PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ας πάρουμε ανάσες δροσιάς απο την Bar Rafaeli την πρώην του Leonardo Di Capriο.....




ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

"Οι αγανακτισμένοι της Πιερίας" πλημμύρισαν την πλατεία Ελευθερίας


Εντυπωσιακή η συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα επαναληφθεί και αύριο

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των πολιτών της Πιερίας στη σιωπηλή διαμαρτυρία που έγινε το βράδι της Παρασκευής, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν σε όλη την Ελλάδα από την Τετάρτη.

Περίπου 1000 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσω facebook και της εθελοντικής ομάδας δράσης Πιερίας και παραβρέθηκαν σε μια διαμαρτυρία που είχε παλμό, συνθήματα και τοποθετήσεις πολιτών για τις δύσκολες στιγμές που περνούν.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων, μικρά παιδιά και φοιτητές, επαγγελματίες και μητέρες με τα παιδιά τους έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί και αύριο όπως και χθες την ίδια ώρα στις 9.

Κρατώντας πανώ με συνθήματα όπως "είμαστε ξύπνιοι, τι ώρα είναι, είναι η ώρα να φύγετε", και μόνο ελληνικές σημαίες, οι νέοι κυρίως έδωσαν το δικό τους "χρώμα" σε μια διαμαρτυρία άκρως πετυχημένη που πέτυχε τον στόχο της: η σιωπή των πολιτών ήταν εκκωφαντική προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο Σκάι πάει κόντρα στη θερινή ραστώνη

Κόντρα στην πλειονότητα των καναλιών που από τον Ιούνιο θα κινηθούν στη συνταγή των best of, ο Σκάι σηκώνει άγκυρες και προσκαλεί τους τηλεθεατές σε ένα ταξίδι με πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς.

Την κορδέλα του καλοκαιρινού προγράμματος θα κόψει η ραδιοφωνική “Γκίζα”, που ανακάμπτει ως τηλεοπτική σατιρική εκπομπή "The Giza bar" και θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα 30 Μαΐου και κάθε μέρα λίγο πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Το Σάββατο 4 Ιουνίου (11 π.μ.) έρχεται στον Σκάι μια νέα ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ γεμάτη θάλασσα. Ο “Ναυτίλος” θα ταξιδεύει τον θεατή σε μια διαφορετική περιοχή της Ελλάδας, για να εξερευνήσει τον θαλάσσιο και παράκτιο φυσικό πλούτο.
Το μήνυμά τους μέσα από τη συχνότητα του Σκάι την Κυριακή 5 Ιουνίου (2 μ.μ.) θα στείλουν και οι νεαροί πρωταγωνιστές της ταινίας "Τα παιδία δεν παίζει", η οποία προβλήθηκε και από το BBC World. Η σειρά, όπως και η ταινία, καταγράφει τις προσπάθειες της Αλεξάνδρας, του Βλαντ, της Χρύσας και του Χρήστου να εξασφαλίσουν έναν χώρο για παιχνίδι στην πυκνοκατοικημένη πόλη της Πάτρας.

Και ανδρικές υποθέσεις...
Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου επιστρέφει στην τηλεόραση του Σκάι η σειρά “24”, δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές καθημερινά στις 10 μ.μ., ενώ την ίδια μέρα (11 μ.μ.) ξεκινά μια νέα ενημερωτική εκπομπή επικαιρότητας με τίτλο “Σκάι θέμα”.
Τέλος, στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Σκάι θα δούμε και τις "Ανδρικές υποθέσεις" με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη στον ρόλο του παρουσιαστή. Η ημερομηνία έναρξης δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

“Τσέπωσαν” 86.000 ευρώ και τίναξαν στον αέρα έντεκα σχολικές εκδρομές


Υπόσχονταν φθηνές ονειρεμένες μαθητικές εκδρομές σε δελεαστικές τιμές οι υπεύθυνοι ταξιδιωτικού γραφείου της Θεσσαλονίκης και έβαλαν στις στέπες τους 86.000 ευρώ από τις προκαταβολές που τους έδιναν οι μαθητές.
Σε βάρος των δύο υπευθύνων του τουριστικού γραφείου σχηματίσθηκε δικογραφία έπειτα από έρευνα της Ασφάλειας για κακουργηματική απάτη καθώς διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις εκδρομές λυκείων διπλοπληρώθηκαν, ενώ άλλες επτά τινάχθηκαν στον αέρα.
Η απάτη σε βάρος των μαθητών των δέκα λυκείων και του ενός γυμνασίου της Βόρειας Ελλάδας διαπιστώθηκε όταν έφθασαν οι μαθητές τεσσάρων λυκείων στους προορισμούς του εξωτερικού και του εσωτερικού που είχαν επιλέξει.
Η αρχή έγινε με το 1ο λύκειο Αλεξανδρούπολης, η αποστολή του οποίου έφθασε στη Βαρκελόνη και βρέθηκε στον δρόμο, όταν διαπιστώθηκε πως δεν είχε καταβληθεί από το ταξιδιωτικό πρακτορείο στο ξενοδοχείο το ποσό των 15.000 ευρώ για τη διαμονή τους και τα υπόλοιπα έξοδα στην Ισπανία. Το πρόβλημα λύθηκε ύστερα από παρέμβαση του δήμου Αλεξανδρούπολης, από την πλευρά του οποίου καταβλήθηκαν τα χρήματα και οι μαθητές συνέχισαν την εκδρομή τους.
Η ίδια περιπέτεια περίμενε και τους μαθητές άλλων τριών λυκείων, που όταν έφθασαν στους προορισμούς τους διαπίστωσαν ότι στα ξενοδοχεία είχε δοθεί από το πρακτορείο μόνο προκαταβολή και κλήθηκαν οι μαθητές να πληρώσουν για δεύτερη φορά τα έξοδά τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκδρομή τους.

σπίτι με χαρακτήρα

Για την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας είναι η καλή ενέργεια που δίνει στο σπίτι σου ζωή και η ενέργεια προέρχεται από το χαρακτήρα σου και μόνο. Άρα πρέπει να το κάνεις το βήμα, αν θέλεις να βγεις από το average και να ξεχωρίσεις αληθινά και να χαίρεσαι ένα σπίτι με χαρακτήρα.



Γίνεται ένα σπίτι να είναι τέλειο και αισθητικά άρτιο και παρ’ όλα αυτά να μοιάζει κρύο ή ακόμα να μην είναι διακοσμημένο καθόλου και να είναι μια γλύκα, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο σε αυθεντικό περιβάλλον...

Το χιούμορ κάνει καλό στην υγεία


Η επίδραση του χιούμορ στην εκπαίδευση, την ψυχολογία και τη θεολογία εξετάζεται στη διάρκεια του 3ου διήμερου Διεθνούς Συνεδρίου για το Χιούμορ στη Θεσσαλονίκη.

αν τρέχει μες στις φλέβες σας αίμα ελληνικό, πάρτε ρε το μνημόνιο και φύγετε από δω
ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ!

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗΣ


ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ...ΜΠΡΟΣ

ΚΟΠΑΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΡΕΕΕΕΕ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ...ΝΑΥΛΑ ΣΑΣ!
ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ;;; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΚΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ...ΕΚΑΨΑΝ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ....

ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΨΑΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟ. ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ "ΦΩΤΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ....

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ;;;; ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.... ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΡΕ;;; ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;;;;

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΙΝΟΚΙΟ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;;

....ΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΙΝΟΚΙΟ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ....

....ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ;;;;; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

“Μένουν πλατεία” οι αγανακτισμένοι!


“Μένουμε πλατεία”. Εκατοντάδες αγανακτισμένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν και χθες το απόγευμα στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες την καθιστική διαμαρτυρία τους ενάντια στα οικονομικά μέτρα.

Υπαρκτός ο κίνδυνος επιστροφής στη δραχμή”


Αν δεν μηδενίσει τα ελλείμματα η Ελλάδα στα επόμενα δύο χρόνια, λέει από την Αλεξανδρούπολη γερμανός τραπεζίτης της Deutsche Bank

“Βρείτε τα, ο χρόνος τελειώνει”!


Σε ευθεία παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας προχώρησε εκ νέου χθες ο επίτροπος Οικονομικών Όλι Ρεν με νέο τελεσίγραφο το οποίο διένειμε… με e-mail λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.

Στη γραπτή δήλωσή του ο κ. Ρεν εκφράζει καταρχάς “τη λύπη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αποτυχία να υπάρξει συναίνεση μεταξύ των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα σχετικά με την οικονομική προσαρμογή ώστε να ξεπεραστεί η σημερινή κρίση χρέους”, ενώ στη συνέχεια ο φιλανδός επίτροπος προειδοποιεί ότι “ο χρόνος εξαντλείται” και, ως εκ τούτου, θα πρέπει τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας να καταλήξουν “σύντομα σε συμφωνία”.

Επίδειξη ΚΑΡΑΤΕ στον Κολινδρό


Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Κολινδρού ΦΛΟΓΑ σας προσκαλεί στις επιδείξεις ΚΑΡΑΤΕ στο κλειστό Γυμναστήριο Κολινδρού σήμερα Σάββατο 28 Μαϊου στις 7.30μμ

Σήμανση αυτού του μηνύματος... Σήμερα το βράδυ στις 21:00 όλοι στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης


Χθές, Παρασκευή 27 Μαϊου 2011, για τρίτη συνεχόμενη βραδιά, περισσότεροι από 1.000 πολίτες της Πιερίας, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική Πλατεία Κατερίνης και διαδήλωσαν ειρηνικά.
Ηλικιωμένοι, νέοι, άνδρες, γυναίκες και προπάντων νεαρά παιδιά, μαθητές, φοιτήτριες και φοιτητές, πήραν το λόγο και εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.
Σήμερα, Σάββατο στις 9:00 το βράδυ, ραντεβού πάλι στην Πλατεία. Κάθε μέρα περισσότεροι!

ΝΑ ΤΟ "ΓΡΑΜΜΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΠΙΕΡΙΑ" Ο ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ "PERIFEREIA NEWS"

Perifereianews Blogspot

Perifereianews Blogspot ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ....ΓΙΑ ΕΝΑ Νομό ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ....ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΑΣ....ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ...ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΠΙΕΡΙΕΙΣ....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΤΗ "ΣΤΗΡΙΞΗ" ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ...ΠΙΕΡΙΑ...

 

Και να κι εγώ τι του απάντησα...


  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ...ΑΞΙΖΕΙ!!! ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΝΟΙΩΘΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ. ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ. ΠΙΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ... ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΦΙΛΕ


    Καθώς και...


    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ Χάρη να ξέρεις πως έχεις ΔΊΚΙΟ και μάλιστα μεγάλο. Όμως με λάθος ανθρώπους τα βάζεις. Εμείς που γεννηθήκαμε ΣΤΗ ΣΚΙΆ ΤΟΥ ΟΛΎΜΠΟΥ κι έτσι θυμωμενο ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΜΕ. ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ αδερφέ.

Τρία νέα σχολεία στο Δήμο Κατερίνης


Υπογράφτηκαν οι αποφάσεις από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιο Σώκο για τρία νέα σχολικά κτίρια στην Κατερίνη προϋπολογισμού 10.675.000 ευρώ.
Θ. Παπαγεωργίου:
«Διεκδικούμε την χρηματοδότηση σημαντικών έργων υποδομής στην Πιερία, τα οποία πολλές φορές, τα προηγούμενα...

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ "ΜΠΑΝΙΑ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Να που και οι παραλίες μας εδώ στις ακτές μας, γέμισαν λουόμενους. Όλα πάνε καλά, εδώ στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου, όμως δεν ξέρουμε πως θα πάνε στην "καρδιά" του καλοκαιριού μ αυτή την κρίση που μας ζώνει. Γιά να δούμε, θα δούμε φέτος τουρίστες; Βέβαια όταν λέμε τουρίστες δεν εννοούμε τους απλούς ημερήσιους, αλλά εκείνους που θα αφήσουν χρήματα στην περιοχή μας. Για να δούμε τι θα δούμε.

Η Vodafone υποδέχτηκε τους καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχέλαου στο κατάστημά της στην Κατερίνη!




Η Vodafone, επίσημος χορηγός του Πιερικού Αρχέλαου, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει σήμερα στο κατάστημά της στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας. Οι παίκτες ενημερώθηκαν τόσο για νέα προϊόντα και όσο και για...

ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ.....





ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ΄ ΗΜΩΝ ΚΙ ΥΜΩΝ!!!