PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Η νέα «βασίλισσα» του Copa America 2011 ακούει στο όνομα Patty Orué.


Η νέα «βασίλισσα» του Copa America 2011 ακούει στο όνομα Patty Orué. Η ξανθιά διάδοχος της Larissa Riquelme επισκίασε την συμπατριώτισσά της στην αναμέτρηση της Παραγουάης με τη Βραζιλία, τόσο με τις σέξι φωτογραφίες της στην εξέδρα όσο και με την εμφάνισή της έξω από το γήπεδο «Mario Alberto Kempes» της Mendoza...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ


Ερωτευμένος Ζυγός: Οι Ζυγοί είναι πραγματικές ιδιοφυίες στον έρωτα. Δεν θα μπορούσατε να βρείτε έναν σύντροφο πιο ρομαντικό, πιο ελκυστικό και πιο δίκαιο. Αν υπάρχει ένα πράγμα που καταστρέφει με βεβαιότητα μια σχέση και μπλοκάρει την αυθόρμητη ροή της αγάπης, είναι η αδικία ή η ανισορροπία ανάμεσα στο ζευγάρι. Αν ο ένας δίνει πάρα πολλά ή παίρνει πάρα πολλά, η δυσαρέσκεια θα κάνει έντονη την εμφάνισή της αργά ή γρήγορα. Οι Ζυγοί αυτό το ζήτημα το προσέχουν ιδιαίτερα. Σε κάθε περίπτωση όμως, εκείνοι δίνουν πάντα τα περισσότερα και ποτέ τα λιγότερα. Αν έχεις ερωτευτεί έναν/μία Ζυγό, σιγουρέψου ότι διατηρείς την αύρα του ρομαντισμού ζωντανή, με όλες τις γνωστές μεθόδους: δείπνα στο φως των κεριών, ταξίδια σε εξωτικά μέρη, λουλούδια και δωράκια όχι απαραιτήτως ακριβά αλλά

Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο λαμβάνει χώρα σε μια από τις πιο όμορφες διαδρομές πεζοπορίας της Αυστρίας ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/2011/07/video_12.





Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο λαμβάνει χώρα σε μια από τις πιο όμορφες διαδρομές πεζοπορίας της Αυστρίας μετατρέπεται σε μια λίμνη, βάθους 10 μέτρων για περίπου μισό χρόνο.

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΗΔΗΜΗΤΡΙΝΩΝ

http://www.agiosdimitriospierias.gr/images/antamoma2011/afisa_final_.jpg
Στα πλαίσια του Ανταμώματος των Αηδημητρινών, του οποίου
οι κεντρικές εκδηλώσεις θα γίνουν στις 15&16/7/2011, οι
Πολιτιστικοί μας Σύλλογοι, σε συνεργασία με την Ποδηλατική

Απόδραση Πιερίας, διοργανώνουν την Κυριακή 10 Ιουλίου...

Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδος

Δεν πάμε διακοπές! Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει για να περάσουμε από όλες τις γειτονιές για να τους «ξυπνήσουμε»!
Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε, να κορνάρετε και να φωνάξετε μαζί μας
Νέο ραντεβού λοιπόν:
Πορεία μοτοσυκλετιστών Tετάρτη 13 Ιουλίου ραντεβού στις 19:30 στο parking του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ)
(Mε κράνος ε! να μη ξεχνιόμαστε…)

Την Τετάρτη 13/7/2011 και ώρα 9μμ η Συνέλευση των Αγανακτισμένων Πολιτών Πιερίας στην κεντρική πλατεία Κατερίνης και ώρα 9μμ .



ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ :


1. Χρέη Δήμου Κατερίνης ( περίπου 13.000.000 ευρώ -αμύθητο χρήμα ε; )
1.1 Κατάθεση Αίτησης για να μας κοινοποιηθούν αναλυτικά τα χρέη του Δήμου Κατερίνης
1.2 Χρέη Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης ( κρατηθείτε ... 830.000 ευρώ;;;)


2. Eκποίηση Δημοτικών Οικοπέδων από το Δήμο Κατερίνης για την αποπληρωμή οφειλών
(συζητήθηκε και στην προηγούμενη Συνέλευση )
2.1 Οργάνωση και Διεξαγωγή δημοσκόπησης (σχετικά με το θέμα της εκποίησης 45
στρεμμάτων δημοτικής έκτασης με δημοπράτηση και παραχώρηση σε ιδιώτη που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. Θα απευθύνεται στους άμεσα θιγόμενους από την απόφαση αυτή - επαγγελματίες της Παραλίας -ξενοδόχους και μόνιμους κατοίκους Παραλίας Κατερίνης )
2.2 Ψήφισμα για το Δήμο Κατερίνης /Δήμαρχο / Δημοτικούς Συμβούλους

3.Οργάνωση φωτογραφικής έκθεσης με θέμα "Τα γεγονότα της 29/6/2011 στο Σύνταγμα "
3.1 Πρόταση για συμμετοχή και δράση μας σε εκδηλώσεις της Πιερίας
3.2 Ενημερωτική παρουσία μας σε συνοικίες της Κατερίνης
3.3 Αφίσες Αγανακτισμένων Πολιτών Πιερίας / παραγωγή ενημερωτικού υλικού


4.Δράση Αλληλεγγύης στους Αγανακτισμένους στις σκηνές της Θεσσαλονίκης


5.Οργάνωση της διανομής ψηφίσματος μας (6/7/2011) στους εμπόρους και επαγγελματίες του Νομού Πιερίας σχετικά με την άδικη και πιθανότατα πολύ επιζήμια απόφαση του Επιμελητηρίου Πιερίας να επιτρέψει την συμμετοχή ξένων εμπόρων στην τοπική έκθεση
5.1 Ψήφισμα για το Επιμελητήριο και τους Συμβούλους του


6.Λοιπά θέματα που θα τα εισηγηθούν οι προτείνοντες


*Σημ. Επειδή η Δημοτική Αρχή πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά παρέχοντας μας αόρατες καρέκλες στην προηγούμενη Συνέλευση - παρακαλείσθε να έρθετε (προληπτικά ) με τις ψάθες θαλάσσης σας .
Ελπίζουμε να μην μας αφήσουν στην ψάθα !!!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "3on3" STREET BASKETBALL ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

http://4.bp.blogspot.com/-75hylw9bw8Q/Thqw-d3yLkI/AAAAAAAAV7o/1E7f2lDnLwI/s1600/S8lorj52.jpg

Ένα μωρό-γίγας βάρους 7 κιλών και 300 γραμμαρίων, γεννήθηκε την περασμένη Παρασκευή, σε κλινική του Τέξας.


Ένα μωρό-γίγας βάρους 7 κιλών και 300 γραμμαρίων, γεννήθηκε την περασμένη Παρασκευή, σε κλινική του Τέξας.

Το βάρος του μωρού, που ξεπερνά όχι μόνο κάθε φαντασία, δημιούργησε τεράστια εντύπωση ακόμη και στους γιατρούς.

«Είμαστε έκπληκτοι. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι τόσο μεγάλο», είπε η μητέρα, η οποία φυσικά, γέννησε με καισαρική τομή.

Τα αίτια του βάρους του κοριτσιού της Janet Jackson και του Michael Brown, οφείλονται στο γεγονός ότι η μητέρα είναι διαβητική. Το μωρό βρίσκεται υπό ειδική παρακολούθηση, προκειμένου να σταθεροποιηθούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Α ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.ΜΥΛΩΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΑΔΟ


Θλιβερό, κ.Μυλωνέρο, να λαϊκίζουν νέοι άνθρωποι…

ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Δ.ΜΥΛΩΝΕΡΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ.;

Ο αντιπρόεδρος της Μονομετοχικής Ανώνυμης Δημοτικής Εταιρείας Ανάπτυξης Βιο.Πα. και Εκμετάλλευσης Αμμορυχείων Δίου-Ολύμπου (με διακριτικό τίτλο Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.), Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Τζίκας, έδωσε απάντηση σε πρόσφατη ανακοίνωση του αποπεμφθέντος από την πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη Δ.Δίου-Ολύμπου, Δημήτρη Μυλωνέρου, ως ακολούθως:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Θ. ΤΖΙΚΑ

Μετά την ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου Δ.Μυλωνέρου που αφήνει αιχμές και εκτοξεύει κατηγορίες εναντίον μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε., είμαι υποχρεωμένος ως αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης και εισηγητής του προϋπολογισμού να απαντήσω και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους.

Στο κείμενό του o αποπεφθείς από την ομάδα της πλειοψηφούσας παράταξης Δ.Δίου-Ολύμπου κ. Μυλωνέρος Δ. (και εντέχνως μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο) προσάπτει κατηγορίες σε Δημοτικούς Συμβούλους (εννοώντας εκείνους που ψήφισαν τον προϋπολογισμό της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.) λέγοντας ότι προκαλούν το κοινό αίσθημα «ψηφίζοντας ένα τέτοιο προκλητικό προϋπολογισμό επιχείρησης».

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ Ή ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

Ρύθμιση για οφειλέτες προς τον Δ.Δίου-Ολύμπου


* ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 20 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ

* ΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΦΑΠΑΞ, ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ

* ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΩΣ 4/10/2011 – 150 ΕΥΡΩ Η ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΕΩΣ 20 ΟΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, 150 ΕΥΡΩ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ

Σε ρύθμιση οφειλών τους μπορούν να προχωρήσουν έως τις 4/10/2011 όσοι οφείλουν χρήματα και πρόστιμα προς τον δήμου Δίου-Ολύμπου, σύμφωνα με το άρθρο 54 του νόμου 3979/2011 βάσει του οποίου ελήφθη σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου (απόφαση 132/2011).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ

Όσοι θα μπουν σε ρύθμιση οφειλών με δόσεις, θα καταβάλλουν την κύρια οφειλή καθώς επίσης και το τριάντα τοις εκατό (30%) των προστίμων που αναλογούν σε αυτή, καθώς και το τριάντα τοις εκατό (30%) των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής, σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Δηλαδή, γλιτώνουν το 70% των προστίμων αλλά και το 70% των προσαυξήσεων.

Όσοι όμως καταβάλουν εφάπαξ το ποσό της κύριας οφειλής, δηλαδή μεταβούν στον δήμο για να εξοφλήσουν άμεσα, γλιτώνουν το 85% των οφειλομένων αλλά και το 85% των προσαυξήσεων, δηλαδή καταβάλλουν μόνο το δεκαπέντε τοις εκατό (15%) των προστίμων που αναλογούν σε αυτή, καθώς επίσης καταβάλλουν μόνο το δεκαπέντε τοις εκατό (15%) των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΜΠΗΚΕ Η ΠΛΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....μπήκε η πλωτή γέφυρα στο Μακρύγιαλο.Η γέφυρα με την παρουσία της άλλαξε την όψη της παραλίας. Συγκεντρώνει πολλούς κολυμβητές που κάνουν τις βουτιές τους, αλλά και ρομαντικά ζευγαράκια.Ο Δήμος Πύδνας - Κολινδρού την τοποθέτησε. ΜΠΡΑΒΟ στην πρωτοβουλία που πήραν αν και λίγο καθυστερημένα

Ξανθιές γαλανομάτες πλαστικές κούκλες κατασκεύαζε κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου η Γερμανία για να ανακουφίζει τις σεξουαλικές ορμές

Τη διαταγή την είχε δώσει ο ίδιος ο Χίτλερ ο οποίος φοβόταν ότι οι στρατιώτες του θα κολλούσαν διάφορες αρρώστιες στους οίκους ανοχής που επισκέπτονταν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες.
Ο Χίτλερ είχε συμβουλευτεί τον Χίμλερ ο οποίος πίστευε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους στρατιώτες στο Παρίσι ήταν παρουσία πορνών οι οποίες μαζευόντουσαν σε μπαρ, αίθουσες χορού και άλλα μέρη και ξεμυάλιζαν τους φαντάρους
Σε κάποιο σημείωμά του έγραφε "Είναι καθήκον μας οι στρατιώτες μας να έχουν μια γρήγορη περιπέτεια χωρίς να διακινδυνεύεται η υγεία τους".

Σε έρευνα του ο Βρετανός Graeme Donald αναφέρει ότι οι Γερμανοί κατασκευαστές δημιούργησαν τις κούκλες του σεξ μετά από διαταγή του Χίτλερ, βρίσκοντας προσωρινή λύση στις ανάγκες των στρατιωτών. Το πρόβλημα έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις καθώς οι Γερμανοί στρατιώτες αφήνανε πολλές φορές το πόστο τους για να πάνε στους οίκους ανοχής.
Ο Χίτλερ δημιούργησε ξανθιές κούκλες με γαλάζια μάτια το 1940 για πρώτη φορά, και ήταν τόσο μικρές που χωρούσαν στους σάκους των στρατιωτών για να τις έχουν πάντα μαζί τους.
Αρχές του 1942 όμως οι στρατιώτες αρνήθηκαν να συνεχίσουν να τις κουβαλάνε μαζί τους, καθώς ντρεπόντουσαν μην τους πιάσουν οι Βρετανοί στρατιώτες με αυτές στους σάκους τους.

Tο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στήθηκε στο Αλεξάνδρειο στην περιοχή Ξηροκάμπι στο Λιτόχωρο.

http://1.bp.blogspot.com/-Pv6WnsX-znc/ThwtmtcAmeI/AAAAAAAAWAI/f9VVpYR5UUY/s1600/%25CF%2586%25CF%2589%25CF%2584%25CE%25BF%2B7-7-2011%2B022.jpg


Tο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στήθηκε στο Αλεξάνδρειο στην περιοχή Ξηροκάμπι στο Λιτόχωρο. Πρόκειται για δωρεά του Γ. Καρατζαφέρη, τα δε αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 29 Ιουλίου. Από σήμερα το πρωί γίνονται οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, και ήδη έγινε και η πρώτη επίσκεψη από έναν μικρό μαθητή.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ.

Η Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η Βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου, μαζί με τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλη Πολύζο, την Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Μεθώνης Βούλα Ζησιού, τον τέως Δήμαρχο Μεθώνης Κώστα Αβραμίδη, τον Αρχαιολόγο Μάνθο Μπέσιο και την κα Μαρία Ναυροζίδου, αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε η κα Μενδώνη στον Μακρύγιαλο για την κατασκευή του Μουσείου.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ.







http://www.agiosdimitriospierias.gr/images/antamoma2011/afisa_final_.jpg

Πάντως η Κωνσταντινούπολη, ανεβαίνει ραγδαία και φέτος αναμένει αύξηση τουριστών και τουριστικού συναλλάγματος κατά 30%

Πάντως η Κωνσταντινούπολη, ανεβαίνει ραγδαία και φέτος αναμένει αύξηση τουριστών και τουριστικού συναλλάγματος κατά 30% !
Η πόλη που υποδέχεται τους περισσότερους τουρίστες στον κόσμο, είναι φυσικά...

το Λονδίνο.
Δείτε τον πίνακα:

Τι λένε οι Αγανακτισμένοι του Πύργου.





Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί η "ποδοσφαιρική περιγραφή" μιας διαμαρτυρίας!


1. Δεν πρόκειται για επίθεση. Ηταν μια συγκέντρωση στην οποία:
α. ακούστηκαν συνθήματα όπως
"ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ",
"ΛΗΣΤΕΣ-ΛΗΣΤΕΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ"
"ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73",
"ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ,
ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ.......
ΜΑΝΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ"
"Μια νύχτα μαγική
σαν την Αργεντινή
να δούμε στο ελικόπτερο
ποιός θα πρωτομπεί"
κ.αλ.
Το 90% της διαμαρτυρίας έγινε παρουσία περίπου 15 αστυνομικών. Οι οποίοι ήλθαν μετά από τηλεφώνημα του βουλευτή, μερικοί με δυο περιπολικά και άλλοι της "ασφάλειας", που ήλθαν με "συμβατικά" μέσα. Οι οποίοι φυσικά και δεν διαπίστωσαν καμμια αξιόποινη πράξη.

2. Η λέξη (απεγκλωβισμός) του βουλευτή είναι ατυχής έως προβοκατόρικη.

Εγινε φανερό από την αρχή σε κάθε κατεύθυνση: στον ίδιο το βουλευτή, στους πολίτες που στο μεταξύ συγκεντρώνονταν και παρέμεναν -άλλοι συμμετέχοντας στη διαμαρτυρία και άλλοι όχι, καθώς και στους αστυνομικούς οι οποίοι διαχειρίστηκαν το περιστατικό, με τρόπο βγαλμένο από σεμινάριο (δημοκρατικής διαχείρησης κρίσεων)
ΟΤΙ:
Η διαμαρτυρία αυτή θα διαρκούσε όσο παρέμενε εκεί και θα σταματούσε όποτε ήθελε να αποχωρήσει.
Παρέμεινε όσο ήθελε πίνοντας κι άλλο ποτό, αφότου μπήκε μέσα στην καφετέρια, οι συγκεντρωμένοι του έστειλαν "αθίγγανο κλαρινίστα" (τον Χρήστο) στο τραπέζι του και τον ψυχαγώγησε.

Αλλωστε όταν αποφάσισε να αποχωρήσει, κατά την αποχώρησή του συνοδεία αστυνομικών με πολιτικά με αυτοκίνητο "της ασφάλειας", πραγματοποιήθηκε από τους συγκεντρωμένους ανθρώπινη αλυσίδα για να μην υπάρξει η παραμικρή περίπτωση προσέγγισής του από κανένα.

Ετσι έφυγε ελεύθερα, όταν ελεύθερα αποφάσισε να φύγει, αφού μόνος του επέλεξε να παραμείνει μέσα στην καφετέρια περίπου για μια ώρα ακούγοντας από την ντουντούκα κυρίως, συνθήματα, ψηφίσματα των αγανακτισμένων και διάφορες καταγγελίες και ερωτήματα στα οποία -φυσικά- δεν απάντησε.

Κατά την αποχώρησή του χαρακτήρισε τους συγκεντρωμένους "Φασίστες".
Μετά την αποχώρησή του οι συγκεντρωμένοι αφού χαιρέτησαν τους αστυνομικούς που παρέμεναν εκεί, επέστρεψαν στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου, όπου και έληξε η Συνέλευση, ανανεώνοντας το ραντεβού στην πλατεία Ιατρίδη για την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 και ώρα 09.00 μ.μ.

Οι αγανακτισμένοι πολίτες του Πύργου περισσότερες από 40 ημέρες στις πλατείες και στους δρόμους -με δράσεις ιδιαίτερα "δύσκολες" στην περιφρούρησή τους: ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΣΕ, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ- ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ- ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, έδειξαν ότι ξέρουν να διαμαρτύρονται ειρηνικά και αποφασιστικά!

Και μάλιστα εξελίχτηκε η διαμαρτυρία αυτή ειρηνικά, παρότι αυτή ήταν και συναισθηματικά φορτισμένη, αφού πρωτοστατούσαν και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ κι έγινε λίγες ημέρες μετά από εξοργιστικές κινήσεις του συγκεκριμένου βουλευτή ομιλία του σε τοπικό κανάλι και δημόσια τοποθέτησή του στα Λεχαινά ότι στην πλατεία Ιατρίδη που συγκεντρώνοννται οι αγανακτισμένοι του Πύργου είναι κάτι "Πρεζόνια,
gay και Συριζαίοι"...

οι Λαοί πεινάνε…

«οι αριθμοί ευημερούν, οι Έλληνες πένονται» Γεώργιος Παπανδρέου Α’

Διευρύνεται η «μαύρη» τρύπα του προϋπολογισμού, παρά τα σκληρά μέτρα λιτότητας,.




Διευρύνεται η «μαύρη» τρύπα του προϋπολογισμού, παρά τα σκληρά μέτρα λιτότητας, καθώς από τα περίπου 3,2 δισ. ευρώ το πρώτο πεντάμηνο του 2011, έφτασε τα 4,53 δισ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του έτους.


Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το εξάμηνο Ιανουάριου - Ιουνίου 2011, σε δημοσιονομική βάση, το έλλειμμα του Κρατικού Προϋπολογισμού διαμορφώνεται στα 12,781 δισ. ευρώ έναντι στόχου 10,374 δισ. ευρώ και ελλείμματος 9,997 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2010.



Τα συνολικά έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά το πρώτο εξάμηνο (Τακτικός και ΠΔΕ) βρίσκονται εκτός στόχου κατά 3,051 δισ. ευρώ, ενώ οι συνολικές δαπάνες (Τακτικός και ΠΔΕ) παρουσιάζονται μειωμένες κατά 644 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανέρχονται σε 21,814 δισ. ευρώ και εμφανίζουν μείωση έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2010 κατά 8,3%.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, η υστέρηση των εσόδων οφείλεται κυρίως στη μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη, κατά την περίοδο σύνταξης του προϋπολογισμού, ύφεση, στη μη επανάληψη των εισπράξεων τελών κυκλοφορίας κατά 393 εκατ. ευρώ τον μήνα Ιανουάριο, αφού φέτος δεν δόθηκε η ίδια παράταση στην εξόφληση των τελών, στις μειωμένες εισπράξεις από παρακράτηση φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων κατά το τρέχον έτος λόγω της ευνοϊκότερης φορολόγησης βάσει του νέου φορολογικού νόμου, και στη μείωση των εισοδημάτων, στη μετάθεση για τον Ιούλιο της καταβολής από τα πιστωτικά ιδρύματα του ποσοστού 10% επί της αξίας των προνομιούχων μετοχών που κατέχει το Δημόσιο και στις αυξημένες επιστροφές φόρων λόγω συμψηφισμού εκκρεμοτήτων παρελθόντων ετών.

Από την άλλη πλευρά, τα έσοδα του ΠΔΕ είναι αυξημένα κατά 79,6% ή κατά 306 εκατ. ευρώ.

Η υστέρηση στα έσοδα, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, θα αντιμετωπισθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους με την είσπραξη των φορολογικών εσόδων από τα μέτρα που περιέχονται στον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2011 - 2015.

Τα έσοδα του πενταμήνου βάσει του δελτίου εκτέλεσης του Π/Υ είναι σε ταμειακή βάση. Το συνολικό, όμως, αποτέλεσμα επί των εσόδων του 2011 σε εθνικολογιστική βάση καθορίζεται και από την πορεία των εσόδων έως το πρώτο δίμηνο του 2012 , ενώ μέρος των εσόδων της τρέχουσας περιόδου λογίζονται εθνικολογιστικά στα έσοδα του 2010.

Οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού είναι αυξημένες κατά 8,8%. H αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στη διάθεση ποσού ύψους 429 εκατ. ευρώ για παλαιές οφειλές νοσοκομείων και στις αυξημένες δαπάνες για τόκους κατά 1,277 δισ. ευρώ.

Οι πρωτογενείς δαπάνες είναι αυξημένες κατά 4,5% ή κατά 1,11 δισ. ευρώ, λόγω κυρίως των αυξημένων επιχορηγήσεων στα Ασφαλιστικά Ταμεία (κυρίως στον ΟΓΑ και στο ΙΚΑ) λόγω μείωσης των εσόδων τους από ασφαλιστικές εισφορές, στον ΟΑΕΔ για την καταβολή επιδομάτων ανεργίας και στα Νοσοκομεία για την πληρωμή των προμηθευτών τους.

Οι δαπάνες του ΠΔΕ παρουσιάζουν μείωση κατά 42,3% ή 1,563 δισ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι όλα τα παραπάνω στοιχεία αφορούν μόνο στην εκτέλεση του Κρατικού Προϋπολογισμού και όχι στο σύνολο των δημοσιονομικών δεδομένων για το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης - κατά τον ορισμό του ESA95 - που αποτελεί το κριτήριο για την αξιολόγηση του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής της Ελλάδας.

16 και 17 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί πορεία Αγανακτισμένων πολιτών από όλη την Πελοπόννησο.


Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί πορεία Αγανακτισμένων πολιτών από όλη την Πελοπόννησο, με ποδήλατα, μηχανές και αυτοκίνητα, οι οποίοι θα ξεκινήσουν από την Τρίπολη και προορισμό την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Όπως επισημαίνουν, η πορεία έχει στόχο να αναδείξει...


το ζήτημα του δικαιώματος της ελεύθερης διαμαρτυρίας των πολιτών με ειρηνικά μέσα και να εκφράσει τη λύπη, την αγανάκτηση και τον προβληματισμό, σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος, το διήμερο 28 κα 29 Ιουνίου. Το χρονοδιάγραμμα έχει υπολογιστεί με μέση ωριαία ταχύτητα τα 11,5 χλμ.

Η διαδρομή του Σαββάτου θα έχει αφετηρία την Τρίπολη, και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού οι Αγανακτισμένοι θα καταλήξουν στην Κόρινθο, με ενδιάμεσες στάσεις στους Μύλους, το Ναύπλιο, το Άργος και το Χιλιομόδι.

Η διαδρομή της Κυριακής θα έχει αφετηρία την Κόρινθο και θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος, με ενδιάμεσες στάσεις στους Αγίους Θεοδώρους, την Κινέττα, τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο, την Ελευσίνα, και τελευταίο σταθμό τον Ασπρόπυργο.

Στις ελληνικές καλένδες παραπέμπεται η μετεγκατάσταση της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.


Στις ελληνικές καλένδες παραπέμπεται η μετεγκατάσταση της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, καθώς η δημοσιονομική κρίση καθιστά αδύνατη την εξεύρεση κεφαλαίων για τη μεταφορά του εκθεσιακού κέντρου στη Σίνδο. Το θέμα επανήλθε στη...

Ο Γιούρι Γκέλερ, με αέρα κοπανιστό έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο.


Ο Γιούρι Γκέλερ, με αέρα κοπανιστό έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο.. Τι να πει όμως μπροστά στον 6χρονο πιτσιρικά απο την Βραζιλία, που μαγνητίζει τα κουτάλια πάνω στο στήθος του;;

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΧΡΥΣΙΚΕ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2

ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ο ΗΛΙΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΟΚ, ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ... ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ 10 ΜΕ 12 ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΜΕ 1.... ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ 92,2 ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....
και ιντερνετικά;;;

Άντζελα Γκερέκου τονίζει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο αγνώστων, που την απειλούν επειδή ψήφισε το μεσοπρόθεσμο.


Για ακόμα μία φορά η Άντζελα Γκερέκου τονίζει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο αγνώστων, που την απειλούν επειδή ψήφισε το μεσοπρόθεσμο. Απειλές για την ίδια προσωπικά και την οικογένειά της, μέσω τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών μηνυμάτων, κατήγγειλε ότι δέχεται το τελευταίο διάστημα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου...

ΧΑΜΠΟΣ Ο ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΑΝΝΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ή ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ;;;

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΦΙΔΗΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ Ή ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ Ή ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ... ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΧΑΜΠΟ ΤΟΝ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ....

Ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

TΩΡΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ 95,3 FM. "ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ..... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ....

ΑΠΟ ΠΑΣΕΓΕΣ ΓΙΑ ΕΑΣ....


Προς
ΕΑΣ Πιερίας



Κύριε Πρόεδρε,
Κύριε Διευθυντή,

Παρά τις επανειλημμένες επιστολές μας, που σας γνωρίσαμε με τα από 22.6.2011 και 27.6.2011 έγγραφά μας, διαπιστώνεται ότι συνεχίζονται οι έγγραφες καταγγελίες από παραγωγούς οι οποίοι διαμαρτύρονται ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΡΙΑ

ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ...

ΠΩ ΠΩ ΠΩ
ΣΟΥΒΛΑΚΙ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
ΠΑΝΗΓΥΡΙ
ΧΟΡΟΣ
ΤΖΑΤΖΙΚΙ
ΚΕΜΠΑΠ 
ΟΛΑ ΤΟΥ 1 Ή 2 Ή 2,5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.... ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ;;; ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.... ΠΩ ΠΩ ΠΩ

Καλοκαιράκι και η Μαριάντα Πιερίδη δεν θα κάνει τα μπανάκια της;


Καλοκαιράκι και η Μαριάντα Πιερίδη δεν θα κάνει τα μπανάκια της; Αδύνατον! Η τραγουδίστρια βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε παραλία της Αττικής και έκανε…



πλάτσα πλούτσα! Φυσικά δεν ήταν μόνη της, αλλά με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Καμενίδη! Εκεί συνάντησαν τον Κώστα Σόμμερ και την Σόφη Πασχάλη! Μάλιστα, η Μαριάντα συνομίλησε αρκετή ώρα με την γυμνάστρια και μετά έκανε ηλιοθεραπεία! Ήταν αρκετά ευδιάθετη και χαλαρή και όταν αντιλήφθηκε τον φωτογράφο έκανε τα δικά της νάζια ποζάροντας! Απολαύστε την

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ, ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΕΪΝΑ.. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΤΑΑΑΑΑΑ ΡΕ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΛΕΪΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΤΑΣ, ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ... ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ Μ@κ@ΚΙΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΠΡΟΣΕΧΕ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ. ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ "ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ" ΚΙ Η ...ΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΩ ΣΕ ...ΜΑΣΤΙΓΙΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ, ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ... ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΜΠΑΓΛΑΜ....

Homemade καθαρισμός προσώπου και σώματος

Homemade καθαρισμός προσώπου και σώματος


Ένας καλός καθαρισμός χρειάζεται πάντα στο πρόσωπο και στο σώμα για να ενυδατωθεί και να λάμψει το δέρμα σας. Ακολούθησε τα βήματα ένα προς ένα και ανανέωσε την επιδερμίδα σου...

ΜΟΡΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ

O ΚΟΡΙΝΟΣ ΣΕ ...ΔΡΑΣΗ! ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΡΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ. Ά ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ. Ά ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΛΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ...ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ; ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ. Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΜΟΝΟ ΔΕΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ... ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ  Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ;;; Σ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΤΗΣ ΗΜΙΣΥ Η ...ΣΟΦΟΥΛΑ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η 2ΜΕΤΡΗ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝΛΗ;;;

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΛΗΣ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ...2ΜΕΤΡΗ ΞΑΝΘΙΑ, ΤΗΝ  ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΟΝΟΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ;;; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΛΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗ  ΛΕΝΕ ...ΜΑΙΡΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΜΑΙΡΗ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;;; ΝΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ. Η ΣΤΗΛΗ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ...ΣΑΜΑΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....

ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΣΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ "ΠΛΑΤΑΝΙ" ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ

ΛΟΦΟΣ, ΣΕΒΑΣΤΗ, ΚΑΙ ...ΠΛΑΤΑΝΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ. ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ... ΡΕ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ά ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ...ΑΥΡΙΟ! ΤΙ; ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ! 

Ντροπή για την ΠΙΕΡΙΑ... ΝΤΡΟΠΗ

Του Σταύρου Σταυριανίδη

Αυτή η εικόνα είναι ντροπή για την Πιερία...ντροπή για την Ελλάδα...αγανακτώ ακόμα περισσότερο γιατί στη συγκεκριμένη παραλία δεν μπανιάρονται ούτε Τραπεζίτες ούτε Βουλευτές ούτε ΔΝΤαυήτες.....αλλά εμείς που δηλώνουμε αγανακτισμένοι!!!