PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο Τσολιάς έστω και συμβολικά παραμένει στο πόστο του, οι άλλοι , οι περισσότεροι μέσα στην Βουλή , μοιραίοι , φτηνοί , επίορκοι ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ

ΔΑΚΡΥΣΕ ΚΙ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, Ή ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ;;; ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ; ΚΙ ΕΓΩ ...ΔΑΚΡΥΖΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ

ΑΕΡΑ !..


Η φωτογραφία αυτή με τα μάτια του τσολιά δακρυσμένα από τα χημικά και τα όσα βλέπει γύρω του έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
Σημαδιακή , συμβολική και συγκλονιστική αποτύπωση της πραγματικότητας. Εκφράζει την ντροπή και την οργή όλων μας.
Αυτός , έστω και συμβολικά παραμένει στο πόστο του, οι άλλοι , οι περισσότεροι μέσα στην Βουλή , μοιραίοι , φτηνοί , επίορκοι ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ .
ΑΕΡΑ...

ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ, ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ... Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ

ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, ΜΙΧΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ;;; 
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;;;;
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;

ΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ… ΠΡΩΤΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΟΝΟΜΑ…..



ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ;;; ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ;;; Έ ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΤΕ... ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΑΙ Σ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΔΕΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΣΚΟΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.... ΚΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΒΕΒΑΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΩΣ ΜΑΘΗΤΗΣ.... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ;;; ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΟΝΕΙΣ; ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ;;; Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΝΕΦΟ! ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;; ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ... ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΣΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΑΥΤΟ.... ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ;;; ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ... ΤΩΡΑ ΟΤΕ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!! ΔΙΩΞΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΡΕ…. ΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ… ΠΡΩΤΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΟΝΟΜΑ….. 


ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΛΗΝ ΦΤΩΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ

Ουρά φάλαινας "εκτόξευσε" 13χρονο στην Αυστραλία

Απίστευτη ήταν η εξέλιξη ενός οικογενειακού ταξιδιού στα ανοιχτά των ακτών της Αυστραλίας, όταν ένα 13χρονο αγόρι της οικογένειας παρασύρθηκε με τεράστια ορμή από την ουρά μιας φάλαινας...

"Αρκετά ανεχτήκαμε τον Πάγκαλο, αν δεν τον διώξουν δεν ψηφίζουμε"

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου Θ. Πάγκαλου σχετικά με τα τανκς και όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα "El Mundo"...

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ!!!!

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην ανοικτή συζήτηση με θέμα:
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ
ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
που θα πραγματοποιήσει η παράταξη
ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ
την ΤΕΤΑΡΤΗ 29-06-2011 στις 9:00 μ.μ.
ΣΤΟ ΚΑΦΕ «ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ»
στην Κεντρική Πλατεία ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Η Σ.Ε.

ΝΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ> "Αγαπητέ Βαγγέλη, δεν θα ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο!.."


Έξαλλη με το Μεσοπρόθεσμο και η Ευα Καιλή, είναι έτοιμη να το καταψηφίσει.
Η νεαρή βουλευτίνα έστειλε μάλιστα και επιστολή στον φίλο της υπουργό Οικονομικών με την οποία του εκθέτει τους προβληματισμούς της για το Μεσοπρόθεσμο.
Η επιστολή καταλήγει με μια έκρηξη αγανάκτησης:
«Yπουργέ μου, εάν το ψηφίσω δεν θα μπορώ να βγαίνω από το σπίτι μου και να κάνω clubbing κάτι που θα μου κοστίσει πολύ. Δεν είναι δυνατόν, νέο κορίτσι, να κάθομαι μέσα καλοκαιριάτικα από το φόβο γιουχαίσματος των πολιτών. Δεν ξέρω αν μπορώ να σηκώσω τέτοιο βάρος…»
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βενιζέλος υποσχέθηκε στον πρωθυπουργό ότι θ αναλάβει προσωπικά το σχετικό «μασάζ» στην Εύα μπας και η όμορφη βουλευτίνα αλλάξει γνώμη…

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2011 30 Ιουνίου & 1, 2, 3 Ιουλίου


Τα Προμήθεια, ως πανελλήνιος θεσμός που σκοπό έχει να μας φέρει σ’ επαφή με τον πολιτισμό, το πνεύμα και τις αξίες των προγόνων μας, διανύουν ήδη το δέκατο έκτο έτος συνεχούς παρουσίας τους...

Γιόρτασε τα 97α Γενέθλιά της η κα Φωτεινή Σταθούδη από τον Κολινδρό

Τα 97α γενέθλιά της γιόρτασε πριν από μερικές ημέρες η κα Φωτεινή Σταθούδη από τον Κολινδρό, έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της.


Φιλμ με Όλυμπο και ολύμπιες γεύσεις


ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΟΥΝΟ* ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Υ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

* STEF.DOMANIG: ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ… ΟΛΥΜΠΟ, ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ, ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ!

Ένα φιλμ υπό μορφή ντοκιμαντέρ αναμένεται να γυριστεί στον Όλυμπο καθώς και σε παρολύμπιες περιοχές από έναν Αυστριακό σκηνοθέτη, το διάστημα από 22 Αυγούστου μέχρι και αρχές Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τον σκηνοθέτη Stefanus Domanig που τις τελευταίες ημέρες επισκέφθηκε το βουνό των θεών αλλά και περιοχές γύρω από τον Όλυμπο, με στόχο να φτιάξει ένα φιλμ που θα έχει ως θέμα του τον Όλυμπο και τους κατοίκους του σε συνάρτηση με τη γαστρονομία της περιοχής.

Αυτό το ντοκιμαντέρ αναμένεται να αποτελέσει μια δωρεάν προβολή του ιερού βουνού, του δήμου Δίου-Ολύμπου αλλά και ευρύτερα της Πιερίας και της Ελλάδας στο εξωτερικό, στο εξωτερικό.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Η ξενάγηση του Stefanus Domanig και της συνεργάτιδάς του, Ελίνας Αλεξοπούλου, έγινε την πρώτη μέρα από τον εκλεγμένο δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Γ. Παπαθανασίου.

Τις επόμενες μέρες ο Αυστριακός σκηνοθέτης ξεναγήθηκε από τον δημαρχεύοντα Γ. Φαρμάκη, την αντιδήμαρχο πολιτισμού Μ. Τσιμήτρη, τη δημοτική σύμβουλο Σ. Ζουρζούρα καθώς και από άλλα στελέχη του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Ο κ. Domanig επισκέφθηκε διάφορες περιοχές του Ολύμπου και του δήμου Δίου-Ολύμπου, ιδιαίτερα όμως επισκέφθηκε το κάστρο του Πλαταμώνα, τον Παλιό Παντελεήμονα, το Λιτόχωρο, τον αρχαιολογικό χώρο και το αρχαιολογικό μουσείο του Δίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Μιλώντας για την παρουσία του στον Όλυμπο και στον δήμο Δίου-Ολύμπου ο Stefanus Domanig ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι προέρχεται από τη Βιέννη και ότι ήρθε στη Νότια Πιερία επειδή θέλει να γυρίσει ένα ξεχωριστό φιλμ σε μορφή ντοκιμαντέρ.

«Το θέμα του θα είναι ο Όλυμπος με τους γνήσιους ανθρώπους του, με το τι γεύονται, με τι γεύσεις προσφέρουν. Τίτλος του φιλμ θα είναι «στιγμές γεύσης» και πώς το βουνό των θεών «ταΐζει» τους ανθρώπους του», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι πρόκειται για μια «έρευνα» που γίνεται σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία, η Ελβετία, η Αυστρία και η Γερμανία, τώρα δε γίνεται και στην Ελλάδα και επιλέχθηκε η περιοχή του Ολύμπου και ο δήμος Δίου-Ολύμπου.

«Όταν είχαμε κάνει τη σκέψη να γυρίσουμε αυτό το φιλμ στην Ελλάδα, είχαμε την πρόθεση να έρθουμε εδώ στον Όλυμπο αυτή την περίοδο, όπως και το κάναμε. Στη συνέχεια δε να επανέλθουμε και πάλι εδώ από τις 22 Αυγούστου έως αρχές Σεπτεμβρίου και να κάνουμε γυρίσματα σε παρολύμπιες περιοχές», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Πάντοτε με ενδιέφερε για το πώς ζουν οι άνθρωποι που κατοικούν σε ορεινές περιοχές, τι πολιτισμό έχουν αλλά και τι κερδίζουν, τι παίρνουν οι άνθρωποι από κάθε βουνό. Διότι, όπως γνωρίζουμε, κάθε χώρα και κάθε ορεινή περιοχή έχει μια διαφορετική ζωή στο βουνό».

Μιλώντας για τη σειρά των γυρισμάτων που ήδη έχουν γίνει, είπε ότι έχουν ξεκινήσει 50 ντοκιμαντέρ σε ορεινές περιοχές, αρχίζοντας τα γυρίσματα από τα Πυρηναία όρη, γυρίσματα που θα ολοκληρωθούν σε διάφορες οροσειρές μέχρι και την Κίνα.

«ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ»

«Δεν έρχομαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έχω ξανάρθει. Είναι όμως η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ στον Όλυμπο και στον δήμο Δίου-Ολύμπου», υπογράμμισε.

Απαντώντας δε στο ερώτημα για το ποιες είναι οι εντυπώσεις του, είπε: «Ερχόμενος εδώ, λοιπόν, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, είναι πραγματικά αυτό που περίμενα, διότι ο συνδυασμός του βουνού με τη θάλασσα, με τους τόσο υπέροχους, ευγενικούς και φιλόξενους ανθρώπους που γνώρισα, είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα για να κάνω αυτό το ντοκιμαντέρ.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινα από την επίσκεψή μου στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου αλλά και στο αρχαιολογικό μουσείο.

Έμεινα ικανοποιημένος από τη διατήρηση των μνημείων και εκείνο που διαπίστωσα ήταν το ότι ο θεός Διόνυσος λατρεύονταν και εδώ στο Δίον, γεγονός που έρχεται σε άμεση σχέση με το φιλμ που θέλω να γυρίσω με βάση τη γαστρονομία των Μακεδόνων και των κατοίκων του Ολύμπου…

Πρέπει να ξέρετε ότι ο Διόνυσος είναι και δικός μας θεός (θεός των Αυστριακών), θεός της διασκέδασης, του κρασιού και του κεφιού», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΜΗΤΡΗ: «ΦΙΛΜ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ»

Στις δικές της δηλώσεις η αντιδήμαρχος παιδείας και πολιτισμού δήμου Δίου-Ολύμπου, Μαρία Τσιμήτρη, εξήγησε ότι ο Stefanus Domanig θα προσεγγίσει την περιοχή του Ολύμπου και του δήμου μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον πλαίσιο.

«Συγκεκριμένα, θα συνδέσει τη γαστρονομία της περιοχής από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, αναδεικνύοντας την τοπική μας ιστορία, τον λαϊκό μας πολιτισμό ενώ θα συνδέσει όλα αυτά και με τη λατρεία του Διονύσου εδώ στον τόπο μας», σημείωσε.

Και κλείνοντας τις δηλώσεις της υποστήριξε: «Θεωρώ ότι η παρουσία τού Stefanus Domanig εδώ, τα γυρίσματα που θα κάνει αλλά και το ντοκιμαντέρ που τελικά θα γίνει, θα αποτελεί μια ξεχωριστή προβολή του τόπου μας, του δήμου μας αλλά και ευρύτερα της Πιερίας. Η προβολή αυτή θα γίνει στην πατρίδα τού Stefanus Domanig, στην Αυστρία», αλλά και έξω από αυτήν.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΝΤΡΟΠΗ.... ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ;;; ΝΤΡΟΠΗ


Ο φωτογραφικός φακός του NEWS 247 συνέλαβε αστυνομικούς να σχηματίζουν το σήμα της νίκης στη Βασ. Σοφίας. Βροχή οι καταγγελίες για τη στάση των ΜΑΤ απέναντι στους διαδηλωτές
Την ώρα που το κλίμα τις τελευταίες δύο ημέρες εντός και κυρίως εκτός Βουλής είναι τεταμένο, κάποιοι θεωρούν ότι πάνε σε πόλεμο, όπου υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Καρέ-καρέ όλα όσα έγιναν στον γάμο και την δεξίωση Τσιμτσιλή-Σοφού

Καρέ-καρέ όλα όσα έγιναν στον γάμο και την δεξίωση Τσιμτσιλή-Σοφού  Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός ενώθηκαν χθες το βράδυ με τα ιερά δεσμά του γάμου.Η Σταματίνα και ο Θέμης κοιμήθηκαν αγκαλιά το βράδυ πριν το μυστήριο.
«Μας προβλημάτισε λίγο αυτό το θέμα με τον Θέμη. Αλλά αποφασίσουμε να μην κάνουμε κάποιο party πριν το γάμο. Αφού τόσο καιρό μένουμε μαζί και ουσιαστικά ζούμε σαν να είμαστε παντρεμένοι είπαμε να κοιμηθούμε αγκαλιά την τελευταία μέρα πριν το γάμο. Έτσι ξεκουραστήκαμε κιόλας. Το...

Ο ΤΥΦΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 155 ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 155... ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 155 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..... ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 155 ΜΑΖΙ.... ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ....ΤΥΦΛΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΣΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ... ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.... Ο ΤΥΦΛΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Πως θα μπορέσουν να κοιτάξουν τον κόσμο στα μάτια







Οι 155 βουλευτές που ψήφισαν «ναι» στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, στην ουσία γνωρίζουν που έβαλαν και… χρονικό ορίζοντα το πολύ δύο έτη για την πολιτική τους καριέρα. Ψηφίζοντας το Μεσοπρόθεσμο αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τους 155, που θα ψάχνουν να βρουν ακόμη και τη δική τους ψήφο στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν. Ο μόνος που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ο Π. Κουρουμπλής. Όλοι οι άλλοι «διαφωνούντες αλλά συμφωνούντες» αποδείχτηκαν «τζάμπα μάγκες»....

Πολλά λόγια για το τίποτα. Τώρα όμως θα πρέπει να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό, και κυρίως στους ψηφοφόρους τους στις εκλογικές τους περιφέρειες. Μαύρισμα που έχει να πέσει!

Ίσως είναι η τελευταία μας ... ευκαιρία!!!






Τις τελευταίες ώρες το χαφιεδοτσουρμό έχει μεθοδευμένο εναγκαλισμό με τις δυνάμεις προστασίας των κυβερνόντων και συνεργάζονται από κοινού για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες που κατέβηκαν αλλά το κυριότερο προτίθεται να κατεβούν τις επόμενες ώρες στο Σύνταγμα.
Οι προδότες έχουν τρομοκρατηθεί και φοβάμαι ότι θα φτάσουν στα άκρα οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολες καταστάσεις.
Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε αλλά να αντιδράσουμε με όλες μας τις δυνάμεις κάνοντας εφαρμογή αν χρειαστεί του άρθρου 120 του Συντάγματος για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της πατρίδας μας και την υποβάθμιση και καταδίκη της ζωής της δικής μας αλλά και των παιδιών μας.

Ας μείνουμε όλοι έξω από το άντρο της ασυλίας τους για να καταλάβουν οι παλαμοκρουστοκομματικογλύφτες, την...........
οργή και την αγανάκτηση μας μήπως και κάποιοι από αυτούς νιώσουν επιτέλους ότι πρέπει να τηρήσουν τον όρκο που έδωσαν και ο οποίος λέει ότι πρέπει να προασπίζουν τα συμφέροντα του λαού και της χώρας!!!

ΣΠΑΝΙΟ.....


......ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑ!!!!

Ασυνήθιστα…”μην ενοχλείτε”.

Πόσες φορές δεν έχετε ξυπνήσει απ’ τα “χαράματα” όταν μια καθαρίστρια εισέβαλλε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας?! Πόσες φορές δεν έχετε ορκιστεί, ότι την επόμενη φορά θα κρεμάσετε επιτέλους αυτά τα ωραία σηματάκια “μην ενοχλείτε” στη πόρτα σας?! Το Υπουργείο ανακάλυψε διάφορά περίεργα, ασυνήθιστα “μην ενοχλείτε” από όλο τον κόσμο, για να σας βοηθήσει να τα θυμηθείτε κι εσείς την επόμενη φορά.

Πέρασε το Μεσοπρόθεσμο με 155 ΝΑΙ! ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έχασαν από ένα βουλευτή

Όχι από Π.Κουρουμπλή που τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με επιστολή του Γ.Παπανδρέου, ΝΑΙ από Ε.Παπαδημητρίου που της στοίχισε τη διαγραφή της από τη Ν.Δ, ΝΑΙ από Α.Αθανασιάδη και Θ.Ρομπόπουλο.

«Πυξίδα» το ανθρώπινο μάτι;

Νέες ενδείξεις ενισχύουν την πεποίθηση της μαγνητικής «έκτης αίσθησης»
«Πυξίδα» το ανθρώπινο μάτι;
Πραγματικότητα ή επιστημονική... φαντασία η ανθρώπινη πυξίδα;



Ουάσινγκτον
Τον ρόλο φυσικής πυξίδας φαίνεται ότι παίζει μια πρωτεΐνη που εντοπίζεται στο ανθρώπινο μάτι καθώς, σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες, «διαβάζει» το μαγνητικό πεδίο της Γης.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....



«Μπροστά στα χρέη της Γερμανίας τα ελληνικά είναι... στραγάλια»

Γερμανοί πολιτικοί και διανοούμενοι δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τη στάση του Βερολίνου και παραδέχονται τα οικονομικά αμαρτήματα της χώρας τους
«Μπροστά στα χρέη της Γερμανίας τα ελληνικά είναι... στραγάλια»
Ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας Ρίχαρντ φον Βαϊτσέκερ



ΒΕΡΟΛΙΝΟ O γερμανός χριστιανοδημοκράτης πρώην υπουργός Οικονομικών Τέο Βάιγκελ αγαπά τις μαθηματικά καθαρές διατυπώσεις. Αν και Βαυαρός, μιλάει με πρωσική ακρίβεια. Αυτό έκανε και το 1998 στο θέμα της τήρησης του κριτηρίου του Μάαστριχτ που βάζει όριο 3% στο έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού. «Πώς εννοείτε το 3%;» τον ρώτησε δημοσιογράφος. «Οταν λέω 3%εννοώ 3%» απάντησε εκείνος. «Ούτε χιλιοστό παραπάνω». Πέντε χρόνια αργότερα, το 2003, η Γερμανία ήταν η πρώτη χώρα της ευρωζώνης που υπερέβαινε κατά πολύ το περίεργο αυτό κριτήριο. Η υπέρβαση ωστόσο δεν της στοίχισε πολλά: Μαζί με τη Γαλλία, που είχε επίσης λερωμένη τη φωλιά της, «κουκούλωσε» εύκολα το θέμα...

Τα Τρίκαλα, στις 21 εξυπνότερες πόλεις του κόσμου για το 2010

Ανακοινώθηκε η λίστα με τις smart21 πόλεις. Πρόκειται για 21 κοινότητες από 13 έθνη και οι 10 από αυτές βρίσκονται στη λίστα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η Dundee, Σκωτία επανήλθε στη λίστα μετά από απουσία ενός χρόνου. Γενικά, η λίστα περιλαμβάνει μια πολιτεία των ΗΠΑ (με τρεις πόλεις), μια κινέζικη και μια αυστραλιανή πόλη, τρεις από τον Καναδά και τα Τρίκαλα από την Ελλάδα!

Σας τις παρουσιάζουμε με αλφαβητική σειρά...

MITSUBISHI LANCER 1,6-ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Η δυναμική, οικογένεια Lancer – που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2007- διατίθεται τώρα με το νέο οικονομικό κινητήρα 1.6l MIVEC, συνδυάζοντας τα καλύτερα της Mitsubishi Motors:

- Ιπποδύναμη 117ΗΡ
- Κατανάλωση καυσίμου 5,9 λίτρα/100χλμ
- Χαμηλές εκπομπών ρύπων CO2 137 γρ/χλμ
- Χαμηλό επίπεδο θορύβου
- Προηγμένη μηχανολογία “Project Global”
- Απαράμιλλη Ιαπωνική αξιοπιστία...
ΠΙΕΡΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ
ΜΙΧΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
ΝΑΙ Σ ΟΤΙ ΠΟΥΝ
ΚΙ ΟΧΙ Σ ΟΤΙ ΠΟΥΝ
ΣΗΚΩ ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΕ ΜΑΡΙΑ
ΣΗΚΩ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΤΣΕ ΘΑΝΑΣΗ
ΣΗΚΩ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ 
ΜΑΡΑΚΙ
ΓΙΑΝΝΑΚΗ
ΘΑΝΑΣΑΚΗ
ΝΤΑ ΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΕΙΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ
ΚΑΙ ΣΑ ΚΛΑΙΣ....

ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ..
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...
ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ....
ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ....
ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ......
ΖΗΤΩ Η ΜΙΧΟΥ, Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ...

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...
ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ....
ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ...
ΚΙ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.....
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;;;;

Αποκλειστικό: Χώρισαν οριστικά Παπαρίζου - Μαυρίδης

Σαν «βόμβα» έπεσε στην showbiz ο χωρισμός της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη μετά από 12 χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, το ζευγάρι, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου, δεν είναι πλέον μαζί!

Εδώ και δυόμιση μήνες ζουν χωριστά και έχουν σταματήσει τις κοινές τους εμφανίσεις, όμως κρατούν το γεγονός ως επτασφράγιστο μυστικό. Η απόφαση του χωρισμού είναι κάτι παραπάνω από οριστική και έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες να χωρίσουν την κοινή τους περιουσία. Μάλιστα, την Τρίτη έχουν ραντεβού με μεσιτικό γραφείο, προκειμένου να εκτιμηθεί η αξία του σπιτιού που διατηρούν μαζί στην Άνω Γλυφάδα.

Πάντως, πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο και αγαπημένο ζευγάρι, που ήταν μαζί από όταν η Έλενα ήταν 18 χρονών. Η στήριξη του Τόνι στα πρώτα βήματα της καριέρας της τραγουδίστριας ήταν μεγάλη,ενώ εργαζόταν και ως μάνατζερ της.

Σενάρια για χωρισμό του ζευγαριού είχαν ακουστεί πολλές φορές, όμως αυτή την φορά πρόκειται για πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που σίγουρα έχει κοστίσει και στους δύο πολύ συναισθηματικά…

Ετικέτες Μουσικά νέα Ποιο επώνυμο ζευγάρι κάνει παιχνίδια στην πισίνα;

Είναι νέοι, ωραίοι και τους τελευταίους μήνες είναι αχώριστοι. Εκείνη είναι ηθοποιός και εκείνος είναι δημοσιογράφος. Μάλιστα πριν λίγο καιρό , η ηθοποιός είχε ένα μικρό ατύχημα με το πόδι της και γι’ αυτό τον λόγο ο αγαπημένος της δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια του. Πριν λίγες μέρες, το ζευγάρι πήγε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας για να κάνει μπάνιο και ηλιοθεραπεία. Το ζευγάρι αυτό δεν είναι άλλο από την Δήμητρα Ματσούκα και τον Φώτη Βαλλάτο, οι οποίοι κατά την διάρκεια του μπάνιου τους αστειεύονταν, έπαιζαν με το νερό, ενώ ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.


Η δίαιτα του γραφείου

Η εργασία και όλα όσα τη συνοδεύουν, το ωράριο, ο χρόνος, η διαθεσιμότητα τροφίμων μπορεί να αποτελέσει ένα εμπόδιο στη διαδικασία αδυνατίσματος και στη σωστή τήρηση των αρχών ενός διαιτολογίου. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως μπορεί να αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΩΝΕΣ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΟΛΥΜΠΙΟΝ" ΣΤΙΣ 29-6-2011 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30. ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΌΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ... ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ....ΒΡΟΥΝ


Βλέποντας τον κόσμο με γυμνά μάτια (και όχι μόνο)

Το να αποκαλύπτουμε το σώμα μας σε κοινή θέα είναι ένας φόβος που μοιραζόμαστε σχεδόν όλοι οι άνθρωποι. Η γύμνια μας κάνει να αισθανόμαστε κάπως άβολα όπως και την Miru Kim η οποία ωστόσο θέλησε να τον αντιμετωπίσει

PARALIA - KATERINI - GREECE ΚΙ ....ΕΛΛΑΣ

Raquel Zimmermann: Ποζάρει με τη Νέα Συλλογή Παπουτσιών Jimmy Choo

Photo credits: Jimmy Choo
Η Raquel Zimmerman είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Jimmy Choo, για τη συλλογή παπουτσιών του Φθινόπωρο – Χειμώνας 2011-12...

Το δάχτυλο σε ρόλο USB!

Επανάσταση στην μεταφορά δεδομένων θέλει να φέρει ερευνητής του ΜΙΤ που αναπτύσσει μια τεχνολογία με την οποία η μεταφορά δεδομένων από μια συσκευή σε μια άλλη θα γίνεται μέσω του ανθρώπινου σώματος. Η τεχνολογία αυτή θα επιτρέπει σε κάποιον να χρησιμοποιεί το χέρι του για να κάνει μεταφορά δεδομένων, ένα είδος "οργανικού Bluetooth" θα μπορούσαμε να πούμε...

Τα Στυμμένα: Μπέος-Ψωμιάδης, η Αρχή του Κακού

Βερολίνο

Η πρωτεύουσα της ενωμένης πλέον Γερμανίας είναι ένας προορισμός για όλα τα γούστα. Η ένωση δύο διαφορετικών κόσμων δίνει στο Βερολίνο μία ποικιλία επιλογών μοναδική στον κόσμο. Από σύμβολο του διχασμού μετά την πτώση του Τείχους το Βερολίνο μετατράπηκε σε σύμβολο της ενότητας και της συμφιλίωσης.
Βερολίνο, η πόλη που ενώνει - Proorismos.gr
Η πόλη θεωρείται οτι ιδρύθηκε το 1237 και από το 1415 έγινε πρωτεύουσα διαφόρων κρατιδίων ...

ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ... ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΟΔΑΝΕΙΑ... ΞΑΠΛΩΔΑΝΕΙΑ... ΤΗΛΕΟΡΑΣΟΔΑΝΕΙΑ... ΤΟΣΤΟΔΑΝΕΙΑ... ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΟΔΑΝΕΙΑ.... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.... ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΙΟ ΕΦΚ ΡΕ;;;

ΤΙ 1,10 ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.... ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ... ΔΩΣΤΟΥ ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΔΩΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΙ, ΔΩΣ ΤΟΥ ΚΛΟΠΕΣ... ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Έ ΡΕ ΕΠΟΧΕΣ. ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ... ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΟΔΑΝΕΙΑ... ΞΑΠΛΩΔΑΝΕΙΑ... ΤΗΛΕΟΡΑΣΟΔΑΝΕΙΑ... ΤΟΣΤΟΔΑΝΕΙΑ... ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΟΔΑΝΕΙΑ.... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.... ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΙΟ ΕΦΚ ΡΕ;;; ΜΑΣ "ΧΩΣΑΤΕ" ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΦΑΤΗΝ ΕΛΛΗΝΑ..

Κάποιοι βλέπουν πορνό, ενώ κάποιοι άλλοι..

Δεν είναι λίγες φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει "συλλάβει" βουλευτές να προσπαθούν να σκοτώσουν την ώρα τους.. Κάποιοι έβλεπαν πορνοταινίες, κάποιοι άλλοι κοιμόντουσαν, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που επιλέγουν να περνούν την ώρα τους πιο παραγωγικά.. Δείτε τι έκανε η Έλσα Παπαδημητρίου.


Τα χειρότερα ραντεβού που μπορεί να σου τύχουν

Οπλίστηκες με θάρρος. Έκανες σπα και αποτρίχωση και πλέον είσαι έτοιμη να γνωρίσεις το ονειρεμένο αγόρι που σου υποσχέθηκαν οι κολλητοί σου (ή απλά το αγόρι που γνώρισες στο Facebook). Αν αναρωτιέσαι πόσο στραβά μπορούν να πάνε τα πράγματα, καλύτερα να προετοιμαστείς για τα χειρότερα ραντεβού που είναι πιθανόν να σου τύχουν! Για καλό και για κακό…

ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ Μ ΕΝΑΝ ΟΜΑΤ..." ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.....

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΣ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ....

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΝΤΙΟ"
ΖΗΤΩ.... ΜΠΡΑΒΟ... ΝΑΙ....
"ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ Μ ΕΝΑΝ ΟΜΑΤ..." ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.....

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ;;;

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ;;; ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΑΨΟΓΩΣ ΚΙ ΑΨΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΚΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ;;; ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ....
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛ.... ΜΠΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ!!!!

10 πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες για το Facebook

1. Το αποτυπωμένο πρόσωπο του Al Pacino βρισκόταν στην αρχική σελίδα του Facebook

Πριν από τον ανασχεδιασμό της επίσημης αρχικής σελίδας του Facebook, τo 2007, η πρώτη σελίδα του συγκεκριμένου ιστότοπου παρουσίαζε το πρόσωπο ενός άνδρα, πίσω από…

Η κόρη του Λοΐζου απαγορεύει το «Καλημέρα Ήλιε» στο ΠΑΣΟΚ

Με ανοιχτή επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η κόρη του Μάνου Λοΐζου απαγορεύει στο κόμμα να χρησιμοποιεί το τραγούδι «Καλημέρα Ήλιε» για συμβολικούς λόγους.
Αναλυτικά, η επιστολή της:

«Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ...


Γνωρίζω εκ των προτέρων, ότι αυτή η κίνησή μου είναι συμβολική, εν τούτοις η συνείδησή μου, και η αξιοπρέπειά μου ως ενεργού πολίτη μου επιβάλλει να σας γνωστοποιήσω τα εξής:

Ο πατέρας μου Μάνος Λοΐζος αγωνίστηκε με τον δικό του τρόπο, για αξίες όπως η Ελευθερία, η Δημοκρατία, και η Κοινωνική Δικαιοσύνη. Προσπάθησε να υπηρετήσει μέσω της τέχνης του, τα οράματα και τις αξίες ενός...

ΤΟ 89,2 ΕΜΕΙΝΕ "ΟΡΦΑΝΟ" ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ;;; ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΟΥΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ...

ΠΑΕΙ Ο ARRENA, ΠΑΕΙ Η ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ, ΠΑΕΙ Ο ΣΠΟΡΤΑΪΜ FM, ΠΑΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ 89,2 ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ... ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ; ΚΑΝΕΝΑΣ..... ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΣΗΕΑ;;; ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΣΑΤ;;; ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΡ; ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ;;; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΕΞΟΥΣΙΑ..... ΤΟ 89,2 ΕΜΕΙΝΕ "ΟΡΦΑΝΟ" ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ;;; ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΟΥΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ...

Κάντε μια αναδρομή με τα δικά σας μάτια. Θυμηθείτε τη δική σας ζωή, όχι τη "ζωή των άλλων"

Κάντε μια αναδρομή με τα δικά σας μάτια. Θυμηθείτε τη δική σας ζωή, όχι τη "ζωή των άλλων", όχι την εικονική πραγματικότητα. Σκεφτείτε αν εσείς, η οικογένειά σας, οι φίλοι σας (σκεφτείτε συγκεκριμένα πρόσωπα) ήταν πιό δυστυχισμένοι, τότε που είχαμε δραχμή, χρηματιστήριο στις 6.700 μονάδες (1.200 σήμερα), ανεργία στο 6.1% (16,1% σήμερα), μέση φορολογική επιβάρυνση 12,4% (24% σήμερα), 15 ζητιάνους στην Αθήνα (15.000 σήμερα), 300 "ενοικιάζεται" σε όλη τη Θεσσαλονίκη (30.000 σήμερα) ....κ.λ.π. Σκεφτέιτε με ..
το δικό σας μυαλό και τα δικά σας μάτια, όχι με των άλλων.

Και αφού σκεφτείτε ήρεμα, χωρίς τη ζάλη από τον επικοινωνιακό ορυμαγδό των καναλιών, που μπορούν να μας κάνουν να ορκιζόμαστε ότι η θάλασσα είναι ροζ, απαντήστε σε μια απλή ερώτηση:
Ας υποθέσουμε ότι ο Σημίτης, δεν μας έβαζε στο ευρώ την 1-1-2002. Πώς θα ήταν η ζωή σας σήμερα;
Της Ελλάδας γενικά; Θα ΄χαμε γίνει Οθωμανικό προτεκτεράτο λέτε; Θα ΄χαμε ανεργία 46% αντί 16% σήμερα; Θα ΄χαμε το χρηματιστήριο στις 200 μονάδες αντί 1.200 σήμερα ; Τι λέτε; Πόσο χειρότερα θα είμασταν;
Γιατί φτάσαμε ως εδώ, να ψάχνουμε πώς θα ξεπουλήσουμε τα πάντα; (και πάλι δεν σωνόμαστε)
Λέτε να φταίει το ότι είχαμε δραχμή μέχρι το 2002; Αν υπήρχε ευρώ από το 1982 π.χ., σήμερα θα είμασταν Ελβετία;

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... ΣΚΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ....

ΤΙ; ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;; ΚΑΤΑ ΚΕΙ... ΘΕΛΕΤΕ ΗΣΥΧΙΑ; ΚΑΤΑ ΚΕΙ... ΘΕΛΕΤΕ ΟΧΙ ΚΡΙΣΗ; ΚΑΤΑ ΚΕΙ... ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ;;; ΚΑΤΑ ΚΕΙ.... ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; ΚΑΤΑ ΚΕΙ.. ΘΕΛΕΤΕ ΑΕΡΑ;;; ΚΑΤΑ ΚΕΙ... ΘΕΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗ;;; ΚΑΤΑ ΚΕΙ.. ΘΕΛΕΤΕ.... ΘΕΛΕΤΕ.... ΘΕΛΕΤΕ....
ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;
ΣΚΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ....