κομπλεξάρες και για να δείξει σε όλους ότι δεν μασάει!

Ποιός το οργανώνει;
Οι καλύτεροι, που η Τζούλια επέλεξε και τους έχει εμπιστοσύνη!

Πόσο hot είναι το θέμα;
Πολύ. Σίγουρα πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Σας προειδοποιούμε ότι παρακολουθώντας το BIG JULIA reality, θα ανακαλύψετε μια Τζούλια που δεν πιστεύατε ότι υπάρχει και θα μάθετε πολλά που δεν ξέρετε για τη ζωή, τους ανθρώπους, την καθημερινότητα αυτών που νομίζετε διάσημους, το παιχνίδι, τα οικοκυρικά, την ομαδική άθληση και ίσως (!) το sex… Όλα όμως, χωρίς ανούσια κόμπλεξ, υποκριτική λογοκρισία, ατυχή καθωςπρεπισμό και προκαλυμμένη χυδαιότητα!

Η υγεία των γυναικών κληρονομείται από τις μητέρες τους;

Η υγεία των γυναικών – από ορισμένους καρκίνους έως την οστεοπόρωση και τη νόσο Αλτσχάιμερ – συχνά κληρονομείται από τις μητέρες τους, είτε μέσω γονιδίων είτε μέσω συμπεριφορών και συνηθειών. Οι επιστήμονες εξηγούν σε ποιες περιπτώσεις συμβαίνει αυτό και πώς το ιατρικό ιστορικό της μητέρας μπορεί να βοηθήσει στην έγκαιρη πρόληψη των ασθενειών για την κόρη.

ΔΕΙΤΕ....

ΖΩΔΙΑ...



Η καριέρα του Κριού & η δημόσια εικόνα του

Θα σκεφτόταν κάποιος για τον Κριό, ότι ένας πρωτοποριακός τύπος σαν αυτόν, θα επέλεγε τη ρήξη με τις υφιστάμενες κοινωνικές και πολιτικές δομές. Όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι πρωτοπόροι μεν, αλλά στο πλαίσιο των συμβατικών ορίων. Τους αρέσει, δηλαδή, να δημιουργούν τις επιχειρήσεις τους μέσα σε ένα ήδη ανεπτυγμένο σύστημα αγοράς. Στην ακμή του 10ου οίκου του Κριού βρίσκεται ο Αιγόκερως. Ο Κρόνος (κυβερνήτης πλανήτης του Αιγόκερω) εξουσιάζει τους εργασιακούς κανόνες και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες των Κριών. Αυτό μας φανερώνει μερικά πράγματα για τον χαρακτήρα τους. Πρώτα από όλα, δείχνει ότι, για να διαπρέψουν επαγγελματικά, θα πρέπει να καλλιεργήσουν ιδιότητες, λίγο ξένες στη φύση τους: πρέπει να γίνουν περισσότερο οργανωτικοί και καλύτεροι στη διαχείριση, να δίνουν μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες και να αντιλαμβάνονται μακροπρόθεσμα το κάθε έργο αλλά και την καριέρα τους συνολικά. Ο Κριός θεωρείται ανίκητος στην επίτευξη βραχυπρόθεσμων στόχων, αλλά μια σταδιοδρομία μακράς διαρκείας, χτίζεται υπομονετικά, με την πάροδο του χρόνου, και αυτό το θέμα δεν σηκώνει προχειρότητες. Μερικοί Κριοί δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν ένα έργο, γιατί, δεδομένου ότι βαριούνται γρήγορα και βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση νέων περιπετειών, εγκαταλείπουν το παλιό, για να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο. Οι Κριοί που μαθαίνουν δια της υπομονής και της επιμονής να ολοκληρώνουν ό,τι αρχίζουν, θα σημειώσουν μεγάλη επιτυχία στην καριέρα και την επαγγελματική τους ζωή. Σε γενικές γραμμές, θέλουν η κοινωνία να τους κρίνει με βάση τις επιδόσεις και τα επιτεύγματά τους.

Η καριέρα του Ταύρου & η δημόσια εικόνα του

Πατώντας γερά τα πόδια του στη Γη, απλός και ξεκάθαρος, ο Ταύρος έχει την τάση να θαυμάζει όσους είναι πρωτότυποι, αντισυμβατικοί και εφευρετικοί. Θέλει τα αφεντικά του δημιουργικά, με πρωτότυπη σκέψη και δράση. Θαυμάζει τους ανθρώπους με ευρεία κοινωνική και πολιτική συνείδηση ​​και αισθάνεται ότι κάποια μέρα, όταν θα έχει όλη την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεται, θα μπορέσει να συμμετάσχει και ο ίδιος σ΄αυτά τα μεγάλα ζητήματα. Στις επιχειρήσεις, ο Ταύρος είναι πανέξυπνος και επιτήδειος, κι αυτό τον καθιστά πολύτιμο για τους εργοδότες του. Δεν τεμπελιάζει ποτέ. Απολαμβάνει τη δουλειά του και φέρνει καλά αποτελέσματα. Δεν παίρνει αδικαιολόγητα ρίσκα, και τα καταφέρνει καλά σε θέσεις εξουσίας. Γίνεται καλός μάνατζερ και επόπτης. Οι διαχειριστικές του ικανότητες ενισχύονται από τα έμφυτα ταλέντα του στην οργάνωση και τον χειρισμό των λεπτομερειών, την υπομονή, την επιμέλεια και την ακρίβεια. Επειδή το ζώδιο αυτό συνδέεται με τη γη, ο Ταύρος τα καταφέρνει επίσης καλά με την κτηνοτροφία και τη γεωργία. Σε γενικές γραμμές προτιμά περισσότερο τα χρήματα και τη δύναμη, παρά τη δημόσια εκτίμηση και το κύρος. Μια θέση με περισσότερα χρήματα- έστω κι αν υπολείπεται σε κύρος – είναι προτιμότερη από μια θέση πολύ υψηλού κύρους, αλλά με λιγότερα κέρδη. Πολλά ζώδια δεν το βλέπουν έτσι, αλλά ένας Ταύρος το κάνει, ειδικά αν δεν υπάρχει τίποτα το προσωπικό γενέθλιο χάρτη του, που να δείχνει μια διαφορετική τάση. Ο Ταύρος θα κυνηγήσει τη δόξα και την αίγλη, μόνο αν έχουν άμεσο αντίκρισμα στο πορτοφόλι του.

Η καριέρα των Διδύμων & η δημόσια εικόνα τους

Στους Διδύμους έχει δοθεί το χάρισμα της επικοινωνίας, σε τέτοιο βαθμό και δυναμική, ώστε να μπορούν να πετύχουν μέσω αυτής το μεγαλύτερο καλό ή το χειρότερο κακό. Ποθούν να θέσουν αυτή τους τη δύναμη στην υπηρεσία της υψηλότερης και πιο υπερβατικής αλήθειας. Αυτός είναι ο πρωταρχικός τους στόχος, να επικοινωνούν τις αιώνιες αλήθειες και να τις αποδεικνύουν μέσω της λογικής. Θαυμάζουν τους ανθρώπους που υπερέχουν διανοητικά: ποιητές, καλλιτέχνες, μουσικούς και μυστικιστές. Μαγεύονται από τις ιστορίες των αγίων και των μαρτύρων. Το υψηλότερο επίτευγμα για έναν Δίδυμο είναι να διδάξει την αλήθεια, επιστημονική, ιστορική, κτλ. Θεωρούν ανώτερούς τους εκείνους που τους υπερβαίνουν διανοητικά, και οι Δίδυμοι το αντιλαμβάνονται αυτό αμέσως. Στον 10ο οίκο τους, της καριέρας, βρίσκονται οι Ιχθύες. Ο Ποσειδώνας, πλανήτης της πνευματικότητας και του αλτρουισμού, είναι ο πλανήτης που κυβερνά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Για να αξιοποιήσουν οι Δίδυμοι τις σπουδαίες επαγγελματικές τους δυνατότητες, χρειάζεται να αναπτύξουν την πνευματική και ανιδιοτελή πλευρά του χαρακτήρα τους. Θα πρέπει να κατανοήσουν την ευρύτερη κοσμική εικόνα, την εξελικτική πορεία του ανθρώπου, από πού προήλθε και προς τα πού οδεύει. Μόνο τότε οι πνευματικές δυνάμεις ενός Διδύμου θα κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει και ο ίδιος θα καταφέρει να γίνει ο «αγγελιοφόρος των θεών». Οι Δίδυμοι πρέπει να καλλιεργήσουν την ευελιξία στην «έμπνευση». Αυτό θα εμπλουτίσει και θα ενδυναμώσει το μυαλό τους.

Η καριέρα του Καρκίνου & η δημόσια εικόνα του

Στην ακμή του 10ου οίκου του Καρκίνου βρίσκεται ο Κριός, κάτι που δηλώνει πως στους Καρκίνους αρέσει να ασχολούνται με δικές τους επιχειρήσεις, να δραστηριοποιούνται στα δημόσια και πολιτικά πράγματα και να είναι ανεξάρτητοι. Οι οικογενειακές ευθύνες και ο φόβος μήπως πληγώσουν τα αισθήματα των άλλων ή μήπως πληγωθούν οι ίδιοι, τους εμποδίζουν συχνά να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Ωστόσο, αυτά είναι που θέλουν να κάνουν πραγματικά στη ζωή τους. Στους Καρκίνους αρέσουν τα αφεντικά που ενεργούν ελεύθερα, παίρνουν πρωτοβουλίες και είναι δυναμικά, για λογαριασμό τους. Όταν ο Καρκίνος βρεθεί στη θέση του αφεντικού ή του ανώτερου, συμπεριφέρεται σαν «πολέμαρχος». Βέβαια, οι πόλεμοι που διεξάγει δεν αφορούν το «εγώ» του, αλλά την υπεράσπιση των ατόμων, τα οποία βρίσκονται υπό την προστασία του. Εάν του λείψουν αυτά τα …αγωνιστικά ένστικτα, η ανεξαρτησία και το πρωτοποριακό πνεύμα, ο Καρκίνος θα δυσκολευτεί αρκετά να πετύχει υψηλότερους επαγγελματικούς στόχους και θα αντιμετωπίσει εμπόδια στην προσπάθειά του να καθοδηγήσει τους άλλους. Δεδομένου ότι είναι τόσο γονικοί, οι Καρκίνοι λατρεύουν να δουλεύουν με παιδιά και γίνονται σπουδαίοι εκπαιδευτικοί.

Η καριέρα του Λέοντα & η δημόσια εικόνα του

Ο Λέων θέλει να θωρείται πλούσιος, αφού τα πλούτη στο σημερινό κόσμο συχνά ισοδυναμούν με την ισχύ.Θέλει με τα πλούτη του να αποκτήσει ένα μεγάλο σπίτι για το οποίο θα υπερηφανεύεται. Στα επαγγελματικά του, υπερτερεί σε θέσεις εξουσίας και δύναμης. Είναι καλός στη λήψη αποφάσεων μεγάλης κλίμακας, αλλά προτιμά να αφήνει τις λεπτομέρειες στους άλλους. Οι συνάδελφοι και οι υφιστάμενοί του τον σέβονται, κυρίως επειδή κατανοεί και σχετίζεται σωστά με τους γύρω του. Συνήθως επιδιώκει να φτάσει σε κορυφαίες θέσεις, ακόμη και αν πρέπει να ξεκινήσει από τη βάση και να δουλέψει σκληρά για να ανέβει. Όπως θα περίμενε κανείς από ένα τόσο χαρισματικό ζώδιο, προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει και να καλυτερεύει την επαγγελματική του κατάσταση. Το κάνει αυτό, ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει στη συνέχεια την κορυφή. Στους Λέοντες δεν αρέσει να ποδηγετούνται ή να τους λένε τι να κάνουν. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που κυνηγούν τόσο την κορυφή, από όπου μπορούν να παίρνουν οι ίδιοι τις αποφάσεις και δεν χρειάζεται να δέχονται εντολές από τους άλλους. Δεν αμφιβάλουν ποτέ για την επιτυχία τους και επικεντρώνουν όλες τους τις προσπάθειες στο στόχο τους. Ένα άλλο σπουδαίο χαρακτηριστικό των Λεόντων είναι, ότι δεν καταχρώνται την εξουσία ή την επιτυχία που απολαμβάνουν. Αν ποτέ το κάνουν αυτό, σίγουρα δεν θα γίνει σκόπιμα. Συνήθως τους αρέσει να μοιράζονται τον πλούτο τους και προσπαθούν να κάνουν τους άλλους γύρω τους να απολαμβάνουν την επιτυχία τους. Εργάζονται σκληρά για να καθιερωθούν, και τους αρέσει να τους το αναγνωρίζουν. Είναι ικανοί, άξιοι και συχνά διαχειρίζονται μεγάλες υποθέσεις. Αλλά βαθιά μέσα τους, οι Λέοντες παραμένουν πάντα εραστές της διασκέδασης.

Η καριέρα του Παρθένου & η δημόσια εικόνα του

Οι Παρθένοι διαπρέπουν επαγγελματικά, όταν μπορούν να επικοινωνούν τις γνώσεις τους με τέτοιο τρόπο, ώστε οι άλλοι να τις καταλαβαίνουν. Για να γίνουν πιο κατανοητοί, όμως, θα πρέπει να καλλιεργήσουν περισσότερο τις λεκτικές τους δεξιότητες και να εκφράζονται με λιγότερο επικριτικό τρόπο. Έτσι, οι ιδέες τους θα γίνονται ευκολότερα αντιληπτές. Οι Παρθένοι θαυμάζουν τους εκπαιδευτικούς και όσους ασχολούνται με τον τομέα της επικοινωνίας. Θέλουν τα αφεντικά τους να τα καταφέρνουν επικοινωνιακά. Δεν σέβονται ανωτέρους, τους οποίους δεν θεωρούν πνευματικά ισότιμους, ανεξάρτητα από τα χρήματα ή τη δύναμη που εκείνοι κατέχουν. Οι Παρθένοι θέλουν να θεωρούνται από τους άλλους μορφωμένοι και διανοούμενοι. Η έμφυτη ταπεινοφροσύνη τους συχνά τους εμποδίζει να εκπληρώσουν τις μεγάλες φιλοδοξίες τους, αποκτώντας όνομα και φήμη. Θα πρέπει να συνηθίσουν να αυτοπροβάλλονται λίγο περισσότερο, και να προωθούν τον εαυτό τους με την ίδια ζέση που το κάνουν για τους άλλους, αν θέλουν να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Στην εργασία είναι δραστήριοι, υπεύθυνοι και πρόθυμοι να κάνουν οποιαδήποτε δουλειά, εφ ‘όσον αυτή εξυπηρετεί τον τελικό τους στόχο, που είναι η οικονομική ασφάλεια. Ενδέχεται να αλλάξουν επάγγελμα αρκετές φορές στη ζωή τους, μέχρι να βρουν αυτό που πραγματικά τους εκφράζει. Συνεργάζονται καλά με τους άλλους, δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά και πάντα ολοκληρώνουν ό,τι αναλαμβάνουν.

Τι πρέπει να ξέρουμε για τα παγωτά

Το παγωτό αποτελεί την πλέον αγαπημένη καλοκαιρινή λιχουδιά των παιδιών, γεγονός που - όπως οι περισσότεροι ίσως θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία - οδηγεί και σε ένα άτυπο «συναγωνισμό» για το ποιο έχει καταναλώσει τα περισσότερα.

ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ...ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ?

ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ...ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ (ΦΥΣΙΚΑ ...
ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ) ...ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ...ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΥΡ.ΕΝΩΣΗ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σοκαρισμένοι είναι στο κανάλι STAR, από ...τα όργια στο Λαγανά της Ζακύνθου.



Σοκαρισμένοι είναι στο κανάλι STAR, από ...τα όργια στο Λαγανά της Ζακύνθου.
Για αυτό και αφιερώνουν ώρες ολόκληρες κάθε μέρα. Για να καταγγείλουν τα αίσχη των Βρετανών τουριστών.
Και να οι κώλοι και να..
΄σου πάλι κώλοι, να παρελαύνουν στις οθόνες. Για να εμπεδώσουμε την καταγγελία. "Αίσχος" φωνάζει και ξαναφωνάζει το STAR (εννοεί: "αίσχος που δεν κρατάει παραπάνω η σεζόν να χουμε θέμα με κώλους").

Το παιδί και ο διαβήτης




Το παιδί μπορεί να αποκτήσει σακχαρώδη διαβήτη μέσα στην κοιλιά της μαμάς του.Η κακή διατροφή μιας εγκύου η ορμονική διαταραχή που τυχόν θα περάσει μπορεί να δημιουργήσουν σάκχαρο στη μητέρα και να το περάσουν και στο έμβρυο.

Μετά την 1η Ιανουαρίου του 2012 θα μπορέσουν να γίνουν τελικά οι περίφημες προσλήψεις των 4.000 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης


Μετά την 1η Ιανουαρίου του 2012 θα μπορέσουν να γίνουν τελικά οι περίφημες προσλήψεις των 4.000 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης που έχει αποφασίσει η πυροσβεστική. Η πρόσληψη τους θα γίνει με σύμβαση εργασίας... δημοσίου δικαίου που θα ανανεώνεται κάθε χρόνο και μοιραία θα σημάνει τη μείωση των εγκρίσεων για την πρόσληψη εποχικών πυροσβεστών.

Φωτορεπορτάζ από τη θεατρική παράσταση της θεατρικής ομάδας του «Λούση»

ΘΕΑΤΡΟ ΠΗΓΑΣΟΣ "ΒΑΚΧΕΣ"

Κυριακή 24 & Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011
Ώρα παραστάσεων: 19:00' ( 7.00' μ.μ.)
Εισιτήριο: 10,- Ευρώ

Αρχαιολογικός χώρος Λειβήθρων

Έξοδος ΠΑΘΕ Λεπτοκαρυάς
Ακολουθούμε τις καφέ χρώματος πινακίδες : [ Αρχαιολογικός χώρος Λειβήθρων ]

Στα 900 μ. δεξιά
Σε 300 μ. αριστερά
Σε 2.100 μ. αριστερά
Σε 1.400 μ. τέλος ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

Αφήνουμε το αυτοκίνητό στο πλάτωμα & προχωρούμε 300 μ. πεζοί.
Κατεβαίνουμε τα σκαλιά και φτάνουμε στο ορφικό πλατανόδασος ( χώρος παράστασης)

................................... Καλή θέαση..................................

Ακόμα ένα δείγμα του… τουρκικού πολιτισμού και πώς οι γείτονες σέβονται τη διαφορετικότητα.

ΚΥΠΡΟΣ: Οι Τούρκοι μετέτρεψαν Εκκλησία σε ξενοδοχείο με πισίνα

Ακόμα ένα δείγμα του… τουρκικού πολιτισμού και πώς οι γείτονες σέβονται τη διαφορετικότητα. Στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, Τούρκοι μετέτρεψαν Εκκλησία σε ξενοδοχείο και έφτιαξαν και… πισίνα (προφανώς με τη δικαιολογία της… μεγάλης κολυμπήθρας). Ο βανδαλισμός σταμάτησε, λόγω Ε.Ε., και η εκκλησία της Αγ. Αναστασίας δεν είναι πλέον ξενοδοχείο, η πισίνα έχει κλείσει. Οι Τούρκοι το έκαναν αυτό για να δείξουν καλό πρόσωπο στην Ευρώπη και να λαμβάνουν Κοινοτικά κονδύλια.


Αναγνώστες μας κοινοποίησαν και τα παρακάτω σχετικά δημοσιεύματα:

Εξαφανίζουν τους Ναούς στα Κατεχόμενα οι Τούρκοι

Οι Τούρκοι εξακολουθούν να προκαλούν και να αδιαφορούν πλήρως για τις αντιδράσεις της διεθνούς χριστιανικής κοινότητας, καταστρέφοντας Ιερούς Ναούς της Ορθοδοξίας στα κατεχόμενα

Αδιαφορούν πλήρως για τις αντιδράσεις της διεθνούς χριστιανικής κοινότητας οι Τούρκοι, και συνεχίζουν την προσφιλή τακτική της καταστροφής, άνευ σοβαρού λόγου, των Ι. Ναών της Ορθοδοξίας, συμβόλων -εκτός των άλλων- και της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού.
Τελευταίο επίτευγμά τους, η κατεδάφιση του εξωκλησιού της Αγίας Θέκλας, που βρισκόταν στις ακτές του κατεχόμενου χωριού Βοκολίδα. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, σχολίασε: «Είναι μια ενέργεια απαράδεκτη, καταδικαστέα και πρέπει να αντιληφθούν οι Τούρκοι ότι δεν μπορούν να ξεριζώσουν από εκεί ούτε τον Ελληνισμό, ούτε το Χριστιανισμό. Οι Τούρκοι οφείλουν να σέβονται, όπως σεβόμεθα κι εμείς τα ιερά και τα όσιά τους. Οφείλουν, είπε, κι αυτοί να σέβονται τα ιερά μας μνημεία. Δεν είναι αμπελοχώραφο δικό τους ο κάθε ναός, να παν να τον χαλούν».

Ο Αρχιεπίσκοπος διαβεβαίωσε, πως θα αντιδράσει για την ενέργεια αυτή των κατακτητών και ότι, «όπου έχουμε βήμα και πρόσβαση, θα το καταγγείλουμε. Τον άλλο μήνα που θα επισκεφθώ τις Βρυξέλλες, θα το καταγγείλω και δια ζώσης».

Ο Τύπος στα Κατεχόμενα επιχείρησε να δικαιολογήσει το συμβάν, υποστηρίζοντας ότι το εκκλησάκι κατεδαφίστηκε διότι κρίθηκε επικίνδυνο, επειδή κατέρρευσε ένας τοίχος του. Επειδή όμως υπάρχουν προηγούμενα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η παρουσία του εκεί εμπόδιζε το παραδίπλα ξενοδοχείο «Κιβωτός του Νώε», που ανεγέρθηκε παράνομα σε οικόπεδα Ελληνοκυπρίων και πρόκειται να λειτουργήσει τον Ιούνιο. Ο πρώην «κοινοτάρχης» της κατεχόμενης Μύρτου, Σεϊφί Τουνελτζί, δήλωσε ότι η εν λόγω εκκλησία ήταν η πρώτη ορθόδοξη εκκλησία που ανεγέρθηκε στην περιοχή.

Πρόκειται, επομένως, για σχεδιασμένη πολιτική. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της πολιτικής το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας και διεθνώς («The Financial Times», 14.9.2007), είναι αυτό της Εκκλησίας της Αγίας Αναστασίας στη Λάπηθο. Η Εκκλησία του 19ου αιώνα, μετετράπη σε ξενοδοχείο με πισίνα και καζίνο.

Κρατώντας τα προσχήματα, έγραψε η «Σημερινή» Λευκωσίας, η λεγόμενη διεύθυνση των Βακουφίων κατάγγειλε το περιστατικό στο λεγόμενο τμήμα αρχαιοτήτων. Η ψευδοαστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του μηχανοδηγού της μπουλντόζας που κατεδάφισε το εξωκλήσι, για διευκόλυνση των ερευνών.

Η Εκκλησία της Κύπρου έχει ενημερώσει την τουρκοκυπριακή πλευρά, ότι είναι πρόθυμη να αναλάβει τα έξοδα συντήρησης οποιουδήποτε μνημείου, που έχει ανάγκη επιδιόρθωσης. Τόσο ο Ταλάτ, όσο και ο Έρογλου, δεν συναίνεσαν σ’ αυτήν την πρωτοβουλία.

Οι ευρωβουλευτές της Κύπρου έχουν κινητοποιηθεί, επισημαίνοντας τον κίνδυνο καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος της Καρπασίας στην Κομισιόν. Σε ερώτηση των ευρωβουλευτών Αντιγόνης Παπαδοπούλου και Τάκη Χατζηγεωργίου, πήραν από τον Επίτροπο Διεύρυνσης Στέφαν Φούλε την απάντηση, πως το ζήτημα αυτό επιβεβαιώνει και πάλι την ανάγκη ταχείας και συνολικής λύσης του κυπριακού προβλήματος, με σκοπό την επανένωση της νήσου και την άρση της αναστολής του κοινοτικού κεκτημένου στις περιοχές της Κύπρου, όπου η κυπριακή Κυβέρνηση δεν ασκεί ουσιαστικό έλεγχο, γράφει ο κυπριακός «Φιλελεύθερος».

Πέραν των άλλων, οι περιοχές καταπάτησης των ελληνοκυπριακών περιουσιών είναι ενταγμένες στο Δίκτυο Νatura 2000, και σύμφωνα με τις αρχές του κοινοτικού κεκτημένου εντάσσονται στον τομέα της περιβαλλοντικής προστασίας για τους οικότοπους. Το περίεργο του πράγματος είναι ότι η Επιτροπή χρηματοδοτεί την τουρκοκυπριακή κοινότητα με το σχέδιο «τεχνική συνδρομή για τη διαχείριση και την προστασία δυνητικών ζωνών Νatura 2000, στο βόρειο τμήμα της Κύπρου». Η προστασία προφανώς συνίσταται, στην καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος αφενός και την εξαφάνιση των πολιτιστικών μνημείων αφετέρου.
Ο Μακεδών από τη Voria


Σε ξενοδοχείο με καζίνο μετατράπηκε η Αγ.Αναστασία στην Λάπηθο της κατεχόμενης Κύπρου

Ξενοδοχείο με καζίνο δημιούργησαν οι τουρκοκυπριακές Αρχές στην κατεχόμενη Λάπηθο, η οποία βρίσκεται δυτικά της Κερύνειας. Μάλιστα, το ξενοδοχείο έχει δημιουργηθεί στο σημείο που βρισκόταν ο Ιερός Ναός της Αγίας Αναστασίας.
Το ξενοδοχείο ονομάζεται Anastasia Resort Hotel.