PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ, ΕΔΩ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ....

Ανατολή στο κέντρο της Κατερίνης,
ή καλύτερα από το κέντρο της Κατερίνης,
 απλά ανοίγουμε τα μάτια και το βλέπουμε

Κι εδώ μπροστά η Κατερίνη και στο βάθος ΟΛΥΜΠΟΣ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ;;; ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ.... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΥΜΠΕ ΜΟΥ....

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΚΟΚΚΑΒΙΔΗΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΜΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ;;; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ...ΣΟΥΖΕΣ;;; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!!!

Πάμε για ...σούζες, λέει ο Μάκης Παπαδημητρίου στον "αντίπαλο" στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, Γιωρίκα Κοκκαβίδη.... Κι εκείνος του απαντά, σάλτα ρε Μάκη να σε πάω με ...σούζα στη δουλειά σου... Που τον πήγε; Να το τεράστιο ερώτημα που γεννάται... ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΜΑΚΗ;;; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!!!

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΑΠΑϊΩΑΝΝΟΥ ΛΑΚΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΥΖΙΡΟΓΛΟΥ;;; ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ;;;

Ο Λάκης Παπαϊωάννου, με τον Θόδωρο Κυζίρογλου, παλιές δόξες του Πιερικού μου, στον πεζόδρομο σε ΣΤΕΚΙ... Ο Περιφερειακός Σύμβουλος περιέγραφε τις δυσκολίες του "λεφτά δεν υπάρχουν" από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς δεν μπορούν ή καλύτερα ζορίζονται να κάνουν έργο ΥΠΕΡ ΠΙΕΡΙΑΣ. Ο ΗΛΙΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΑΚΟΥΕΙ... ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ.... Όμως ο Θόδωρος απολαμβάνει και το παγωτό του, καθ ότι εν μέσω καύσωνα θα πρέπει να δροσιζόμεθα πάρ΄ αυτά.... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ....

Θωρηκτό Γ.Αβέρωφ – 100 χρόνια ιστορία!


* Ν.ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ, Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ, ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΛΛΟΙ.
* Ι.ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ – Μ.ΜΙΧΟΥ: ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
* Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ: ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Τα εγκαίνια σειράς εκθέσεων για τα «100χρονα του θωρηκτού Αβέρωφ», τον «περίπλου ελληνικών νησιών», τα «αριστουργήματα ξύλινης μικροναυπηγικής» καθώς και «ελαιογραφίες Λιτοχωρινών καραβιών του 18ου, του 19ου και του 20ου αιώνα», πραγματοποιήθηκαν στον χώρο μπροστά από το ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου. Η έκθεση θα λειτουργήσει έως τις 28 Αυγούστου 2011.

Ινδιάνικο Χωριό «Τζομάκουα»





Μετά τους Αγανακτισμένους και το κίνημα των διοδίων, ένα άλλο κίνημα, αυτό του «Δεν πληρώνω την εφορία»,




Μετά τους Αγανακτισμένους και το κίνημα των διοδίων, ένα άλλο κίνημα, αυτό του «Δεν πληρώνω την εφορία», έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στο προσκήνιο. Στο υπουργείο Οικονομικών έχουν διαπιστώσει ότι χιλιάδες νοικοκυριά έχουν σταματήσει να πληρώνουν, εξαιτίας της έλλειψης μετρητών, το φόρο εισοδήματος του 2010, τις δόσεις της περαίωσης του προηγούμενου έτους, αλλά και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές παλαιότερων ετών.
Στενοί συνεργάτες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευ.Βενιζέλου, ομολογούν ότι πλέον ότι ξέρουν από τώρα ότι τους επόμενους μήνες δεν θα πληρωθούν έκτακτες εισφορές, με αποτέλεσμα να υπάρξει απόκλιση της τάξης των 3,5-4 δις ευρώ από τα μέτρα συνολικού ύψους 6,5 δισ. που έλαβε η κυβέρνηση με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα...

Σην Ελλάδα η κυβέρνηση Παπανδρέου δίνει 15 εκατ. ευρώπροκειμένου να ανεγερθεί άμεσα μουσουλμανικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας.

Image

Σην Ελλάδα η κυβέρνηση Παπανδρέου σε καιρούς που οι χριστιανοί κάτοικοι κυριολεκτικά "δεν έχουν μαντίλι για να κλάψουν", δίνει 15 εκατ. ευρώ και 16 στρέμματα του Πολεμικού Ναυτικού που αγωνίστηκε για να ελευθερώσει τη χώρα από τον μουσουλμανικό ζυγό προκειμένου να ανεγερθεί άμεσα μουσουλμανικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας.

Την ώρα, η Ελβετία, η οποία ουδόλως απειλείται από πληθυσμιακή αλλοίωση λόγω της μαζικής λαθρομετανάστευσης, έκλεισε οριστικά τη πόρτα ακόμα και στις πιέσεις πανίσχυρων οικονομικά χωρών όπως η Σαουδική Αραβία και απέρριψε οριστικά την ανέγερση τζαμιών

Στρατόπεδο του Ναυτικού παραχωρείται για τζαμί που θα κοστίσει 15 εκατ. ευρώ




Η κυβέρνηση μπορεί να μη βρήκε άλλο τρόπο εκτός από την άγρια λιτότητα για να εξυπηρετήσει τους στόχους του μνημονίου, βρήκε όμως 15 εκατ. ευρώ και 16 στρέμματα κρατικής γης προκειμένου να...
ανεγερθεί άμεσα μουσουλμανικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας.

Στη δίνη της οικονομικής κρίσης, απαρατήρητη πέρασε η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκου Σηφουνάκη, με την οποία οροθετήθηκε και χαρακτηρίστηκε επίσημα ως «χώρος συνάθροισης κοινού» ή έκταση όπου πρόκειται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης του πρώτου μουσουλμανικού τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα.
Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού με ημερομηνία 5/5/2011, καθορίζεται η έκταση 16 στρεμμάτων στην παλαιά βάση του Ναυτικού στον Βοτανικό, όπου πρόκειται να ανεγερθούν το μουσουλμανικό τέμενος, η βιβλιοθήκη, οι χώροι υγιεινής τα γραφεία κ.ά.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι

Ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα στον οικογενειακό προϋπολογισμό θα επιφέρει το νέο κύμα ακρίβειας





Ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα στον οικογενειακό προϋπολογισμό θα επιφέρει το νέο κύμα ακρίβειας που θα ξεσπάσει τις επόμενες μέρες στην αγορά, με ανατιμήσεις σε δεκάδες προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. Παράλληλα, νέες επιβαρύνσεις για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις καθώς και ακριβότερα δάνεια φέρνει η δεύτερη αύξηση του βασικού επιτοκίου από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατά 0,25%.

ΘΕΛΩ VIAGRA, ALA POLITIC XA XA XA


κι όμως κάτι πάει καλά σ’ αυτήν την έρμη χώρα , τώρα θα ρωτήσει κάποιος , Τι πάει καλά ρε πατριώτη ;
Μήπως η οικονομία ;
Μήπως η εργασία ;
Μήπως η κενωνία ολάκερη;
Μήπως η ........παιδεία ;
Μήπως ο πολιτισμός
Μήπως το κέρατό μας το τράγιο;
Ένα μεγάλο ΜΠΑ !
Καλά πάει ο Σαμαράς ! Τώρα θα μου πεις καλό είναι αυτό; Άντε τώρα να δώσει κάποιος απάντηση .
Ξέρω εγώ ο άλλος σου λέει θέλω υπουργό οικονομικών τον Σταϊκούρα και εθνικής οικονομίας τον Νότη , όχι το Σφακιανάκη τον άλλο τον Μυταράκη , ξαναγουστάρω να τρώω ξύλο από τον Πάκη , τον Παυλόπουλο ντεεε , ξέρω γω ο κόσμος έχει βίτσια , εδώ άλλοι βγάζουν γούστα να τους δένουν με αλυσίδες , να τους μαστιγώνουν , που να ξέρω τι συμβαίνει στον κόσμο ούτως συ άλλως ένας απλός έλληνας φορολογούμενος είμαι!

Με αυτά και μ΄αυτά, θα τον κάνουν πετσί και κόκκαλο τον σοσιαλιστή !



Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει ο Real Fm, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και η παρέα του απολαμβάνουν το δείπνο τους σε ταβέρνα του νησιού. Στο διπλανό τραπέζι κάθεται ένα νεαρό ζευγάρι.

Η παρουσία του Θόδωρου Πάγκαλου δεν πέρασε απαρατήρητη (για πολλούς λόγους) και η κοπέλα απευθυνόμενη στον αντιπρόεδρο, είπε: «Εγώ έχω διορισθεί με το ΑΣΕΠ. Δεν τα φάγαμε μαζί. Γιατί μου κόβεται τα λεφτά μου;» Εξοργισμένος ο συνοδός της πρόσθεσε: «Ξεπουλάτε την πατρίδα».

Πάλεψε πολύ να αναδειχθεί στη show biz. Προκάλεσε, ξαναπροκάλεσε, αλλά ξεχάστηκε.



Πάλεψε πολύ να αναδειχθεί στη show biz. Προκάλεσε, ξαναπροκάλεσε, αλλά ξεχάστηκε. Έτσι, το 'ριξε στις προκλητικές δηλώσεις, μπας και ξαναβγεί στην επιφάνεια.

Δεν δίστασε να πει ότι στον έρωτα "της αρέσει το ξύλο" και χαρακτηριστικά είπε πως "της αρέσει να την φτύνουν και να φτύνει" , ενώ δηλώνει πως τον άντρα τον θέλει γυμνασμένο και με τεράστια..
προσόντα...

Δηλώνει ότι θα παντρευόταν άνετα τον Τάκη Ζαχαρατο που είναι συγκάτοικοι στην ίδια πολυκατοικία και του έχει κάνει ανοιχτή πρόταση.
Πρόκειται για τη ..διάσημη (πλάκα κάνουμε ντε) Ελίνα Μπεκάκου (τι δουλειά κάνει; τίποτε. Απλώς πήγε στο big brother, έδειξε βύζο και περιμένει να γίνει διάσημη)

Στη φωτογραφία με τον Κώστα Μιναρετζή, μάνατζερ.

Πάντως αν περιμένει να φάει ξύλο από τον Μιναρετζή ή τον Ζαχαράτο.....:)))

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξακολουθεί να "μετράει" στο πολιτικό σκηνικό και να θεωρείται ισχυρός πόλος.


Τι και αν βρίσκεται σε αργία, τι και αν ορισμένοι θεωρούν ότι μπορούν να τον τελειώσουν πολιτικά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξακολουθεί να "μετράει" στο πολιτικό σκηνικό και να θεωρείται ισχυρός πόλος, ιδίως για την κεντροδεξιά... Δεν εξηγούνται διαφορετικά τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρεία "For Communication", σύμφωνα με την οποία ο "Πανίκας" έχει... ρεύμα και... πέραση στο 60% των νεοδημοκρατών, στο 26% των υποστηρικτών του ΛΑΟΣ αλλά και στο 12% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

Κάτι τέτοια βλέπει ο Καρατζαφέρης και τον χαρακτηρίζει "λαϊκή αξία την οποία, όσο και αν θέλουν εξοβελίσουν ή να αποφύγουν, δεν θα το κατορθώσουν".

Σαν τον… μαγνήτη τραβάει τους καυγάδες με τους «αγανακτισμένους» της εκλογικής του περιφέρειας ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ…

Τ. Αντωνακόπουλος. Έχοντας αφήσει πίσω του το πρόσφατο επεισόδιο με οδηγό μοτοσυκλέτας, ο κ. Αντωνακόπουλος θέλησε το βράδυ της Κυριακής να πιει τον καφέ του σε κεντρικό κατάστημα του Πύργου. Μόνο που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η καθιερωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των «αγανακτισμένων» στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Μόλις ο βουλευτής έγινε αντιληπτός από τον κόσμο, περίπου 50 «αγανακτισμένοι» κινήθηκαν προς το μέρος του. Ο Αντωνακόπουλος άφησε άρον-άρον το τραπέζι που καθόταν στον εξωτερικό χώρου του μαγαζιού και κατευθύνθηκε προς το εσωτερικό για να αποφύγει τα χειρότερα. Αυτή του η κίνηση, ωστόσο, δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς οι συγκεντρωμένοι "απέκλεισαν" το καφέ και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Μνημονίου, της Τρόικας και των νέων μέτρων. Το συμβάν έληξε λίγη ώρα αργότερα όταν ο Τ. Αντωνακόπουλος απεγκλωβίστηκε χάρη σε δυο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Δυναμικό παρόν στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται να δώσουν τις ημέρες της Διεθνούς Έκθεσης οι "αγανακτισμένοι".

Δυναμικό παρόν στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται να δώσουν τις ημέρες της Διεθνούς Έκθεσης οι "αγανακτισμένοι". Προειδοποιούν ότι η θερινή ραστώνη και οι υψηλές θερμοκρασίες δεν τους επηρεάζουν και ξεκαθαρίζουν πως...
οι δράσεις τους θα συνεχιστούν καθ'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μιας και δεν πρόκειται να πάνε διακοπές. Αυτή η κίνηση έρχεται ως απάντηση σε όλους εκείνους που πόνταραν ότι οι "αγανακτισμένοι" θα κλείσουν το μαγαζί τους θερινούς μήνες και κατέληξαν στον... κουβά. Με αυτά και με εκείνα, τα φετινά εγκαίνια της ΔΕΘ φαντάζουν ιδιαίτερα... θερμά!

Η Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, εκτός από τα παιδιά της, «τρώει» και τα σόου της.


Η Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, εκτός από τα παιδιά της, «τρώει» και τα σόου της. Κάθε πρόγραμμα που χάνει κάτι από τη λάμψη του… έρχεται η στιγμή που μπαίνει στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας. Πόσο μάλλον σε καιρούς Μεσοπρόθεσμου, που σε λίγο κανείς δεν θα ασχολείται με την ψυχαγωγική τηλεόραση, μια και οι διαφημιστές έπαψαν να βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη...

ανακοινώθηκε η παραίτηση του υπουργού Άμυνας της Κύπρου, Κώστα Παπακώστα, και του αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, αντιστράτηγου Πέτρου Τσαλικίδη,



Μετά την ολοκλήρωση του έκτακτου υπουργικού συμβουλίου, ανακοινώθηκε η παραίτηση του υπουργού Άμυνας της Κύπρου, Κώστα Παπακώστα, και του αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, αντιστράτηγου Πέτρου Τσαλικίδη, οι οποίο ανέλαβαν και την πολιτική και στρατιωτική ευθύνη για την πολύνεκρη τραγωδία στη ναυτική βάση "Ε. Φλωράκης"...

Μπορούμε να θυμηθούμε κι άλλους χωρισμούς τα τελευταία δύο χρόνια που προκάλεσαν έκπληξη.

Hollywood: Οι χωρισμοί που μας σόκαραν
Με αφορμή την ανακοίνωση της Jennifer Lopez και του Marc Anthony μπορούμε να θυμηθούμε κι άλλους χωρισμούς τα τελευταία δύο χρόνια που προκάλεσαν έκπληξη.


Αυτό που σίγουρα έπιασε πολλούς «στον ύπνο» ήταν το διαζύγιο της Eva Longoria με τον Tony Parker, ακόμη περισσότερο γιατί λίγους μήνες πριν την ανακοίνωση ότι παίρνουν διαζύγιο το Νοέμβριο του 2010, είχαν περάσει ένα καλοκαίρι γιορτάζοντας τον μεγάλο έρωτά τους.


Κανείς δεν περίμενε και την ανακοίνωση της Courteney Cox και του David Arquette ότι αποφάσισαν να ζουν χωριστά για ένα διάστημα το περασμένο Φθινόπωρο. Ακόμη δεν τα έχουν βρει, αλλά δηλώνουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν διαζύγιο.


Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε και ο χωρισμός της Christina Aguilera με τον Jordan Bratman. Το ζευγάρι που έχει ένα γιο τον Max πήρε διαζύγιο το Δεκέμβριο του 2010.

Διαζύγιο και χωρισμός εντελώς ξαφνικός και λίγες εβδομάδες μετά την ομιλία της στα Oscars, ήταν αυτός της Sandra Bullock με τον Jesse James. Κανείς βέβαια δεν μπόρεσε να την κακολογήσει με όσα βγήκαν στη δημοσιότητα στη συνέχεια για τα όσα είχε κάνει ο πρώην πια σύζυγος της γνωστής ηθοποιού.

Ακόμη ένας χωρισμός και όχι διαζύγιο που σόκαρε ήταν αυτός του Jim Carrey με την Jenny McCarthy επίσης λόγω του ότι οι δυο τους δεν είχαν αφήσει να φανεί το παραμικρό. Λίγες εβδομάδες πριν την ανακοίνωση είχαν κάνει μία τελετή ανταλλαγής όρκων στη Χαβάη.

Το 2007 ο Pete Townsend δήλωνε «παντρεμένος» με την Charlize Theron, όμως τρία χρόνια αργότερα και μετά από εννέα χρόνια σχέσης το ζευγάρι τους άφησε όλους με ανοικτό το στόμα, αποφασίζοντας αντί να παντρευτεί κανονικά, να χωρίσει.

Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κα. Μενδώνη σήμερα το πρωί στον Μακρύγιαλο



...

Από τις 22 έως 28 Αυγούστου 2011το Διεθνές CAMP Κολινδρού



Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με έγγραφό της, ενημερώνει για τη διεξαγωγή για δέκατη συνεχόμενη χρονιά του Διεθνούς CAMP ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ 2011 στις 22-28 Αυγούστου υπό την αιγίδα της FIBA/EUROPE. Στο Camp θα συμμετέχουν 20 Έλληνες και 24 ξένοι αθλητές, προπονητές, τεχνικοί, εκπρόσωπος της FIBA κ.α. Είναι μια διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον Κολινδρό και προκειμένου να συμβάλει και φέτος...

Πολίτες της Βέροιας, βρήκαν έναν αρκούντως εύγλωτο τρόπο να αναδείξουν την πολιτική εικόνα στην Ημαθία.



Πολίτες της Βέροιας, βρήκαν έναν αρκούντως εύγλωτο τρόπο να αναδείξουν την πολιτική εικόνα στην Ημαθία.
Ο κλήρος, έπεσε στον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γικόνογλου.Γιός του Βουλευτού Μόσχου Γικόνογλου.
Έλουσαν λοιπόν, κυριολεκτικά, το αυτοκίνητό του στο κέντρο της Βέροιας, με κοπριές. Γουρουνίσιες κοπριές απο ότι λένε οι δημοσιογράφοι.
Έστω και έτσι, με αυτό το απίστευτης βρώμας πυρομαχικό, «χτύπησαν» την πολιτική βρώμικη εικόνα του τόπου.
Ευτυχώς έτσι και ελπίζουμε να μην ακολουθήσουν άλλες ακρότητες.

Οι κυπριακές αρχές γνώριζαν ότι κάποια στιγμή θα γινόταν έκρηξη στα κοντέινερ





Αυτό αποκάλυψε δημοσιογράφος από το κυπριακό κανάλι SIGMA... Οι κυπριακές αρχές γνώριζαν ότι κάποια στιγμή θα γινόταν έκρηξη στα κοντέινερ αφού πριν από μια βδομάδα είχε γίνει μία μικρή - προειδοποιητική έκρηξη σε ένα από τα κοντέινερ. Αυτό ανάγκασε τους υπεθύνους να κάνουν ένα συμβούλιο και αφού έβγαλαν το συμπέρασμα ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, αποφάσισαν να κάνουν ... τίποτα! Οι ευθύνες είναι πολλές και ο κυπριακός λαός εξοργισμένος..

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ......

Ο κόσμος των βαμπίρ δεν είναι μόνο δύναμη και έρωτας, αλλά και σκοτεινές κανιβαλιστικές υπάρξεις.

Πώς επιδρούν οι ήρωες - δράκουλες των ταινιών και βιβλίων στην ψυχοπνευματική υγεία των νέων
Στον αστερισμό των βαμπίρ
Ο κόσμος των βαμπίρ δεν είναι μόνο δύναμη και έρωτας, αλλά και σκοτεινές κανιβαλιστικές υπάρξεις. Τα σύνορα ανάμεσα στα δύο είναι δυστυχώς δυσδιάκριτα...

Ο Αναστάσης Πρισκομάτης στο Περιστέρι


Στο Περιστέρι θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο νεαρός καλαθοσφαιριστής Αναστάσης Πρισκομάτης. Ο Πρισκομάτης που πέρυσι αγωνίστηκε στο παιδικό της θυγατρικής του Πιερικού Αρχελάου ΣΦΚ Κατερίνη 2008, είναι γεννημένος το 1996, έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται στη θέση του play maker. Ήταν στους επίλεκτους αθλητές που πήραν μέρος στο Τουρνουά Χριστουγέννων στην Καλαμάτα και μέλος του Κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων. Παραχωρήθηκε με τη μορφή υποσχετικής και θα αγωνίζεται στη παιδική ομάδα του Περιστερίου.

Για την απόκτησή του έδειξαν ενδιαφέρον και άλλοι σύλλογοι, όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Ίκαρος Καλλιθέας. Ο ίδιος επέλεξε την ομάδα του Περιστερίου συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή παράδοση, καθώς ο πατέρας του Θόδωρος Πρισκομάτης, πρώην αθλητής του Αρχελάου και του Πιερικού, είχε αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία με τα χρώματα του Περιστερίου.

Οι δημοσιογράφοι Λάγιος Απόστολος και Κεραμιδιώτη Έφη κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ 92,6 Πιερίας στις 11,00 πμ

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων του Πιερικού Αρχελάου


Για είκοσι περίπου ακόμα ημέρες θα συνεχίσουν να προπονούνται οι νεαροί αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του Πιερικού Αρχελάου. Οι αθλητές των τμημάτων του εφηβικού, του παιδικού, των κορασίδων, του προπαιδικού αλλά και του μίνι, συνεχίζουν να εκτελούν τα ατομικά και ομαδικά τους προγράμματα μαζί με τους προπονητές Χατζηιωάννου Στέλιο, Δαμαλή Γιάννη, Μυρωτή Ράνια, Γκαβοτάσιο Σωτήρη και Ζουγκουρίδου Δώρα.

Τα προγράμματα που περιλαμβάνουν κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής, θα συνεχιστούν έως τα τέλη Ιουλίου οπότε και θα ακολουθήσουν 15-20 ημέρες ξεκούρασης, απαραίτητες για τους νεαρούς αθλητές.

Παράλληλα με τα αγωνιστικά τμήματα λειτουργούν και τμήματα ακαδημιών για αρχάριους και προχωρημένους αθλητές. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945670723 και 6974820682.

Ο Κώστας Φακοπουλίδης του Πιερικού Αρχελάου με την Εθνική Παίδων στη Γαλλία και την Τσεχία


Μετά την προετοιμασία της στη Νάουσα, για το αρχικό στάδιο, η Εθνική ομάδα Παίδων του μπάσκετ, βρίσκεται στη Γαλλία συμμετέχοντας σε διεθνές τουρνουά.

Στη συνέχεια από 27 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Τσεχία.

Στην αποστολή του εξωτερικού συμμετέχει και ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Φακοπουλίδης

Οι δημοσιογράφοι Λάγιος Απόστολος και Κεραμιδιώτη Έφη κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ 92,6 Πιερίας στις 11,00 πμ

Η χώρα Ελλάς και ο χώρος Ελλάς


Λιάνα Κανέλλη
Της
Λιάνας ΚΑΝΕΛΛΗ



Μέσα σε 4 χρόνια, σε μια χώρα 16 εκατομμυρίων κατοίκων, πούλησε, ξεπούλησε 14.000 ανατολικογερμανικές επιχειρήσεις. Ήταν η διαβόητη «Treuhand», το ταμείο - εταιρεία των αποκρατικοποιήσεων της ενοποίησης των Γερμανιών. Είχε υπολογίσει 900 δισ. δολάρια κέρδος και άφησε πίσω της 172 δισ. δολάρια ζημία....
http://4.bp.blogspot.com/-75hylw9bw8Q/Thqw-d3yLkI/AAAAAAAAV7o/1E7f2lDnLwI/s1600/S8lorj52.jpg

Ο Κατερινιώτης με τη FERRARI




Χα χα χα ρε τον Κατερινιώτη με τη FERRARI

Ένας Κατερινιώτης μπαίνει σε μια τράπεζα της Αθήνας, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο.
Λεει στον υπάλληλο ότι θέλει να ταξιδέψει στην Κρήτη για δουλειές, για 10 μέρες και χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρει ένα δάνειο των 5.000 ευρώ.
Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι…

Ο μικρός ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΟΣ... της Penelope Cruz


Σύμφωνα με τη Sun, τη Mirror και σύσσωμο το βρετανικό (και όχι μόνο) τύπο του σαββατοκύριακου, ο κώλος της Penelope Cruz δεν είναι αρκετά.. καμπυλωτός.


Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες του Returning (2007?) όπου παίζει (όπως λέει το "ρεπορτάζ" γιατί εγώ πρώτη φορά το ακούω) μια νοικοκυρά τύπου Sophia Loren(!), κρίθηκε ότι έπρεπε να έχει πλούσιες καμπύλες. Και ενώ το στήθος της πέρασε όλους τους.. ποιοτικούς ελέγχους, κατά τον εκπρόσωπο της παραγωγής, "παρακάτω" χρειάζονταν.. παραπάνω. Οπότε της φόρεσαν ένα προσθετικό, και μείναν όλοι ικανοποιημένοι. Και μάλιστα το ζήτησε να το πάρει και σπίτι.

Εγώ προτείνω στη Πηνελόπη να ακολουθήσει το παράδειγμα της Shakira και να το βάλει μόνιμα. Γιατί οι μικροί και πεσμένοι κώλοι είναι out (όχι ότι ήταν ποτέ και in). Όπως ξέρει καλά και η Tara Reid μετά το σχετικό δούλεμα που 'φαγε τη προηγούμενη βδομάδα.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ Π... ΟΣΟ ΤΗΝ ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ!

ΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΙΡΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑ ΛΑ ΛΑ.... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΗ;;; ΣΩΤΗΡΗΗΗΗΗ ΣΩΣΕΜΕ ΣΩΤΗΡΗΗΗΗΗΗ

«Έχω παρουσιάσει δελτίο ενώ ήμουν ντίρλα» είπε η Ελεονώρα


"Ντίρλα" στο μεθύσι και η Ελεονώρα!

Μιας και ο αγαπημένος μας Θέμης Γεωργαντάς "σούρωσε" στον αέρα το πρωί της Κυριακής με ρακές, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε ότι έχει κάνει δελτίο ειδήσεων "ντίρλα" στο μεθύσι!...

Αυτά που είπε ήταν:

«Έχω παρουσιάσει δελτίο ενώ ήμουν ντίρλα» είπε η Ελεονώρα και έδωσε τη δική της εξήγηση: «Έχω πει δελτίο ειδήσεων Παραμονή Πρωτοχρονιάς -31 Δεκεμβρίου- του 2003 ή του 2004 στο Alter, στις 5.30 το απόγευμα όπου έχουν ήδη έρθει οι μεζέδες και τα κρασιά απ’ έξω, γιατί μας πρόσεχαν να περάσουμε καλά αυτή τη μέρα, και έχω πει το δελτίο ντίρλα!».

Η γνωστή παρουσιάστρια συνέχισε όμως την περιγραφή της: «Να βλέπω το autocue να κουνιέται πάνω κάτω και να είναι θολό. Ευτυχώς, βγήκε το δελτίο γιατί ήταν των 5 λεπτών, αλλά και πάλι δεν είχε κανένα βίντεο και ήταν μόνο voice over!».

Και κάτι μας έλεγε ότι καλοπερνάνε εκεί στο