PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

To ΠΡΩΤΟ BLOG της Πιερίας το PIERIA GR σας ευχαριστεί που το τελευταίο διάστημα το ΞΑΝΑΚΑΝΑΤΕ ΠΡΩΤΟ και στη ΨΥΧΗ ΣΑΣ.... 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.....

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗ ΤΩΡΑ


ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΡΤΙΛΛΟ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΓΡΟΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗ.
Κι εγώ από ΑΘΗΝΑ βλέπω την εκπομπή του κάνοντας κλίκ στο....
www.diontv.gr
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ

ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.....

Όταν κλείνει μιά εφημερίδα να ξέρετε πως τρώει ο λαός μιά "γροθιά" ακόμα στο στομάχι....
Να το ξέρετε αυτό.
Μπορεί κάποιοι να χαμογελούν μόλις κλείνει μιά εφημερίδα, όμως να γνωρίζετε πως τώρα που έκλεισε η ΑΡΓΩ του ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΩΤΗ εμείς όλοι ως πολίτες χάσαμε...
Ο τόπος έχασε....
Έχασε η ΠΙΕΡΙΑ....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ....

Βραδιά χορού του τμήματος μπαλέτου του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.


Με χάρη, ομορφιά και παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το Συνεδριακό Κέντρο, τo περασμένo Σάββατο, στη βραδιά χορού του τμήματος μπαλέτου του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης. Ήταν μια εκδήλωση γεμάτη από χορό και κίνηση, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη λήξη της πολιτιστικής περιόδου 2010-11.

Τη βραδιά άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυνε, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου, Παναγιώτης Μπερεδήμας, ο οποίος μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.

Επιπλέον, συνεχάρη τους γονείς για το δημιουργικό χρόνο που αφιερώνουν στα παιδιά και την κα Θάλεια Κούλα(υπεύθυνη του τμήματος), για την άρτια καθοδήγηση των μαθητών: «Ο χορός διαμορφώνει τον εσωτερικό κόσμο του παιδιού και κατά συνέπεια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ανθρώπου. Το έργο λοιπόν που επιτελείται στο Δημοτικό Ωδείο είναι σημαντικό γιατί μυεί τα παιδιά στα μυστικά του χορού και της κίνησης» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κος Μπερεδήμας.

Στη συνέχεια, οι λιλιπούτειες μαθήτριες, χωρισμένες σε ομάδες ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους, παρουσίασαν, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους, χαριτωμένες χορογραφίες και ασκήσεις μπαλέτου από το σύγχρονο και κλασικό ρεπερτόριο, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Οι μικρές χορεύτριες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους με αρμονία, φυσικότητα και συγχρονισμό, ενώ κέρδισαν το πολυάριθμο κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση με το χαμόγελο και την θεατρικότητα των κινήσεών τους.

ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.... Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΚΟΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ.... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ



Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην ύπαρξη του πεδίου βολής στους πρόποδες του Ολύμπου είπε ότι τα άρματα μάχης σκοπεύουν το βουνό και ότι ο Όλυμπος βάλλεται.

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

ΚΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΕΧΩΡΗΣΕ
Ο ΑΛΛΟΣ "ΦΑΓΩΘΗΚΕ" 
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΧΑΣΕ
ΚΙ Η ΒΑΓΓΕΛΤΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.....

ΝΑ ΤΙ "ΨΑΡΕΨΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ...

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

Αλέξης Τσίπρας:Να φύγει το πεδίο βολής Λιτοχώρου

Το Νομό μας επισκέφθηκε χθες ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί στην κεντρική Μακεδονία.
Ο κ. Τσίπρας, επισκέφθηκε το πεδίο Βολής Λιτοχώρου και στη συνέχεια προήδρευσε σε σύσκεψη με τους περιβαλλοντικούς φορείς του Νομού στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λιτοχώρου, όπου τέθηκαν επί τάπητος τόσο η προστασία και η ανάπτυξη του Ολύμπου αλλά και εν γένει τα περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν το Νομό.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Νομό μας ο κ. Τσίπρας συνοδευόταν από την βουλευτή Θεσσαλονίκης κα Λίτσα Αμανατίδου και από τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη σύσκεψη των Φορέων στο Λιτόχωρο συμμετείχαν οι Δήμου Λιτοχώρου Δίου, Αν. Ολύμπου, Ολύμπου από την μεριά της Ελασσόνας, περιβαλλοντικοί φορείς όπως οι Φίλοι του Περιβάλλοντος και η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης, φορείς του Δήμου Λιτοχώρου αλλά και ο π. δήμαρχος Λιτοχώρου κ. Κουκουτάσιος.
Κοινή ήταν η θέληση να απομακρυνθεί το πεδίο βολής του Λιτοχώρου ενώ συντριπτική ήταν η άποψη για προστασία του Ολύμπου με την επέκταση του Φορέα Προστασίας του.
Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην ύπαρξη του πεδίου βολής στους πρόποδες του Ολύμπου είπε ότι τα άρματα μάχης σκοπεύουν το βουνό και ότι ο Όλυμπος βάλλεται. Γι αυτό και ζήτησε να απομακρυνθεί το πεδίο βολής και μάλιστα είπε ότι αυτό θα πρέπει να είναι αίτημα πρώτο – πρώτο στη σειρά από μέρους της τοπικής κοινωνίας.
«Ανάπτυξη και προστασία δεν συνάδουν»
Ακόμα μίλησε και για τη σχέση μεταξύ ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος, είπε ότι η ανάπτυξη όπως έγινε γνωστή από τη δεκαετία του ’60, δεν συνάδει με την προστασία του περιβάλλοντος αλλά στοχεύει στο πρόσκαιρο κέρδος.
Υποστήριξε ότι θα πρέπει πλέον να προωθηθεί ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης, σημείωσε ότι ο Όλυμπος δεν είναι μια τοπική περιουσία αλλά μια περιουσία ολόκληρου του πλανήτη, «που τη μοιραζόμαστε και οφείλουμε να την προστατεύουμε», όπως υπογράμμισε. Και ζήτησε να αναπροσανατολιστεί η πολιτική της ελληνικής πολιτείας γι αυτό το βουνό.

"Κάθε άλλο παρά ικανοποιητικός ο χειρισμός του Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης για την ολοκληρωμένη διαχείριση καπνού"

ΔΙΟΝ. ΠΑΠΠΑΣ-ΚΥΡ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ:

Μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31 Μαΐου 2011, στην Αθήνα, με πρωτοβουλία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αναφορικά με το Μέτρο 214, που αφορά την Ολοκληρωμένη Διαχείριση στον καπνό, στην οποία συμμετείχαν και ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Πιερίας Διονύσης Παππάς, αλλά και ο Πρόεδρος της Ομάδας Καπνού της ΕΑΣ Πιερίας Κυριάκος Σιδηρόπουλος, γίνεται σαφές πως το Μέτρο αυτό δεν θα ισχύσει για την παραγωγή του 2011 και οι καπνοπαραγωγοί δεν θα το δικαιωθούν, όπως αναφέρουν οι ίδιοι.
Μάλιστα για την παραγωγή του 2011 υπήρχε η διαβεβαίωση της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης πως θα το εισέπρατταν κανονικά οι καπνοπαραγωγοί, αναφέρουν οι δύο εκπρόσωποι των καπνοπαραγωγών του νομού μας.

Πράγμα το οποίο σημαίνει πως οι καπνοπαραγωγοί της Πιερίας δεν θα πρέπει να αναμένουν να εισπράξουν φέτος το ποσό των 93,5 Ευρώ/στρέμμα, όπως είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο ολιγώρησε στην όλη διαδικασία, ενώ μάλιστα υπήρχε η διαβεβαίωση της ηγεσίας του πως τα χρήματα αυτά θα τους αποδίδοντο κανονικά, σε όσους είχαν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν στο σχετικό Μέτρο.

Και οι κ.κ. Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Πιερίας Διονύσης Παππάς και Πρόεδρος της Ομάδας Καπνού της ΕΑΣ Πιερίας Κυριάκος Σιδηρόπουλος αντίστοιχα, εκφράζουν τις σοβαρές αμφιβολίες τους το κατά πόσο αυτά τα χρήματα, που έχουν εξαγγελθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, θα αποδοθούν στους καπνοπαραγωγούς μας τις επόμενες χρονιές, αυτό θα τηρηθεί, με αποτέλεσμα να συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο το εισόδημα των καπνοπαραγωγών της Πιερίας με τα όποια καταστροφικά για την περιοχή, αποτελέσματα.


PIERIA GR ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ Γ@##$@#@@.... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ Η ΠΙΕΡΙΑ ΘΑ "ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ".
ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ "ΒΑΨΕΙ" ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΑΣ....

Στην Αθήνα για το κλείσιμο ΔΟΥ, ΙΚΑ και Εθνικής Τράπεζας Αιγινιου

Σύσκεψη χθες το μεσημέρι ύστερα από πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας



Πληροφορίες για κατάργηση και του ΙΚΑ Λιτοχώρου
Η κατάργηση της λειτουργίας της Εφορίας, του υποκαταστήματος ΙΚΑ και το ενδεχόμενο κλεισίματος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο δήμο Πύδνας - Κολινδρού συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Πιερίας κ. Γιάννης Αμοιρίδης και Κώστας Κουκοδήμος, εκπρόσωποι των βουλευτών Μ. Μίχου και Θ. Παπαγεωργίου, ο δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού κ. Βαγγέλης Πολύζος, η αντιδήμαρχος κα. Βασιλειάδου, ο δημαρχεύων Δίου - Ολύμπου κ. Γιώργος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πύδνας - Κολινδρού κ. Πολυχρονίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Τσιμήτρης, Παπαχρήστος και Παπανικολάου.

Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Ξεκινώντας τη συζήτηση η αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι το ζήτημα αυτό έχει παμπιερική έκφραση και πρέπει όλοι να βοηθήσουν ενισχύοντας παράλληλα και το θεσμό του Καλλικράτη που έχει ως βασικό στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη. Όπως είπε είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Μίχου και τον κ. Παπαγεωργίου όπου και οι δύο είπαν ότι θα στηρίξουν τις προσπάθειες και θα παραβρεθούν σε όποια συνάντηση γίνει στην Αθήνα για το θέμα αυτό.

PIERIA GR Όχι βρε Σοφία.... Μίλησες με τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και την ΜΙΧΟΥ, κι εκείνοι αμέσως θα σου λύσουν το πρόβλημα;;; Θα ήθελα βέβαια να ήξερα ΕΣΥ τι κάνεις εκεί πάνω στον 5ο όροφο της ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.... ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ....ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, θα ήθελα να ξέρω ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.... ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ πέραν του να στέλνεις κάποιους υπαλλήλους της "παρέας" του πρώην τελευταίου Νομάρχη σε ΑΠΑΛΑ τμήματα;;;; Και να ακολουθείς επίσης πιστά τις οδηγίες για να ξαναβγάλεις Βουλευτή τον μη Βουλευτή και πρώην Βουλευτή φίλο σου;;; ΟΧΙ ΡΕ ΣΟΦΙΑ κι ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΟΦΙΑ.....

Καθημερινές καταστροφές σε κεντρικά δίκτυα ύδρευσης Πλαταμώνα


* ΑΡΑΓΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Ή ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ; – ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
* ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑ ΑΝ.Ο, ΑΘ.ΣΤΥΛΟΣ: ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ
Καταστροφές σε κεντρικά δίκτυα ύδρευσης στον Πλαταμώνα παρατηρούνται καθημερινά, γεγονός που...
 ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ PIERIA GR ...ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ

Στα αριστερά σας το PIERIA GR κι η STROUMFITA MAS, βρήκαν και σας έβαλαν ΜΟΥΣΙΚΗ για να σας κρατάει παρέα.... Μην βγαίνετε από τη σελίδα μας κι ανοίξτε δυνατά τη μουσική μας. Μιά λίστα πολύ όμορφων τραγουδιών θα σας κρατά συντροφιά. Βέβαια άν δεν τη θέλετε (που δεν το νομίζω) μπορείτε απλά να πατήσετε ΠΑΥΣΗ....
"Οι μισοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ κι οι άλλοι μισοί ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ"
μπράβο στον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που πριν λίγο το είπε στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ του.... Επιτέλους κάποιοι από τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ μιλούν....
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΙΡΙΔΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΙΧΟΥ;;;;;;;;;;;;;;

Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΜΑΣ

ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΟΥ

Πόσο κόστιζε το σεξ στην αρχαία Ρώμη;


Το οποίο, προφανώς, μπορούσε κανείς εύκολα να το βρει και δωρεάν....



Αλλά, αν δεν ήθελες να τρέχεις, οι πόρνες στη ρωμαϊκή εποχή χρέωναν την αντίστοιχη τιμή 8 ποτηριών κόκκινου κρασιού. Τσουχτερή τιμούλα. Εκτός και αν το κόκκινο κρασί θεωρείτο είδος πρώτης ανάγκης εκείνη την περίοδο και κόστιζε πολύ φθηνά. Που δεν το αποκλείουμε.

«Πότε να γίνουν οι στάσεις του προαστιακού σε Μακρύγιαλο και παραλία Σκοτίνας – Παντελεήμονα;»


Επίκαιρη ερώτηση για τις στάσεις του προαστιακού στον Μακρύγιαλο και στην παραλία Σκοτίνας - Ν. Παντελεήμονα κατέθεσε στη Βουλή τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ. Θανάσης Παπαγεωργίου προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτριο Ρέππα

Ο κ. Παπαγεωργίου στην ερώτησή του υπογραμμίζει πως η Πιερία τα τελευταία 20 χρόνια έχει συμβάλει και συνεισφέρει στην κατασκευή των εθνικών οδικών και σιδηροδρομικών δικτύων με την παραχώρηση εκτάσεων ζωτικής σημασίας, ιδιαίτερα στην παραλιακή ζώνη του νομού. Προσδοκία αυτής της προσφοράς ήταν να έχουν οι Πιεριείς και οι επισκέπτες της Πιερίας άνετη πρόσβαση στο νομό, στους οικισμούς, στις ακτές και τις παραθαλάσσιες περιοχές. Με την ολοκλήρωση όμως τον δύο εθνικών δικτύων όχι μόνο δεν υπάρχει άνετη και ασφαλής πρόσβαση των κατοίκων και των επισκεπτών αλλά ιδιαίτερα στο σιδηροδρομικό δίκτυο έπαψαν να λειτουργούν στάσεις και σταθμοί που πραγματικά διευκόλυναν την κίνηση των κατοίκων και των τουριστών ιδιαίτερα την θερινή περίοδο.

Δύο τέτοιοι σημαντικοί σταθμοί, όπως τονίζει ο κ. Παπαγεωργίου, είναι στην παραλία Σκοτίνας – Παντελεήμονα και στο Μακρύγιαλο. Με την έναρξη λειτουργίας του Προαστιακού υπήρξε επίμονο αίτημα από τους τοπικούς Δήμους και τους Φορείς για στάση του Προαστιακού. Μάλιστα για την στάση του Μακρυγιάλου, ο τοπικός Δήμος για να διευκολύνει τον ΟΣΕ, προχώρησε στην σύνταξη μελέτης και κατασκευαστικών σχεδίων για κρηπιδώματα και στάσεις το κόστος των οποίων αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου έχοντας λάβει και σχετική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (α.α. 71/2008) με έγκριση ποσού 30.000 ευρώ.

Ανάλογη ήταν η διάθεση και η διεκδίκηση από τον Δήμο και τους τοπικούς φορείς για την κατασκευή στάσης στην παραλία Σκοτίνας – Παντελεήμονα.

Σε σχετικές αναφορές και ερωτήσεις που έκανα προς το αρμόδιο υπουργείο και τον ΟΣΕ η ανταπόκριση ήταν θετική και στις δύο περιπτώσεις.

Πρόσφατα, τον περασμένο Φεβρουάριο, σε σχετική αναφορά μου, ο αρμόδιος υφυπουργός απάντησε πως «η ΤΡΕΝΟΣΕ εμφανίζεται θετική στη δημιουργία στάσης στην περιοχή Παραλίας Ν. Παντελεήμονα – Σκοτίνας, η οποία θα αρχίσει τη λειτουργία της αμέσως μόλις κατασκευαστούν τα απαραίτητα κρηπιδώματα από τον ΟΣΕ».

Σήμερα, επισημαίνει ο κ. Παπαγεωργίου, βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου και δυστυχώς για καμιά από τις παραπάνω δεσμεύσεις δεν υπήρξε υλοποίηση ή έστω έναρξη των απαραίτητων έργων για την κατασκευή των δύο στάσεων του Προαστιακού.

Επειδή οι ακτές της Πιερίας έχουν δυνατότητες και προοπτικές να αναδεχτούν στην «βαριά» βιομηχανία του νομού και ήδη οι προσδοκίες για την φετινή περίοδο είναι καλές θα πρέπει όμως να γίνουν όλες εκείνες οι υποδομές που θα διευκολύνουν την ασφαλή και την άνετη πρόσβαση των επισκεπτών, ο κ. Παπαγεωργίου ερωτά τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων:

- Πότε θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις για την εγκατάσταση και λειτουργία στάσεων του Προαστιακού στο Μακρύγιαλο και στην παραλία Σκοτίνας – Παντελεήμονα;

ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΝΑΙ
ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ
ΚΑΙ 
ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Το ΚΚΕ έκανε καταγγελία για το facebook


Καταγγελία έκανε σήμερα το ΚΚΕ για τους λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν στο facebook με το όνομα του κόμματος.
Η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει : «Καταγγέλλουμε ότι τις τελευταίες μέρες έκαναν την εμφάνισή τους λογαριασμοί στο facebook με το όνομα και το σήμα του ΚΚΕ και της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας. Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί καθώς και το περιεχόμενό τους ουδεμία σχέση έχουν με το ΚΚΕ και την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας».

ΤΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ

μπαμπάκοoo,

Μανιτάρι θεραπεύει τον καρκίνο του προστάτη;


ιδιότητες ίσως να μπορεί να δώσει ελπίδες στους άντρες με καρκίνο του προστάτη. Ο ερευνητής Dr Patrick Ling από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Κουήνσλαντ υποστηρίζει ότι μία χημική ουσία γνωστή ως PSP μπορεί να εξαχθεί από το μανιτάρι και να αναστείλει την ανάπτυξη των καρκινογόνων κυττάρων στα ποντίκια.

Ο Dr. Ling πρόσθεσε ότι αυτή η ουσία θα μπορούσε επίσης να συμβάλει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των υφιστάμενων θεραπειών. Το κυρίως πρόβλημα των θεραπειών είναι το γεγονός ότι πάντα υπάρχουν μαλακοί εναπομείναντες όγκοι, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στις θεραπείες. «Εάν μπορέσουμε να επικεντρωθούμε σε αυτούς τους εναπομείναντες όγκους ίσως να καταφέρουμε να βελτιώσουμε το ποσοστό επιβίωσης των ασθενών».
Η έρευνα αυτή, της οποίας το πόρισμα άφησε έκπληκτο ακόμα και τον ίδιο τον Dr Ling, δίνει ελπίδες στην ανάπτυξη φαρμάκων για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη.

Στις φυλακές Rikers......που είναι σίγουρες.

Η ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ

Βρέ να μην το έχουμε σκεφτεί !!!!!

Μεθεόρτια από το γλέντι της Λεπτοκαρυάς




* ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ» ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ, ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΜΕ 60 ΧΙΛ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ.

* ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

Αρκετά επιτυχημένη, σύμφωνα με κάποια στοιχεία, φαίνεται ότι ήταν η εκδήλωση που έγινε στην κεντρική πλατεία της Λεπτοκαρυάς την Κυριακή 22 Μαΐου 2011, στο πλαίσιο εκπομπής της ΕΤ-3 «Κυριακή στο Χωριό».

ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Η εκπομπή αυτή μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Μαΐου 2011. Κατά πληροφορίες, η εν λόγω εκπομπή στη Λεπτοκαρυά, μετρήθηκε ότι είχε 60.000 περισσότερους τηλεθεατές από μεταδόσεις εκπομπών «Κυριακή στο Χωριό», άλλων περιοχών.

Επιπρόσθετα, την εκπομπή είδαν και χιλιάδες ομογενείς από τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και αλλού, ενώ κάμποσοι επικοινώνησαν και συνεχίζουν να επικοινωνούν ακόμη και σήμερα με τους δικούς τους στη Νότια Πιερία και εκφράζουν τη χαρά τους όχι μόνο για την εκπομπή αλλά και για το ότι είδαν αγαπημένα τους πρόσωπα καθώς επίσης και εικόνες από τον τόπο τους.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Η παρουσία της ΕΤ-3 τόσο στους Παλιούς Πόρους όσο και στη Λεπτοκαρυά ήταν αποτέλεσμα γνωριμιών του εκλεγμένου δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Γ. Παπαθανασίου, του δημαρχεύοντος Γ. Φαρμάκη και του δημοτικού συμβούλου Γ. Ελευθερίου, με στελέχη του 3ου καναλιού της κρατικής τηλεόρασης.

Οι εκδηλώσεις αυτές οργανώθηκαν με τη συνεργασία του δήμου Δίου-Ολύμπου με εθελοντές από πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς των Πόρων και της Λεπτοκαρυάς. Αποτέλεσαν δε την καλύτερη τουριστική διαφήμιση για δύο σημαντικές περιοχές του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Η ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (3/6)

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 3/6, η διασυλλογική επιτροπή 17 φορέων της Λεπτοκαρυάς οργάνωσε μια νέα συνάντηση, κάτι σαν μεθεόρτια από το γλέντι στη Λεπτοκαρυά στις 22/5. Η εκδήλωση έγινε σε παραλιακό ταβερνάκι και περιλάμβανε φαγητό και ποτό που συνοδεύονταν από ορχήστρα και τραγούδια.

Εκεί παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, ο εκλεγμένος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, ο ασκών χρέη δημάρχου Γιώργος Φαρμάκης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λεπτοκαρυάς Ευάγγελος Κουκάρας, οι αντιδήμαρχοι Μαρία Τσιμήτρη, Πέτρος Κιάφας, Σοφία Νούλα και Βασίλης Βροχαρίδης.

Παραβρέθηκαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Χατζής, Θεόδωρος Τζίκας, Δημήτρης Τομαράς, Γιώργος Κωτούλης, Σοφία Ζουρζούρα και Γιώργος Ελευθερίου. Παρών επίσης ήταν και ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Χέδας καθώς και το στέλεχος του δήμου Θωμάς Καρτσιώτης, που όπως και σε άλλες εκδηλώσεις, έτσι και στην εκδήλωση της Λεπτοκαρυάς είχε την τεχνική επιμέλεια.

Εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων εξέφρασαν, κατ’ ιδίαν, τις ευχαριστίες τους προς τους κ. Γ. Παπαθανασίου, Γ. Φαρμάκη, Σ. Νούλα και προς άλλους για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης στη Λεπτοκαρυά στις 22/5.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ! ...

Δώρα αγάπης στο ελληνικό παιδικό χωριό



* ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

* ΛΟΥΚΑΣ ΙΣΑΡΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ: ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ & ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ

Δώρα αγάπης συγκέντρωσε η δημοτική κοινότητα Λιτοχώρου δήμου Δίου-Ολύμπου και τα προσέφερε στο ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο, κατόπιν απόφασης του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας και ύστερα από συγκέντρωση υλικών και τροφίμων από τα τρία δημοτικά σχολεία του Λιτοχώρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου, Τάκης Ανδριάς, μετά την απόφαση του πενταμελούς συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας, ήρθε σε συνεννόηση με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των τριών σχολείων της έδρας του δήμου Δίου-Ολύμπου, για συγκέντρωση ενδυμάτων, υποδημάτων, παιχνιδιών και τροφίμων. Στη συγκέντρωση των υλικών και των τροφίμων βοήθησαν οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές.

Ο δήμος Δίου-Ολύμπου διέθεσε κλειστό αυτοκίνητο, τύπου ΒΑΝ, για τη μεταφορά του υλικού με οδηγό τον Γιώργο Κάκαλο, υπάλληλο του δήμου, καθώς και τον ειδικό συνεργάτη του δήμου, αρμόδιο για θέματα επικοινωνίας – ενημέρωσης. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου, Τάκης Ανδριάς.

Η αποστολή έφτασε στο «ελληνικό παιδικό χωριό» που βρίσκεται λίγο έξω από Φίλυρο. Οι άνθρωποι του δήμου Δίου-Ολύμπου έγιναν δεκτοί με χαρά και ευχαρίστηση από τον διευθυντή του ελληνικού παιδικού χωριού, Λουκά Ίσαρη, αλλά και από στελέχη του «χωριού».

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου…ποια είναι η ομορφότερη του κόσμου σύμφωνα με τα άστρα;;;; ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/#ixzz1OVUFNQ19


Μήπως νιώθεις άγχος για το σώμα σου; Το αγαπάς ή υπάρχουν πράγματα που θα ήθελες να αλλάξεις; Τα άστρα σου δίνουν πολύτιμες συμβουλές για να καταφέρεις να μετατρέψεις τα αρνητικά σε θετικά και να το αγαπήσεις!


Οι περιπετειώδεις Κριός, Δίδυμοι, Τοξότης:Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια αυτά, το πιθανότερο είναι, ότι δε δίνεις σημασία στο σώμα σου και άρα δεκάρα για το τι πιστεύουν οι άλλοι. Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος λόγος που δεν ασχολείσαι, απλά δεν είσαι τόσο “συνδεδεμένη” με το σώμα σου. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού ή του Τοξότη συγκεκριμένα, πρόσεξε την ......έκθεση στον ήλιο ή την υπερκατανάλωση φαγητού αφού έχεις ένα θεματάκι με τα όρια. Η αλήθεια είναι ότι, όταν σου αρέσει κάτι, π.χ. ένα φαγητό, μπορείς να φας μια κατσαρόλα, πράγμα που μελλοντικά θα σου κοστίσει πολλούς έξτρα πόντους σε περιφέρεια και μέση. Βάλε ένα όριο στο φαγητό σου και μην το ξεπερνάς! Έτσι θα δεις πόσο εύκολο και φυσικό θα σου βγει να λατρέψεις το σώμα σου!

Η αισθησιακή Ταυρίνα:αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, τότε δε μπορείς με καμία δύναμη ν΄ αρνηθείς τον έρωτά σου για το φαγητό, μια από τις πιο σημαντικές απολαύσεις σου στη ζωή, έτσι ώστε, και να θες να χάσεις κάποια κιλά, με δυσκολία θα το απαρνηθείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι δε σ΄ ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη των άλλων για το σώμα σου, αλλά εφόσον πάρεις την απόφαση να κάνεις δίαιτα και να χάσεις κάποια κιλάκια, η πειθαρχία σου θα είναι με το μέρος σου! Αγαπάς το σώμα σου, και καθώς ο αισθησιασμός σου είναι διάχυτος, καταφέρνεις να λατρεύεις το θηλυκό, μεσογειακό κορμάκι σου, όπως είναι!

Παρθένος, η (φαινομενικά) σεμνούλα:έχεις μια τάση να καλύπτεις το σώμα σου! Σίγουρα ξέρεις τις ατέλειές σου, γνωρίζεις όμως καλά και τα δυνατά σου σημεία κι αυτό είναι υπέρ σου. Η αίσθηση του στιλ που διαθέτεις, σε βοηθά να τονίζεις τα δυνατά σου σημεία και να καλύπτεις -κάνοντας ταυτόχρονα fashion statement- τα αδύνατα. Παρόλα αυτά, όταν χαλαρώνεις, συμβιβάζεσαι με τη φύση σου και βρίσκεις τον τρόπο να αγαπήσεις τα θετικά και τα αρνητικά σου χωρίς υστερίες.

Σκορπίνα η σέξι:η σεξουαλικότητά σου είναι ολοφάνερη, ακόμη και αν κυκλοφορείς με ράσο, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις συμβιβαστεί με την εικόνα σου. Ξέρεις πολύ καλά, ότι το σώμα σου είναι το μέσο για την απόλυτη ευτυχία και το λατρεύεις σα Θεό χωρίς να γίνεσαι ψώνιο. Το κλειδί είναι στην αυτοπεποίθηση. Η έμφυτη σεξουαλικότητά σου βγαίνει από μέσα σου, αγαπάς το σώμα σου όπως είναι ή απλά κάνεις ό,τι μπορείς για να το βελτιώσεις!

Λέων, Καρκίνος και Ζυγός, οι ευσυνείδητοι:Αν ανήκεις σε κάποιο από τα τρία αυτά ζώδια, τότε νιώθεις άνετα με το σώμα σου και απολαμβάνεις και το θαυμασμό των άλλων. Σ΄ενδιαφέρει πολύ η γνώμη τους και γι΄αυτό κάνεις ό,τι μπορείς για να “διορθώσεις” τυχόν ατέλειες! Αν ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα, δεν έχεις τόσο μεγάλη επαφή με το σώμα σου και τις ανάγκες του, γι΄αυτό πρέπει να μάθεις να υποτάσσεσαι στις διατροφικές του ανάγκες!

Αιγόκερως, η αναποφάσιστη:μπορεί να σου πάρει λίγο χρόνο -και πολλή προσπάθεια από τους γύρω σου- για να καταλάβεις ότι καλό είναι να ασχολείσαι με το πνεύμα, αλλά πρέπει επιτέλους να κάνεις κάτι και για το άμοιρο το κορμάκι σου! Από τη στιγμή όμως που θα σηκωθείς από τον καναπέ και θα φορέσεις αθλητικά, τίποτα μα τίποτα δε θα μπορέσει να σε απομακρύνει από το στόχο σου!

Υδροχόος και Ιχθείς:οι λάτρεις του πνεύματος. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, πετάς στα σύννεφα και δεν έχεις καμία διάθεση να προσγειωθείς και πιο συγκεκριμένα να “μπεις στο σώμα σου”! Οι Ιχθείς είστε χαμένοι λίγο στον κόσμο της ονειροπόλησης, ενώ και για τα δύο ζώδια θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αλλά και πίστη, προκειμένου να καταφέρετε ν΄ ασχοληθείτε σοβαρά με το σώμα σας! Μάλλον σας ανήκουν τα δικαιώματα της φράσης “Δίαιτα…από Δευτέρα “, αλλά πραγματικά όταν πάρετε την απόφαση - όπως συμβαίνει και με όλα τα πράγματα στη ζωή σας-θα τα καταφέρετε!



ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/2011/06/blog-post_2396.html#ixzz1OVUVTero

Γιατί ορισμένοι άνθρωποι δεν αρρωσταίνουν ποτέ; Αποκαλύπτουμε τα 7 μυστικά όσων έχουν σιδερένια υγεία


1] Στρεσάρονται λιγότερο
Σε περιόδους έντονου άγχους, ο οργανισμός, για να υποστηριχτεί η κατάσταση εγρήγορσης, παράγει μεγάλες ποσότητες αδρεναλίνης και κορτιζόλης και παράλληλα καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να μειώνεται έτσι η ικανότητά του να καταπολεμά βακτήρια και ιούς. Στην περίπτωση που προκληθούν μόνιμες διαταραχές στο ανοσοποιητικό σύστημα εξαιτίας του στρες και συντρέχουν και άλλοι παράγοντες, όπως π.χ. μια γενετική προδιάθεση, δεν είναι απίθανο το ανοσοποιητικό σύστημα να αρχίσει να αντιμετωπίζει τον ίδιο τον οργανισμό σαν ξένο σώμα και συχνά να στρέφεται εναντίον διάφορων οργάνων, προκαλώντας αυτοάνοσα νοσήματα (π.χ. ρευματοειδή αρθρίτιδα, θυρεοειδίτιδα). Έρευνες δείχνουν, επίσης, ότι οι αγχωμένοι άνθρωποι κινδυνεύουν περισσότερο από καρδιακές νόσους, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να παρουσιάσουν σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή άλλες παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος (π.χ. γαστρίτιδα, έλκος) και αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης ψυχικών διαταραχών, όπως η κατάθλιψη. Το άγχος έχει επιπτώσεις και στη γυναικεία γονιμότητα, στην υγεία του δέρματος, επηρεάζει το μεταβολισμό και συνδέεται με στυτική δυσλειτουργία, ενώ συχνά επιδεινώνει ήδη υπάρχοντα προβλήματα υγείας, όπως π.χ. η οστεοπόρωση και το βρογχικό άσθμα.

[2] Αγαπούν τα βακτήρια
Αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν με το χώμα, μην πλένετε συνεχώς τα χέρια σας με αντιβακτηριδιακό σαπούνι, σταματήστε να ανησυχείτε αν το σπίτι σας είναι αρκετά καθαρό. Με λίγα λόγια, βάλτε λίγη βρομιά στη ζωή σας! Αυτό συμβουλεύουν οι ειδικοί, αφού έχει πλέον αποδειχθεί πως η υπερβολική καθαριότητα μπορεί να ευθύνεται εν μέρει για την εκδήλωση άσθματος, εκζεμάτων και γενικότερα αλλεργίας, κυρίως στα παιδιά. Μάλιστα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Μπρούνελ του Λονδίνου παρακολούθησαν περισσότερα από 13.000 παιδιά από την εμβρυϊκή τους ηλικία μέχρι και μετά την ηλικία των 16 ετών και βρήκαν ότι οι γυναίκες που χρησιμοποιούσαν πολλά οικιακά προϊόντα καθαρισμού στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους ή σύντομα μετά τη γέννα, αύξαναν τον κίνδυνο εμφάνισης άσθματος των παιδιών τους. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι τα ποσοστά αλλεργιών στους ανθρώπους που ζουν σε «αποστειρωμένα» διαμερίσματα της πόλης είναι υψηλότερα από αυτά όσων κατοικούν στην επαρχία. Η επαφή μας από μικρή ηλικία με τα μικρόβια βοηθά στη δημιουργία αντισωμάτων, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα και άρα την άμυνα του οργανισμού μας απέναντι στις αρρώστιες.

[3] Προτιμούν τις φυσικές θεραπείες με βότανα
Μπορεί η δυτική ιατρική να καταφεύγει συνήθως στα φάρμακα ως μόνο τρόπο αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων υγείας, κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει και το ρόλο της φύσης. Πρώτος ο Ιπποκράτης είχε μιλήσει για τη δύναμη των φυτών και των βοτάνων που, χάρη στις ιδιότητές τους, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών. Μάλιστα, από τα περίπου 250 φυτά που χρησιμοποιούσε στους ασθενείς του, αρκετά αποτελούν τη βάση ακόμα και σύγχρονων φαρμάκων. Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, ο καθένας μπορεί να βρει ένα πολύτιμο βότανο για κάθε πρόβλημα (π.χ. υπέρταση, παχυσαρκία, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα). Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως θα πρέπει να προμηθευτούμε όποιο βότανο υπάρχει στην αγορά για να παραμείνουμε υγιείς. Μια μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά μας είναι μια αρχή. Η συστηματική κατανάλωση πράσινου τσαγιού, για παράδειγμα, μειώνει την αρτηριακή πίεση και το λίπος, ενώ φαίνεται να έχει ακόμα και αντικαρκινική δράση χάρη στις πολυφαινόλες που περιέχει, γνωστές ως κατεχίνες.

[4] Κοιμούνται περισσότερο
Ο επαρκής ύπνος, αλλά όχι ο υπερβολικός (πάνω από 8-9 ώρες καθημερινά), θεωρείται παράγοντας μακροζωίας. Μάλιστα, έρευνα από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ έδειξε ότι όσοι κοιμούνται περισσότερες από 6 ώρες την ημέρα είναι πιο πιθανό να ζήσουν περισσότερα χρόνια. Η έλλειψη ύπνου έχει ουσιαστικά αντίστοιχες επιπτώσεις στον οργανισμό με τις καταστάσεις στρες, αφού παράγεται περισσότερη κορτιζόλη (γνωστή ως «ορμόνη του στρες»), η οποία ανεβάζει την πίεση του αίματος, αυξάνοντας τις πιθανότητες καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων. Επίσης, μελέτες σε ανθρώπους που εργάζονται νύχτα δείχνουν αυξημένα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου του μαστού και του εντέρου. Οι επιστήμονες αποδίδουν τα υψηλά ποσοστά στο γεγονός ότι τα άτομα αυτά εκτίθενται στο φως το βράδυ, επομένως ο οργανισμός τους παράγει λιγότερη μελατονίνη, ορμόνη που θεωρείται ότι έχει προστατευτική δράση απέναντι στον καρκίνο. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια απέδειξαν επίσης ότι οι ενήλικοι που κοιμούνται λίγες ώρες καθημερινά έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκοι. Οι ώρες ύπνου που χρειάζεται ο καθένας για να ξεκουραστεί είναι βέβαια θέμα ιδιοσυγκρασίας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όμως, ο κίνδυνος εμφάνισης ασθενειών αυξάνεται όταν κοιμόμαστε λιγότερες από 6-7 ώρες.

[5] Τρώνε λιγότερο
Εδώ και δεκαετίες, οι επιστήμονες γνωρίζουν, από μελέτες σε ζώα, ότι η κατανάλωση λιγότερων θερμίδων καθημερινά συνεπάγεται επιπλέον χρόνια ζωής. Μελετητές όμως από το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν ανακάλυψαν ότι η μειωμένη κατανάλωση θερμίδων συνδέεται και στους ανθρώπους με μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, καρδιακών νοσημάτων και διαβήτη. Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς, για να επιμηκύνουμε τη ζωή μας και φυσικά να απομακρύνουμε τον κίνδυνο νοσημάτων που σχετίζονται με τα παραπανίσια κιλά (π.χ. διαβήτης, υπέρταση, αυξημένα λιπίδια στο αίμα κλπ.), πρέπει να περιορίσουμε πρώτα από όλα τις θερμίδες που προέρχονται από τα απλά σάκχαρα (όπως η ζάχαρη), αφού η αύξηση της ινσουλίνης που προκαλούν, φαίνεται να σχετίζεται με τη μείωση του προσδόκιμου ζωής μας.

[6] Κάνουν συχνά αποτοξίνωση
Πολλά από τα χημικά που χρησιμοποιούνται σήμερα, όπως π.χ. οι διοξίνες και τα PCBs, δεν υπήρχαν στο περιβάλλον τον προηγούμενο αιώνα. Ίσως αυτή να είναι και η αιτία που τις τελευταίες δεκαετίες έχουν αυξηθεί τα ποσοστά εμφάνισης ασθενειών (π.χ. καρκίνων) που σχετίζονται με την έκθεση σε τοξικές ουσίες, λένε οι ειδικοί. Αν και δεν υπάρχουν αρκετά επιστημονικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα οφέλη της αποτοξίνωσης, μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας που θα βοηθήσουν να απαλλαγούμε από τα συσσωρευμένα στο σώμα μας χημικά δεν μπορεί παρά να ωφελήσουν την υγεία μας. Αναλυτικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης θα βρείτε στο «Φάκελο Αποτοξίνωση», στη σελ. 22 αυτού του τεύχους.

[7] Διατηρουν την ισορροπία του pH τους
Το σώμα είναι υγιές όταν διατηρεί την αλκαλική/όξινη ισορροπία του (το pH) σε κανονικά επίπεδα (ουδέτερο είναι το 7). Αν τα επίπεδα του pH είναι χαμηλότερα από το μέσο όρο, εμφανίζονται συμπτώματα (π.χ. αίσθημα κόπωσης, στομαχικά προβλήματα). Εμπλουτίζοντας τη διατροφή μας με λαχανικά, περιορίζουμε τον κίνδυνο να υπάρχει αυξημένο όξινο περιβάλλον στο σώμα και θωρακίζουμε την υγεία του οργανισμού μας.

http://www.vita.gr/

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΜΟΝΙΜΟ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;;



ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ


ΘΕΜΑ: Υλοποίηση προγράμματος από τη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης

Κύρια Υπουργέ,
Τον Οκτώβριο του 2010 και μετά από σχετικό ερώτημά μου (4836/4-10-2010) διαβεβαιώνατε σε ο,τι αφορά τα προγράμματα του υπουργείου σας που έχουν ως φορέα υλοποίησης το Φ.Σ. «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» τα εξής: «Ο φάκελος του διαγωνισμού, δηλαδή όλες οι Υπουργικές Αποφάσεις, οι αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων πόρων και οι πράξεις των διοικητικών οργάνων που εκδόθηκαν σε όλα τα στάδια του διαγωνισμού (αποσφράγιση προσφορών, τεχνική και οικονομική αξιολόγηση, κατακύρωση), τυχόν διοικητικές προσφυγές που υποβλήθηκαν από υποψηφίους αναδόχους και απαντήσεις της Αναθέτουσας Αρχής, όλες οι προσφορές των υποψηφίων αναδόχων διαβιβάζονται στο αρμόδιο κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για προληπτικό έλεγχο νομιμότητας για τη σύναψη των δημοσίων συμβάσεων υπηρεσιών, σύμφωνα με την κατακυρωτική απόφαση.
Μετά την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο η Υπηρεσία θα προσχωρήσει στην υπογραφή των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών με τους αναδόχους φορείς και μετέπειτα ξεκινά η υλοποίηση του έργου και η παρακολούθηση αυτού».

Κύρια Υπουργέ,
Ιούνιος του 2011 και η διαδικασία αυτή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ούτε καν υπάρχει προς το παρόν καμία διαβεβαίωση ότι τα προγράμματα θα «ανοίξουν» το αμέσως προσεχές διάστημα.
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» αποτελεί το μοναδικό φορέα κοινωνικής μέριμνας και κατάρτισης για άτομα με Αναπηρία στην Πιερία και καλύπτει τις ανάγκες όλου του νομού.
Να αναφέρω επιπλέον, τα σοβαρά προβλήματα κάλυψης λειτουργικών εξόδων που προκλήθηκαν από τη μετάβαση στον «Καλλικράτη» και τη νέα διοικητική δομή που σήμαινε πρακτικά και νέα καθυστέρηση ως προς την εκταμίευση επιχορήγησης από τις πρώην νομαρχίες σε δομές αυτού του είδους.
Αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να παραμένουν για πολλούς μήνες (ακόμη και 8) απλήρωτοι. 

PIERIA GR Έ ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΛΙ.... ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ;;; ΠΑΛΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;;; ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ.... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;; ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Έ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ "Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΚΙ ΟΜΩΣ, ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΈΛΕΟΣ ΡΕ... ΒΕΒΑΙΑ  ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ "ΚΩ....ΣΩΜΑΤΕΙΟ"  ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ...ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ;;; ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕ

«Μόδα είναι να μην καπνίζεις»

συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας. «Γνωρίζω και αποφασίζω: δεν μαθαίνω να καπνίζω», τιτλοφορείται η δράση των δύο υπουργείων, με στόχο την ενημέρωση των μαθητών για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.
Τα προγράμματα αγωγής υγείας εφοδιάζουν όλους τους μαθητές με τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να διαφυλάξουν την υγεία τους...
ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ;;;;
ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...

περπατώ εις το δάσος όταν...

Αχ!!! αυτή η Παραλία μου και σου και τους....ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2


Τι λες ρε Μιτσουμ……ξύπνησαν και οι Καταστηματάρχες και Ξενοδόχοι της Παραλίας …!!! 
Καλός τα παλικάρια μας……. παραπονάκια, παραπονάκια….???

Εγώ θα έλεγα κύριοι Καταστηματάρχες και Ξενοδόχοι ότι πολύ καλά αρχίσαμε με τους διοικούντες μας πλέον  να τρέχουν να μαζέψουν τα ασημάδευτα εκεί στην ¨ανεξάρτητη¨ πολιτεία της Παραλίας.

Τι είναι ρε Μιτσουμ η Παραλία τσιφλίκι του καθενός να κάνει ότι θέλει???.......ξαπλώστρες όπου γουστάρουμε !!!! και αφού δεν έχει μείνει αμμουδιά όπως λέτε, τον υπόλοιπο χώρο θα μας τον γεμίσετε με ξαπλώστρες???....για να μην φτάσουμε στο κύριο ερώτημα ….Τι δουλειά έχουν τα Κτίσματα αυτά έπαινο στην αμμουδιά ρε Μίτσο!!!!!!!!!…. 
τι λέτε ρε, ιδιωτική έγινε οι ζώνη της παραλίας και που θα ξαπλώσει, ??? από πού θα περνάει ο κόσμος, κολυμπώντας? ή πάνω στα σώματα των λουομένων????..........και αυτός ο Πεζόδρομος ρε Μίτσο…. Τραπεζο- καρεκλόδρομο έπρεπε να τον ονομάσουνε……έχουνε αφήσει μια στενή λουρίδα στην μέση για να κάνει ο κόσμος την βόλτα του το βράδυ και τους μήνες ς αιχμής γίνεται το αδιαχώρητο….ουστ!!!!!
   Καλά θα κάνετε αντί να παραπονιέστε να συμμαζέψετε τους συλλόγους σας από κάποιους ανειδίκευτους και ανεύθυνους επαγγελματίες που αμαυρώνουν με τις συμπεριφορές τους τον χώρο σας.
Και τελειώνοντας να απαντήσω στο ερώτημα που θέσατε……..Εσάς κύριοι ξενοδόχοι και καταστηματάρχες πως σας φαίνεται που επί χρόνια τώρα εμείς οι κάτοικοι της Παραλίας Κατερίνης έχουμε καθημερινά τα σκουπίδια σας μπροστά στην πόρτα μας????? (δείτε φωτογραφίες).
Για σοβαρευτείτε πολύ…..όχι λίγο.

Μ'ακούω κανεις ?? γαμ.... ~!@#$%^&*()_+}|" μου?

-ένας αγανακτισμένος δημότης-

PIERIA GR Τα παραπάνω είναι σχόλια και καταγγελίες ενός αναγνώστη μας. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ "ΤΣΙΡΚΟΥ" ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΑΚΗΣ ΒΑΪΝΑΣ, Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. Βέβαια καλό είναι το θέμα να το "κυνηγήσει" και το γραφείο του Δημάρχου, λόγω του ότι εκεί στην ΠΑΡΑΛΙΑ από λόγια;;; Πλούσιοι.... Από έργα;;; Φτώχεια καταραμένη.....
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ...ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ....
ΟΛΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α2 ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

Πώς να μιλήσετε σε έναν άντρα


Φανταστείτε αυτή την εικόνα: Φτάνετε σε μια εξωτική χώρα, όπου κανείς δεν μιλάει τη γλώσσα σας, αλλά είστε εφοδιασμένες με ένα λεξικό που θα σας βοηθήσει στην επικοινωνία σας. Μόλις φτάνετε, κάνετε την πρώτη απόπειρα για συζήτηση χρησιμοποιώντας το, αλλά οι ντόπιοι σας κοιτάνε απορημένοι.

Συνειδητοποιείτε την αλήθεια: το λεξικό σάς είναι παντελώς άχρηστο. Σε περίπτωση που δεν το έχετε μαντέψει ακόμη, αυτή η ιστορία φανερώνει την απελπισία και την αδυναμία που νιώθουν εδώ και αιώνες οι γυναίκες όταν προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους άντρες της ζωής τους. Μιλάμε στους άντρες σε μια γλώσσα που νομίζουμε ότι καταλαβαίνουν και ανακαλύπτουμε ότι δεν ανταποκρίνονται. Έτσι έχουμε την αίσθηση ότι δεν μας ακούνε. Εκείνοι όμως μας διαβεβαιώνουν για το αντίθετο: «Τι εννοείς ότι δεν σε άκουσα; Φυσικά και άκουσα ό,τι είπες».

Η ΜΠΑΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ!!!

Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 9/6 στο Λιτόχωρο


ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 Π.Μ. ΕΩΣ ΤΗ 1.00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η δημοτική χορωδία «Ιωάννης Σακελλαρίδης» της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του γενικού νοσοκομείου Κατερίνης, καλεί όλους σε εθελοντική αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Αγ. Νικολάου Λιτοχώρου.
ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Οι ετήσιες ανάγκες σε αίμα στη χώρα μας είναι πάνω από 600.000 μονάδες. Σε κάθε 10 νοσηλευόμενους αρρώστους, οι 2 χρειάζονται μετάγγιση αίματος, ενώ για να σωθεί ένας βαριά τραυματισμένος απαιτούνται από 10 μέχρι 40 μονάδες αίματος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Ξηρομερίτης:
«Έχουμε επιτύχει το στόχο μας κατά τα 2/3
και μας απομένει ένα βήμα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος»
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Χρήστος Ξηρομερίτης, έκανα την παρακάτω δήλωση:
Χρήστος Ξηρομερίτης – βοηθός προπονητή Πιερικού Αρχελάου: «H νίκη είναι μεγάλη, όχι μόνο γιατί ήταν εκτός έδρας, αλλά και γιατί ήταν απέναντι σε μια ομάδα που είχε τον ίδιο στόχο με εμάς, δηλαδή την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι αθλητές μας ανταποκρίθηκαν στις

εφιάλτης...

ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΙΟΥΜΕ...ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ PIERIA -GR ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΗΛΙΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΥΖΑΚΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Τέτοιες παραλίες και τέτοια μαγαζιά γιατί να τα χαίρονται μόνο οι ξένοι;;;;
Δεν πρέπει κι εμείς να μην στεκόμαστε μόνο πλατεία και πεζόδρομο;;;
Πάμε κατά Παραλία μεριά;;;
Και δεν μιλώ μόνο για τη δική μας εδώ Παραλία, μιλώ και για το Λιτόχωρο πέρα... και για την Πύδνα και πιό πέρα.....
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΗΛΙΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΙ ΟΥΖΑΚΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ

Οι δημοσιογράφοι Λάγιος Απόστολος και Κεραμιδιώτη Έφη κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ 92,6 Πιερίας στις 11,00 πμ

Το Internet …ξεχειλίζει λόγω βίντεο και κινητών!


Η χρήση του διαδικτύου πολλαπλασιάζεται τόσο γρήγορα που φαίνεται πως η αύξησή της μεταξύ του 2014 και του 2015 και μόνο, θα ισοδυναμεί με όλη τη χρήση του Internet κατά τη διάρκεια ολόκληρου του περσινού χρόνου!
Τέσσερα χρόνια από τώρα, σύμφωνα με την εταιρία Cisco και την έκθεση που εκδίδει κάθε χρόνο, κάθε πέντε λεπτά κίνησης του διαδικτύου θα ισοδυναμούν με το «κατέβασμα» όλων των ταινιών που έχουν γυριστεί ποτέ!
Το 2015, μάλιστα, η κίνηση θα είναι ίση με<…>

20 δισεκατομμύρια DVDs, 19 τρισεκατομμύρια ΜP3 τραγούδια ή 500 τετράκις εκατομμύρια SMS.
Οι δύο πλευρές που φαίνεται να «πνίγουν» το διαδίκτυο είναι η κατακόρυφη άνοδος στη χρήση κινητών συσκευών για πρόσβαση στο Internet και το βίντεο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μετα την καταμετρηση των ψηφων στις εκλογες της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ στις 5-6-2011 για την αναδειξη του Δ.Σ ελαβαν:
1.ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΖΑΙΡΑ 102 ΨΗΦΟΙ
2.ΚΑΜΠΕΡΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 100 ΨΗΦΟΙ
3.ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 93 ΨΗΦΟΙ
4.ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΟΥ-ΤΣΑΙΤΟΥΡΙΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ 93 ΨΗΦΟΙ
5.ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 90 ΨΗΦΟΙ
6.ΑΡΑΒΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ 87 ΨΗΦΟΙ
7.ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 80 ΨΗΦΟΙ
8.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 78 ΨΗΦΟΙ
9.ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ 71 ΨΗΦΟΙ

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;

ΕΛΙΝΑ;
ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ
ΣΕ ΧΑΣΑΜΑ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;
ΘΑ ΒΓΕΙΣ;;;
ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ.

O EIKONIZOMENOΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΟΣ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΙ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
ΑΡΑ;;;
Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;
ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΤΣΙ;;;
Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ;;; ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΟΥ.... ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.....

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ! ! ! ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ..........


Είναι η Ελλάδα η πιο υπερχρεωμένη χώρα στην Ευρώπη η στον κόσμο ανάλογα με το μέγεθός της όπως προσπαθούν να μας πείσουν εδώ κι ένα χρόνο;Φυσικά όχι.
Είναι στις πρώτες θέσεις στον ιδιωτικό δανεισμό (που δεν αφορά στον δανεισμό των νοικοκυριών αλλά των ιδ.επιχειρήσεων);Προς θεού όχι!
Είναι η Ελλάδα η πιο......
προβληματική οικονομία της Ευρωζώνης;
Δεν είναι, όπως και να το διαβάσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -GR