PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

BodyTite: Η Πιο Εξελιγμένη Λιπογλυπτική Σώματος




Πρόκειται για μία νέα μέθοδο λιποαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες που μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τοπική αναισθησία, ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του σώματος, ενώ παράλληλα προσφέρει σύσφιξη.
Το BodyTite βασισμένο στη μέθοδο RFAL (Radio Frequency Assisted Liposuction) διαλύει τα λιποκύτταρα μέσω της ενέργειας των Ραδιοσυχνοτήτων (RF). Προκαλεί ταυτόχρονη αιμόσταση στα αιμόφορα αγγεία, η οποία μειώνει την αιμοραγία, τις μετεγχειρητικές εκχυμώσεις και τα τραυματικά οιδήματα που σχετίζονται με την παραδοσιακή τεχνική λιποαναρρόφησης.


Κατά την εφαρμογή του BodyTite, η ενέργεια που διοχετεύεται μέσω των ραδιοσυχνοτήτων RF, έχει εξελιχθεί προκειμένου να θερμάνει απευθείας τα υποδόρια στρώματα της δερμίδας, από μέσα προς τα έξω, γεγονός που αποτελεί και βασικό στόχο για να επιτευχθεί η δερματική σύσφιγξη. Μέσω μίας εσωτερικής κάνουλας, η ενέργεια RF μεταφέρεται σε ένα εξωτερικό ηλεκτρόδιο με αποτέλεσμα την αιμόσταση του λίπους, των αγγείων και του ινώδους ιστού. Παράλληλα, επιφέρεται ελεγχόμενη και προοδευτική θέρμανση της δομής του υποδόριου μαλακού ιστού κι αναρρόφηση αυτού, όπου έχει ήδη προκληθεί αιμόσταση. Ο ιστός που έχει υποβληθεί σε αιμόσταση και ρευστοποίηση αναρροφάται, ενώ η αύξηση της θερμοκρασίας της δομής του υποδόριου μαλακού ιστού, έχει ως αποτέλεσμα την πολύ σημαντική σύσφιγξη κι αναδιαμόρφωση της περιοχής.

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα που διαθέτει το σύστημα BodyTite, είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγάλες περιοχές μέσα σε πολύ λιγότερο χρόνο, συγκριτικά με τις συσκευές laser λιποαναρρόφησης. Οι περιοχές θεραπείας του BodyTite περιλαμβάνουν την κοιλιά, τους γοφούς, τους γλουτούς, τους μηρούς, το εσωτερικό των γονάτων, τους βραχίονες κι άλλες περιοχές όπου υπάρχει περιττή συσσώρευση λίπους. Ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία ασφαλή, γρήγορη, σχεδόν αναίμακτη κι ανώδυνη λύση, ιδανική για τη διαμόρφωση της σιλουέτας.
Μετά τη θεραπεία ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι και σιγά σιγά μέσα στις επόμενες μέρες να επανέλθει σταδιακά στις καθημερινές του δραστηριότητες, αποφεύγοντας τουλάχιστον κατά τις πρώτες μέρες την έντονη σωματική άσκηση. Είναι απαραίτητος για 2 με 4 εβδομάδες ένας ελαστικός κορσές.
Τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν άμεσα ορατά, με σταδιακά συνεχή βελτίωση για διάστημα 6-12 εβδομάδων μετά το τέλος της θεραπείας.
H stroumfita

Αγανακτισμένοι και Αστυνομία!!!!


Ήρθε η ώρα της συμφιλίωσης των πολιτών με την αστυνομία!!!!
Ο ρόλος της αστυνομίας είναι να υπακούει την πολιτική εξουσία δεδομένου ότι αυτή έχει τη νομιμοποίηση μέσω των εκλογών του Ελληνικού λαού.

Αλήθεια...τώρα;;;


Ποιος πιστευει οτι αυτα τα ρεμαλια ειναι αριστεροι ή οτιδηποτε παραπλήσιο;
Γιατί πρεπει να τρωτε οτι σας ταΐζουν; Γιατί...

Σήμερα αποδείχθηκαν όλα!!!


Κύριοι με αυτά που γίνονται σήμερα φάνηκε πως λειτουργεί το σύστημα. Οι κουκουλοφόροι είναι καθαροί πράκτορες και προβοκάτορες απο μυστικές υπηρεσίες και μπράβο στο κόσμο που τους κυνηγάει.

Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα;;;


Στέλνω να εκφράσω την αγανάκτηση μου! Δεν μπορώ άλλο! Δεν αντέχουμε άλλο! Που θα πάει αυτή η βαλίτσα????? Η κυβέρνηση μας λέει ότι ζητιανεύει και αγκομαχά να σώσει τη χώρα...
Μα πως???? Αφού μόνο μισθωτούς και συνταξιούχους πειράζουν μια ζωή! Δε θα έχουμε να φάμε σε λίγο καιρό, θα κλεβόμαστε μεταξύ μας και θα δουλεύουμε μόνο για να πληρώνουμε φόρους και όχι για να επιβιώσουμε. Όλα τα νοικοκυριά στην Ελλάδα έχουμε κόψει πάρα πολλά στη ζωή μας, στο σπίτι μας, στο φαγητό μας και στα παιδιά μας, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!!!!

Και αυτοί οι αδίστακτοι εξακολουθούν να μετακινούνται με πανάκριβα αυτοκίνητα που αγόρασαν με τα λεφτά του κάθε ταλαίπωρου και με τη βενζίνη που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!
Να είστε σίγουροι, ότι με τα υπουργικά αυτοκίνητα που επαναλαμβάνω πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ πάνε και στα εξοχικά τους, διακοπές και σε προσωπικές τους δουλείες για να μη βάλουν το χέρι στη δική τους τσέπη. Γιατί??? Τους ελέγχει κανείς????? Και η κουτσή Μαρία τώρα έμαθε να έχει κρατικό αυτοκίνητο, ακόμα και ο τελευταίος παράγοντας ενός Δήμου. Αλλά αυτά τα πεταμένα λεφτά δε τα βλέπουν και μετά λένε ότι χρεοκοπούμε.

Δείξτε έλεος επιτέλους!!! Σαν πληρώνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!! Τα αυτοκίνητα σας, τα ταξίδια σας, τα ξενοδοχεία σας, τους καφέδες σας, τα παιδιά σας, τα σκυλιά σας! ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΤΕ! ΜΑΣ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!
ΟΙ αστυνομικοί όμως στις περιπολίες βάζουν και από τη δική τους τσέπη βενζίνη. Οι στρατιωτικοί στις παραμεθώριους πηγαινοέρχονται με έξοδα από τη δική τους τσέπη. Εσείς ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ δε μπορείτε να έρθετε απο την ΕΚΑΛΗ ως το Συνταγμα με δικά σας έξοδα???????????

ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?? Ε??????? ΑΛΗΤΕΣ!!!!! ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ! ΚΛΕΦΤΕΣ! ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Αν μου επιτρεπόταν να βωμολοχήσω δημοσίως θα σας στόλιζα όπως σας αρμόζει! Λίγες είναι οι ώρες σας!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

Ο ΛΑΟΣ κι οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, απαιτούν να γίνει πράξη το όραμα για ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Νέα πρόσωπα… νέες ιδέες, νέες προτάσεις…
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΤΟΥΣ..
ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ…
ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ…
ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ…
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ…..


Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ

Ν. Παπανικολάου: Δεν αρκεί η πολιτική συναίνεση των αρχηγών των κομμάτων.


Ο δικηγόρος Νίκος Παπανικολάου και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας απέστειλε σήμερα το απόγευμα επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, η οποία έχει όπως πιο κάτω:
«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Η ώρα της αποτοξίνωσης


Αποτοξίνωση: Λεπτή σιλουέτα και ανανέωση Γράφει η Μαίρη Μπιμπή, Δημοσιογράφος
Το μεγάλο φαγοπότι της Κυριακής του Πάσχα είναι πια μια γλυκιά ανάμνηση. Καλό ήταν το γαστριμαργικό όργιο στο οποίο επιδοθήκαμε όλοι τις γιορτινές μέρες, αλλά επειδή η έλευση της Aνοιξης επιβάλλει λιγότερα ρούχα και πιο λεπτά υφάσματα, καιρός είναι να φροντίσουμε και τη σιλουέτα μας. Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης διάρκειας επτά ημερών μπορείτε να ανανεωθείτε και ταυτόχρονα να χάσετε περίπου τέσσερα κιλά.
Γιατί αποτοξίνωση και όχι δίαιτα; Θα αναρωτιέστε ίσως γιατί σας προτείνουμε να ακολουθήσετε πρόγραμμα αποτοξίνωσης και όχι άλλη μια δίαιτα, όπως συνηθίζουμε; Η απάντηση είναι απλή. Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια των περιττών κιλών, αλλά η γενικότερη ανανέωση του οργανισμού.

Ζ. Μακρυπούλια: Το εντυπωσιακό και πανάκριβο κόσμημα στο λαιμό της!


Για άλλη μία φορά ο χορηγοί επένδυσαν στην κούκλα Ζέτα Μακρυπούλια. Η λαμπερή παρουσιάστρια τείνει να γίνει το πιο εμπορικό "προϊόν" της ελληνικής τηλεόρασης, όπως φάνηκε και...
από τα πανάκριβα κοσμήματα που φορούσε στο τελευταίο live.

Κυβέρνηση "μαρμάγκας" και ΕΝΟΧΩΝ....



Κυβέρνηση "μαρμάγκας" καθώς τους επιβάλλουν να δώσουν τα χέρια οι ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ και το ΔΝΤ... Κι εκείνοι, στο βωμό του να μην χάσουν την ΕΞΟΥΣΙΑ, το ΔΕΧΤΗΚΑΝ.... ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.... 
ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;
ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ....
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.....
Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ.....

Σπάνιες και εκπληκτικές φωτογραφίες από το Ναό με τις τίγρεις στην Ταυλάνδη





Πού είναι οι αγανακτισμένοι;;;


Από το πρωί σχεδόν βλέπουμε όλοι να μεταδίδονται από την τηλεόραση εικόνες οργής και βίας στο κέντρο της Αθήνας.

Άμεσες εκλογές!


Προσπαθουν να κερδισουν χρονο οι προδοτες!!
Η δημοκρατια εχει μονο μια διεξοδο...

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα


Φτάσαμε επιτέλους στο σημείο να πούμε πως αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι τίποτα άλλο από ανάξιοι και προδότες αυτού του έθνους.

Παραιτηθείτε τώρα!!!

Έκανε "ντου" στη Βουλή...


Ένας αγανακτισμένος έκανε "ντου" το πρωί στο προαύλιο της Βουλής. Κάποιοι πιο ψύχραιμοι, τον παρότρυναν να βγει και λίγη ώρα μετά επέστρεψε στο πλήθος.

Η ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Δεν γλίτωσε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας από τους Αγανακτισμένους


Ομάδα περίπου 150 ατόμων, από τους Αγανακτισμένους πολίτες στην Καλαμάτα, κατέλαβαν την είσοδο του διοικητηρίου Μεσσηνίας, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας στο νομό. Οι διαδηλωτές φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου, αποδοκίμασαν έντονα τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστο Μαλαπάνη, ο οποίος έβγαινε από το κτίριο κι όπως ο ίδιος δήλωσε «δέχτηκα φραστική επίθεση'». Οι Αγανακτισμένοι πριν φτάσουν στο διοικητήριο, πέρασαν από τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του νομού, όπου θυροκόλλησαν ψήφισμα με το οποίο, τούς καλούν να καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα...

:Η WALL STREET ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ.


Το χρηματιστήριο στην Wall street έπεσε λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και από φόβο ότι θα μπορούσαν να συμβούν τα χειρότερα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Η ΔΙΜΕΤΡΗ ΡΟΜΠΕΡΤA ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΣΤΟ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ PLAYBOY



ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!!!!

ΜΩΡΟ ΜΠΥΡΑ

10 συμβουλές για να αντιμετωπίσουμε (όσο γίνεται) την οικονομική κρίση!


Η οικονομική κρίση έχει αγγίξει τους πάντες. Άλλους λιγότερο, άλλους περισσότερο. Πρόκειται για μια πραγματικότητα που δεν κάνει διακρίσεις.

Και όλοι εκτός από το πρακτικό επίπεδο, έχουμε επηρρεαστεί και ψυχολογικά.

Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη μας δίνει μερικές συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν την κατάστασή μας. Γιατί σαφώς οι περικοπές απολαύσεων που έχουμε όλοι επιβάλλει στις ζωές μας είναι αναγκαίες, από την άλλη όμως χρειάζονται μερικές ανάσες για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε...

1. Μην το παίρνετε κατάκαρδα. Κρίση είναι θα περάσει!

2. Με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα δείτε πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε με λιγότερες απώλειες.

3. Κάντε περικοπές στα μη απαραίτητα, αλλά κάθε τρεις και λίγο δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να κάνει κάτι περιττό, γιατί αυτό δίνει νοστιμιά στη ζωή και μας κάνει να ασθανόμαστε λιγότερο πιεσμένοι.

4. Εξηγείστε στα παιδιά την κατάσταση ρεαλιστικά όμως χωρίς υπερβολές και με τόνους αισιοδοξίας. Είναι χειρότερο αν δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γιατί μεγαλοποιούν το πρόβλημα και αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια.

5. Αντικαταστήστε πράγματα που κάνατε με ισοδύναμα που δεν στοιχίζουν αλλά δίνουν χαρά και ποιότητα. Για παράδειγμα κάντε πικ-νικ αντί να φάτε σε μια ταβέρνα το μεσημέρι της Κυριακής, πηγαίντε εκδρομή σε ένα όμορφο βουνό αντί να πάτε σε μια ακριβή παραλία να νοικιάσετε ξαπλώστρες και ομπρέλες...

6.Μην πετάτε τίποτε. Αξιοποιήστε τα παλιά αντικείμενα με φαντασία και προσωπική παρέμβαση ικανοποιώντας έτσι τη δημιουργική σας διάθεση βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα.

7. Αξιοποιήστε τις προσκλήσεις που σας γίνονται και μην διστάζετε να κάνετε κι εσείς προσκλήσεις. Για παράδειγμα να μαγειρέψετε στο σπίτι μια μακαρονάδα, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, να συζητήσετε. Είναι πολύ καλύτερα όλα αυτά από πολλές μεγάλες πίστες που θέλετε ένα σωρό χρήματα και το πρωί νυστάζετε στη δουλειά.

8. Να αξιοποιήσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προγράμματα. Δηλαδή αν μπορούμε να πάρουμε εισιτήριο κοινωνικού τουρισμού, που τόσα χρόνια μπορεί να τα σνομπάραμε, γιατί όχι; Αν μπορούμε να πάμε τα παιδιά σε ένα καλοκαιρινό camp που κάνει ο Δήμος με αθλητικές δραστηριότητες, γιατί όχι;

9. Συνεργαζόμαστε με άλλους ομοιοπαθείς της κρίσης. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε ένα αυτοκίνητο για να κατέβουμε στο κέντρο με 1 ή 2 άλλες φίλες που εργάζονται μαζί μας και κάθε μέρα πηγαίνουμε με άλλο αυτοκίνητο για να το μοιραζόμαστε. Προσκαλούμε ανθρώπους στο δικό μας εξοχικό και δεχόμαστε την πρόσκληση στο δικό τους εξοχικό έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε και άλλες διακοπές που δεν θα μας στοιχίσουν.

10. Να συνασπιστούμε με άλλους και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, αυτό που κάνουν δηλαδή οι αγανακτισμένοι στις πλατείες. Να μην περιμένουμε ως εκ θαύματος να λυθούν τα προβλήματα. Πρέπει να αντιδράσουμε και να διεκδικήσουμε.

Δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Κρίση είναι και θα περάσει!

Ήξερες οτι...


1 )Η παράνοια του σουλτάνου Αμπντούλ Χαμίντ Β’ (1876 – 1909) έφτασε σε τέτοιο σημείο που να διατάξει τους λογοκριτές του να σβήσουν κάθε αναφορά στο χημικό σύμβολο του νερού (H20) από τα επιστημονικά βιβλία, επειδή φοβόταν ότι θα διαβαζόταν ως: «Ο Χαμίντ ο 2ος είναι ένα μηδενικό».

2) Η εγκληματική οργάνωση Ndrangheta (Ντραγκέτα), που δρα στην Καλαβρία της Ιταλίας, οφείλει το όνομά της στην ελληνική λέξη ανδραγάθημα.
3) Ο βασιλιάς των Βουλγάρων Κρούμος έκοψε το κεφάλι του βυζαντινού αυτοκράτορα Νικηφόρου Α’, όταν τον συνέλαβε αιχμάλωτο μετά τη νίκη του στη Μάχη της Πλίσκα το 811, το λάξευσε σε κύπελλο, το επαργύρωσε και το χρησιμοποιούσε για να γιορτάζει τους θριάμβους του.
4) Το έμμετρο μυθιστόρημα του Βιτσέντζου Κορνάρου «Ερωτόκριτος» αποτελείται από 10.012 δεκαπεντασύλλαβους ομοιοκατάληκτους στίχους στην Κρητική διάλεκτο.
5) Οι «σαπουνόπερες» ονομάστηκαν έτσι από τα απορρυπαντικά που είχαν αρχικώς ως χορηγούς αυτές οι καθημερινές

Το νόημα της ζωής σε πέντε φράσεις



H Bronnie Ware είχε μια δίψα για τη ζωή από τη στιγμή που γεννήθηκε. Σαν παιδί, ήταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας καθώς είχε αποκτήσει μια διαφορετική αντίληψη για τη ζωή.
Η επαγγελματική της ζωή ανάστατη, νομαδική, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Από καλλιεργητής λαχανικών στη Μέση Ανατολή, μπαργούμαν σε τροπικά νησιά...διευθύντρια τράπεζας.
Η Bronnie δεν φοβήθηκε ποτέ τις αλλαγές, βρήκε το δρόμο της αυτόν της φιλοσοφίας όπου κάθε άνθρωπος εάν κάνει ευχάριστα πράγματα τότε βρίσκει την πραγματική γαλήνη μέσα του, όπως λέει η ίδια.
Παραμένει ευγενής χωρίς να χάνει την πίστη της προς τον συνάνθρωπο μοιράζοντας τις εμπειρίες της μαζί μας.
Για αρκετά χρόνια εργάστηκε σε οίκους ευγηρίας. Ήταν ο τελευταίος σταθμός των ανθρώπων λίγο πριν το θάνατο. Όπως λέει μοιραζόταν πολλά μαζί τους τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής τους.
Η Bronnie θεωρεί ότι οι άνθρωποι ωριμάζουν όταν έρχονται αντιμέτωποι με το θάνατο. Αρνητικά συναισθήματα κυριεύουν το περισσότερο κόσμο φόβος, θυμός, τύψεις ωστόσο κάθε άνθρωπος προσπαθεί να βρει τη γαλήνη λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Συνομιλώντας μαζί τους πέντε είναι τα κύρια πράγματα για τα οποία λυπόντουσαν και μας τα παρουσιάζει.

1. Μακάρι να είχα το θάρρος να ζήσω τη ζωή μου όπως ήθελα και όχι όπως μου επέβαλαν
Αυτό το λένε οι περισσότεροι άνθρωποι όταν συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους έχει σχεδόν τελειώσει και κοιτούν στο παρελθόν είναι εύκολο να δουν πόσα όνειρα έμειναν ανεκπλήρωτα Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εκπλήρωσαν ούτε τα μισά από όσο είχαν ονειρευτεί.
Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να προσπαθήσετε να εκπληρώσετε μερικά από τα όνειρά σας στην πορεία. Από τη στιγμή που αρρωστήσεις είναι πολύ αργά. Η υγεία φέρνει μια ελευθερία που πολύ λίγοι συνειδητοποιούν, έως ότου έρθει ο καιρός και δεν την χάνουν.

2. Μακάρι να μην εργαζόμουν τόσο σκληρά
Αυτό το λένε κυρίως άνδρες ασθενείς. Είναι όλοι αυτοί που δεν πρόλαβαν να χαρούν τα παιδιά τους, δεν κατάφεραν να τα πάρουν μια αγκαλιά, να τα μεγαλώσουν, να χαρούν την εφηβεία τους. Είναι όλοι αυτοί που δεν έψαξαν αγάπη από το σύντροφό τους.
Η Bronnie από την πλευρά της μας συμβουλεύει να απλοποιήσουμε τον τρόπο ζωής μας κάνοντας συνειδητές επιλογές στην πορεία. Δημιουργώντας περισσότερο χώρο στη ζωή σας, γίνεστε πιο ευτυχισμένοι και πιο ανοικτοί σε νέες ευκαιρίες.

3. Μακάρι να είχα το θάρρος να εκφράσω τα συναισθήματά μου
Πολλοί άνθρωποι δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους, προκειμένου να διατηρήσουν ισορροπίες με τους άλλους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είμαστε μέτριοι ως οντότητες. Υπάρχουν πολλές ασθένειες που σχετίζονται με την πικρία και τη δυσαρέσκεια.
Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις αντιδράσεις των άλλων. Ωστόσο όταν αλλάζετε τον τρόπο επικοινωνίας μιλώντας ειλικρινά, θα θέσετε τις σχέσεις σε ένα εντελώς νέο και υγιές επίπεδο.

4. Μακάρι να είχα διατηρήσει επαφή με τους φίλους μου
Συχνά δεν συνειδητοποιούμε τα πραγματικά οφέλη της φιλίας. Ο πολυάσχολος τρόπος ζωής φθείρει τη φιλία. Αυτό όμως που μένει στο τέλος είναι αυτό γι' αυτό διαφυλάξετε την ως κόρη οφθαλμού.

5. Μακάρι να είχα αφήσει τον εαυτό μου να είναι πιο ευτυχισμένος
Πολλοί δεν είχαν αντιληφθεί μέχρι το τέλος της ζωής τους ότι η ευτυχία είναι μια επιλογή. Είχαν μείνει κολλημένοι σε παλιά πρότυπα και συνήθειες. Ο φόβος της αλλαγής τους έκανε να προσποιούνται ακόμα και στον ίδιο τους το εαυτό.

ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΝΟΣΟΙ Τι απειλεί περισσότερο την υγεία του ισχυρού φύλου


Οι άνδρες θεωρούνται το ισχυρό φύλο, αλλά όσον αφορά στα ζητήματα υγείας -επειδή είναι αμελείς με τις εξετάσεις τους, έχουν στρες, υιοθετούν συχνά επιβλαβείς συνήθειες, έχουν λιγότερο δυνατή «κράση» κ.ά.- υπολείπονται των γυναικών. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιες ασθένειες οι οποίες απασχολούν συχνότερα ή και μόνο άνδρες, τόσο λόγω των συνηθειών τους (για παράδειγμα επειδή μέχρι πριν μερικά χρόνια οι άνδρες κάπνιζαν και έπιναν περισσότερο) όσο και εξαιτίας των χαρακτηριστικών του φύλου τους (για παράδειγμα δεν προστατεύεται η καρδιά τους από τα οιστρογόνα, όπως συμβαίνει με τις γυναίκες). Τέτοιες είναι τα καρδιαγγειακά και τα γαστρεντερολογικά προβλήματα ή τα ουρολογικά-ανδρολογικά, που είναι σαφώς γένους αρσενικού. Για να τις αποφύγουν και να τις προλάβουν, όμως, πρέπει πρώτα να τις γνωρίσουν.

Ενότητα 1η: Στον ουρολόγο
Τα ουρολογικά προβλήματα ανήκουν σε αυτά που αγχώνουν ιδιαίτερα τους άνδρες. Παρ’ όλα αυτά, μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο αν ακολουθούν τα όσα τους λέει ο ουρολόγος και τον επισκέπτονται σε τακτική βάση, αλλά και όταν παρουσιάζουν κάποιο σύμπτωμα.

1.1. Η πρόληψη

Οι άνδρες θα πρέπει:
  • Να φροντίζουν την υγιεινή των γεννητικών τους οργάνων, να χρησιμοποιούν προφυλακτικό, να ουρούν και να πλένονται καλά μετά την ερωτική επαφή.
  • Να μην καπνίζουν, γιατί εκτός των άλλων το κάπνισμα σχετίζεται σαφώς με την εμφάνιση καρκίνου της ουροδόχου κύστεως. Επίσης, καθώς προκαλεί βλάβες στα αγγεία, επηρεάζει δυσμενώς και τη στυτική λειτουργία.
  • Να αποφεύγουν τα καρυκεύματα, τα οινοπνευματώδη και τα αεριούχα ποτά (π.χ. τα αναψυκτικά), όπως και την καθιστική ζωή (επιδεινώνουν τα συμπτώματα της χρόνιας προστατίτιδας και της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη).
  • Να πίνουν άφθονο νερό ή άλλα υγρά, ώστε να έχουν καλή διούρηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι ο καλύτερος τρόπος προφύλαξης από τη λιθίαση του ουροποιητικού, αλλά και πρόληψης και αντιμετώπισης των ουρολοιμώξεων.
Προσοχή!
Υπάρχει ένα σύμπτωμα από το ουροποιητικό που συνήθως περνάει από μόνο του, αλλά δεν πρέπει ποτέ να μένει χωρίς διερεύνηση. Ο λόγος για την αιματουρία, που μπορεί να οφείλεται σε κάτι αθώο, όπως είναι μία λοίμωξη ή μία πέτρα, αλλά ενδέχεται να κρύβει ακόμα και μία κακοήθεια, που μπορεί να αποκλειστεί μόνο αν γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.


1.2. Το τακτικό τσεκάπ
Όλοι οι άνδρες θα πρέπει (μετά τα 50) να κάνουν μία φορά το χρόνο εξέταση PSA, δακτυλική εξέταση του προστάτη από ουρολόγο και, εφόσον χρειάζεται, έναν υπέρηχο νεφρών-ουροδόχου κύστεως-προστάτη πριν και μετά την ούρηση. Αν υπάρχει κληρονομικό ιστορικό κακοήθειας στον προστάτη, θα πρέπει να ξεκινήσουν τις εξετάσεις από τα 45 τους χρόνια.


Οι άνδρες παθαίνουν συχνότερα ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ, ένα σπάνιο πονοκέφαλο, κύστη κόκκυγα (οι νεοι, μελαχρινοι και παχουλοι) και υπνική άπνοια (οι παχύσαρκοι και όσοι έχουν σαγόνι που μπαίνει προς τα μέσα Ή κοντό και χοντρό λαιμό)

1.3. Τα πιθανά προβλήματα
  • Η υπερπλασία του προστάτη (σε άνδρες μέσης και μεγάλης ηλικίας), που γίνεται αντιληπτή κυρίως από κάποια αλλαγή ή δυσκολία στην ούρηση. Η ούρηση δεν είναι φυσιολογική αν απαιτεί προσπάθεια, αν συνοδεύεται από πόνο, αν έχει χαμηλή «ακτίνα», αν είναι πολύ συχνή ή αναγκάζει τον άνδρα να σηκώνεται περισσότερες από μία φορές τη νύχτα ή αν είναι επιτακτική. Αν το πρόβλημα με την ούρηση παρουσιάζεται ξαφνικά σε ένα νεότερο άνδρα, μπορεί να πρόκειται για μία λειτουργική διαταραχή ή και για κάτι που χρήζει διερεύνησης (π.χ. να σχετίζεται με ένα νευρολογικό πρόβλημα).
  • Κάποιος όγκος στους όρχεις (αφορά νέους άνδρες και έχει καλή πρόγνωση), που μπορεί να μη συνοδεύεται από άλλα συμπτώματα (π.χ. πόνο).
  • Η ορχίτιδα, η επιδιδυμίτιδα και η ορχεοεπιδιδυμίτιδα (η φλεγμονή του όρχεως ή/και της επιδιδυμίδας), που εμφανίζονται συνήθως με πόνο, οίδημα της περιοχής ή και πυρετό. Όμως, ο έντονος πόνος μπορεί να οφείλεται και στη συστροφή του όρχεως, μια επείγουσα κατάσταση που απαιτεί άμεση χειρουργική επέμβαση, ή σπανιότερα στον καρκίνος του όρχεως.
  • Η οξεία προστατίτιδα, που μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορα συμπτώματα, από ήπια δυσκολία ή πόνο κατά την ούρηση μέχρι βαρύτερες μορφές λοίμωξης με υψηλό πυρετό ή ακόμα και με πλήρη αδυναμία ούρησης.
  • Η χρόνια προστατίτιδα, η οποία προκαλεί συμπτώματα που, αν και ηπιότερα, ταλαιπωρούν τους ασθενείς για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.
  • Τα προβλήματα στη στύση που επιμένουν ή/και ενοχλούν τον άνδρα. Σε άνδρες μέσης ηλικίας, τα προβλήματα στύσης μπορεί να προειδοποιούν για μία κακή κατάσταση των αγγείων του οργανισμού που ακόμη δεν έχει εκδηλωθεί με άλλα συμπτώματα.
Ενότητα 2η: Στον καρδιολόγο
Τα καρδιαγγειακά αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου ανδρών και γυναικών. Όμως, οι άνδρες κρατούν την πρωτιά στις νέες ηλικίες, τόσο επειδή δεν προστατεύονται από τις ορμόνες τους όπως οι γυναίκες όσο και επειδή κάνουν
ανθυγιεινές επιλογές ζωής.


2.1. Η πρόληψη
Για την καλύτερη υγεία του γαστρεντερικού αλλά και του πεπτικού συστήματος:
  • Θα πρέπει να αποφεύγεται η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων σοκολάτας, καφέ, αλκοόλ, γλυκών ταψιού, μπαχαρικών και τηγανητών.
  • Είναι σκόπιμο να γίνονται τουλάχιστον 3 (ή ιδανικά 6) γεύματα την ημέρα και να αποφεύγεται το βαρύ φαγητό αργά το βράδυ.
  • Καλό είναι να περιλαμβάνει η διατροφή πολλές φυτικές ίνες, που βοηθούν στις κενώσεις και θεωρείται πως προστατεύουν και από τον καρκίνο του παχέος εντέρου.
  • Βοηθά η κατανάλωση νερού, η τακτική σωματική άσκηση (π.χ. το περπάτημα), αλλά και το να επισκέπτεται κανείς την τουαλέτα όποτε νιώθει την ανάγκη και να μην καταπιέζει τις επιταγές του εντέρου του, ώστε να αποφεύγεται έτσι η δυσκοιλιότητα.
2.2. Το τακτικό τσεκάπ
Σκόπιμο είναι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μετά την ηλικία των 50 ετών να κάνουν μία κολονοσκόπηση (αν υπάρχει κληρονομικό ιστορικό ή συμπτώματα, θα πρέπει να γίνει νωρίτερα από αυτήν την ηλικία). Επίσης, πολύ χρήσιμο μπορεί να αποδειχτεί και ένα υπερηχογράφημα κοιλίας, αν υπάρχουν ενοχλήσεις (π.χ. για να διερευνηθεί η ύπαρξη κάποιου προβλήματος στη χολή) ή σχετική κληρονομικότητα.


2.3. Τα πιθανά προβλήματα
  • Γαστρίτιδα ή έλκος, όπου οι ενοχλήσεις (πόνος, ρέψιμο, δυσπεψία) προκύπτουν κατά κανόνα μετά την κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.
  • Έλκος του δωδεκαδακτύλου, όπου οι ενοχλήσεις εμφανίζονται ξαφνικά και περνάνε συνήθως με τη λήψη φαγητού.
  • Χολολιθίαση, που συνδυάζει πόνο και εμετούς μετά το φαγητό.
  • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, που εκφράζεται με πόνο, διαταραχές των κενώσεων και φούσκωμα.
  • Οισοφαγίτιδα, αλλά και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, που συνοδεύονται κυρίως από καούρες και δυσπεψία μετά την κατανάλωση φαγητού, ειδικά όταν είναι βαρύ και πολύ.

Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΚΙ Ο "ΤΣΟΛΙΑΣ"

Ά ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ;;; ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ;;; ΚΙ ΑΝ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΞΙΑ, Ο ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΡΕ ΣΥ ΣΩΤΗΡΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ "ΤΣΟΛΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΣΟΛΙΑ.... Ά ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ Ά ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ

Διαδηλωτής που πετούσε πέτρες είχε αστυνομική ταυτότητα

Καταγγελία - σοκ

Ερωτήματα προκαλούν οι καταγγελίες διαδηλωτών, σύμφωνα με τις οποίες ένας από τους πολίτες που συνελήφθησαν είχε πάνω του αστυνομική ταυτότητα! Αναγνώστες του star.gr, μας είπαν ότι είδαν τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν ένα άτομο, που συμμετείχε στον πετροπόλεμο και κατά την εξακρίβωση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι ήταν αστυνομικός. Η καταγγελία αυτή προκαλεί...

Βάτραχοι κατά του καρκίνου


Οι επιστήμονες του Βασιλικού Πανεπιστημίου στο Belfast βραβεύτηκαν για την ερευνητική τους εργασία αναφορικά με τη δυνατότητα οι πρωτεΐνες που παράγονται από συγκεκριμένα είδη βατράχων να οδηγήσουν σε αντικαρκινικές θεραπείες, καθώς και σε θεραπείες περισσότερων από 70 διαφορετικών νόσων.

Οι ερευνητές βραβεύτηκαν στο Λονδίνο στο πλαίσιο των Medical Future Innovation Awards. Ο επικεφαλής της έρευνας καθηγητής Chris Shaw ανακάλυψε δυο διαφορετικές πρωτεΐνες που μπορούν να επηρεάσουν τον ρυθμό ανάπτυξης των αιμοφόρων αγγείων. Η πρώτη πρωτεΐνη μπορεί να παρεμποδίσει την ανάπτυξη των αγγείων και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατά των καρκινικών όγκων.

Όπως εξήγησε ο καθηγητής Shaw οι περισσότεροι καρκινικοί όγκοι μεγαλώνουν μέχρι ενός σημείου και στη συνέχεια έχουν την ανάγκη νέων αγγείων που θα τους προσφέρουν το απαραίτητο οξυγόνο για να συνεχίσουν να αναπτύσσονται.

«Μια ουσία που θα σταματά την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων, θα μειώσει και τις πιθανότητες ανάπτυξης και μετάστασης των όγκων», δήλωσε ο ίδιος.

Παράλληλα, η ομάδα του καθηγητή Shaw ανακάλυψε μια ακόμη πρωτεΐνη με την αντίστροφη δράση, δηλαδή μια πρωτεΐνη που ενεργοποιεί την ανάπτυξη νέων αιμοφόρων αγγείων και θα μπορούσε να επιτρέψει στους ασθενείς να αναρρώσουν γρηγορότερα από τραυματισμούς, επεμβάσεις, ακόμη και από τις φθορές στους ιστούς που προκαλούνται μετά από το έμφραγμα ή το εγκεφαλικό.

«Θα ήταν πραγματικά κρίμα να έχουμε κάτι στην ίδια τη φύση με το δυναμικό να εξελιχθεί σε ένα θαυματουργό φάρμακο για τη θεραπεία του καρκίνου και να μην κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε, προκειμένου να το κάνουμε πραγματικότητα» δήλωσε ο καθηγητής Shaw.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ....

ΚΙ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ, ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....

ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ, ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΚΙ ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 50 ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ...ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΥ....

Απαγόρευση κυκλοφορίας στις... γάτες επιβάλλουν οι Αρχές στο Σίδνεϊ


Σίδνεϊ: Στα σπίτια των ιδιοκτητών τους ζητείται να παραμένουν στη διάρκεια της νύχτας οι γάτες σε πολλά προάστια του Σίδνεϊ. Οι τοπικές Αρχές σχεδιάζουν να επιβάλουν απαγόρευση της κυκλοφορίας, με στόχο να περιοριστούν οι επιθέσεις σε μαρσιποφόρα και κυρίως στα οπόσουμ.

Η απόφαση ελήφθη από τις τοπικές αρχές του Λάιχαρντ, ενός προαστίου στα δυτικά του Σίδνεϊ, μετά την διάσωση από τον γιο της αντιδημάρχου, Μισέλ Μακίνζι, ενός οπόσουμ και του βρέφους του, τα οποία είχαν δεχτεί επίθεση από γάτα.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο έχουν καταγραφεί 564 επιθέσεις από γάτες σε οπόσουμ.

Σύμφωνα με την υπηρεσία προστασία της άγριας ζωής WIRES, τα μαρσιποφόρα αυτά είναι ο κυριότερος στόχος των επιθέσεων από γάτες.

«Δεν είναι μεγάλο πράγμα να ζητήσεις από τους ιδιοκτήτες να κρατούν μέσα στα σπίτια τους τις γάτες τους, αν έτσι θα προστατεύεται η εγχώρια άγρια ζωή» λέει η Μ.Μακίνζι.

Αν και η απαγόρευση δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυστηρά, οι τοπικές αρχές θα αποστείλουν ένα εκπαιδευτικό και ενημερωτικό φυλλάδιο στους ιδιοκτήτες γατών με το οποίο θα καλούνται να κρατούν μέσα στα σπίτια τα κατοικίδιά τους από την ώρα που θα νυχτώνει μέχρι το χάραμα, να παρακολουθούν τις κινήσεις της γάτας τους στη διάρκεια της ημέρας και να τοποθετήσουν στο κολάρο της δύο κουδούνια.

Το μέτρο αφορά τα προάστια Μπαλμέν, Ροζέλ, Λίλιφιλντ, Άναντεϊλ και Λάιχαρντ.

«Οι σκύλοι μπορούν να κάνουν φρικτά πράγματα σε ένα οπόσουμ, αλλά δεν τα πιάνουν συχνά γιατί δεν σκαρφαλώνουν σε δέντρα» πρόσθεσε η Μ.Μακίνζι.

Υπάρχουν επίσης σχέδια για την επανένταξη στην περιοχή του Σίδνεϊ ενός άλλου είδους οπόσουμ, μικρότερο από εκείνο μεγέθους γάτας που δέχθηκε την επίθεση και οι αρχές επιθυμούν να δώσουν στα ζώα αυτά όσο το δυνατόν καλύτερες ελπίδες για να επιβιώσουν.

Οι πιθανότητες είναι εναντίον των οπόσουμ αν συνεχίσουν να δέχονται επιθέσεις από γάτες, οι οποίες σκαρφαλώνουν τις νύχτες στα δέντρα για να τα κυνηγήσουν.

ΠΕΡΙ ΗΛΙΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ Ο ΛΟΓΟΣ....

 
  • ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ.
  • Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ "ΥΠΟΠΤΗΣ" ΚΑΤ ΑΥΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ, Σ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ... 
  • ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...
  • Ο Ηλίας είναι μιά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που όμως ΔΙΝΕΙ...
  • ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ....
  • ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΛΑ ή ΌΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.
  • Τώρα για παράδειγμα εκεί στην ΠΛΑΤΕΙΑ.
  • ΟΦΕΊΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
  • "Αν δεν ήταν ο Ηλίας Τσολακίδης εκείνη, την πρώτη ημέρα της Πανελλήνιας Μάζωξης στις πλατείες, Η ΠΙΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"
  • ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
  • ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ....
  • ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ....
  • Εμένα αδερφέ Ηλία δε με πειράζει που είσαι εκεί έξω δυνατός και αγωνιστικός.
  • ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ....
  • ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ.....
  • Έ αυτό θα το δούμε, όταν και αν  έρθει....
  • ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
  • ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ....
  • ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ...
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κοροϊδία με τις μειώσεις των διοδίων!


Έλεγαν για Πάσχα, πέρασε και του Αγίου Πνεύματος...

Πέντε ξεχωριστά μνημόνια στοιχειώνουν τις συμβάσεις παραχώρησης και εγκλωβίζουν την προσπάθεια της κυβέρνησης για φθηνότερα διόδια και ομαλή συνέχιση των έργων.

Πρόκειται για τις συμφωνίες που θα συνάψει το υπουργείο Υποδομών με κάθε έναν από τους πέντε παραχωρησιούχους, έχοντας ως βάση το κείμενο (μνημόνιο αρχών) που εστάλη πριν το Πάσχα στους εργολάβους, το οποίο έχει μπει από καιρό στο μικροσκόπιο τραπεζών και κατασκευαστών.

Η συμφωνία όμως, που θα έβγαζε από την πολύμηνη απραξία τους αυτοκινητοδρόμους αποδεικνύεται εξαιρετικά σύνθετη, με τις τράπεζες που είναι ο βασικός κρίκος της αλυσίδας για την υπογραφή του μνημονίου να εξακολουθούν να κρατούν αποστάσεις από τις προτάσεις της κυβέρνησης, όπως αποκάλυψε το protothena.gr την Παρασκευή 10 Ιουνίου και επιβεβαίωσαν στη συνέχεια οι επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου.

Κυβερνητικά στελέχη ισχυρίζονται ότι η στάση των τραπεζών θα καθοριστεί από τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής και την υπογραφή του μεσοπρόθεσμου σχεδίου από τη βουλή κάτι όμως που δεν συμβαδίζει με τη βιασύνη του υπουργείου να ανακοινώσει την υπογραφή μνημονίου συναντίληψης με τους παραχωρησιούχους, όταν είναι σαφές ότι χωρίς την συνδρομή των τραπεζών, είναι αδύνατο να δοθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα χρηματοδότησης που αντιμετωπίζουν οι συμβάσεις παραχώρησης.

Το υπουργείο με τη στάση του δείχνει ότι επιδιώκει να κερδίσει χρόνο στις διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες, μεταθέτοντας πλέον την συμφωνία για τα τέλη Ιουλίου. Θέτοντας όμως χρονοδιάγραμμα δύο μηνών για να υπάρξει σύμπλευση με τους χρηματοδότες των έργων αποδεικνύεται ότι το έδαφος δεν είναι τόσο έτοιμο όσο για λόγους επικοινωνιακής τακτικής καλλιεργεί η κυβέρνηση.

Όπως εύκολη δεν θα είναι ούτε η πολιτική μείωσης των διοδίων, που εξαγγέλλεται από τις ημέρες του Πάσχα!

Ο κ. Ρέππας στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, αποκάλυψε ότι η μείωση θα είναι υποχρεωτική και δεσμευτική μόνο όταν ψηφιστεί ο νέος νόμος στη βουλή που θα ενσωματώνει όλες τις αλλαγές στο τεχνικό και οικονομικό σκέλος των αυτοκινητοδρόμων. Μόνο που ο επίμαχος νόμος δεν αναμένεται πριν από τον προσεχή Νοέμβριο που τοποθετείται και η οριστική επίλυση στα έργα. Άφησε όμως παράθυρο ο υπουργός για «εξωθεσμικό συμβιβασμό» πριν την ψήφιση του νόμου, εφόσον υπάρξει η συναίνεση τραπεζών και παραχωρησιούχων.

Σύμφωνα με τα πλάνα της κυβέρνησης, τις επόμενες μέρες θα γίνει η σύνταξη αναλυτικού κειμένου με τις ενδιάμεσες ενέργειες που απαιτούνται για κάθε έργο ξεχωριστά μέχρι να τεθεί σε λειτουργία η οριστική λύση. Για τα κείμενα αυτά θα ενημερωθεί η αρμόδια κοινοβουλευτική ομάδα.

Παράλληλα δρομολογείται η πρόσληψη συμβούλων από το υπουργείο Οικονομικών για τη σύσταση της εταιρείας Ειδικού Σκοπού στην οποία θα εισρεύσουν τα έσοδα από τα διόδια ώστε η κυβέρνηση να μπορεί να ασκήσει την πολιτική της για τα έργα, αρχής γενομένης από την διαχείριση των διοδίων.

Από τα έσοδα αυτά έχει υπολογιστεί ότι ένα ποσό 600 έως 800 εκ. ευρώ θα διατεθεί για τα ψαλίδισμα των τιμών και τα υπόλοιπα για το δημόσιο χρέος.
KI Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΚΟΝΤΟΥ" ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ;;; Έ;;;; ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ Ή Ο ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Ή Ο ΤΑΣΟΣ ΑΛΧΑΤΖΙΔΗΣ Ή ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ;;;

Διάγγελμα θα απευθύνει ο Πρωθυπουργός


Διάγγελμα θα απευθύνει ο πρωθυπουργός ο οποίος σύμφωνα πλέον με επίσημες δηλώσεις αυτή την ώρα ολοκληρώνει τις επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο Γ. Παπανδρέου δεν έκανε δηλώσεις μετά την συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στενοί συνεργάτες του όμως τόνισαν ότι στην συζήτηση τέθηκαν όλα εκτός από το θέμα των εκλογών. Σχεδόν βέβαιο είναι ότι ο πρωθυπουργός θα ζητήσει σύγκληση και πάλι του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και πιθανότατα θα θέσει ευθέως θέμα συγκρότησης μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας μέσω ενός ανασχηματισμού με την τοποθέτηση προσωπικοτήτων από όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς. Μέσα στις επόμενες ώρες και πριν το διάγγελμα ο πρωθυπουργός θα επικοινωνήσει και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς...

Υβόννη, κορμί θανατηφόρο


αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, απόλαυσε το μπάνιο της σε ξενοδοχείο του Λεκανοπεδίου και μας χάρισε αξέχαστες στιγμές.





Το μοντέλο από την Κροατία, φορώντας ένα bikini «brazilian», αποκάλυψε στον φακό το καλλίγραμμο σώμα του, τυχερέ Αντώνη

Το τέλος τους έφτασε


Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθούν οι κινητοποιήσεις των «αγανακτισμένων» μπορεί κανείς να προχωρήσει σε μια βάσιμη πρόβλεψη: Η αγανάκτηση της ελληνικής κοινωνίας προς την κυβέρνηση αλλά και τις κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις δεν είναι παροδικό φαινόμενο, δεν πρόκειται να περάσει και εκτονωθεί τόσο εύκολα και γρήγορα.Ο λόγος είναι απλός. Η ελληνική κοινωνία σχεδόν στο σύνολό της συνειδητοποιεί το αδιέξοδο στο οποίο την έχει οδηγήσει η πολιτική του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων.Σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη η αγανάκτηση των ανθρώπων που θα συγκεντρωθούν έξω από τη Βουλή θα στείλει το μήνυμα σε όλους όσοι έχουν ήδη αποφασίσει να βάλουν την υπογραφή τους στο μεσοπρόθεσμο (ένα ακόμη μνημόνιο) πρόγραμμα της κυβέρνησης...
Η αγανάκτηση του κόσμου πιθανότατα δεν θα σταθεί ικανή και αρκετή για να ανατραπεί η υπαγορευμένη από τους πιστωτές πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση. Σίγουρα όμως μπορεί να αποτελέσει την αρχή μιας διαδικασίας η οποία θα ανατρέψει το αναποτελεσματικό και ανίκανο πολιτικό προσωπικό που οδήγησε τη χώρα και τον λαό της στη σημερινή κατάσταση.
Η διαδικασία της ανασύνθεσης του πολιτικού προσωπικού φαίνεται ότι θα είναι μακρά και οδυνηρή, καθώς οι μάχες οπισθοφυλακών που ήδη δίνει είναι ανελέητες. Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτής της μάχης είναι προδιαγεγραμμένο, όπως προδιαγεγραμμένη είναι και η πορεία της χώρας προς την πτώχευση.
Κι όσοι σπεύσουν να υποστηρίξουν ότι η χώρα δεν έχει πτωχεύσει και πως οι μάχες που δίνουν η κυβέρνηση και όσοι υποστηρίζουν την πολιτική του μνημονίου έχει στόχο τη διάσωσή της, ξεχνούν κάτι απλό: Ακόμη κι αν οι δείκτες συμβεί να ευημερούν, υπάρχουν φορές που ο λαός υποφέρει.
Στην προκειμένη περίπτωση, μάλιστα, που και οι δείκτες και ο λαός έχουν τιναχτεί στον αέρα, μπορεί κανείς με ασφάλεια να προβλέψει ότι το πολιτικό τέλος αυτών που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια έφτασε. Τι θα ξεπροβάλει για να καλύψει το κενό; Αυτό μάλλον εξαρτάται από το αν, πόσο και πότε η αγανάκτηση θα εξελιχθεί σε πολιτικό αίτημα και πράξη. Και ποιοι και πόσοι θα είναι ικανοί και έτοιμοι να εκφράσουν και να κάνουν εφαρμόσιμη πολιτική αυτό το αίτημα...

Μαζί τα φάγανε, μαζί εξακολουθούν να τα τρώνε! Πράσινα τρωκτικά σε κάθε περίσταση.