PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Μπορείς να είσαι φίλος με την "πρώην";


Στις περισσότερες σχέσεις, κάποια στιγμή έρχεται το τέλος –εκτός πια αν πρόκειται για μεγάλο έρωτα που καταλήγει κάποια στιγμή στα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου. Με την πρώην σύντροφό σου έχετε μοιραστεί στιγμές, που είτε σε κάνουν να γελάς ή να κλαις, τις οποίες θα πρέπει να βάλεις σε ένα κουτάκι μέσα σου και να προχωρήσεις μπροστά. Όπως και να το κάνεις, έχετε δεθεί μαζί. Σίγουρα λοιπόν, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του χωρισμού, ένας από τους δύο νιώθει την ανάγκη να υποσχεθεί αιώνια φιλία- κάτι που στο τέλος τον κάνει επίορκο.
Το περίεργο είναι πως εκείνη...

Στη φυλακή ο απάνθρωπος βασανιστής

Ακρωτηρίασε σκύλο με κουζινομάχαιρο!
Μετά από ενάμισι χρόνο και συνεχείς αναβολές, εκδικάστηκε τελικά από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η φρικιαστική υπόθεση του ακρωτηριασμού ενός αδέσποτου σκύλου από έναν ασυνείδητο στον Λευκώνα Σερρών. Ο δράστης καταδικάστηκε στην ανώτατη ποινή φυλάκισης έξη μηνών, κάτι που προκάλεσε την ικανοποίηση των φιλόζωων οι οποίοι ωστόσο ζητούν αυστηροποίηση των ποινών εκ μέρους της πολιτείας

Εσεις τι γυναικα εχετε;


Γυναίκα INTERNET: γυναίκα με αργή και δύσκολη πρόσβαση.

Γυναίκα SERVER: γυναίκα πάντα απασχολημένη όταν τη χρειάζεσαι.

Γυναίκα WINDOWS: όλοι παραδέχονται ότι δεν λειτουργεί καλά αλλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή.

Γυναίκα D.O.S.: όλοι την έχουν χρησιμοποιήσει έστω και

Το απίθανο ταξίδι ενός σκύλου


Άγνωστο πως ένα σκύλος χάθηκε από το Κολοράντο και βρέθηκε στη Καλιφόρνια. Περιπλανιόταν για ενάμιση χρόνο μέχρι να τον εντοπίσουν και να ειδοποιήσουν την ιδιοκτήτριά του.
Η ιστορία του τετράποδου Μπάστερ σίγουρα θα σας φέρει στο νου, όσοι την έχετε δει, τη ταινία "Το απίθανο ταξίδι" με πρωταγωνιστές τρία κατοικίδια, δύο σκύλους και μια γάτα, τα οποία αφήνει η οικογένεια τους σε φιλικό σπίτι για να πάει διακοπές και εκείνα θεωρώντας ότι η οικογένειά τους κινδυνεύει ξεκινούν να την βρουν.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΕΙ 
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.
ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.


ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ...ΤΙΠΟΤΑ!
ΝΟΚΑΤ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΕΣΥ;;;
ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΠΕΙΡΑΖΕΙ;;;;;;;;;

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....

ΔΕΧΘΗΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΕΪΔΗ, ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ή ΤΙ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ.
ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΤΣΟΥΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙ....

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΡΕΧΕΙ ΣΥΧΝΑ...

ΤΙ ΛΕΤΕ;;; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;; ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ;;; ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ;;; 
ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΣΤΕΡΑ.....
ΑΓΑΠΑΣ;;;;
ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 
ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 
ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ
ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ
ΤΑ ΜΠΛΕ 
ΓΥΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ....
ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.....  ΚΙ 
ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Πάρτε την οικογένεια σας και κάντε μιά όμορφη εξόρμηση στην Νότια Πιερία.
Έχετε πάρει τα παιδιά σας να τα δείξετε αυτή την πλευρά του τόπου μας;;;
Πάω στοίχημα πως ...ΟΧΙ
ΓΙΑΤΙ;;;
ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;;
Έ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ.... ΤΟ ΠΣΚ ΣΑΣ Ή ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΕΚΕΙ....
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΥΣ;
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΤΕ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ....
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!

Ολυμπιάδα Πατρών - Πιερικός Αρχέλαος 81 – 82

Η παραμονή στην Α2 κρίνεται ερχόμενο Σάββατο

Καθοριστικής σημασίας η μεγάλη νίκη του Πιερικού Αρχελάου στην Πάτρα επί της Ολυμπιάδας με 81-82. Έμεινε μια αγωνιστική πριν τη λήξη του ενδιαφέροντος πρωταθλήματος της Α2 και όλα κρίνονται πλέον το ερχόμενο Σάββατο για την παραμονή της ομάδας της Κατερίνης σ΄ αυτή την κατηγορία.

Οι παίκτες του Πιερικού Αρχελάου μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι για τη νίκη και τα κατάφεραν. Μ΄ αυτή την αποφασιστικότητα θα υποδεχθούν στη φιλόξενη Κατερίνη και την ομάδα του Λαυρίου, όπου αναμένεται και πάλι όλη η πόλη να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης της ομάδας γιορτάζοντας τόσο την παραμονή της ομάδας, όσο και τα γενέθλια της συνένωσης των ιστορικών ομάδων του Πιερικού και του Αρχελάου.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ανδρικόπουλος, Παντελίδης και Μπορμπαντωνάκης.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 44-46, 62-67, 81-82.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π. (Καλατζής): Σημαιόπουλος 4, Ακτύπης 2, Μακρής Ν. 13, Μακρής Δ. 6 (1), Κουτρούλιας 19, Τσότσος 10 (1), Βεσκούκης 27 (3).


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μολυβδάς): Γκογκίδης 10 (3), Μπεχλιβάνης 8, Ιγκμπάβμποα 2, Παπαχρήστος 18 (2), Δαμαλής 3 (1), Τζερομάνοβς 5 (1), Νάνης 2, Μαλτέτσιος 13, Ροδοστόγλου 12, Σιβορότκα 5, Τσουκ 4.

Τα αποτελέσματα: Πανερυθραϊκός - Ρέθυμνο 68-66, Ερμής Λ. - Αρκαδικός 81-72, ΑΕΚ Άργους - ΚΑΟΔ 77-69, Πανελευσινιακός - Απόλλων Π. 72-71, Λαύριο - Αμύντας 74-77, Νήαρ Ηστ - Παγκράτι 66-70, Κόροιβος - Ίκαροι Σερρών 85-74.

Η βαθμολογία (σε 29 αγώνες): ΚΑΟΔ 54, Ρέθυμνο 48. ΄Ικαροι Σερρών 47, Λαύριο 46, Αρκαδικός 44, Απόλλων Π. 44, Πανελευσινιακός 44, Αμύντας 44, ΑΕΚ Άργους 43, Ερμής Λαγκαδά 42, Πιερικός Αρχέλαος 41, Ολυμπιάδα Π. 41, Παγκράτι 41, Κόροιβος Αμ. 40, Πανερυθραϊκός 40, Νήαρ Ηστ 37.

Η επόμενη αγωνιστική (30η, 11/6): Αρκαδικός - Πανερυθραϊκός, Ίκαροι Σερρών - Ερμής Λαγκαδά, Ρέθυμνο - ΑΕΚ Άργους, ΚΑΟΔ - Πανελευσινιακός, Απόλλων Πατρών - Ολυμπιάδα Πατρών, Πιερικός Αρχέλαος - Λαύριο, Αμύντας - Νήαρ Ήστ, Παγκράτι - Κόροιβος.

ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ;;;;


Πήρες την καρδιά μου
πήρες το μυαλό μου
πάρε να χαρείς κι αυτό το σώβρακό  μου....

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΚΙ ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΞΑΝ...
ΟΥΞΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Η διαφορά σκοτώνει


Εταιρία της Ρουμανίας αποφάσισε να κάνει διαφημιστικό για εσώρουχα. Τίποτε κακό. Το έκανε και ο Αρμάνι με την Μέγκαν Φόξ όμως και η διαφορά σκοτώνει. Και δεν είναι μόνον τα μοντέλα.

Είναι μια από τις χειρότερες διαφημίσεις εσωρούχων στο κόσμο. Συνήθως οι διαφημιστές βάζουν όμορφα καλλίγραμμα μοντέλα να λικνίζονται…



Πρόσφατα η Αρμάνι με κεντρικό πρόσωπο την Μέγκαν Φόξ ανέβασε την ανδρική λίμπιντο σε ένα διαφημιστικό που διαδραματίζεται μέσα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και σε μια από τις σουίτες που διαμένει η πρωταγωνίστρια, η οποία μόλις έχει ξυπνήσει και περιμένει το πρωινό της από τον υπάλληλο του ξενοδοχείου στο δωμάτιο της.

Ν. Παπανικολάου: Η γενιά του Πολυτεχνείου «φεύγει» και έρχεται η γενιά του «Συντάγματος»


Έγινε η σύσκεψη με θέμα τη ΔΟΥ, το ΙΚΑ και την Εθνική Αιγινίου. Συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου, οι βουλευτές κ.κ. Αμοιρίδης και Κουκοδήμος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χατζηχριστοδούλου, οι δήμαρχοι κ.κ. Πολύζος και Φαρμάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Παπαχρήστος, Παπανικολάου και Τσιμήτρης, ο πρόεδρος των επαγγελματιών Πιερίας κ. Τερζής, ο κ. Τόκας, η κα Ναβροζίδου κ.α. Συζητήθηκε το θέμα που προέκυψε με το δήμο Πύδνας και συμφωνήθηκε να επισκεφτούν τους αρμόδιους στην Αθήνα, προκειμένου να ενισχύσουν τις απόψεις τους. Ο συγχωριανός μας περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Παπανικολάου υποστήριξε μεταξύ άλλων πως κάθε δήμος πρέπει να έχει όλες τις απαραίτητες υποστηρικτικές υπηρεσίες (ΔΟΥ, υποθηκοφυλακείο, συμβολαιογραφείο, ΙΚΑ, κλπ), ότι θα πρέπει να αγωνιστούν ενωμένοι όλοι οι παράγοντες του Νομού προς αυτή την κατεύθυνση και ότι η γενιά του Πολυτεχνείου «φεύγει» και αντικαθίσταται από τη γενιά του «Συντάγματος».

ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΣ


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ BEATLES ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/#ixzz1OPdSz51O

Η πρόκληση-πρόσκληση της Τζούλιας Αλεξανδράτου!


Μπορεί όλοι να περιμέναμε να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη ζωή της Άννας Βίσση αλλά την πρωτιά πήρε η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, ετοίμαζε το δικό της reality. Βγήκαν οι αφίσες στους δρόμους της Αθήνας, άρχισε το promotion και από σήμερα ξεκίνησαν και οι αιτήσεις!

Ο λόγος για το reality με τη ζωή της Τζούλιας με τίτλο «Big Julia». Περί τίνος ακριβώς πρόκειται; Ποιοι θα συμμετέχουν και τι όφελος θα έχουν; Θα σας αποκαλύψουμε αμέσως. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, θα επιλέξει μόνη της βάση των αιτήσεων που θα φτάσουν στα χέρια της, τους «εκλεκτούς» οι οποίοι θα πρέπει να μείνουν μαζί της. Αρχικά, λοιπόν, η «αγγελία» γράφει:
«Εάν είσαι πανέμορφη κοπέλα ή πολύ όμορφος άντρας, εκπληκτική μαγείρισσα ή ο τέλειος σεφ, μια ασυναγώνιστη ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ η ένας υπάκουος μπάτλερ, ψώνιο ή ΜΟΝΤΕΛΟ, ένας σταρ αδικημένος από το σύστημα, και αναζητάς διέξοδο στα όνειρα σου, τότε είσαι για εδώ! Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΤΕΣΙΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΧΑΝΤ, σου ανοίγει την ΠΟΡΤΑ στην ελπίδα. Δήλωσε συμμετοχή αμέσως τώρα στο bigjulia και διεκδίκησε την είσοδο σου στο ΠΡΩΤΟ και μεγαλύτερο reality του ελληνικού Διαδικτύου»
Το reality θα προβάλλεται από το διαδίκτυο 10 ώρες την ημέρα και θα περιλαμβάνει κυρίως μαγνητοσκοπημένα βίντεο αλλά και κάποια live. Τα γυρίσματα θα γίνουν στο σπίτι της Τζούλιας και η διάρκειά τους θα είναι 6 με 10 ημέρες. Σκοπός του παιχνιδιού… να σε αντέξει η Τζούλια και αν τα καταφέρεις 10.000 ευρώ θα γίνουν δικά σου!
Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι δυο. Θα πρέπει:
1. Να είσαι ενήλικας και
2. να αποστείλεις στο e-mail, φωτοτυπία της ταυτότητάς σου και ενός λογαριασμού σταθερού ή κινητού σου τηλεφώνου, στο οποίο θα πρέπει να σε καλέσουμε.
Όσο για το ποιο θα είναι το promo του εν λόγο reality;
«Μπορείς να ζήσεις στο ίδιο σπίτι με την ΤΖΟΥΛΙΑ; Μπορείς να αντισταθείς στην εκρηκτική της ομορφιά και στις καυτές της εμφανίσεις; Διαθέτεις τις αντοχές να αντέξεις στις προκλήσεις του απόλυτου sex symbol; Μπορείς να υπομείνεις τις ιδιοτροπίες, τα βίτσια, τις εκρήξεις και τις παραξενιές μιας celebrity; Ποσό γερά νεύρα έχεις; Είσαι έτοιμος να ζήσεις την απομυθοποίηση; Σκέψου καλά πριν το αποφασίσεις! Εάν όμως είσαι σίγουρος για τις αντοχές σου, τότε τόλμησε το! Εάν και η ΤΖΟΥΛΙΑ σε αντέξει και δεν σε πετάξει έξω με τις κλωτσιές, τότε διεκδικείς 10.000 μετρητά. Αξίζει τον κόπο!»
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο reality, βάση των μέχρι τώρα πληροφοριών, θα βγει στον αέρα την επόμενη Δευτέρα ενώ θα αποτελέσει τον προπομπό ενός μεγαλύτερου reality-show το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου. Άντε και καλό μας κουράγιο…!




ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/#ixzz1OJxVu0Gb

Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής


Ελαφρύ έμφραγμα υπέστη ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Με ελαφρύ έμφραγμα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγαπημένος ερμηνευτής αισθάνθηκε δυσφορία το βράδυ της Παρασκευής και μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί κατέληξαν, κατόπιν σειράς εξετάσεων, ότι υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο και τελικά αποφάσισαν ότι έπρεπε να προχωρήσουν σε επέμβαση με μπαλονάκι για τη διάνοιξη μιας αρτηρίας. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.
Όπως όλα δείχνουν, πάντως, η κατάσταση του Πασχάλη Τερζή είναι υπό έλεγχο και δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι του. Ωστόσο, θα χρειαστεί ξεκούραση για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΕ ΛΑΕ.....Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ

Ο εκλεκτός

Sfendami Night Trail 2011 - Νυκτερινό ορεινό τρέξιμο- ορεινή ποδηλασία


Διοργανώνεται το Σάββατο 1 Οκτωβρίου το 2ο Sfendami Night Trail . Διεξάγεται στην Σφενδάμη Πιερίας . O χώρος των εκδηλώσεων είναι ο λόφος του προφήτη Ηλία που βρίσκεται 2.5 χιλ έξω από την Σφενδάμη . Το event περιλαμβάνει αγώνα νυκτερινού ορεινού τρεξίματος 18 χιλ. από τα οποία τα 10 χλμ. είναι μονοπάτι , και αγώνα ορεινής ποδηλασίας 24 χλμ. από τα οποία τα 10χλμ είναι μονοπάτι . Oι υπόλοιπες διαδρομές είναι δασικοί και αγροτικοί δρόμοι.
Ο λόφος του προφήτη Ηλία , που είναι και το κέντρο των εκδηλώσεων , βρίσκεται 2,5 χιλ έξω από την Σφενδάμη . Περνώντας μέσα από την πλατεία του χωριού ακλουθούμε την ασφαλτώνω διαδρομή με κατεύθυνση για Παλαιόστανη . ο χώρος του προφήτη Ηλία προσφέρεται για τους αθλητές αλλά και για τους θεατές για ελεύθερη κατασκήνωση . Θα λειτουργεί και ψησταριά για τους επισκέπτες .Επίσης στον χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχουν φορητές ντουζιέρες με ζεστό νερό όπως και τουαλέτες για τους αθλητές και τους επισκέπτες .
Επίσης θα διοργανωθεί και ένα μικρό πάρτι στο λόφο του προφήτη Ηλία με φαγητό , κρασί και μουσική .θα Υπάρχουν δύο σημεία τροφοδοσίας σε κάθε αγώνα και οι σταθμοί θα περιλαμβάνουν : 1ος σταθμός - νερό , ισοτονικό , 2ος σταθμός - νερό , ισοτονικό gel κ.α. όπως θα υπάρχουν και 3 σταθμοί ελέγχου .
Η σηματοδότηση θα γίνει με κορδέλες και φωσφορίζοντα ειδικά ταμπελάκια . Ο χώρος εκκίνησης και τερματισμού βρίσκεται στο λόφο του προφήτη Ηλία . Η εκκίνηση θα δοθεί στις 19:30 για το ποδήλατο και μετά από 10 λεπτά θα ακολουθήσει το τρέξιμο. Σύντομα θα αναρτηθούν και τα τεχνικά στοιχεία των διαδρομών στην σελίδα της διοργάνωσης .
Το κόστος συμμετοχής για τον κάθε αθλητή είναι 15 euro .
Ο κάθε αθλητής δικαιούται :
Γεύμα , σαλάτα , φρούτο και κρασί απεριόριστο στο πάρτι που θα ακολουθήσει , αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής .
Ευπρόσδεκτα κρασιά - τσίπουρο και ότι επιθυμεί ο κάθε συμμετέχων από την περιοχή του .
Για την ασφάλεια των αθλητών θα βρίσκονται στον αγώνα 20 μέλη της ομάδας διασοστών και ραδιοερασιτεχνών όπως και μια ομάδα 20 μελών της διοργάνωσης . Θα υπάρχουν απονομές στους 3 πρώτους νικητές γενικής κατάταξης , ανδρών και γυναικών . Επίσης έπαινο συμμετοχής δικαιούνται όλοι οι τερματισμένες αθλητές . Οι 3 πρώτοι νικητές των αγώνων στη γενική κατάταξη όπως και η 1η νικήτρια θα έχουν δωρεάν εγγραφή για την διοργάνωση SMF 2012 .
Για τη συμμετοχή είναι υποχρεωτική η χρήση φακού για όλους τους αθλητές και κράνος για τους ποδηλάτες .
Δηλώστε συμμετοχή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.sfendami.gr στην φόρμα δήλωσης συμμετοχής - Sfendami Night Trail – η δήλωση θα αναρτηθεί 1 Σεπτεμβρίου .Θά συμπληρώνεται για να έχει τη δυνατότητα η διοργάνωση να εκτιμήσει τον αριθμό των συμμετεχόντων αθλητών για να προετοιμαστεί ανάλογα
Το ποσό συμμετοχής θα καταβληθεί στην γραμματεία στο χώρο των εκδηλώσεων κατά την παραλαβή του αριθμού . Η γραμματεία θα λειτουργήσει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου από τις 15:00 έως τις 17:00 .
Λόγω του ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί νύχτα , η δυσκολία του είναι μεγαλύτερη και για αυτό σας ζητάμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για την ασφάλεια σας .

Ελεύθερες βολές #Petalotis

10 συμβουλές για να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενη


έρεις πώς να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενη; Εδώ θα βρείς μερικές συμβουλές για σχέσεις μόνο για άντρες...

1. Η πρώτη συμβουλή που έχω για σένα όσον αφορά στο θέμα της σχέσης είναι να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Πολλοί άντρες θεωρούν ότι δεν είναι αρκετά καλοί για να "ρίξουν" μια γυναίκα όμορφη και σέξι, οπότε δημιουργούν μια ψεύτικη εικόνα του εαυτού τους.
Όμως ένας άντρας με αυτοπεποίθηση είναι το πιο σέξι κομμάτι που κυκλοφορεί. Έχεις προσέξει ποτέ ότι μερικοί από τους πιο άσχημους άντρες είναι μαζί με μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες; Αυτό συμβαίνει επειδή εκπέμπουν μια αυτοπεποίθηση που έλκει τις γυναίκες περισσότερο από την εξωτερική τους εμφάνιση.

2. Επιπλέον θα πρέπει να κάνεις τα μικρά καθημερινά πράγματα. Αυτό σημαίνει να προσφέρεσαι να πηγαίνεις το αυτοκίνητό της για τον καθιερωμένο έλεγχο ή να της προσφέρεις ένα κουτί από τα αγαπημένα της σοκολατάκια ανά διαστήματα. Κάποιες φορές οι άντρες πιστεύουν ότι οι «μεγάλες χειρονομίες», όταν πρόκειται για τα μικρά πράγματα αφορούν στις μακροχρόνιες σχέσεις.

3. Αυτό με οδηγεί στην επόμενη συμβουλή μου: Να την εκτιμάς. Δεν πρέπει να τη θεωρείς δεδομένη. Κάνε τη να καταλάβει ότι την εκτιμάς.

4. Το επόμενο στη λίστα είναι προφανώς να μην κοιτάς άλλες γυναίκες όταν είσαι μαζί της. Οι γυναίκες νομίζουν ότι τις συγκρίνεις με τη γυναίκα που κοιτάζεις. Δεν μπορούν να καταλάβουν τη λογική του «η μέρα που θα σταματήσω να κοιτάω είναι η μέρα που θα πεθάνω.». Αυτό προέρχεται από τη βιολογική τάση των γυναικών για μονογαμία. Οι γυναίκες αναζητούν έναν παντοτινό σύντροφο, έναν άντρα με τον οποίο θα μπορέσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Δεν μπορούν να το αποβάλουν αυτό. Οπότε μείωσε τις ματιές σου στις άλλες γυναίκες ειδικά όταν είναι εκείνη μπροστά.

5. Πρέπει να προσπαθείς να την κάνεις να γελάει. Ενώ οι άντρες τοποθετούν την εμφάνιση στο νούμερο ένα της λίστας αυτών που αναζητούν στις γυναίκες, εκείνες βάζουν την αίσθηση του χιούμορ. Οπότε αν θέλεις να έχεις μια σχέση που θα κρατήσει, κάνε τη να γελάει!

6. Η επόμενη συμβουλή αναφέρεται στην αναζήτηση κοινών ενδιαφερόντων. Είναι πολύ καλό αν η αιτία της γνωριμίας σας είναι ένα κοινό χόμπι ή ενδιαφέρον, όμως είναι εξίσου καλό να αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για κάτι που της αρέσει πάρα πολύ. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εκτιμήσεις τον ξένο κινηματογράφο, τότε κάνε το. Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι για αυτήν και θα πιστεύει ότι είσαι ο ένας στο εκατομμύριο.

7. Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Από την στιγμή που είσαι με μια κοπέλα, μπορεί να φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείς πια (τουλάχιστον όσον αφορά στην περιποίηση). Παρόλο που οι γυναίκες είναι λιγότερο ευαίσθητες στο θέμα της εμφάνισης από ό,τι οι άντρες, τους αρέσει ένας άντρας που κάνει προσπάθειες για να βελτιώσει αυτόν τον τομέα. Οπότε να ξυρίζεσαι τα Σαββατοκύριακα.

8. Κράτα επαφή με την τελευταία τάση της ανδρικής μόδας. Συνοπτικά, μην γίνεις τσαπατσούλης, επειδή την κατέκτησες, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να την χάσεις. Πρέπει να την κάνεις να ξέρει ότι μπορεί να σε ενσωματώσει στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της. Ένας άντρας πρέπει να είναι μέρος της ευρύτερης ζωής της κοπέλας του, ειδικά μετά τις πρώτες εβδομάδες που το πάθος έχει περάσει. Οπότε, κάνε μια προσπάθεια να τα πας καλά με τις φίλες της και να εντυπωσιάσεις την οικογένειά της. Μια γυναίκα στηρίζεται πάντα στον κοινωνικό της περίγυρο για να επισημοποιήσει μια σχέση. Κάνε λοιπόν μια προσπάθεια.

9. Πρέπει πάντα να σκέφτεσαι τα συναισθήματά της. Οι γυναίκες είναι λιγότερο σταθερές από τους άντρες. Εν μέρει αυτό είναι ορμονικό. Όταν συμβαδίζεις με τη διάθεσή της, τότε δεν θα χρειαστεί να δεις την αρνητική πλευρά της.

10. Η τελευταία μου συμβουλή για σένα είναι να είσαι ανοιχτός στο να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Στην αρχή μιας σχέσης όλα είναι καινούρια από το είδος των ραντεβού που κανονίζεις μέχρι τον τρόπο που φιλάς. Όμως μετά από λίγο, αυτά τα πράγματα γίνονται ρουτίνα. Αν καταλάβεις ότι η σχέση σου έχει μπει σε μια ρουτίνα ταρακούνησε λίγο τα πράγματα. Δοκίμασε κάτι καινούριο. Χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρήσεις μια υγιή σχέση.

Λοιπόν, αυτές ήταν δέκα συμβουλές για να διατηρήσεις σταθερή την προσωπική σου ζωή.

The Mentalist #Tsipras

“Πρασινίζω το σπίτι μου”,


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουνίου, η ανοιχτή εκδήλωση του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Πιερίας με θέμα “Πρασινίζω το σπίτι μου”, στην αίθουσα του ΤΕΕ Πιερίας.

Ο συντονιστής του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Πιερίας Ηλίας Τσιτλακίδης, στην έναρξη της εκδήλωσης παρουσίασε τον εισηγητή και αναφέρθηκε εν συντομία στον τρόπο που έχει επιλέξει το Ινστιτούτο να πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις του (μικρές εισηγήσεις, περισσότερος διάλογος και ερωτήσεις ).

Τα θέματα που ανέπτυξε ο εισηγητής Μιχάλης Ζουλουφός (Δημ. Σύμβουλος Σύρου, σύμβουλος ενεργειακών έργων) στην εισήγησή του αλλά και όσα αναφέρθηκαν στο διάλογο που ακολούθησε από τους συμμετέχοντες, ήταν τα εξής:

Η Πράσινη Ανάπτυξη ως ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης, το οποίο αμβλύνει τις επιπτώσεις της ανθρωπογενούς δραστηριότητας στο περιβάλλον.

Ο εισηγητής σημείωσε ότι για την αλλαγή πολιτικών και πρακτικών προς ένα καθαρότερο περιβάλλον, απαιτείται ένα σύνολο “πράσινων” δράσεων σε όλους τους τομείς.

Ενδεικτικά αναφέρθηκαν:

Παραγωγή ενέργειας: μερική αντικατάσταση ρυπογόνων (και δυνητικά μη ασφαλών) πρώτων υλών (πετρέλαιο, λιγνίτης, πυρηνικά κ.α.) από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (αιολική ενέργεια, ηλιακή ενέργεια κ.α.), με σεβασμό σε τοπικές ιδιαιτερότητες κλπ, και εξοικονόμηση ενέργειας.

Μεταφορές: κυκλοφορία ηλεκτρικών οχημάτων, μείωση αεροπορικών μετακινήσεων για αποστάσεις κάτω των 300χλμ. και τόνωση δρομολογίων τραίνων.

Τουρισμός: Ανάδειξη νέων προορισμών με κριτήριο την μειωμένη περιβαλλοντική επιβάρυνση και τη χρηστή διαχείριση των τοπικών περιβαλλοντικών πόρων.

Κατοικία: Αλλαγή πολιτικών και πρακτικών δόμησης, ανανέωση εξοπλισμού και εκλογίκευση καθημερινότητας.

Η αλλαγή νοοτροπίας, προς ένα πιο καθαρό και ασφαλές περιβάλλον, επιβάλλεται να ξεκινήσει από τις μικρές, καθημερινές πράξεις μας.

Η ανάπτυξη και η εφαρμογή ‘πράσινων’ πρωτοβουλιών στον οικιστικό τομέα αποτελεί τον μεγαλύτερο, δυνητικά, παράγοντα μείωσης της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης στις αστικές περιοχές.

Ενδεικτικές πρωτοβουλίες αποτελούν: ανακύκλωση-κομποστοποίηση, εκσυγχρονισμός πάγιου εξοπλισμού οικίας, αξιοποίηση ελεύθερων επιφανειών(εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας,εγκατάσταση μικρών ανεμογεννητριών για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας,τοποθέτηση φυτών σε δώματα).

Αναφέρθηκαν επίσης κόστη και ωφέλειες από την ανάπτυξη αυτών των πρωτοβουλιών καθώς και χρηματοδοτικά εργαλεία και κίνητρα που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Από τη συζήτηση προέκυψε η ανάγκη για επανάληψη αντίστοιχων επιμορφωτικών εκδηλώσεων από το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης με αντίστοιχα θέματα.

Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Πιερίας

10 ιδέες για να διαμαρτυρηθούμε περισσότερο


του Γιώργου Κόκουβα
Το Σύνταγμα και οι μεγάλες πλατείες της Ελλάδας έχουν μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες σε «λιμάνια» της απόγνωσης των πολιτών, που βλέπουν την χώρα να αδυνατεί να διαχειριστεί την κρίση και παρακολουθούν τους πολιτικούς που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση να συνεχίζουν τις κοκορομαχίες χωρίς νόημα, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά.

Κρατάμε το Σύνταγμα, τον Λευκό Πύργο και τα υπόλοιπα «αγανακτισμένα» μέρη της Ελλάδας σαν βάση και προτείνουμε δέκα επιπλέον τρόπους να διαμαρτυρηθούμε σε προσωπικό επίπεδο. Μπορούμε να το κάνουμε ακόμη κι αν δεν πρόκειται για μαζικές συγκεντρώσεις, αλλά για κινητοποίηση του καθενός από εμάς στην καθημερινότητά μας για να δηλώσουμε την οργή μας προς τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης.

*Κάντε το μπαλκόνι σας… αγανακτισμένο. Κρεμάστε ένα αυτοσχέδιο πανό με μια φράση που θα δηλώνει πως ενδιαφέρεστε για την χώρα σας και διαμαρτύρεστε για όσα της συμβαίνουν. Ίσως να φοβάστε μήπως χαρακτηριστείτε ως ο «τρελός της γειτονιάς», αλλά όταν δείτε ότι και τα απέναντι μπαλκόνια θα μιμηθούν το παράδειγμά σας, θα έχετε άλλη μια ένδειξη ότι οι αγανακτισμένοι… είμαστε πολλοί.

*Αλλάξτε την φωτογραφία του προφίλ σας στο Facebook. Θυμάστε τι είχε γίνει πριν λίγους μήνες, όταν από την Ελλάδα ξεκίνησε το «κίνημα» αντικατάστασης των φωτογραφιών στο Facebook με εικόνες από cartoon; Τότε, η επιτυχημένη δράση αφορούσε τα παιδιά και την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους. Κάτι αντίστοιχο, ακόμη πιο δυνατό μπορεί να ξεκινήσει τώρα: Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αντικαταστήσουμε την profile picture μας με κάτι συμβολικό, όπως ένα σύνθημα ή απλώς με μαύρο κενό. Αν σκεφτείτε «τι θα βγει από μια “facebook” διαμαρτυρία», θυμηθείτε πως οι μαζικές κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών ξεκίνησαν από το ίδιο μέσο.

*Διαμαρτυρηθείτε γράφοντας. Η άποψη του πολίτη πρέπει να γίνεται γνωστή. Έχετε φωνή, έχετε γνώμη, δημοσιοποιήστε την. Γράψτε γράμμα-άρθρο γνώμης ή διαμαρτυρίας προς τις πολιτικές εφημερίδες ή ξεκινήστε ένα blog, όπου θα ευνοείται ο διάλογος των νέων ανθρώπων, για να εκφραστούν και να βρουν το «στίγμα» τους. Μπορείτε ασφαλώς να μας πείτε την γνώμη σας, αφήνοντας το σχόλιό σας και τις προτάσεις σας στο κάτω μέρος του δημοσιεύματος.

*Παραπονεθείτε στους κατ’ εξοχήν αρμόδιους για τα δεινά που συσσωρεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Στα χνάρια των συγκεντρώσεων που έγιναν προ ολίγων μηνών έξω από τα σπίτια των πολιτικών, μπορείτε απλώς –και πάντα με πολιτισμένο τρόπο- να προσεγγίσετε όποιον πολιτικό που έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο τύχει να συναντήσετε και να του «χαλάσετε» την έξοδο. Νιώθουμε άσχημα εδώ και χρόνια εξαιτίας τους, ας νιώσουν κι αυτοί έστω και λίγη ντροπή.

*Κάντε την μπλούζα σας… πανό. Τυπώστε slogans κατά της κρίσης και της οικονομικής κοροϊδίας πάνω σε t-shirts και περάστε το μήνυμά σας μέσω του ενδυματολογικού κώδικα. Μπορείτε να παραγγείλετε online τα μπλουζάκια σας από e-shops όπως το e-magazaki.gr.

*Διαμαρτυρηθείτε μέσω της τέχνης. Την ίδια τόνωση μπορείτε να επιτύχετε οι καλλιτέχνες της παρέας, οργανώνοντας σε δημόσιο χώρο –κατά προτίμηση στα «αγανακτισμένα» μέρη- art events, ένα πρόχειρο θεατρικό, ένα συμβολικό δρώμενο ή παίρνοντας την camera και γυρίζοντας ένα ντοκιμαντέρ για τις διαμαρτυρίες και για την κρίση της χώρας από την σκοπιά σας. Κάπως έτσι άλλωστε δεν ξεκίνησε και το περίφημο Debtocracy;

*Κάντε το βράδυ στο Σύνταγμα ακόμη πιο συμβολικό, κρατώντας κεράκια.
Κρατήστε αναμμένα κεράκια και δώστε στους βουλευτές το μήνυμα ότι όσο υπάρχουν νέοι που ενδιαφέρονται, υπάρχει και ελπίδα. Αντί για κομματικά πανό, προτιμήστε το… φως.

*Οργανωθείτε με την παρέα σας. Συνεννοηθείτε με τους φίλους σας και ορίστε ένα διακριτικό γνώρισμα διαμαρτυρίας. Για παράδειγμα, φορέστε όλοι ένα wrist band συγκεκριμένου χρώματος. Έτσι, αυξάνεται η αίσθηση της «κοινής» απαίτησης και τονώνεται το αίσθημα του διαδηλωτή.

*Αντιμετωπίστε τις αρχές του τόπου με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.
Πλησιάστε τους αστυνομικούς, χαιρετίστε τους και δώστε τους καραμέλες ή ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Η μέθοδος έχει εφαρμοστεί με επιτυχία σε εναλλακτικές διαμαρτυρίες στο εξωτερικό και έδωσε στις αστυνομικές αρχές να καταλάβουν ότι οι πολίτες είναι σύμμαχός τους και όχι αντίπαλος.

*Ακολουθήστε την θεσμική οδό παραπόνων. Στείλτε τις απόψεις, τα σχόλια και τα παράπονά σας στην κυβέρνηση μέσω της φόρμας επικοινωνίας του OpenGov ή στην σελίδα της Κυβέρνησης στο Facebook. Επίσης, ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 1564 είναι η επίσημη γραμμή καταγγελιών για διαφθορά και κακοδιοίκηση προς το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης. Δείτε περισσότερες γραμμές καταγγελιών εδώ.

Σηφαλιός II

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ Η μεγάλη ανατροπή


Από το -10 στο 25' και με τους Ντόζιερ, Μάρσαλ εκτός λόγω φάουλ, ο ΠΑΟΚ έμοιαζε "τελειωμένος" στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη. Αμ δε... Ο Ντιόντε Κρίστμας αρχικά και ο Τοντόρ Γκετσέφσκι στο τέλος έκαναν τη μεγάλη ανατροπή. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 91-80 και πήγε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι.

Η αγανάκτηση βγήκε στο δρόμο


Έπειτα από δώδεκα ημέρες παρουσίας των «Αγανακτισμένων» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χθες το απόγευμα η πλατεία του Λευκού Πύργου γέμισε από ένα πλήθος ετερόκλητων ανθρώπων, που ενώθηκαν μέσα από συνθήματα κατά του μνημονίου και της κυβέρνησης.

Ήξερες οτι..


1) H Κύπρος είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που στην σημαία της εχει χαραγμένο τον χάρτη της.
2) To κίτρινο είναι το πιο ευδιάκριτο χρώμα και γι΄αυτο σε πολλες χώρες της Ευρώπης τα ταξή ειναι κίτρινα?
3) Oι γάλλοι ανακάληψαν τα αρώματα για να μην κάνουν συχνά μπάνιο
4) Ο πρώτος Σύλλογος ποδοσφαίρου ιδρύθηκε το 1862 με το όνομα «Norz County»
5) To λεμόνι έχει περισότερη περιεκτικότητα ζάχαρης από την φράουλα?

Εδώ κάτι βρωμάει

ΟΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΤΩΝ ΡΙΝΓΚ: Monica Arteaga




Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από 'δω!

Περισσότεροι από 200.000 διαδηλωτές πλημμύρισαν χθές τους δρόμους της Αθήνας


ρωτοφανές. Δεν έχει ξαναγίνει στη Μεταπολίτευση. Περισσότεροι από 200.000 με μέτριους υπολογισμούς κατέκλυσαν όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.
Οι Σταδίου, Πανεπιστημίου, Οθωνος, Γεωργίου Α', Ερμού, Μητροπόλεως είναι πλημμυρισμένες από κόσμο..
Το μήνυμα το έστειλαν οι πολίτες αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι ο πολιτικός κόσμος και ειδικά η Κυβέρνηση μπορούν να το αποκωδικοποιήσουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Ναός από μπουκάλια μπύρας!



Οι μοναχοί χρειάστηκαν 25 χρόνια δουλειάς για να τελειώσουν την κατασκευή του ναού που θα δείτε στην συνέχεια. Τα υλικά που χρησιμοποίησαν: 1,5 εκατομμύριο άδεια μπουκάλια μπύρας. Είναι ο μοναδικός ναός στον κόσμο, κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από μπουκάλια μπύρας και είναι εντυπωσιακός.

Η αρχική ιδέα των μοναχών ήταν να καθαρίσουν το περιβάλλον από τα άφθονα μπουκάλια που το μόλυναν και έτσι ξεκίνησαν την συλλογή των μπουκαλιών το 1984. Η ιδέα τους τελικά κατέληξε σε μια κατασκευή μοναδικής αρχιτεκτονικής.

ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ!!!!

Βούλιαξε η πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα!


Χιλιάδες Πατρινοί, συμμετείχαν χθες στην πανευρωπαϊκή ημέρα κινητοποίησης των Αγανακτισμένων πολιτών. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, νέοι, φοιτητές, οικογένειες, άνεργοι, συνταξιούχοι, μετανάστες και εργαζόμενοι, βρέθηκαν στην ιστορική πλατεία της Πάτρας, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο Μνημόνιο και στα νέα μέτρα σκληρής λιτότητας και να διατρανώσουν το αίτημά τους για μια ζωή με αξιοπρέπεια και μέλλον.
Τα συνθήματα που δέσποζαν ήταν κατά του ΔΝΤ, του Μνημονίου και της κυβέρνησης.
Στην πλατεία λειτουργούσε συλλογική κουζίνα, ενώ σε άλλο τμήμα της μετανάστες πραγματοποιούσαν θέατρο δρόμου.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΤΕ.......ΤΗΝ ΟΡΓΗ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -GR
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..........PIERIA -GR

Οι δημοσιογράφοι Λάγιος Απόστολος και Κεραμιδιώτη Έφη κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ 92,6 Πιερίας στις 11,00 πμ

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ