PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Προβληματισμός της Βουλγαρίας για τα ονόματα "Ανω Μακεδονία" και "Βόρεια Μακεδονία" που προτείνει για την ΠΓΔΜ η Ελλάδα


Τον προβληματισμό του για ορισμένες γεωγραφικές αναφορές στον προτεινόμενο συμβιβασμό μεταξύ ΠΓΔΜ και Ελλάδας (το βουλγαρικό πρακτορείο Novinite, ο Βούλγαρος Πρόεδρος και ο Σλοβένος Πρόεδρος αναφέρουν την ΠΓΔΜ ως" Μακεδονία") εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Γκεόργκι Παρβάνοφ σε δηλώσεις του τονίζοντας παράλληλα ότι στηρίζει την διαπραγματευτική διαδικασία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ αναφορικά με την εξέρευση κοινού αποδεκτού ονόματος..

Με υποβρύχιο παρακολουθούσαν οι Τούρκοι την άσκηση “Ιωνάς 2011″

Εξέδιδαν το 8χρονο κοριτσάκι τους για να ξεχρεώσουν δάνεια


Σοκ προκαλεί στην κοινή γνώμη της Ολλανδίας ότι γονείς ενός οκτάχρονου κοριτσιού εξέδιδαν το παιδί τους για να... ξεχρεώσουν τα δάνεια που είχαν πάρει. Την αποκάλυψη έκανε η εισαγγελέας του Ρότερνταμ, που επενέβη και ζήτησε την σύλληψη των γονέων μετά από σχετική καταγγελία που έγινε.

Οι γονείς είναι ηλικίας 44 και 43 ετών και συνελήφθησαν το Μάιο, ωστόσο ανακοινώσεις δεν είχαν γίνει τόσον καιρό, καθώς η αστυνομία αναζητούσε και έναν 32χρονο που διαπραγματεύθηκε μαζί τους αυτή την πρωτότυπη συναλλαγή.

Όπως ανακοινώθηκε, και οι τρεις συνελήφθησαν πριν ασελγήσει ο 32χρονος στο οκτάχρονο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε «σε ένα ασφαλές μέρος». Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι γονείς είχαν βάλει σχετική αγγελία στο ίντερνετ ζητώντας βοήθεια. Ο 32χρονος ήρθε σε επαφή με τους γονείς και διαπραγματεύτηκε να αναπτύξει σεξουαλικές σχέσεις μαζί του...

Γάμος με 7.000 σκουλαρίκια

Παντρεύτηκε φορώντας 7.000 μεταλλικά σκουλαρίκια, τα οποία κοσμούσαν ολόκληρο το πρόσωπό της. Κι αν για εσάς το θέαμα δεν είναι και τόσο κολακευτικό, ο σύζυγός της τη βρίσκει καταπληκτική (Pics
Σκέφτεστε να τρυπήσετε τα αυτιά σας αλλά φοβάστε ότι θα πονέσετε;
Πάρτε κουράγιο από τη συγκεκριμένη κοπέλα που δεν έχει ένα, αλλά 7.000 piercings. Αποφάσισε να παντρευτεί και πριν προλάβετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, ο άνδρας της δεν έχει κανένα σκουλαρίκι, τουλάχιστον σε εμφανές σημείο. Η Elaine Davidson κατέχει και παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς είναι η γυναίκα με τα περισσότερα piercings.
Η πρωτότυπη εμφάνιση της 42χρονης γυναίκας ολοκληρώθηκε από τα ροζ λουλούδια που στόλιζαν τα μαλλιά της. Μέσα στο άσπρο της νυφικό, μάλλον, ήταν χαρούμενη, αφού το πρόσωπό της ήταν καλυμμένο από σκουλαρίκια, τα οποία δεν επέτρεπαν να καταλάβει κανείς τα συναισθήματα της.

Σύγχρονη μισθωτή σκλαβιά


Ισραηλινή εταιρεία υποχρέωσε τους Κινέζους υπαλλήλους της να υπογράψουν συμβόλαιο, εφόσον επιθυμούν να εργαστούν εκεί, στο οποίο αποδέχονται ότι δε θα κάνουν σεξ με ισραηλινούς υπαλλήλους.
Επίσης υπογράφουν ότι δεν θα προσπαθήσουν να τους “σαγηνέψουν”.
Δεν πρόκειται για αστείο, το 2011 οι Κινέζοι άνδρες απαγορεύεται να συνάψουν σχέσεις με γυναίκες ισραηλινής υπηκοότητας, να τις παντρευτούν ή να κάνουν έρωτα μαζί τους.
Και εάν αυτό ακούγεται σε κάποιους λογικό για εθνικούς και πολιτικούς λόγους, δεν εξηγείται με τίποτα γιατί το συμβόλαιο συμπεριλαμβάνει και τις ιερόδουλες.
Το συμβόλαιο το οποίο όσο πιο πολύ διαβάζεται τόσο περισσότερο μοιάζει με έγγραφο σκλαβιάς, απαγορεύει επίσης στους Κινέζους να συμμετέχουν σε όποιου είδους θρησκευτική αλλά και πολιτική δραστηριότητα, ενώ αν παρανομήσουν θα σταλούν πάλι στην Κίνα με δικά τους έξοδα.
Περίπου 260.000 αλλοδαποί εργαζόμενοι βρίσκονται στο Ισραήλ και αντικαθιστούν τους Παλαιστίνιους εργαζόμενους, καθώς οι συγκρούσεις στην περιοχή δεν επιτρέπουν στους μεν να απασχολούν τους δε.
Κάποιοι κατήγγειλαν την πράξη αυτή της εταιρείας στην αστυνομία, ωστόσο δεν έχει κριθεί παράνομη και δεν πρόκειται να γίνει έρευνα για την υπόθεση.

Βεγγέρα με φίλους

Σε πρώτη φάση, καθαρίσετε λίγο το χώρο του living room τακτοποιώντας μαξιλάρια και ριχτάρια και βάζοντας στη θέση τους βιβλία περιοδικά κτλ. Φροντίστε να έχετε καθαρή κουζίνα και μπάνιο με καθαρές μικρές πετσέτες μίας χρήσεως, αρωματικό σαπούνι και αρωματική κρέμα χεριών.
Πάμε έξω τώρα: Για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα θα χρειαστείτε ρομαντικό φωτισμό. Μπορείτε να φτάξετε αυτοσχέδια ρομαντικά φαναράκια αλλά προσοχή στις οδηγίες μην βάλετε καμιά φωτιά!! Αρχικά, ζητήστε από το μανάβη σας τις γωστές χάρτινες σακούλες. Βάλτε μέσα άμμο ώστε να βαρύνουν (αλλά και όπως είπαμε για να μην πιάσετε φωτιά). Τοποθετήσετε μικρά ρεσό τα οποία κρατάνε περίπου δύο ώρες. Εάν πάλι θέλετε να στολίσετε μεγάλες γλάστρες ή δέντρα όπως στη φωτογραφία, στα μεγάλα χαρτοπωλεία μπορείτε να βρείτε μικρές, λευκές σακούλες. Με ένα κοπίδι χαράξτε σχέδια και γεμίστε πάλι με άμμο. Στη συνέχεια, φτιάξτε ένα χερούλι για το φαναράκι σας, περνώντας λίγο εύκαμπτο σύρμα από τις δύο άκρες.
Σε μικρές γωνιές θυμηθείτε να αφήσετε σκαμπό με μαξιλάρες για όσους φίλους θα ήθελαν να απομονωθούν λιγάκι για κουβεντούλα και φλερτ…
Τώρα που φτιάξαμε το décor πάμε στα δροσερά ποτά της βραδιάς:
Γεμίστε μεγάλες κανάτες με Sangria. Ρίξτε μέσα μήλο και ροδάκινο και σερβίρετε όσο είναι ακόμα δροσερό.
Έχω και μια συνταγή για ένα ποτό με ανανά, βασιλικό και gin. Για 1 ποτήρι θα χρειαστείτε:
3 μεσαία φύλα από βασιλικό σε κομματάκια
μισό λαιμ
¼ χυμό ανανά
1 ½ gin
Παγάκια
Clubsoda
H stroumfita
www.jenny.gr

Αυξητική στήθους ως δώρο γενεθλίων

Η Sarah Burge, εθισμένη τις πλαστικές επεμβάσεις, έκανε δώρο στην επτάχρονη κόρη της μία επέμβαση αύξησης στήθους, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις. Τι απαντά στους επικριτές της (Pics)
\
Τον περασμένο χρόνο απασχόλησε τα μέσα, όταν εξομολογήθηκε ότι μαθαίνει στην εξάχρονη, τότε, κόρη της να χορεύει πάνω σε στύλο (pole dancing).
Ο λόγος για την Sarah Burge μία 50χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία έγινε διάσημη για τις αισθητικές πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.
Η αποκαλούμενη και ''Ανθρώπινη Barbie'', δηλώνει εθισμένη στις επεμβάσεις. Αυτή τη φορά στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, με το παράξενο δώρο που επέλεξε να δώσει στην επτάχρονη κόρη της. Μία αισθητική επέμβαση αυξητικής στήθους, αξίας 6.000 λιρών, την οποία θα μπορεί να κάνει όταν φτάσει 16 ετών και δε θα είναι παράνομο.

Η μητέρα δήλωσε ότι το παιδί της ενθουσιάστηκε με αυτό το ανάρμοστο, για όλους τους υπόλοιπους, δώρο και πέταξε από τη χαρά της. Το συγκεκριμένο δώρο, προσφέρθηκε στα πλαίσια, ενός ακριβού και πρωτότυπου πάρτι γενεθλίων που κόστισε 12.000 λίρες και είχε μόλις 7 προσκεκλημένους.
Στο πάρτι το οποίο πραγματοποιήθηκε σε ένα ροζ υπερπολυτελές λεωφορείο, η 7χρονη Poppy και οι φίλες της, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ, να βάψουν το πρόσωπό τους, να ντυθούν με καινούργια ρούχα, να κάνουν ψεύτικα τατουάζ, να προσποιηθούν ότι πίνουν σαμπάνια και να γευτούν μία πανάκριβη τούρτα 250 λιρών.
Όπως και η μητέρα της, η Poppy έχει υιοθετήσει ανάλογη συμπεριφορά και στυλ. Στα γενέθλιά της, υποδέχθηκε τις καλεσμένες της, φορώντας ένα φόρεμα αξίας 300 λιρών, έντονο μακιγιάζ και extensions στα μαλλιά.
Η μικρή λατρεύει τα φώτα και τη δημοσιότητα της μητέρας της και θέλει να της μοιάσει. Πόζαρε όλο νάζι στο φωτογραφικό φακό και έδειχνε χαρούμενη. Εκτός από την αυξητική στήθους, δέχθηκε ως δώρο, ένα φορητό υπολογιστή, ένα σετ κοσμημάτων μεγάλης αξίας και...spa 4.000 λιρών.

Η 7χρονη λέει ότι τα δώρα της είναι καταπληκτικά και όλες οι φίλες της τη ζηλεύουν. Πάνω από όλα όμως, ανυπομονεί να περάσουν τα χρόνια για να μπορέσει να κάνει την αισθητική επέμβαση και να γίνει ίδια με τη μαμά της.
Η Sarah όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που υπάρχουν τόνισε ότι το παιδί της είναι χαρούμενο και ζει μία φυσιολογική ζωή σαν όλα τα άλλα παιδιά της ηλικίας του.
Η 50χρονη γιόρτασε τα περασμένα της γενέθλια κάνοντας δώρο στον εαυτό της, πλαστικές 51.000 λιρών. Αυτή είναι η ζωή της και μάλιστα σκέφτεται να επιτρέψει στη μικρότερη κόρη της να παρακολουθήσει μέσω βίντεο, τη διαδικασία των επεμβάσεων για να ξέρει πως γίνεται.

Άβολες καταστάσεις: Δεν είναι αυτό που νομίζεις


Σε όλους έχει συμβεί. Αρκούν δυο λάθος λέξεις το λάθος κλάσμα του δευτερολέπτου, για να ευχηθείς να ανοίξει η γη να σε καταπιεί –και να το εννοείς. Μην αγχώνεστε, όμως. Επιστρατεύουμε όση φαντασία διαθέτουμε, για να σας βοηθήσουμε να βγείτε από την δύσκολη θέση αναίμακτα… την επόμενη φορά. Διότι, για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές, το κακό μάλλον έχει ήδη γίνει.

Άβολη κατάσταση #1: Βαρετός συνομιλητής

Το (γνώριμο) σενάριο: Ένας παλιός γνωστός/ συμμαθητής/ συνάδελφος νιώθει την ανάγκη να...

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ ΔΡΆΣΗΣ 11.06.2011

ΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ ----- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SOCCER SCHOOLES





Αν και δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα, αλλά το πόσο μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση για το παιχνίδι διέκρινα στα πρόσωπα όλων των παιδιών.




Ομάδα Κ12 Γεννηθέντες '98-'99 -- ΑΚΑΔ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006(PLAYZONE) 7 - 3


Ομάδα Κ11,Κ10 Γεννηθέντες '00-'01--ΑΚΑΔ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006(PLAYZONE) 1 -1



Ομάδα Bambini Γεννηθέντες 2002,2003 -- ΠΙΕΡΙΚΟΣ '03 3 - 7


Ομάδα Bambini Γεννηθέντες 2004,2005 -- ΠΙΕΡΙΚΟΣ 5 - 3


Ομάδα Κ9 Αγωνιστικό -- ΠΙΕΡΙΚΟΣ '02 3 - 2

Εξώδικη δήλωση διαμαρτυρίας προς τους βουλευτές του Ν. Πιερίας


  • Ιωάννη Αμοιρίδη
  • Κωνσταντίνο Κουκοδήμο
  • Μαρία Μίχου
  • Αθανάσιο Παπαγεωργίου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ: Στον Πρόεδρο της Βουλής...

"Το νόημα της ζωής" από έναν καθηγητή φιλοσοφίας


πήρε από την χάρτινη κούτα ένα άδειο γυάλινο βάζο και άρχισε να το γεμίζει με πέτρες. Οι μαθητές τον κοιτούσαν με απορία. Όταν το βάζο δεν χωρούσε άλλο ρώτησε: - Είναι γεμάτο το βάζο; Και οι μαθητές απάντησαν: - Ναι, είναι γεμάτο. Αυτός χαμογέλασε και χωρίς να μιλήσει, πήρε από τη χάρτινη κούτα ένα σακουλάκι με μικρά βότσαλα και άρχισε να γεμίζει το βάζο, το κούνησε λίγο και τα βότσαλα κύλησαν και γέμισαν τα κενά μεταξύ των πετρών. Όταν το βάζο δεν χωρούσε άλλο, ρώτησε: - Είναι γεμάτο το βάζο; Και οι μαθητές απάντησαν: - Ναι, είναι γεμάτο. Αυτός χαμογέλασε πάλι και χωρίς να μιλήσει, πήρε από τη χάρτινη κούτα ένα σακουλάκι με άμμο και...

Απόδραση Στον Καλοκαιρινό Αγ. Κωνσταντίνο!

Επιτέλους ο καιρός «άνοιξε», το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε κι ήρθε η ώρα τις αποδράσεις σε ορεινά μέρη της Ελλάδας να αντικαταστήσουν οι εκδρομές σε αγαπημένους παραθαλάσσιους προορισμούς. Έτοιμες ν' ανακαλύψουμε άλλο ένα «διαμαντάκι» της ελληνικής επαρχίας που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην θάλασσα; 3,2,1... Φύγαμε!


Σε απέραντους ελαιώνες που αγγίζουν το γαλανό της θάλασσας, στο χώρο που κάποτε υπήρχε...

Τα 10 βήματα που οδηγούν σε έναν επιτυχημένο γάμο...


Το πιο εύκολο είναι να γράψουμε ποια πράγματα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση ενός γάμου. Το πιο χρήσιμο όμως είναι να μπορέσουμε να καταγράψουμε κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν...
Σύμφωνα λοιπόν με τους ψυχολόγους τα 9 “πρέπει” που οφείλει ένας γάμος να έχει εξασφαλισμένα είναι τα παρακατώ... Τότε, όλα θα πάνε καλά.
1. Οι γονείς, τα πεθερικά. Πριν προχωρήσεις σε γάμο πρέπει να έχεις φροντίσει και εσύ και ο σύντροφός σου να έχετε απογαλακτιστεί, να έχετε πάρει τη ζητούμενη συναισθηματική απόσταση από τους γονείς σας, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ σας. Οι σχέσεις με την πατρική οικογένεια πρέπει να επαναπροσδιοριστούν στα νέα δεδομένα της ζωή σας. Έτσι, θα μπορέσεις και εσύ και ο σύζυγος να επενδύσετε ψυχολογικά και συναισθηματικά στον γάμο σας.
2. Η σύνδεση. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι το μεταξύ σας δέσιμο. Πρέπει να χτίσετε τη σχέση σας, τη σύνδεσή σας, τη σύμπνοια. Πρέπει να νιώθετε οικειότητα και να ταυτίζεστε. Σε αυτό το στάδιο, είναι επίσης πολύ βασικό να τεθούν και τα προσωπικά όρια του καθενός, ώστε να προστατευθεί η αυτονομία του κάθε μέλους του ζευγαριού. Με λίγα λόγια, πρέπει να οικοδομήσετε το “εμείς” ενώ παράλληλα πρέπει να προστατεύσετε και το “εγώ”. Να βρείτε τις αναλογίες.
3. Το σεξ. Απαραίτητο συστατικό ενός γάμου είναι η καλή σεξουαλική σχέση του ζευγαριού. Την οποία και οφείλετε να προστατεύσετε. Δεν πρέπει να επιτρέπετε στις επαγγελματικές, ούτε στις οικογενειακές υποχρεώσεις σας να επηρρεάζουν αρνητικά την ερωτική σας ζωή, ούτε να “κλέβουν” χρόνο και ενέργεια από αυτή.
4. Τα παιδιά. Είσαι σαφές και αυτονόητο πως ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τα δεδομένα και στο ζευγάρι προσθέτει έναν ακόμα ρόλο. Εκείνον του γονιού. Αυτό λοιπόν που οφείλεις να κάνεις και εσύ και ο σύντροφός σου είναι να μην ξεχάσετε τους βασικούς σας ρόλους, εκείνους της συζύγου και του σύζυγου. Πρέπει να φροντίσετε ώστε ο ρόλος του γονιού θα αφομοιωθεί σωστά και δεν θα επισκιάσει τους άλλους ρόλους σας. Καλό είναι να προστατέψετε την ιδιωτική σας ζωή. Δύσκολο, άλλα όχι ανέφικτο!
5. Η κρίση. Το ζευγάρι στα δύσκολα φαίνεται. Κι επειδή οι κρίσεις είναι δεδομένες στη ζωή όλων πρέπει να γνωρίζετε πως να τις αντιμετωπίσετε και πως να καταφέρετε να κυριαρχήσετε. Δεν πρέπει να ηττηθείτε. Ζευγάρι ενωμένο, ποτέ νικημένο!
6. Ισχυροί δεσμοί. Ο συζυγικός δεσμός πρέπει να είναι πολύ δυνατός ώστε να μην τον πτοούν οι αντιξοότητες και οι δυσκολίες. Θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει ότι τα προβλήματα θα σας ενώσουν και δεν θα σας απομακρύνουν. Το δέσιμό σας πρέπει να αποδειχτεί ισχυρότερο των προβλημάτων.

7. Ο γάμος πρέπει να είναι το καταφύγιό σας, να σας παρέχει ασφάλεια. Πρέπει να είναι ο κοινός σας παράδεισος όπου μπορείτε να εκφράσετε τις διαφορές σας, τις διαφωνίες σας, το θυμό σας. Οι συγκρούσεις να είναι εποικοδομητικές και όχι καταστροφικές.
8. Το γέλιο. Κι όμως ανήκει στη χρυσή δεκάδα του επιτυχημένου γάμου. Το γέλιο, το χιούμορ είναι από τα βασικά συστατικά δημιουργίας προοπτικής. Είναι το αντίδοτο στην απομόνωση, το αντίδοτο στην πλήξη. Είναι απαραίτητο για την εκτόνωση προβλημάτων, αλλά και για τη δημιουργία προσδοκιών. Το γέλιο είναι το ελιξίριο ζωής ενός γάμου.
9. Η φροντίδα. Πρέπει να περιποιείσαι τον σύντροφό σου, να τον φροντίζεις. Κι εκείνος εσένα. Να ικανοποιεί ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Και κάπως έτσι δημιουργούνται, ριζώνουν οι σχέσεις “εξάρτησης” (με την καλή έννοια). Πρέπεια να του γίνεις απαραίτητη και να σου γίνει απαραίτητος.
Μην ξεχάσεις τη συνεχή ενθάρρυνση και την αλληλουποστήριξη. Βασικό.
10. Συντήρηση. Ο γάμος είναι ένας ζωντανός οργανισμός που διατηρείται στη ζωή με τα όνειρα, τις κοινές αναμνήσεις, τις όμορφες εικόνες, τα σχέδια. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον και να μην ξεχνάτε εκείνες τις πρώτες μέρες του έρωτά σας -τις εικόνες, τα όνειρα που κάνατε, τα συναισθήματα που νιώθατε. Μάθετε να αντιμετωπίζετε τα σημάδια του χρόνου χωρίς πανικό.

Φωτοβολταϊκά: πάρκο-μαμούθ προστατεύει το φυσικό τοπίο

Ένα νέο φωτοβολταϊκό πάρκο εγκανιάστηκε στο Λε Με, στις Προβηγκικές Άλπεις της Γαλλίας.
Το πάρκο εκτείνεται σε μια έκταση περίπου 130 στρεμμάτων, έχει καρασκευαστεί από τη βελγική εταιρεία Enfinity και συνδέεται με άλλα φωτοβολταϊκά πάρκα της κοιλάδας Πουιμισέλ.
Μέχρι το τέλος του έτους, το εν λόγω φωτοβολταϊκό πάρκο θα καλύπτει έκταση μεγαλύτερη των 800 στρεμμάτων και θα παράγει περίπου 100 μεγαβατώρες ηλεκτρικής ενέργειας, όντας η μεγαλύτερη ηλιακή εγκατάσταση στη Γαλλία.
Η επένδυση 70 εκατ. ευρώ της Enfinity περιλαμβάνει εργασίες προστασίας του φυσικού τοπίου, με πρόβλεψη βοσκοτόπων και κατασκευές χωρίς τσιμεντένια θεμέλια.
Αυτή τη στιγμή το φωτοβολταϊκό πάρκο του Λε Με ισχύος 18,2ΜW, μπορεί να παράξει 26 εκατ. κιλοβατώρες ετησίως, παρέχοντας ηλεκτρική ενέργεια σε 8000 νοικοκυριά।
Η stroumfita
www.econews.gr

Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΛΑΥΡΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11-06-2011
ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ 17:30

Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού ΘΥΡΑ 5 Καλεί τα μελή του και όλους τους φιλάθλους του Πιερικού να μην λείψει κάνεις, από τον τελευταίο αγώνα που δίνει ο μπασκετικος Πιερικός μας.
Είναι ένας αγώνας χωρίς αύριο που με την κατάκτηση της νίκης η ομάδα μας παραμένει στην κατηγορία.
Όλοι μαζί επί 40 λεπτά πρέπει να ενισχύουμε την ομάδα μας, με την ιαχή ΠΕΡΙΚΑΡΑ να τραντάζει το κλειστό.

Ο Πρόεδρος & το ΔΣ του
Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑ.Σ. Βοηθών ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η ΣΧΟΛΗ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΑ:
* ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ή ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ
* ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ Α -Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ
***ΣΤΗΝ ΕΠΑ.Σ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ 
1. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 
2. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

H ΣΧΟΛΗ,είναι διετούς φοιτήσεως και παρέχει κρατικό πτυχίο επιπέδου 3 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης . 

Μετά το πέρας των σπουδών τους οι απόφοιτοι παίρνουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μετά από 6/μηνη πρακτική σε Δημόσιο Νοσοκομείο .

Τέλος μπορούν να εργαστούν στο Δημόσιο και Ιδιωτκό Τομέα ως Βοηθοί Νοσηλευτών.
Πηγή: bikiropoulos.blogspot.com

ΦΩΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Επαναστατημένοι Συμπολίτες , είμαστε συνειδητοποιημένοι , πολιτικοποιημένοι, είμαστε ειρηνικοί κινηματίες, είμαστε καλά παιδιά.

Στέλνομε ηχηρό μήνυμα στους χρηματοπιστωτές τοκογλύφους και τους ντόπιους εντολοδόχους τους , καθώς και την αλληλεγγύη μας στους απανταχού μνημονιόπληκτους.

Ήμουν και είμαι σφόδρα αντίθετος σ΄αυτή τη χρεοκοπημένη αντιλαϊκή πολιτική.

Ζητώ μαζικότερη συμμετοχή και δυναμική διαμαρτυρία χωρίς γενικούς αφορισμούς παρά τη δικαιολογημένη αγανάκτηση και απόγνωσή μας.

Εκφράζω τη συμπάθεια σε σημαίνοντα πρόσωπα που εναντιώθηκαν με λόγια και έργα στο μνημόνιο , είτε πρόκειται για ανθρώπους της πνευματικής ζωής , είτε της πολιτικής σκηνής, ιδιαίτερα δε τους τέσσερεις βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ που έγραψαν ιστορία ως αποτάκτες του κομματός τους.

Προτείνω να επιστραφούν άμεσα όλα τα κλεμμένα από τους διαπλεκόμενους ώστε να ανασάνει ο λαός , προτείνω άμεση αναθεώρηση του συντάγματος , προτείνω αλλαγή της παρούσας κατάστασης διώχνοντας τον πρωθυπουργό διότι βουλιάζουμε , προτείνω τη λύση να τη δώσει ο λαός εδώ και τώρα με εκλογές.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Μοντέλο με καρκίνο του μαστού δημοσιεύει online τη θεραπεία του

Μεγάλη δύναμη ψυχής και ψυχαριμία δείχνει ένα 21χρονο μοντέλο που πάσχει από καρκίνο του μαστού. Η νεαρή φοιτήτρια της Αγγλικής Λογοτεχνίας που πριν από ένα μήνα έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού, αποφάσισε να βοηθήσει τα κορίτσια με την ίδια πάθηση, ανεβάζοντας στο youtube τα videos με τις εξελίξεις στην ασθένειά της.
Η Katie Huttlestone από το Ware του Hertfordshire βιντεοσκοπεί τον εαυτό της σε κάθε εξέλιξη της ασθένειας και ανεβάζει όλα τα video γιατί όπως λέει θέλει να βοηθήσει και άλλες γυναίκες με το ίδιο πρόβλημα.H ίδια έκανε χθες την πρώτη της χημειοθεραπεία και αμέσως μετά κάθισε μπροστά από την βιντεοκάμερα στο δωμάτιό της και μίλησε για το πρόβλημά της. Όπως είπε θα χρειαστεί να κάνει τη δύσκολη θεραπεία και πιθανότατα να χάσει τα κόκκινα μαλλιά της και να αναγκαστεί να αφαιρέσει τον έναν ή και τους δύο μαστούς της, ενώ υπάρχει πιθανότητα να μην μπορέσει ποτέ να αποκτήσει παιδιά.

Σύμφωνα με την “Daily mail”, η Katie είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να βιντεοσκοπεί τον εαυτό της μέχρι τέλους. Μάλιστα, σκοπεύει να παίρνει την κάμερα μαζί της ακόμα και στις επισκέψεις στον γιατρό, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το θέμα του καρκίνου και τις επιπτώσεις του.

Η ίδια αναφέρει πως δεν ξέρει τι να περιμένει. “Θέλω μόνο να τελειώσει. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει την ακριβή διαδικασία της χημειοθεραπείας”, είπε, προσθέτοντας ότι στην αρχή ήθελε να φτιάξει ένα blog, αλλά το video είναι πιο άμεσος τρόπος
Όσο για τις πρώτες μέρες πιυ έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού, η Katie εξομολογήθηκε: “Έκλαψα, ήμουν σοκαρισμένη, νόμιζα ότι ονειρευόμουν... Ευχόμουν ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσω, όμως δε ξυπνούσα και έπρεπε να αντιμετωπίσω τη δύσκολη πραγματικότητα”
H stroumfita

www.tlife.gr

20 μήνες ΜΕΤΑ...

ΤΡΟΪΚΑ: ΟΧΙ 5η ΔΟΣΗ, ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ

Σημαίες από επιδοτήσεις ...

Οι αγανακτισμένοι πριν τους "Αγανακτισμένους"


Πέρασαν τέσσερα χρόνια και με τον κόσμο στους δρόμους και τη χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας με ένα κείμενο ποταμό εξηγούν για ποιους λόγους υπήρξαν αγανακτισμένοι πριν από τους "Αγανακτισμένους".Σημειώνουν ότι ο λόγος που πλέον οι πάντες ακούν τους "Αγανακτισμένους" πολίτες είναι επειδή τα χρήματα τελειώσαν και μαζί τους και οι ψεύτικες ελπίδες και ο εκμαυλισμός συζητήσεων, που κρατούσε στους καναπέδες, όσους θα έπρεπε από καιρό να έχουν αντιδράσει.
Μπορεί εδώ και 16 ημέρες οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες να βγαίνουν στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι με πάθος για τα μέτρα λιτότητας και το μέλλον χωρίς ελπίδα, ωστόσο από το 2007, μέλη της "γενιάς των 700 ευρώ" προειδοποιούσαν ότι αρμενίζαμε λάθος...
Έχει ιστορία: Οι αρχαίοι Πέρσες το έλεγαν ζουγκεμπίλ, oι Aσιάτες το έλεγαν ζιντεμέλ, οι Δυτικοί τζίντζερ (ginger) και οι Έλληνες πιπερόριζα. Είναι από τα πιο μελετημένα φυτά στον κόσμο που πέρασε μέσω Αράβων πέρασε τον 9ο αι. στην Ευρώπη. Οι ιδιότητες του πολλές κι ευεργετικές: έχει αντιοξειδωτική δράση, τονώνει τον οργανισμό, βοηθάει στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος αλλά και στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Σας προτείνω ένα τονωτικό τσάι με τζίντζερ:

Τζίντζερ τσάι ζεστό ή κρύο.
250 gr νερό
1 φυλτζάνι τσαγιού τζίντζερ ψιλοκομμένο.
1 λεμόνι στυμένο.
5 φύλλα δυόσμο
3 κουτάλια σούπας μέλι

Βράζετε το νερό και μόλις πάρει βράση βάζετε το τζίντζερ μέσα για 5 λεπτά। Μετά βάλτε το χυμό λεμονιού, το δυόσμο και το μέλι και συνεχίστε το βράσιμο για 2 λεπτά. Αν θέλετε σερβίρετε ζεστό ή κρύο βάζοντάς το στο ψυγείο αλλά πάντα να σουρώνετε πριντο σερβίρετε.

www.jenny.gr

Π(ε)ινόκια _6

«μείωση του φορολογικού βάρους»

ο ΓΑΠ κάνει tweet


Ολα τα περιμένουμε από τον Πρωθυπουργό. αλλά να κανονίζει πότε θα κάνει το διάγγελμα προς τον Ελληνικό λαό μέσω twitter αυτό ξεπερνάει τα όρια και αυτής της τεχνολογίας.

Από το λογαριασμό του στο Τwitter(!) λοιπόν, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε λίγο μετά τις 15:30 ότι το διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό θα καθυστερήσει.

Πιο συγκεκριμένα, στο λογαριασμό του πρωθυπουργού έγινε η ακόλουθη ανάρτηση:

«Λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, η δήλωσή του από το Μέγαρο Μαξίμου θα καθυστερήσει. Θα σας.. .....
ενημερώσουμε μέσω σχετικού Tweet».
Ο ΓΑΠ ζει στην εποχή του τιτιβίσματος

Και όμως είναι περά για περά αλήθεια, ο ΓΑΠ γεννήθηκε την ημέρα που η ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει τον Άγιο Μνημόνιο … τυχαίο ; κάθε εξήγηση δεκτή.


Δεν παραστεί τελικά στις επετειακές εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα του Διστόμου την Παρασκευή 10 Ιουνίου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. Στο ενδεχόμενο διαμαρτυριών και επεισοδίων απέδωσε την απόφαση του Θεόδωρου Πάγκαλου να μην παραβρεθεί τελικά στην επέτειο της σφαγής του Διστόμου ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας, Δημήτρης Καραμάνης.Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην περιοχή Διστόμου τις προηγούμενες ημέρες άγνωστοι πέταξαν φέιγ βολάν με απειλητικά συνθήματα εναντίον του κυρίου Πάγκαλου...
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ. Ο Πρωθυπουργός έχει γενέθλια του Αγίου Μνημόνιου


Και όμως είναι περά για περά αλήθεια, ο ΓΑΠ γεννήθηκε την ημέρα που η ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει τον Άγιο Μνημόνιο … τυχαίο ;
κάθε εξήγηση δεκτή
Συνωμοσία ή απλή μοιραία εξέλιξη , το αναπόφευκτο ;
Την άλλη φορά ρε παιδιά να ψηφίσουμε κάποιον που έχει γενέθλια, της Αγίας Χαράς.

Σχόλιο: Επειδή κάποιοι θα νομίσουν ότι κάνουμε πλάκα δείτε "εδώ"

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ.


Ελεύθερη ήταν για δύο περίπου ώρες η διέλευση των ΙΧ από τα διόδια των Μαλγάρων...

στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, καθώς μέλη του ΠΑΜΕ, σήκωσαν τις μπάρες, για να εκφράσουν την αντίθεση τους στην επιβολή διοδίων, αλλά και στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Δημοσκόπηση-σοκ: Kαταρρέει το ΠΑΣΟΚ, πέρασε μπροστά η ΝΔ


Η έρευνα της Public Issue, την οποία θα παρουσιάσει ο κ. Μαυρής στην «Καθημερινή της Κυριακής» καταδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ υφίσταται δραματική φθορά ενώ για πρώτη φορά στις έρευνες που πραγματοποιούνται από την Public Issue, φαίνεται να προηγείται η Nέα Δημοκρατία. Ο κ. Μαυρής θα χαρακτηρίσει συντριβή του ΠΑΣΟΚ τη μεγάλη του πτώση ενώ παράλληλα η κοινωνική επιρροή και των 2 μεγάλων κομμάτων είναι κάτω από 40% με 35% του εκλογικού σώματος, γεγονός πρωτοφανές για το πολιτικό σύστημα. Αναλυτικότερα, το Βαρόμετρο της Public Issue, τα ευρήματα της οποίας θα παρουσιάσει αναλυτικά η Καθημερινή της Κυριακής καταγράφουν πολλαπλές ανατροπές σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Public Issue Γιάννης Μαυρής...
«Είναι τέτοια τα στοιχεία που φαίνεται ότι κλείνει μία περίοδος της μεταπολίτευσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρής, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Ο κ. Μαυρής έκανε λόγο για απόρριψη των κομμάτων και πολιτική μετατόπιση της κοινής γνώμης. «Θα ενισχυθεί το κίνημα των ‘Αγανακτισμένων’. Πάνω από 2 εκατ. κινητοποιούνται πανελλαδικά» εκτίμησε. Η Public Issue έχει στο Βαρόμετρο ειδική ενότητα για τους «Αγανακτισμένους». Για τις ιδιωτικοποιήσεις ανέφερε ότι υπάρχει διχασμός της κοινής γνώμης, με διαφοροποιήσεις κατά περίπτωση και φορέα, με την πλειοψηφία των πολιτών να τάσσεται πάντως κατά των ιδιωτικοποιήσεων. Όσον αφορά το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, δήλωσε ότι μία κυβέρνηση που είναι σε ελεύθερη πτώση και καταρρέει δεν μπορεί να θέτει εκβιαστικά διλήμματα. «Μπορεί να μετατραπεί το ερώτημα σε ψήφο διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης. Θα δημιουργηθεί τεράστια πόλωση» προειδοποίησε.

Η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Την Τρίτη 7\6\2011 συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου με μοναδικό θέμα την «επιλογή υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2011». Βέβαια η βιασύνη να πραγματοποιηθεί άρον – άρον η συνεδρίαση προδίκαζε και το περιεχόμενό της. Σημειώνω ότι ειδοποιηθήκαμε αιφνιδιαστικά Δευτέρα μεσημέρι για μία συνεδρίαση που ξεκίνησε την αμέσως επόμενη ημέρα Τρίτη στις 2 το...

Όμορφη ατμόσφαιρα για το «καλή σας όρεξη»

Αυτή είναι μια όμορφη eco ιδέα για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας αλλά και για να αποδείξετε σε όλους τους φίλους σας ότι αγαπάτε τις δημιουργικές ιδέες: oι κίτρινες και οι κόκκινες πιπεριές δεν χρησιμεύουν μόνο για τη σαλάτα αλλά και ως κηροπήγια! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις ανοίξετε προσεκτικά (κράτιστε το «καπάκι» τους όπως στην φωτογραφία) και τοποθετήσετε μέσα ένα κυλινδρικό κερί. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό και η κατασκευή σας, σίγουρα θα κλέψει την παράσταση!
H stroumfita www.jenny.gr

Οι "Αγανακτισμένοι" στέλνουν εξώδικο στους 4 βουλευτές του Νομού Πιερίας.


Η χθεσινή Λαϊκή Συνέλευση των "Αγανακτισμένων" στην Πλατεία Κατερίνης αποφάσισε ομάφωνα την αποστολή εξώδικης δήλωσης διαμαρτυρίας προς του 4 βουλευτές του νομού.

Eπιφυλάσσομαι να ζητήσω την ποινική δίωξη των βουλευτών του Ν. Πιερίας για οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί από την υπογραφή του μνημονίου σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων –καθώς και του ελληνικού κράτους- οι βουλευτές έχουν ορκιστεί να προστατεύουν....

Διαβάστε και συνυπογράψτε την εξώδικη διαμαρτυρία εδώ:

http://www.anasta.de/TOPOS/index.php?option=com_wrapper&Itemid=121

Όλα στο «σφυρί». «Πωλητήριο» στα Υπουργεία και τη ΓΑΔΑ


Στη σφαίρα του ανεξήγητου κινούνται οι αποφάσεις των εγκεφάλων του υπουργείου Οικονομικών που έφτασαν σε σημείο να βγάλουν στο «σφυρί» ακόμα και ιδιόκτητα κτήρια του Ελληνικού Δημοσίου όπου στεγάζονται και υπουργεία. Όπως παρουσιάζεται σε πίνακα με «Χώρους Γραφείων Διαχείρισης ΚΕΔ» που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που κατατέθηκε χθες βράδυ στη Βουλή, κτήρια όπως αυτά που στεγάζουν τις υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών είναι προς πώληση!

Διαβάστε τι έγινε στην ελληνική οικονομία το 1843, συγκρίνετε το με το σήμερα


Διαβάστε τι έγινε στην ελληνική οικονομία το 1843, συγκρίνετε το με το σήμερα και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει στην παγκόσμια και στην ελληνική ιστορία, ανεξαρτήτως εποχών, προσώπων και ονομάτων. Η σύγκριση, μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει. Έχουμε και λέμε: Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα. Δυστυχώς τα λεφτά δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την κατεστραμένη ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους εμφυλίους της επανάστασης και στα λούσα του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος. (Σας θυμίζει τίποτα;) Οι τόκοι που έπρεπε να καταβάλλονται κάθε χρόνο ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές και ισοδυναμούσαν με το μισό τών συνολικών .......

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

Η ωραία βουλευτίνα βρήκε διέξοδο στο twitter ... την ώρα που η χώρα καίγεται! Τι «τουιτάρισε» η Εύα Καϊλή κατά τη μαραθώνια συνεδρίαση του ΚΤΕ ΠΗΓΗ h


Επί 13 ώρες κράτησε ο «αποκλεισμός» υπουργών, υφυπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής συζητώντας –συχνά σε υψηλούς τόνους- για τα νέα μέτρα.

Ποιος λογικός άνθρωπος δεν θα κουραζόταν από μια τόσο έντονη και μακρά διαδικασία;

Καθώς όμως οι πόρτες ήταν κλειστές, κανείς δεν ξέρει τι έκαναν οι βουλευτές για να περάσουν πιο ευχάριστα αυτές οι ατέλειωτες ώρες.

Ξέρουμε όμως, δια των δυνατοτήτων που παρέχει η νέα τεχνολογία, ότι η Εύα Καϊλή έβγαλε τον πόνο της στο Twitter, όπου έδινε ανταποκρίσεις.

Ιδού τι δημοσίευσε:

Bossaball: ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΕΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ


Ψάχνετε για ένα τρελό νέο άθλημα που περιγράφεται καλύτερα ως ένα παιχνίδι με μπάλα που παίζεται μεταξύ δύο ομάδων και συνδυάζει τα στοιχεία του βόλεϊ, του ποδοσφαίρου και της γυμναστικής; Φαίνεται σαν ένα τρελό νέο άθλημα που γίνεται για λίγο μόδα αλλά είναι φοβερό! Το Bossaball παίζεται σε μια ειδικό φουσκωτό γήπεδο που διαθέτει στην πραγματικότητα ένα τραμπολίνο σε κάθε πλευρά του φιλέ για να σας δώσει πρόσθετη ώθηση όταν χρειάζεται.

ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ;;;;; ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΜΕ;;; ΤΙ ΛΕΤΕ;;;;;

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...
Μήπως το ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ  θέλει ΝΑ "ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ" Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ;;;;
Μήπως τα ΛΑΜΟΓΙΑ των κομμάτων, μας περιμένουν στη γωνία για να αρχίσουν το "ξέσκισμα" μας;;;
Μήπως με το που εμείς εδώ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ δεν έχουμε κόσμο αυτοί πανηγυρίζουν;;;
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ;;;

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ...
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΙΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΩ (ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΕΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ...ΔΥΝΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....

ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΜΕ....

ΤΙ ΛΕΤΕ;;;;

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ....

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ.... ΤΟΥ FACEBOOK!!!

ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ...113.088 ΕΥΡΩ

Έ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΡΓΑΤΗ.....
Ε ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΝΕΡΓΕ....
Ε ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΤΟΥ ΟΓΑ....
Ε ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ.....
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ.....

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ Α2 ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.... ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.....

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ....
ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ......

ΕΣΥ ΘΑ ...ΥΠΑΡΧΕΙΣ;;;;

ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 
ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ.....
"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΠΑΛΑ...
"ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ" ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ;;; ΠΑΠΑΛΑ.....

ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ;;;

ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ". ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΑΣ "ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ". ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ.... 
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ...ΠΝΙΞΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ....

Φτιάξτε μόνοι σας προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι.

Μετά από ένα κάλεσμα πολύ πιθανόν τα τακούνια των κυριών να αφήσουν μαύρα σημάδια στο πάτωμα.
Η κλασική γόμα του μολυβιού μπορεί να τα σβήσει!
Για ένα εντελώς eco καθαριστικό για τα τζάμια, κάντε μία μίξη από ξύδι και νερό και τοποθετήστε το σε μία συσκευασία σπρέι...

Το βαρέλι με τα μύδια αγανακτησμένο βγήκε στον παραλιακό δρόμο του Μακρύγιαλου.



Εδώ και δύο μέρες το βαρέλι με τα μύδια ήταν μπροστά στην παραλία.Απο την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των αρμοδίων που δεν το μάζευσε κανείς ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟ βγήκε στον παραλιακό δρόμο και έγινε αξιοθέατο των περαστικών. Και δεν έφθανε μόνο αυτό την δυσοσμία που την βάζετε. Την αγανάκτησή τους εξέφρασαν ορισμένοι απο τους επιχειρηματίες των παραλιακών καταστημάτων.ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΤΟΥ 2011.ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ.