PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΕΝΑΣ "ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΟΣ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ "ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΕΣ" ΛΥΣΕΙΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ

Όποιος δε βλέπει τώρα Στέφανο Χίο στο ΚΟΝΤΡΑ ...χάνει! Ο Στέφανος θυμωμένος αποκάλεσε "ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ" τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, καθώς είπε εκείνος πως έχει ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ... και μπλά μπλά.... Ο Στέφος λοιπόν είπε, πως ο Γιωργάκης είναι ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ..... ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ 
ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΕΕΕΕΕΕ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ


Έστω και αργά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους μπαμπάδες.
Σήμερα τιμούμε τον πατερα γεννήτορα, τροφό, παιδαγωγό που δίνει όλα τα εφόδια στο παιδί του για να μεγαλώσει που γίνεται παράδειγμα για το παιδί του.Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Με δώρα απ' όλη την οικογένεια τιμώνται ο πατέρας, ο παππούς ή ο προπάππους.

Εμπνεύστρια της Παγκόσμιας Ημέρας του Πατέρα ήταν η αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ Ντοντ, που θέλησε να καθιερώσει μια γιορτή ανάλογη με την Ημέρα της Μητέρας, προκειμένου να τιμήσει τον πατέρα της Γουίλιαμ Τζάκσον Σμαρτ, βετεράνο του Αμερικανικού Εμφυλίου, που ανέθρεψε μόνος του τα 6 παιδιά της οικογένειας.

Σήμερα, τώρα που είμαι και εγώ μητέρα, καταλαβαίνω τι θυσίες έκανε και μένα ο πατέρας μου για να με μεγαλώσει. Θέλω να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και ότι πάντα θα τον ΑΓΑΠΩ και ας μην είναι πια πλάϊ μου αλλά είναι πάντα μέσα στην ΚΑΡΔΙΑ μου ..........

Θα φύγω...

Εντυπωσιακό πέτρινο δάσος στην Κίνα

Perierga.gr - Πέτρινο δάσος στην Κίνα!
Το πέτρινο δάσος του Shilin είναι ένας εντυπωσιακός σχηματισμός από βράχους, που καλύπτουν μια τεράστια έκταση σχηματίζοντας ένα δάσος, στην Κίνα. Οι βράχοι φάινονται σα να «φυτρώνουν» από το έδαφος, σαν γιγάντιοι σταλαγμίτες, με πολλούς από αυτούς να μοιάζουν με απολιθωμένα δέντρα και να δίνουν έτσι την εντύπωση ενός πέτρινου δάσους. Από το 2007 έχουν χαρακτηριστεί παγκόσμια κληρονομιά από την UNESCO...

Πώς να μειώσετε την έκθεσή σας στην ακτινοβολία του κινητού


Η πρόσφατη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που χαρακτηρίζει τα κινητά τηλέφωνα ως «πιθανώς καρκινογόνα», φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ανησυχίες για τις επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο οργανισμό. Αν όμως το κινητό είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας και δεν μπορείτε να μειώσετε τη χρήση του, δείτε πώς θα περιορίσετε τον κίνδυνο από την έκθεσή σας στην ακτινοβολία που εκπέμπει.

Χρησιμοποιήστε hands-free για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο Είναι ο πιο απλός και αποτελεσματικός τρόπος να χρησιμοποιείτε το κινητό σας και ταυτόχρονα να κρατάτε τις αποστάσεις σας από… την ακτινοβολία. Το ασύρματο Bluetooth επίσης μειώνει κάπως την έκθεσή σας, παρ’ όλα αυτά δεν εμποδίζει 100% την απορρόφηση της ακτινοβολίας.

SMS: Μιλήστε με τα δάχτυλα Προτιμήστε να επικοινωνείτε στέλνοντας μήνυμα αντί να μιλάτε. Με αυτόν τον τρόπο κρατάτε τη συσκευή μακριά από το κεφάλι σας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο της ακτινοβολίας. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε τη γλωσσική διάλεκτο των SMS;

Βάλτε ξυπνητήρι Αποφύγετε τη λειτουργία της αφύπνισης που διαθέτουν τα κινητά τηλέφωνα. Αν το κινητό χρησιμεύει και ως ξυπνητήρι, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα το έχετε πολύ κοντά στο κεφάλι σας καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Θυμηθείτε ότι το κινητό εκπέμπει ακτινοβολία ακόμη και όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Μακριά από την τσέπη σας Μην βάζετε το κινητό τηλέφωνο στην τσέπη σας. Κάποιες έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες που κουβαλούν το κινητό στην τσέπη τους όλη μέρα, βάζουν σε κίνδυνο τη γονιμότητά τους. Προτιμήστε να το βάζετε στην τσάντα σας ή στο πανωφόρι σας.

«Εγκλωβίστε» την ακτινοβολία Στο εμπόριο κυκλοφορούν θήκες για iPhone και BlackBerry που υποτίθεται ότι μειώνουν κατά δύο τρία την ακτινοβολία του κινητού. Ανεξάρτητο τεστ που έκανε το περιοδικό Wired το 2009 επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς των κατασκευαστών. Το κόστος τους κυμαίνεται από 30 έως 50 δολάρια.


http://www.in2life.gr

Συναντήσεις της Βουλευτού Πιερίας κας Μαρίας Μίχου για την δημιουργία νέου σταθμού του Ο.Σ.Ε. στον Μακρύγιαλο,


Η Βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με την ηγεσία του Υπουργείου και τον Πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο.
Σκοπός των συναντήσεων ήταν η δημιουργία νέου σταθμού του Ο.Σ.Ε. στον Μακρύγιαλο.
Το θέμα είχε θέσει για πρώτη φορά η κα Μίχου σε ομιλία της στην Βουλή τον Οκτώβριο του 2010, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Ο κ. Ζηλιασκόπουλος

Ο Πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τόνισε ότι η λειτουργία σταθμού στον Μακρύγιαλο αποτελεί μια πολύ θετική προοπτική για την εταιρεία. Πρόκειται για μια περιοχή με μεγάλη επισκεψιμότητα, ειδικά τους θερινούς μήνες, κάτι το οποίο αναμένεται να φέρει έσοδα στην εταιρεία και ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή.
Ο κ. Ζηλιασκόπουλος πρότεινε την δημιουργία ενός σύγχρονου σταθμού στο νέο ηλεκτροκίνητο σιδηροδρομικό δίκτυο.
Όπως τόνισε, οι μελέτες είναι έτοιμες από το 2005 και το μόνο που μένει είναι η εξεύρεση χρηματοδότησης.
Από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου εκφράστηκε για μια ακόμη φορά η πρόθεση για δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου σταθμού στον Μακρύγιαλο ο οποίος θα τηρεί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας.
Υπήρξε μάλιστα η δέσμευση ότι το Υπουργείο θα συμβάλει στις προσπάθειες της κας Μίχου και του κ. Ζηλιασκόπουλου για εξεύρεση χρηματοδότησης.

Η κα Μίχου

Με τη σειρά της η Βουλευτής τους ευχαρίστησε για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση. Εν συνεχεία τόνισε ότι η χρήση του σταθμού από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και η αύξηση της επισκεψιμότητας από τους τουρίστες θα αποδείξει στην πράξη την αναγκαιότητα δημιουργίας του.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, το τρένο όχι μόνο αποτελεί το πιο ασφαλές μέσο μαζικής μεταφοράς, αλλά μπορεί παράλληλα να εγγυηθεί μετακίνηση με ταχύτητα και άνεση χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.
Η δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου σταθμού στον Μακρύγιαλο αναμένεται να κάνει πολύ πιο εύκολη και οικονομική την πρόσβαση σε μια περιοχή η οποία κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες έλληνες και ξένους τουρίστες

Οι κρεμαστοί κήποι των Εμιράτων

Perierga.gr - Ο μεγαλύτερος κήπος με κρεμαστά λουλούδια

Το Al Ain είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Αμπου Ντάμπι και η τέταρτη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είναι γνωστή σαν η πόλη των κήπων εξαιτίας του πράσινου που κυριαρχεί στην πόλη αν και είναι χτισμένη σε ερημικό τοπίο...

Γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς στο Α Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού



Γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς στο Β Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού



ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η' ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ?


ΤΙ ΤΡΩΜΕ.....

ΤΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΔΕ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ, ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ!!!

Quiz για αρχάριους: Πόσα ξέρετε για τα ζώδια;


Ποιο από τα παρακάτω ανήκει στα ζώδια της γης;

  1. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  2. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ταμάρα Γκόρο, το πανέμορφο μοντέλο από την Αργεντινή .


Η Ταμάρα Γκόρο, το πανέμορφο μοντέλο από την Αργεντινή και κοπέλα του ποδοσφαιριστή Εζεκιέλ Γκαράι, έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά διαφημιστικά σποτ, ενώ έχει κάνει και πολλές σέξι φωτογραφήσεις... Ας πάρουμε, λοιπόν, μια μικρή γεύση!

ΚΕΒΙΝ, ΤΟ ΧΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!

Απαγόρευση πτήσης λόγω συνδρόμου Down


Πρωτοφανής ρατσιστική συμπεριφορά από την British Airways που απαγόρευσε σε κοριτσάκι με σύνδρομο Down να ταξιδέψει μόνο του. Ποία η δικαιολογία της εταιρείας και ποίοι κανονισμοί ισχύουν στις συγκεκριμένες αερογραμμές
Ανάρμοστη συμπεριφορά επέδειξαν οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας British Airways, όταν η Heather Saunders, 49, μητέρα ενός 12χρονου κοριτσιού που πάσχει από σύνδρομο Down, κάλεσε τις αερογραμμές για να κάνει κράτηση για την κόρη της.
Ήρθε αντιμέτωπη με μία υπάλληλο που της δήλωσε ότι το παιδί της δεν μπορεί να ταξιδέψει μόνο του. Επιτρέπεται το ταξίδι μόνο με τη συνοδεία κάποιου άλλου ατόμου. Ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς ήταν η πάθηση της μικρής.
Η μητέρα, όπως είναι λογικό, ζήτησε εξηγήσεις και έκπληκτη άκουσε ότι κάτι τέτοιο δε μπορεί να συμβεί γιατί στο παρελθόν είχαν δημιουργηθεί προβλήματα. Η 49χρονη γυναίκα προσπαθούσε να εξηγήσει ότι ή κόρη της είναι ένα κανονικό παιδί, και η πάθηση της δεν την αποκλείει από τέτοιες διαδικασίες.
''Είναι απολύτως ανεξάρτητη και δε χρειάζεται συνοδεία, ζει μία φυσιολογική ζωή'' τόνιζε η μητέρα, παίρνοντας την αρνητική απάντηση της υπαλλήλου, η οποία επικαλείται τον κανονισμό για να αρνηθεί.
Εύστοχα η Heather Saunders ρωτά τι θα συνέβαινε αν δεν ενημέρωνε για την κατάσταση της κόρης της και έκλεινε κανονικά το εισιτήριό της. Τότε η υπάλληλος από την άλλη πλευρά του ακουστικού είπε χωρίς ενδοιασμό ότι '' θα την κατεβάζαμε κάτω, δε θα μπορούσε να ταξιδέψει''.
Η μητέρα όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό δήλωσε ότι ''στο παρελθόν δεν είχαμε συναντήσει ανάλογα περιστατικά. Η κόρη μου έχει φίλους, πηγαίνει σε κανονικό σχολείο, είναι ανεξάρτητη αλλά δεν μπορεί να ταξιδέψει με την British Airways''.
''Οι διακρίσεις εις βάρος ατόμων με αναπηρία δε μπορούν υφίστανται το 2011'', συμπληρώνει η μητέρα. Μετά τη συγκεκριμένη δήλωση, η εταιρεία απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά που επέδειξε, επέτρεψε στη 12χρονη να ταξιδέψει και της προσέφερε και τα εισιτήρια δωρεάν.

Κάντε έρωτα όχι πόλεμο


Ο έρωτας είναι τυφλός τόσο τυφλός που δεν κοιτά τι γίνεται γύρω του ή απλά κοιτά και τα αψηφά. Στους δρόμους του Βανκούβερ όπου γέμισε με αστυνομικούς λόγω ταραχών, μια φωτογραφία "διαφορετική" από όλες τις άλλες τράβηξε όλα τα βλέμματα
Κλομπ, δακρυγόνα, ξύλο...τίποτα δεν τους πτόησε πάρα το χάος που επικρατούσε στους δρόμους στο Βανκούβερ μετά την ήττα των Vancouver Canucks με 4-0 από τους Boston Bruins για το Stanley Cup στο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου
Στη φωτογραφία που έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου βλέπουμε ένα ζευγάρι που έχει πέσει στο δρόμο και φιλιέται με πάθος.
Ο φωτογράφος Rich Lam ήταν ένας από αυτούς που κάλυπτε τα εκτενή επεισόδια όταν είδε τους δυο νεαρούς να κάθονται στον άδειο δρόμο και να φιλιούνται. "Ήταν ένα πλήρες χάος. Στην περιοχή είχαν σπάσει δυο αυτοκίνητα και τους είχαν βάλει φωτιά ενώ διάφοροι πλιατσικολόγοι είχαν σπάσει ένα πολυκατάστημα” και προσθέτει "Σε εκείνο το σημείο η ομάδες καταστολής της αστυνομίας έτρεχαν από εδώ και από εκεί. Αφού σταμάτησαν να τρέχουν είδα το ζευγάρι στο δρόμο"
Οι εξαγριωμένοι οπαδοί άρχισαν να αναποδογυρίζουν αυτοκίνητα, να βάζουν φωτιές και να σπάνε βιτρίνες καταστημάτων ενώ γρήγορα ξεκίνησαν οι αντεγκλήσεις και, τελικά, οι συμπλοκές με την αστυνομία.
Οι ταραχές και οι λεηλασίες έγιναν σε ακτίνα δέκα τετραγώνων από την περιοχή με τα περισσότερα καταστήματα. Εικόνες έδειχναν ακόμη και νεαρές κοπέλες να συμμετέχουν, εφορμώντας σε μαγαζιά ρούχων και μακιγιάζ και αφαιρώντας ό,τι μπορούσαν να κουβαλήσουν.

Πήρε πτυχίο στα... 99


Αποφάσισε να ολοκληρώσει τις σπουδές, που είχε αφήσει στη μέση, σε μία πιο προχωρημένη ηλικία. Εγκατέλειψε τις σπουδές του το 1932 και επέστρεψε το 2011 για να πάρει το πτυχίο του. Πώς η ανθρώπινη θέληση παρακάμπτει όλα τα εμπόδια

Η φράση ''Ποτέ δεν είναι αργά'' είναι γνωστή σε όλους, για τον συγκεκριμένο άνδρα όμως είναι το μότο της ζωής του. Ο λόγος για τον 99χρονο Leo Plass, από το Oregon, που αποφάσισε να επιστρέψει στις σπουδές του και να πάρει, έστω και καθυστερημένα, το πτυχίο του.
Με λίγους μόνο μήνες να τον χωρίζουν από τα εκατοστά του γενέθλια, έκανε το πιο ωραίο δώρο στον εαυτό του, δίνοντας του την ευκαιρία να αποφοιτήσει από το κολέγιο. Μπορεί να έχει πάρει ήδη το πτυχίο του από το πανεπιστήμιο της ζωής, θέλησε όμως να υλοποιήσει και ένα από τα όνειρα που άφησε ανολοκλήρωτα.
Το 1932, στη διάρκεια της Ύφεσης, εγκατέλειψε τις σπουδές του, για να ασχοληθεί με την υλοτομία. Έπρεπε να επιβιώσει και ο μόνος τρόπος ήταν να αποδεχθεί την πρόταση ενός φίλου του για να δουλέψει μαζί του. ''Δεν ήθελα να αφήσω το κολέγιο, αλλά ο μισθός του δασκάλου ήταν 80 δολάρια και εμένα μου προσέφεραν 150 δολάρια. Ήταν λογικό να δεχθώ την προσφορά, μιλάμε για πολλά λεφτά εκείνη την εποχή'', δηλώνει ο Plass.
Συμπληρώνει ότι ποτέ δε φαντάστηκε ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Η ζωή του είχε πάρει διαφορετική τροπή και κάτι τέτοιο δεν ήταν στα σχέδια του. Όταν όμως με προτροπή του ανιψιού του έμαθε πως τα μαθήματα που είχε παρακολουθήσει τότε αντιστοιχούσαν με αυτά του πτυχίου γενικών σπουδών, πήρε τη μεγάλη απόφαση και επέστρεψε στο East Oregon University.
"Μου πήρε 80 χρόνια για να το πετύχω", δήλωσε ενθουσιασμένος, λίγες ημέρες μετά την τελετή της επίσημης αποφοίτησής του από το πανεπιστήμιο. Ποζάρει χαμογελαστός στις φωτογραφίες, δείχνοντας ότι τα κατάφερε παρά το προχωρημένο της ηλικίας του.
Ο ίδιος τόνισε πως δεν μετανιώνει που ασχολήθηκε με την υλοτομία γιατί κέρδισε αρκετά χρήματα και έζησε μια άνετη ζωή και πρόσθεσε πως αυτό που του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν οι τεράστιες πλέον εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου τις οποίες επισκέφθηκε με καροτσάκι του γκολφ.

Όλοι αγανακτισμένοι είμαστε αλλά .....


Βλέπω είμαστε όλοι αγανακτισμένοι, θυμωμένοι με τους <<κακούς>> πολιτικούς που μόνο αυτοί είναι λαμόγια ενώ σε αυτόν που η οικογένεια μου... δίνει 500 ευρώ τον μήνα ενώ έχει δηλώσει ο κύριος 300 δεν είναι λαμόγιο.

ΕΣΥ που όταν σου έλεγε ηλεκτρολόγος ότι δεν θα κόψει απόδειξη και δεν μίλαγες διότι σε συνέφερε και εσένα δεν είσαι λαμόγιο????κλέφτης????

ΕΣΥ που με την βοήθεια σου δεν δόθηκαν λεφτά στο κράτος ώστε να πληρώνει συντάξεις ή να κάνει έργα υποδομής ή να βοηθήσει άνεργους,άστεγους ΕΜΑΣ τα νέα παιδιά

ΑΝ δεν επενδυθούν λεφτά στην παιδεία τι θα κάνουμε ως χώρα?????

Θα καταντήσουμε αγράμματοι και στην τελική προβατάκια των <<έξυπνων>> και συμμάχων μας όπως οι καλοί γέρμανοι που μας δανείζουν και έχουν το θράσος και μιλάνε όταν έρχονται εδώ και δίνουν μίζες για να πωλούνται τα προϊόντα τους ΔΗΛΑΔΗ μας δανείζουν για να αγοράζουμε και έρχετε ο κάθε γερμαναράς να μας την πει και από πάνω

Το θέμα είναι να αλλάξουμε νοοτροπία όπως λέει ο πρωθυπουργός (να και κάτι σωστό που είπε) αλλά αυτο δεν το πετυχαίνεις με τα λόγια το πετυχαίνεις με πράξεις γι αυτό ξυπνήστε και τουλάχιστον δώστε τα ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΠΙΣΩ αν δεν αλλάξουμε εμείς οι πολιτικοί δεν θα αλλάξουν ποτέ άλλωστε κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζει ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΜΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

Όπως τα βλέπει ένας 17χρονος ......

Το καρναβάλι δεν φεύγει ποτέ από την Lady Gaga!


Τι κι αν ήρθε πάλι το καρναβάλι για την Lady Gaga…μάλλον δεν έφυγε ποτέ από πάνω της!

Τα ερωτευμένα ζώδια. No 1


Ερωτευμένος Κριός: Για γάμο και ερωτική σχέση οι Κριοί προτιμούν ανθρώπους ήρεμους, ευγενικούς, διακριτικούς και διπλωμάτες, με κοινωνικές χάρες που οι ίδιοι στερούνται συχνά...

Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΤΣΑΝΤΑ!!

40 μυστικά για μια καλή εγκυμοσύνη

Η υγεία , η φυσική κατάσταση

και η καλή ψυχολογία δεν ήταν ποτέ

τόσο σημαντικές παράμετροι

όσο σε αυτή τη φάση της ζωή σας.

Εξασφαλίστε τις ακολουθώντας

σαράντα απλές συμβουλές...

«Έφαγε» δύο... κηπουρούς και τρεις κολλητούς


Ο Γιώργος Φλωρίδης, μπορεί να παραιτήθηκε από τη Βουλή, αλλά την εκδίκησή του την πήρε- έπαιξε φυσικά ρόλο και η Βάσω Παπανδρέου με την ατάκα «δεν μπορείς να κυβερνάς με τους φίλους». Δύο από τους αποκαλούμενους κηπουρούς και τρεις κολλητοί του Πρωθυπουργού, βρέθηκαν εκτός κυβερνητικού σχήματος. Ο... αόρατος πρώην υπουργός ΕξωτερικώνΔημήτρης Δρούτσας, παίρνει το δρόμο για τις Βρυξέλλες λόγω του γεγονότος ότι ο Σταύρος Λαμπρινίδης γίνεται υπουργός. Ενδεχομένως, όταν πίνει τον cafe au lait στην Petit Chablon, ενδεχομένως σκεφτεί ότι η άσκηση πολιτικής είναι πολύ σοβαρό πράγμα- ιδιαιτέρως στο υπουργείο Εξωτερικών. Στο διάστημα που έμεινε στο υπουργείο, κατάφερε να σηκώσει το διπλωματικό σώμα στο πόδι και να λέμε ευτυχώς που δεν συνέβη κάτι σοβαρό. Μην ρωτήσετε γιατί. Αρκεί να δείτε την κοινή του φωτογραφία με τον Αμπντουλάχ Γκιουλ και θα καταλάβετε...
Η πράσινη Τίνα, οφείλουμε να το ομολογήσουμε, ήταν στοχοπροσηλωμένη. Αυτό την ενδιέφερε και αυτό έκανε. Όταν φυσικά ολοκλήρωνε τη γυμναστική της - εξάλλου και τον Γιώργο σε γυμναστήριο τον γνώρισε. Προσώρας δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η τύχη της. Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι σε κάποια οικολογική ΜΚΟ θα μπορούσε να κάνει καριέρα. Αποτολμούμε μια συμβουλή: το ρυπογόνο τζιπάκι της, αν δεν το άλλαξε, να το αλλάξει. Ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος, περισσότερο φιλοξενήθηκε στις στήλες των εφημερίδων γιατί... έκανε κρόσiα τα νεύρα της Άννας Διαμαντόπουλου, παρά για το έργο του. Η τύχη το έφερε, η τελευταία του δήλωση να χαρακτηρίζεται επιεικώς ατυχής: Χαρακτήρισε... πολυτέλεια τη δεύτερη ξένη γλώσσα στο δημοτικό σχολείο, αν και μετείχε στην κυβέρνηση ενός πρωθυπουργού- πολίτη του κόσμου. Η Άννα Νταλάρα, γνωρίστηκε και έγινε φίλη του Γ. Παπανδρέου στην Πάρο. Έπαιξε ρόλο ο Γιώργος (Νταλάρας) και λιγότερο ο δεύτερος εξάδελφος Γιάννης (Ραγκούσης). Αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι στα υπουργικά συμβούλια συμπεριφερόταν σαν να βρισκόταν ένα πρωινό με τις φίλες της- ξέρετε: καφεδάκι με κουλουράκια και κους κους, δεν μπορεί εύκολα να της αποδώσει κανείς άλλες ευθύνες. Τηρουμένων φυσικά των αναλογιών... Ο Τηλέμαχος Χυτήρης τέλος, στενός συνεργάτης και φίλος των Παπανδρέου επί πολλά χρόνια, πόρρω απείχε από τον μειλίχιο ποιητή που γνώρισαν οι δημοσιογράφοι στο Χέρφιλντ και αργότερα, στο πλάι του Ανδρέα Παπανδρέου. Πολύ βαρβαρότητα και πολύ κομματοκρατία ανέχτηκε στην ΕΡΤ, με μηδαμινά αποτελέσματα...

Η ώρα της σιέστας

Την αιώρα μου, το βιβλίο μου και αφήστε με ήσυχo!

Υπάρχει τίποτα πιο ωραίο το καλοκαίρι από την αιώρα και τον απογευματινό ύπνο; Μπορείτε να προμηθευτείτε την αιώρα που σας αρέσει από καλοκαιρινά είδη και να την πάρετε μαζί σας ακόμα και στις διακοπές. Φροντίστε να επιλέξετε το σωστό σημείο να την στήσετε για να μπορέσετε να λικνιστείτε με ησυχία.
www.jenny.gr

Ο Μπένυ πήρε το παιχνίδι επάνω του Ενας Ανασχηματισμός με επίκεντρο τον Βενιζέλο.

ΑΛΕΚΑ: Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Πως να αντιμετωπίσετε την αλλεργική επιπεφυκίτιδα

Αυτή την εποχή η τάση για αλλεργική επιπεφυκίτιδα είναι μεγαλύτερη λόγω της γύρης τω διάφορων δέντρων ή φυτών. Προκαλεί έντονο κνησμό και κοκκίνισμα στα μάτια.Τι μπορείτε να κάνετε για την αντιμετωπίσετε:
1) Προσέχετε τα καλλυντικά που βάζετε στα μάτια σας και μην χρησιμοποιείτε καλλυντικά άλλων.
2) Επίσης προσοχή στα διαλύματα φακών επαφής, να καθαρίζετε καλά και να το κουτάκι που πλένετε τους φακούς επαφής σας.
3) Όσο είστε εκτεθειμένοι στον ήλιο να φοράτε τα γυαλιά ηλίου σας.
4) Μην τρίβετε τα μάτια σας με τα χέρια σας.
5) Να πλένετε τακτικά τα χέρια σας καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας.
6) Αγοράστε από το φαρμακείο τεχνητά δάκρυα μίας χρήσης.
7) Φτιάξτε κομπρέσες χαμομηλιού και αφήστε τις για 3 λεπτά σε κάθε μάτι.
8) Αν μπορείτε προσπαθήστε να αποφύγετε τους φακούς επαφής γιατί ερεθίζουν τα μάτια περισσότερο.
Η stroumfita
www.jenny.gr

Τυπώνονται πάλι δραχμές, ιδού το νέο δεκαχίλιαρο


Η... νέα τάξη πραγμάτων.

Και μερικά νέα facts με τον Τσακ Νόρις για... πρωθυπουργό:

Έκτακτη Επικαιρότητα: Ο Τσακ Νόρις θα κάνει Οικουμενική κυβέρνηση. Μόνος του...

Ο Τσακ Νόρις μπορεί να σηκώσει τους δυο αντιπροέδρους με το ένα χέρι.

Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που έλιωσε τον... Άριο Πάγο.

Ο Τσακ Νόρις θα καταργήσει την στρατιωτική θητεία. Σε καιρούς πολέμου προτιμά να δουλεύει μόνος του.

Όταν ο Τσακ Νόρις ρωτάει «τι χρωστάω;» η Μέρκελ απαντά «τίποτα αγόρι μου».


άλλαξε ο Μανώλιος


κι έβαλε …τις κότες του αλλιώς!

Φολέγανδρος, η αγαπημένη των ανέμελων

Εναλλακτικά κομψή και με μία ξεχωριστή άγρια ομορφιά, η Φολέγανδρος είναι ο καλοκαιρινός προορισμός που προτιμούν παρέες κάθε ηλικίας που τους αρέσει να περνάνε ξέγνοιαστες διακοπές χωρίς να υπάρχει τίποτα το επιτηδευμένο στη διασκέδαση.
Η Φολέγανδρος είναι μία κούκλα. Σημειώστε τι θα σας γοητεύσει περισσότερο...

Ένα άρθρο που αν μη τι άλλο προβληματίζει δημοσιεύτηκε χθες στην αμερικανική εφημερίδα THE WALL STREET JOURNAL.


Ένα άρθρο που αν μη τι άλλο προβληματίζει δημοσιεύτηκε χθες στην αμερικανική εφημερίδα THE WALL STREET JOURNAL. Ο τίτλος του: «Κι αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να σωθούν;» ...Και απαντά ο ίδιος ο αρθρογράφος, Allen Mattich. «Τότε ο κεντρικός πυρήνας της Ευρώπης, η Γερμανία, θα υποστεί τέτοια ζημιά που θα αναγκαστεί να διαγράψει μονομιάς ολόκληρο το ελληνικό χρέος. Τι θα συμβεί όμως αν η Γερμανία διαγράψει από ανάγκη ολόκληρο το ελληνικό χρέος; Τότε θα τεθεί ζήτημα αξιοπιστίας και ηθικής. Μιας και αυτομάτως το ίδιο με την Ελλάδα θα πράξουν και η Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία με συνέπεια τη βέβαιη καταστροφή της Ευρωζώνης....
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ναι μεν αντιμετωπίζουν αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας τους όσον αφορά τη συνεχόμενη βοήθεια στην Ελλάδα, ωστόσο δεν εξηγούν γιατί το κάνουν....Ο Αμερικανός καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Barry Eichengreen, προειδοποιεί πως είτε το θέλουμε είτε όχι, μια εθελοντική έξοδος της Ελλάδας από το «ευρώ» (πτώχευση) θα αποτελέσει τη «μητέρα όλων των οικονομικών κρίσεων»....Το μέλλον της Ευρωζώνης και τα συμφέροντα Γαλλίας και Γερμανίας κρίνονται καθαρά από τη στάση που θα κρατήσει η Ελλάδα στο μέλλον». Ολοκληρώνοντας το άρθρο συγκρίνει την ελληνική οικονομική κρίση με εκείνη της Αργεντινής και υπενθυμίζει πως η Αργεντινή επέστρεψε σε ικανοποιητικούς ρυθμούς ανάπτυξης τρία χρόνια μετά τη πτώχευση. «Αντίθετα με τις σημερινές αποφάσεις και αν όλα πάνε κατ’ ευχή, η Ελλάδα το 2016 θα βρεθεί σε επίπεδα ρυθμών ανάπτυξης προ του 2008», καταλήγει.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, που θα γίνει στις 21 Ιουνίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα...

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Σύλλογος μας την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 και ώρα 11.30 π.μ. διοργανώνει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης ( Εκάβη ) για το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς.

Στην εκδήλωση αυτή τα παιδιά του Συλλόγου μας, τιμώντας τις παραδόσεις της Ηπείρου, θα χορέψουν ηπειρώτικους χορούς συνοδευόμενα από ζωντανή ορχήστρα. Θα λάβουν μέρος και θα χορέψουν και τα παιδιά του Πανηπειρωτικού Σύλλογου Νομού Σερρών.

Σας καλούμε, λοιπόν, να τιμήσετε με την παρουσία σας την ως άνω εκδήλωση και να απολαύσουμε όλοι μαζί τις χορευτικές ικανότητες των παιδιών μας.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πλήρης ανάλυση του Ελληνικου χρέους και το παιχνίδι που στήθηκε στην πλάτη του ελληνικού λαού.

Η Ελλάδα ειναι ουσιαστικά εδώ και περίπου μια δεκαετία ειναι κάτω απο καθεστός χρεωκοπίας.Και σας εξηγώ γιατι:10 χρόνια τώρα ολα ή έστω το μεγαλύτερο ποσοστό των δανείων που έχει πάρει η Ελλάδα ειναι καθαρά για αποπληρωμές προηγούμενων δανείων.Αυτός ειναι ο όρισμος της χρεόκοπιας...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟ ...ΠΑΧΝΙ!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ, ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ "ΔΙΟΡΙΣΤΗΡΙΟ" ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ...
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ....
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ!
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟ ...ΠΑΧΝΙ!