PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...


Δεν σας γουστάρουμε ρε....
Μη σώσει και κάνετε κάτι....
Εγώ αφού είδα τον κόσμο εκεί έξω, δεν με πειράζει τίποτα....
Θα έρθει η ώρα που σ αυτή την ΠΛΑΤΕΙΑ, θα δούμε ρε να σας κρεμούν, σ αυτές τις κρεμάλες....
Και μη με λέτε ακραίο.
ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΕΚΕΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ....
ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.....
ΚΛΕΦΤΕΣ.....
"Δεν έκλεψα, δεν χρωστάω, δεν πληρώνω"
ρε ΓΥΦΤΑΚΙΑ.....

Έ ΡΕ ΛΑΖΑΡΕ ΤΗΣ ...ΛΑΤΕΡΝΑΣ!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.... ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ;;; ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.... ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ.....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (Σ.Φ.Ι.Π.)

3 Χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – 50 Χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Μια ομάδα – Ένα όραμα – Μια πόλη ενωμένη.
Αυτό ήταν το μεγάλο μήνυμα της ιστορική συνένωσης των ομάδων μπάσκετ του Πιερικού και του Αρχέλαου πριν από τρία χρόνια.
Τρία χρόνια γεμάτα χαρές και συγκινήσεις, γεμάτα αθλητισμό. Η καταξίωση της μπασκετικής Κατερίνης στον Ελλαδικό χώρο μετά από απουσία πολλών ετών, είναι γεγονός. Οι άνθρωποι που διοικούν το σύλλογο, οι προπονητές, οι καλαθοσφαιριστές και οι φίλαθλοι αποτελούν μια τεράστια αθλητική οικογένεια που δύσκολα συναντά κανείς σε επαρχιακή πόλη, ειδικά στη σημερινή εποχή.
Η παρουσία του Πιερικού...

Πιερικός Αρχέλαος – Λαύριο = Ένας αγώνας που κρίνεται η παραμονή στην Α2

Χρήστος Ξηρομερίτης:
«Αυτό που ζητάμε όλοι στην ομάδα είναι η στήριξη των πολυπληθών φίλων μας που σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι βοηθούν με τρόπο μοναδικό τις προσπάθειες των παιδιών»
Το Σάββατο στην Κατερίνη στις 5,30 μ.μ.
Όλη η μπασκετική Πιερία στο πλευρό του Πιερικού Αρχελάου
Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 βρίσκει τον Πιερικό Αρχέλαο να αντιμετωπίζει το Σάββατο στην Κατερίνη την ομάδα του Λαυρίου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που η νίκη για την ομάδα της Κατερίνης σημαίνει και την παραμονή της στην Α2.
Η άνοδος πέρυσι το καλοκαίρι ήταν η πραγματοποίηση ενός ονείρου του...

Προσέλευση ρεκόρ στα γερμανικά γήπεδα!

Σε εποχές που η Νότια Ευρώπη δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση, γεγονός που αναπόφευκτα αποτυπώνεται και στις ποδοσφαιρικές δράσεις, η Γερμανία ζει τη δική της ποδοσφαιρική άνοιξη.


Η προσέλευση του κόσμου στα 18 γήπεδα της Μπουντσελίγκα τη σεζόν 2010/11 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ αφού κατά μέσο όρο το κάθε παιχνίδι παρακολούθησαν 42101 θεατές έναντι 41905 την αμέσως προηγούμενη σεζόν. Το νούμερο κόβει την ανάσα ακόμα και για μία πολύ μεγάλη χώρα όπως είναι η Γερμανία.

Ο συνολικός αριθμός εισιτηρίων που κόπηκαν είναι εξίσου εντυπωσιακός αφού μιλάμε για 12,88 εκατομμύρια μαγικά χαρτάκια (ο πληθυσμός της Ελλάδας με λίγα λόγια). Και σ' αυτόν τον τομέα υπήρξε αύξηση σε σχέση με πέρυσι της τάξης του 0.7%.

Ολα αυτά χωρίς οι τιμές των εισιτηρίων να θεωρούνται απαγορευτικές για τον μέσο Γερμανό. Κατά μέσο όρο, το κάθε μαγικό χαρτάκι για αγώνα της Μπουντεσλίγκα στοίχιζε 22,75 ευρώ ,ποσό σαφώς λογικό αν αναλογιστεί κανείς και τη διαφορά του ύψους των γερμανικών μισθών έναντι των ελληνικών.

Ο επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής του γερμανικού πρωταθλήματος Κρίστιαν Σέιφερτ πετούσε από τη χαρά του: "Για ένατη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια είχαμε αύξηση του αριθμού των θεατών που παρακολούθησαν τα παιχνίδια. Η γερμανική Λίγκα είναι η ισχυρότερη στον κόσμο. Παράγοντες της επιτυχίας κατά τη γνώμη μου είναι ο ανταγωνισμός, οι φιλικές τιμές και τα σύγχρονα στάδια", δήλωσε ο Γερμανός παράγοντας. Μάλλον δεν έχει άδικο...

Contra.gr

Στην τρίτη ηλικία είναι πιο σημαντική η μεζούρα από τη ζυγαριά





Μια ερευνητική ομάδα γιατρών με επικεφαλής τον Μάικλ Leitzmann εξέτασε τα αρχεία υγείας περισσότερων από 225.000 Αμερικανών πολιτών 50-71 ετών. Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια μιας περιόδου εννέα ετών - από το 1996 - 2005 - και αναλύθηκαν πρόσφατα. Η μελέτη βασίστηκε σε ερωτηματολόγια που συμπληρώθηκαν από τους συμμετέχοντες. Ζητήθηκε πληροφόρησης, μεταξύ άλλων για τη γενική κατάσταση της υγείας, συνήθειες σ το κάπνισμα και το ποτό και τα σωματικά μεγέθη.

Ασθενής με παχύ κοιλιακή περιφέρεια, πεθαίνουν πρόωρα
Οι ερευνητές συνέκριναν τα δεδομένα με τα στοιχεία από το μητρώο των θανάτων. Για το σύνολο της...

Η προσπάθεια του Ν.Ο.ΚΑΤ. για προσέλκυση μικρών μαθητών στον Ναυταθλητισμό και στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας


Συνεχίσθηκε ο κύκλος ενημέρωσης από το τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού ομίλου Κατερίνης, καθώς αντιπροσωπεία του Ομίλου επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Καρίτσας με σκοπό να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για τις δραστηριότητες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και για το άθλημα της Ιστιοπλοΐας ειδικότερα.

Συγκεκριμένα ο προπονητής Ιστιοπλοΐας του Ομίλου Κος Νίκος Σταυρίδης συνοδευόμενος από την αθλήτρια του Ομίλου Δήμητρα Μητσοκάπα, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Σχολείου και παρουσίασε στους μαθητές τις δραστηριότητες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης. Τους κάλεσε να ασχοληθούν με τον Ναυταθλητισμό και ειδικότερα με τα αθλήματα της Ιστιοπλοΐας και Κωπηλασίας που αναπτύσσονται στον Ν.Ο.ΚΑΤ.
Στην συνέχεια ο προπονητής Ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.ΚΑΤ., τους παρουσίασε ένα αγωνιστικό Ιστιοπλοϊκό σκάφος τύπου Optimist, τον τρόπο λειτουργίας του, τον εξοπλισμό του Ιστιοπλόου και τους ανέπτυξε τα οφέλη που αποκομίζει ο αθλητής από την Ιστιοπλοΐα.
Ευχόμαστε ότι...

Τα θερινά προγράμματα εθελοντικής εργασίας

Κρήτη, Ζάκυνθος, Κερκίνη και Ζαγόρι! Τέσσερα οικολογικά διαμάντια της Ελλάδας περιμένουν και φέτος τους εθελοντές να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, στο πλαίσιο των θερινών εθελοντικών προγραμμάτων του WWF Ελλάς. Οι συμμετέχοντες στα Θερινά Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας θα έχουν την...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Λιτοχωρίτικη Παρέα της Θεσσαλονίκης έκλεισε χθές τις κεφάτες συναντήσεις της και θα τις ξαναρχίσει το φθινόπωρο. Η χθεσινή συνάντηση κύλησε όπως και οι άλλες: με πολύ κέφι, τραγούδι, καλό κρασί κουβέντα και ‘’ψιλό γαζί’’ για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗ και πάντως με καλή λιτοχωρίτικη διάθεση και χιούμορ! Οι φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Τατουάζ κοινωνικής δικτύωσης


Αν πιστεύετε ότι έχετε πάθει ένα είδος εξάρτησης με το Facebook, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Μια κοπέλα ''στόλισε'' το χέρι της, κάνοντας τατουάζ τα πρόσωπα των 152 φίλων της στο Facebook.
Ήθελε να μείνει ''συνδεδεμένη'' με τους 152 φίλους της στο Facebook για αυτό και έκανε κάτι τρελό. Αποφάσισε, μετά από αρκετή σκέψη όπως ομολογεί, να κάνει τατουάζ στο χέρι της τα πρόσωπά τους.
Εάν είχατε τον παραμικρό φόβο ότι...

Πρώτο Εννέα-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο αυτοκινήτων προέρχεται από τη Γερμανία

Πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο στον κόσμο με αυτόματη μετάδοση της κίνησης με εννέα ταχύτητες είναι από τη Γερμανία, και ειδικότερα από το ερευνητικό κέντρο ZF Friedrichshafen. Το νέο κιβώτιο προσφέρει χαμηλότερη μέχρι και 16% κατανάλωση καυσίμων σε σύγκριση με τα συνήθη εξατάχυτα κιβώτια.

Ο Ωροσκόπος ως σημείο ελευθερίας και αυτοπραγμάτωσης


Το ζώδιο του Ωροσκόπου μας διατυπώνει σε κάθε χάρτη ένα αίτημα εξέλιξης, ένα σημείο στο οποίο καλούμαστε να μεταβούμε ξεκινώντας από τον Ήλιο (το ζώδιό μας). Τα παρακάτω αιτήματα δίνουν ένα στίγμα, του προς τα πού έχει σα σκοπό να κατευθυνθεί ο καθένας μας σύμφωνα με το γενέθλιο χάρτη του.

Ο Ωροσκόπος Κριός έχει σα βασικό αίτημα να εκπαιδεύσει το άτομο στο να παίρνει πρωτοβουλίες και στο να γίνει αρχηγός.

Ο Ωροσκόπος Ταύρος έχει σα βασικό αίτημα να εκπαιδεύσει το άτομο στο να είναι γόνιμο και να παράγει πλούτο και αποκτήματα. Επιπλέον στο να δέχεται ή να αξιολογεί αξίες ζωής.

Ο...

Ρυτίδες

Θυμάμαι μια γειτόνισσα μιας κάποιας προχωρημένης ηλικίας να λέει περήφανη «οι ρυτίδες μιας γυναίκας δείχνουν τη διαδρομή της ζωής μας». Δεν ξέρω γιατί, αλλά από μικρή που την άκουσα για πρώτη φορά αυτή τη φράση, μου είχε κάνει εντύπωση. Ποιος άραγε θέλει να βλέπει στον καθρέφτη ένα…ολόκληρο χάρτη;
Πλέον, οι γυναίκες γνωρίζουμε πολλούς από τους παράγοντες που κάνουν πιο έντονη την παρουσία όλο και περισσότερων Μαΐων στην πλάτη μας και είναι αλήθεια ότι πολλούς από αυτούς μπορούμε να τους ελέγξουμε. Ορισμένες συνήθειες και συμπεριφορές αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρης γήρανσης. Αν τις αποφύγετε, μπορείτε να βοηθήσετε το δέρμα σας να δείχνει πιο νεανικό...

ΕτικέτεςVIDEOS,Χιούμορ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.


Δηλαδή πόσοι έχουν ζήσει και πεθάνει.
106.000.000.000.000 άνθρωποι ή 106 δισεκατομμύρια

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ?


Μήπως βλέπετε κάτι ακατάλληλο στη φωτό? Τιιιιιιί?
Τον πwπό της κοπέλας πίσω?
Όχι ρε παιδιά. Ο ώμος της φωτογράφου είναι. Κλείστε ραντεβού στον οφθαλμίατρο, αμέσως.

Μυστικά για τέλειες βλεφαρίδες

Η μάσκαρα μεγαλώνει και ομορφαίνει τα μάτια, τονίζει την θηλυκότητα μας, δημιουργεί έντονο βλέμμα και είναι ένα προϊόν μακιγιάζ που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της.
Στην αγορά υπάρχουν πολλά ήδη μάσκαρας. Και οι διαφορές τους δεν είναι μόνο στα βουρτσάκια τα οποία υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και σχήματα αλλά και στο υλικό.
Αδιάβροχες μάσκαρα, διαφορετικές υφές και χρώματα, ακόμη και μάσκαρα με βουρτσάκι δόνησης. Θα πρέπει να επιλέξετε ποια ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας βλεφαρίδες. Θέλετε περισσότερο όγκο και πυκνότητα, πιο γυριστές βλεφαρίδες, πιο μακριές, όλα αυτά σε ένα; Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να πειραματιστείτε με διάφορες μάσκαρα για να καταλήξετε σε αυτή που είναι ιδανική για σας...

Ζήσε το μύθο τους…


Το χωριό καίγεται και το... ΠΑΣΟΚ χτενίζεται! Όλα τα ’χε η Μαριορή, το διαφημιστικό σποτ της έλειπε. Και η κυβέρνηση στο... μύθο της, μεθυσμένη από το ποτό της εξουσίας. Βλέποντας στη σούρα τους τον κόσμο ανάποδα, νομίζουν πως τον άλλαξαν κιόλας, και μάλιστα προς το καλύτερο.

Στη διαφήμιση, λοιπόν, γιορτάζουν την επέτειο δύο χρόνων εξουσίας και μας υπενθυμίζουν τι έχουν κάνει για το λαό όλο αυτό το διάστημα.

Μας επισημαίνουν που θα ήμασταν χωρίς το ΠΑΣΟΚ και που θα πάμε, πάλι με το ΠΑΣΟΚ. Μας απαριθμούν τις τιτάνιες προσπάθειες που έγιναν επί υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν για τον Τιτανικό.

Μας μιλάνε για την πτώχευση που αποφεύχθη, αλλά επιτηδευμένα δεν αναφέρονται στον Έλληνα που δεν έχει ούτε μαντηλάκι για να κλάψει.

Μας επισημαίνουν ότι έσωσαν το Κράτος, αλλά δεν μας ερμηνεύουν τι εννοούσε ο ποιητής τους όταν έκανε λόγο για μειωμένη εθνική κυριαρχία. Στη διαφήμιση δεν έβαλαν...

Πράσινο τσάι …. ευεργετικό για την υγεία!

Το πράσινο τσάι, αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευεργετικό για την υγεία. Σύμφωνα με Επιστημονική έρευνα που δημοσιεύτηκε το Μάιο στο International Journal of Cancer αναφέρει ότι η κατανάλωση πράσινου τσαγιού μειώνει κατά 50% τον κίνδυνο για εμφάνιση γαστρίτιδας, που θεωρείται ότι προηγείται πολλών περιστατικών καρκίνου του στομάχου...

Σήμα κινδύνου εκπέμπει το Βερολίνο


Τον άμεσο κίνδυνο κήρυξης στάσης πληρωμών από το ελληνικό κράτος διαβλέπει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, σε επιστολή του προς του ομολόγους του της Ευρωζώνης. Ο κ. Σόιμπλε επισημαίνει σε δραματικούς τόνους πως εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των εταίρων στο Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ έως την 20η Ιουνίου, τότε ελλοχεύει ο ορατός κίνδυνος να συμβεί η πρώτη μη ελεγχόμενη χρεοκοπία κράτους- μέλους της Ευρωζώνης.

Επίθεση και στα σπίτια υπουργών


Έχασαν στην κυριολεξία τον ύπνο τους οι πολιτικοί, αφού οι λεκτικές επιθέσεις και οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών επεκτάθηκαν μέχρι και έξω απ’ τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, τριάντα μοτοσικλετιστές εμφανίστηκαν έξω από το «φτωχικό» ενός υπουργού, στάθμευσαν τις μηχανές τους στο δρόμο, κατέβηκαν και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά «Κλέφτες, κλέφτες!». Το μαρτύριο του υπουργού κράτησε περίπου μισή ώρα, όταν και απομακρύνθηκαν οι μηχανόβιοι.

Το κονβόι ωστόσο δεν τερμάτισε εκεί τα δρομολόγιά του, αλλά κατευθύνθηκε προς του Παπάγου, έξω από το σπίτι ενός ακόμη πολιτικού και στελέχους της Κυβέρνησης. Αφιέρωσαν κι εκεί μισή ώρα σφυριγμάτων και συνθημάτων και αποχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για νέες, περιπετειώδεις διαδρομές.

Η μηχανή του χρόνου άρχισε και να... γκαζώνει!

ΧΟΝΤΡΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ.

ΒΙΒΛΙΟ:ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ

Η Μυρσίνη, καρπός του παράφορου έρωτα ενός Μακεδόνα και μιας τσιγγάνας, μεγαλώνει ανάμεσα στους διαφορετικούς κόσμους του πατέρα και της μητέρας της, νιώθοντας πως δεν ανήκει απόλυτα σε κανέναν.Στα εννιά της χρόνια, όταν την εγκαταλείπει η μητέρα της, η μικρή Μυρσίνη πρέπει ν’ αντιμετωπίσει ολομόναχη το παράξενο χάρισμά της, την έκτη αίσθηση που έχει κληρονομήσει από την τσιγγάνα προγιαγιά της. Αδυνατώντας να διαχειριστεί ένα χάρισμα που το βλέπει σαν κατάρα, το καταπιέζει και εντάσσεται στον κόσμο του πατέρα της. Πολλά χρόνια αργότερα, γυναίκα πια, επισκέπτεται για πρώτη φορά με το μνηστήρα της τον τόπο καταγωγής της για να τακτοποιήσει τις κληρονομικές της υποθέσεις. Κι εκεί γνωρίζει τον Στέφανο Βρεττό, έναν άντρα που ανατρέπει όλες τις βεβαιότητες της ζωής της. Στη φθινοπωρινή Μακεδονία, ο διαισθητικός της εαυτός αφυπνίζεται μετά από ένα λήθαργο που κράτησε είκοσι χρόνια. Κι ενώ η Μυρσίνη παλεύει με τα χαώδη συναισθήματά της, ένας άγνωστος εχθρός επιβουλεύεται τη ζωή της…
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΚΑΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα ως μεταφράστρια δεκάδων βιβλίων για ενηλίκους και παιδιά, μεταξύ των οποίων και της παγκοσμίως αγαπημένης σειράς με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ। Έχει γράψει έξι μυθιστορήματα.
Η stroumfita
http://womanontop.gr

Έτρεξε από τη μία άκρη των ΗΠΑ έως την άλλη


Νους υγιής εν σώματι υγιεί έλεγαν οι πρόγονοί μας και ο ελληνικής καταγωγής υπερδρομέας, Κωνσταντίνος (Ντιν) Καρνάζης, έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές τους αθλητικού ιδεώδους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στις 11 Μαϊου, ο Καρνάζης ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα δύσκολο εγχείρημα. Κατάφερε να διανύσει 4.280 χιλιόμετρα σε διάστημα 75 ημερών, διασχίζοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες από την Καλιφόρνια έως τη Νέα Υόρκη.

Η απόσταση που κάλυπτε καθημερινά ήταν 60 με 80 χιλιόμετρα, κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Αφόρητη ζέστη, ισχυρές καταιγίδες, βροχές, ακόμη και χαλάζι συνάντησε σε αυτό το μοναδικό ταξίδι αντοχής και ισχυρής θέλησης.

Χρειάστηκε, επίσης, να διασχίσει ερήμους και βουνά, καθώς και να αλλάξει 50 ζευγάρια παπούτσια, μέχρι να τερματίσει στις ανατολικές ακτές της χώρας.

Το μεγαλύτερο νούφαρο στον κόσμο!!




Το Victoria amazornica είναι το μεγαλύτερο γένος νούφαρων στον κόσμο. Θα το συναντήσετε αν τύχει να ταξιδέψετε μέχρι τα ρηχά νερά του ποταμού Αμαζονίου.

Τα φύλλα του φτάνουν έως και τα 3 μέτρα σε διάμετρο ενώ μπορεί να σηκώσει με ευκολία βάρος μέχρι και 70 κιλά. Το όνομα του το πήρε από την βασίλισσα Βικτωρία της Βρετανίας, όταν πρωτοανακαλύφθηκε από τον εξερευνητή Robert Schomburgk το 1836.

Κουασιμόδος στα βήματα του πατέρα του ο Κωνσταντίνος Καζάκος

Μεταμορφώνεται σε Κουασιμόδο στην «Παναγία των Παρισίων» έχοντας κατά νου πάντα τη συγκλονιστική ερμηνεία του πατέρα του 32 χρόνια πριν! Ο Κωνσταντίνος Καζάκος τον χειμώνα θα υποδυθεί τον ήρωα του Βίκτορ Ουγκό, σε μία από τις μοναδικές θεατρικές διασκευές που υπάρχουν και φέρει την υπογραφή της μητέρας του Τζένης Καρέζη. Για τον ίδιο είναι μια ξεχωριστή στιγμή, όπως δηλώνει στην «Espresso», αφού, εκτός των άλλων, εκ των πραγμάτων αναμοχλεύει τη μνήμη των παιδικών χρόνων όπου όντας μαθητής του Δημοτικού ακόμη, παρακολουθούσε εκστασιασμένος τις ερμηνείες των γονιών του στο σανίδι.
Καλοκαίρι του ’79 όταν στο θέατρο «Αθήναιον» Κώστας Καζάκος και Τζένη Καρέζη μάγευαν το κοινό στη δική τους «Παναγία των Παρισίων». Τρεις δεκαετίες μετά, το έργο σε μια πιο σύγχρονη διασκευή θα μεταφερθεί από τον Οκτώβριο στο θέατρο «Ορφέας», σε παραγωγή και σκηνοθεσία Χρήστου Βορκά. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση θα εμφανιστεί και ο Νίκος Γαλανός. «Ημουν μικρός όταν είδα την παράσταση και μου άρεσε πολύ ο ρόλος του Κουασιμόδου που είχε παίξει τότε ο πατέρας μου. Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που θα ερμηνεύσω αυτό τον ρόλο και θα το κάνω με φοβερή όρεξη» είπε στην «Espresso» ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Τώρα, πως ένας όμορφος άντρας θα μεταμορφωθεί σε ένα τέρας με παραμορφωμένο πρόσωπο και σώμα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει τη δική του εξήγηση: «Μου αρέσουν πάρα πολύ οι ρόλοι που δεν είμαι ο εαυτός μου, που δεν έχουν καμία σχέση με την εξωτερική μου εμφάνιση. Με απελευθερώνουν. Οσο για τη μεταμόρφωση, θα γίνει εύκολα με τη βοήθεια μακιγιάζ, μάσκας από latex και φυσικά την καμπούρα». Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εδώ και έναν χρόνο απέχει από τα θεατρικά δρώμενα Την ενέργειά του τη διοχετεύει μέσα από τη μουσική. «Ενιωσα την ανάγκη να εκφραστώ μέσω της μουσικής γιατί την είχα αφήσει πάρα πολλά χρόνια. Εκαναν ένα CD με ελληνικά ροκ τραγούδια που κατεβαίνουν στον κόσμο, γιατί είναι αγανακτισμένα. Οποτε μπορώ, κατεβαίνω και στις συγκεντρώσεις των “αγανακτισμένων πολιτών” και παρακολουθώ τις συνελεύσεις τους. Ελπίζω μέσα από αυτή την κίνηση να ξεπηδήσει κάτι καλό».
Η stroumfita
http://www.espressonews.gr

Παντρεμένος έβαλε στην Εφορία απόδειξη από... οίκο ανοχής


Είδηση ταυτόχρονα για γέλια και για κλάματα. Επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα, προκειμένου να πετύχει την έκπτωση φόρου που όλοι κυνηγάμε καταθέτοντας αποδείξεις με τις φορολογικές δηλώσεις, σύμφωνα με το τελευταίο μέτρο του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου, έβαλε μεταξύ των υπολοίπων αποδείξεων και μία από... οίκο ανοχής.

Σύμφωνα με αυτήν, κατέβαλε στην... Τζίνα συνολικά 250 ευρώ για... παροχή υπηρεσιών!!! Τι είδους υπηρεσιών; «Μασάζ – φουλ έξτρα», σύμφωνα με όσα μπορείτε να δείτε ότι αναγράφονται στην απόδειξη που προσκόμισε (μαζί με τις υπόλοιπες) ο γνωστός επιχειρηματίας στον λογιστή του.

Καθώς λοιπόν ο λογιστής έκανε έναν τυπικό έλεγχο των αποδείξεων, έπεσε πάνω και σε αυτήν, που προφανώς είναι ο πιο πρωτότυπος τρόπος για να ζητήσει κανείς επιστροφή φόρου από την Εφορία. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο επιχειρηματίας υποβάλει κοινή φορολογική δήλωση με την σύζυγό του.

Το καλό για τον ίδιο είναι ότι εκείνη προφανώς δεν πήρε χαμπάρι τι είδους αποδείξεις περιλαμβάνονταν σε εκείνες που προσκομίστηκαν στον λογιστή, άρα ούτε και τις αταξίες του ερωτιάρη άνδρα της. Ούτε προφανώς και ο λογιστής σκοπεύει να καταδώσει τον πελάτη του.

Ωστόσο, η περίφημη απόδειξη διέρρευσε στο διαδίκτυο και μπορούν πλέον να μπουν ψύλλοι στα αυτιά όσων γυναικών από τα Τρίκαλα έλειπαν οι άνδρες στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο, αναφορικά με το τι «δουλειές» είχαν εκεί...

Τετράχρονη στα βήματα του Πικάσο


Ένα τετράχρονο κορίτσι από τη Μελβούρνη έχει κάνει άνω κάτω τους φίλους της τέχνης στη Νέα Υόρκη και όχι μόνο. Ήδη κάποιοι πίνακές της πουλήθηκαν έως και 24.000 δολάρια ο ένας.
Η μικρή Αελίτα, που συγκρίνεται με τους "γίγαντες" της τέχνης Πικάσο και Τζάκσον Πόλοκ, ξεκίνησε να ζωγραφίζει από δύο ετών.
Η διευθύντρια της γκαλερί Άντζελα Ντι Μπέλο κάνει λόγο για "φοβερό ταλέντο" το οποίο, προφανώς, κληρονόμησε από τους γονείς της, Νίκα Καλασνίκοβα και Μάικολ Αντρέ, αφού και οι δυο τους είναι ζωγράφοι.
Τα έργα της είναι γεμάτα χρώματα, ζωντανά και αφηρημένα στα οποία κολλά πάνω μικρά αντικείμενα, αλλά και παιχνίδια.
"Δεν έχει εκπαιδευτεί, δεν γνωρίζει τι σημαίνει ιστορία τέχνης, δε σκέφτεται ότι ακολουθεί τα χνάρια του Πικάσο ή κάτι τέτοιο", λέει ο πατέρας της Αελίτα. "Είναι εντελώς αθώα και με αυτό το αθώο μάτι εκφράζεται πάνω στον καμβά".
Η Αελίτα είχε την ευκαιρία να αναδείξει τους πίνακές της όταν ο Μαρκ Τζέιμισον, διευθυντής της γκαλερί Brunswick της Μελβούρνης, ανακάλυψε τα δημιουργήματά της και ενθουσιάστηκε.

CINEMA: Ο ΘΑΛΑΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ - THE WARD

Η Κρίστεν ξυπνά και ανακαλύπτει πως είναι γεμάτη εκδορές και μώλωπες, ενώ βρίσκεται αιχμάλωτη στο θάλαμο μιας ψυχιατρικής κλινικής. Δεν έχει καμιά ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί. Οι υπόλοιπες ασθενείς του θαλάμου, τέσσερις εξίσου αναστατωμένες κοπέλες, δεν έχουν ούτε αυτές τις απαντήσεις.
Ο μετρ του τρόμου Τζον Κάρπεντερ ("The Thing") επιστρέφει στον κινηματογράφο μετά από χρόνια απουσίας, με σκοπό να κόψει ξανά την ανάσα των θεατών. Συνεργάζεται με μια πλειάδα νέων και ανερχόμενων ηθοποιών, όπως η Άμπερ Χερντ ("Drive Angry"), η Ντανιέλ Πάναμπεϊκερ ("The Crazies"), ο Τζάρεντ Χάρις ("The Curious Case of Benjamin Button") και η κόρη της Μέριλ Στριπ, Μάμι Γκάμερ ("Taking Woodstock").
Σκηνοθεσία: Τζον Κάρπεντερ
Σενάριο: Μάικλ Ρασμούσεν, Σον Ρασμούσεν
Ηθοποιοί: Άμπερ Χερντ, Ντανιέλ Πάναμπεϊκερ, Τζάρεντ Χάρις, Μάμι Γκάμερ, Λίντσι Φονσέκα
Διάρκεια: 88 λεπτά
Η stroumfita
http://womanontop.gr

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!!

Δώρα για τα ζώδια


Στον Κριό αρέσει το κόκκινο χρώμα, τα καπέλα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το γρήγορο φαγητό, οι μπριζόλες, και τα ρούχα που τον κάνουν να δείχνει αρρενωπός.

Στον Ταύρο αρέσει το πράσινο σμαραγδί, τα βαριά κοσμήματα, τα προϊόντα κήπου, το οπάλι, τα ψητά και τα γλυκά.

Στους Διδύμους αρέσουν όλα τα χρώματα εκτός από το καφέ, η ποικιλία, τα πράγματα που πηγαίνουν κατά ζεύγη, οι νέοι άνθρωποι και τόποι, τα τηλέφωνα.

Στον Καρκίνο αρέσουν τα ασημένια κοσμήματα, οι αντίκες, οι δαντέλες, οι βόλτες στο φως του φεγγαριού, τα πλεκτά ρούχα.

Στο Λέοντα αρέσει το κίτρινο χρώμα, τα χρυσά κοσμήματα, το μαύρισμα στον ήλιο, το να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, το πορτρέτα του σε φωτογραφίες.

Στην...

Καταιγίδα μέτρων για 28 δισ. ευρώ έως το 2015


Το συνολικό ποσό για φέτος φτάνει τα 6,5 δισ. και περιλαμβάνει κεφαλικό φόρο, αυξήσεις σε έμμεσους φόρους και τέλη κυκλοφορίας καθώς και περαιτέρω μειώσεις στους μισθούς. Από τα 8.000 ή τα 10.000 ευρώ η εκκίνηση για την έκτακτη εισφορά

Πρόβλημα η Αλάτωση εδαφών στην Ελλάδα


Η Ελλάδα είναι μια από τις ευρωπαϊκές χώρες που πλήττονται περισσότερο από την αλάτωση των εδαφών, η οποία οφείλεται σε ανθρώπινες παρεμβάσεις όπως οι ακατάλληλες πρακτικές άρδευσης, η χρήση αρδευτικών υδάτων με μεγάλη περιεκτικότητα σε άλατα και οι ανεπαρκείς συνθήκες αποστράγγισης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα, υψηλά επίπεδα αλάτων στο έδαφος περιορίζουν το γεωργικό και οικολογικό δυναμικό και συνιστούν σημαντική οικολογική, κοινωνική και οικονομική απειλή για τη βιώσιμη ανάπτυξη μιας περιοχής. «Προβλήματα αλάτωσης υπήρχαν και υπάρχουν στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση μπορεί να έχει επιδεινωθεί εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής αλλά και της εξάπλωσης των αρδεύσεων με συνέπεια να γίνεται υπεράντληση των υπόγειων υδάτων και υφάλμυρωση του υπόγειου νερού το οποίο προκαλεί αλάτωση των εδαφών», λέει ο καθηγητής εδαφολογίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Κοσμάς, προσθέτοντας ότι η εξέλιξη του φαινομένου δεν παρακολουθείται συστηματικά σε όλες τις περιοχές της χώρας. Όπως επισημαίνει ο καθηγητής, «κλασικό παράδειγμα αποτελεί ο Θεσσαλικός κάμπος. Ωστόσο με την επαναφορά μέρους της λίμνης Κάρλας θα εμπλουτιστεί ο υπόγειος υδροφορέας και θα βελτιωθεί η ποιότητα του υπόγειου νερού».

Από την πλευρά του, ο καθηγητής Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Ευθύμιος Λέκκας επισημαίνει ότι η αλάτωση αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την ερημοποίηση των εδαφών. «Η αλάτωση είναι εντονότερη τις τελευταίες δύο δεκαετίες διότι γίνεται μεγαλύτερη εκμετάλλευση των υδάτων για την άρδευση των καλλιεργειών αλλά και για αστική χρήση κυρίως σε παράκτιες περιοχές του ελληνικού χώρου. Έτσι, παρατηρείται διήθηση του θαλασσινού νερού στους υπόγειους υδροφορείς σε διαφορετικό βαθμό σε κάθε περίπτωση» τονίζει ο κ. Λέκκας, προειδοποιώντας ότι με την πάροδο του χρόνου δημιουργείται μια μη αναστρέψιμη κατάσταση.


ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥΛΙΩΝ!!!

ούτε χρωστάω, ούτε πληρώνω, ούτε σας... ψηφίζω ρε     
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ" ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 5.30
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ....
ΘΕΛΟΥΜΕ Α2 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;;;
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Οι δημοσιογράφοι Λάγιος Απόστολος και Κεραμιδιώτη Έφη κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ 92,6 Πιερίας στις 11,00 πμ

ΚΑΛΟ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

Καφές και κουβέντα.... Ότι καλύτερο, έτσι δεν είναι;;; Και στην κουβέντα μην ξεχνάτε πως ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.... Και ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ;;; ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ....
ΚΑΛΟ ΚΑΦΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....

Χειμαρρώδης και αφοπλιστικός ήταν ο Μίκης Θεοδωράκης



Χειμαρρώδης και αφοπλιστικός ήταν ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος με το πείσμα του κατάφερε να υπερκεράσει τα εμπόδια που προέβαλε ο δήμος και τελικά πραγματοποίησε την ομιλία του στην πλατεία Αριστοτέλους. Με περίσσιο θάρρος και υπομονή ανέβηκε στο βήμα και καθήλωσε τους χιλιάδες Θεσσαλονικείς, μιλώντας πολύ περισσότερη ώρα, απ’ ό,τι την προηγούμενη φορά στα Προπύλαια.
Ανεβαίνοντας στο...

Το ζώδιο του σκύλου σας


Κριός: Ο σκύλος Κριός είναι παιχνιδιάρης και χαρούμενος. Θα γαβγίσει και θα θυμώσει για ένα δευτερόλεπτο και στη συνέχεια θ΄αρχίσει να τριγυρίζει ξεχνώντας τελείως τι τον έκανε έξαλλο. Του αρέσει να τρέχει και να παίζει και θα πέσει σε κατάθλιψη, αν δεν έχει τη δυνατότητα για αρκετή άσκηση. Το σκυλί αυτό θα παραμείνει νεανικό, ακόμη και στα γεράματά του. Δεν είναι ασυνήθιστο για έναν σκύλο Κριό να έχει στο πρόσωπό του κάποια ουλή.

Ταύρος: Ο σκύλος Ταύρος είναι...

ΟΤΑΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ SEXY ΜΟΝΤΕΛΟ!!

Οι δημοσιογράφοι Λάγιος Απόστολος και Κεραμιδιώτη Έφη κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ 92,6 Πιερίας στις 11,00 πμ

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

Η Panasonic δημιουργεί την πρώτη 100% οικολογική πόλη στον πλανήτη

H Panasonic, μαζί με οκτώ συνεργαζόμενες εταιρείες, έχουν ανακοινώσει τα σχέδια τους για την κατασκευή μίας πράσινης κοινότητας από το μηδέν, στην πόλη Fujisawa της Ιαπωνίας. Η κοινότητα θα ονομάζεται Smart Fujisawa – Βιώσιμη Πόλη (Fujisawa SST), και έως το 2018 θα μπορούσε να προσφέρει έναν προσεκτικά σχεδιασμένο, φιλικό προς το περιβάλλον χώρο για την φιλοξενία 1000 κατοίκων.
Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει με στόχο την μείωση της παραγωγής άνθρακα μέσα στην πόλη κατά 70% από τα επίπεδα του 1990.

Π. Ψωμιάδης: “Παραμένω στο γραφείο μου στην περιφέρεια”


Σε νέα σκληρή νομική και πιθανόν πολιτική μάχη θα επιδοθεί το επόμενο διάστημα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, προκειμένου να ακυρώσει την απόφαση που τον θέτει σε αργία από τα καθήκοντα τού περιφερειάρχη. Ο κ. Ψωμιάδης αμφισβήτησε ευθέως τη νομιμότητα της απόφασης, χαρακτηρίζοντάς την πολιτικό πραξικόπημα και πολιτική δίωξη “από κάποιους που επιχειρούν να με φιμώσουν”, όπως είπε.
Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν θα επανέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο ως βουλευτής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην πολιτική σκηνή με άλλη ιδιότητα.
Η δήλωση αυτή προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, ενώ ενίσχυσε τα σενάρια, που άρχισαν να πυκνώνουν μετά την σε βάρος καταδικαστική απόφαση, ότι σκοπεύει να συγκροτήσει νέο πολιτικό φορέα. Σε ό,τι αφορά την απόφαση με την οποία τέθηκε σε αργία, δήλωσε ότι είναι άδικη και κατάφωρα παράνομη. “Κάποιοι θα λογοδοτήσουν σύντομα για την πολιτική μου δίωξη” είπε, υποδεικνύοντας τον γ.γ. της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Θύμιο Σώκο. “Η απόφαση της αργίας δεν στέκει, έχει πολλές ασάφειες και ανακρίβειες. Ο κ. Σώκος πήρε μια απόφαση κάτω από πιέσεις, λειτουργώντας με πολιτικά και όχι νομικά κριτήρια”, υπογράμμισε ο κ. Ψωμιάδης. “Δεν μπορεί με μια απόφαση ενός διορισμένου κυβερνητικού στελέχους να αλλοιώνεται η λαϊκή βούληση”, σχολίασε δηκτικά ο κ. Ψωμιάδης.

"Κραυγή" αγωνίας από τον Πέτρο Τερζή για ΔΟΥ, ΙΚΑ και Εθνική Τράπεζα Αιγινίου


Ο Πρόεδρος των επαγγελματιών Αιγινίου Πέτρος Τερζής ζήτησε από τους εκπροσώπους μας στο ελληνικό κοινοβούλιο να πράξουν αυτό για το οποίο έχουν ταχθεί, τονίζοντας τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στους επαγγελματίες της Βόρειας Πιερίας με την κατάργηση των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Τόνισε δε πως αν δεν θα υπάρχει στην περιοχή ΔΟΥ, ΙΚΑ και Τράπεζα θα επιτρέπει τους επιχειρηματίες να κάνουν επενδύσεις, την ώρα μάλιστα που στο Αιγίνιο δρομολογείται η κατασκευή ΒΙΠΑ, αλλά και του ΚΑΤ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 9/6 στο Λιτόχωρο


ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 Π.Μ. ΕΩΣ ΤΗ 1.00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η δημοτική χορωδία «Ιωάννης Σακελλαρίδης» της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του γενικού νοσοκομείου Κατερίνης, καλεί όλους σε εθελοντική αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Αγ. Νικολάου Λιτοχώρου.
ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Οι ετήσιες ανάγκες σε αίμα στη...

TO MONO ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ...

ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ....
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΑΡ....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ...
ΝΤΟΜΑΤΑ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ....
ΤΟ ΒΡΑΔΙ;;;; ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΑΡ....
Ά ΡΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ    OLYMPUS RIVIERA???
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ....
ΦΤΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ.....