PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΙ Ο ΛΥΓΝΟΣ

Ά ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ.... ΜΑΣ ΕΦΑΓΕΣ. ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΛΥΓΝΕ ΜΑΣ ...ΕΧ......ΕΣ!!!

Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ....

Ο ...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ.
Ο ....ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ....
ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ GOOD YEAR????
KOΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ; ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ....

ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ....

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;; ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ;;;; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;; ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ  ΣΑΚΗΣ ΔΕΜΕΡΖΙΔΗΣ....ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ;;; ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΒΑΘΥ" ΠΑΣΟΚ;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ; ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;;;;

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ;;;;

Α) ΤΑΝΑΤΖΗΣ
Β) ΣΑΜΑΝΛΗΣ
Γ) ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ "ΚΟΝΤΟ" ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ;;;;

ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ....
ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ "ΚΟΝΤΟ" ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ;;;;;

ΡΕ ΣΥ ΘΕΟΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΡΕ ΣΥ....
ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΒΑΛΙΤΣΑ.....
ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΦΥΓΕ ΚΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΧΑΘΗΚΕ...
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ;;;;;;;;;;;;;

Ά ΡΕ ΠΑΥΛΙΔΗ ΘΟΔΩΡΕ.....

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ...ΑΣΠΡΑ! ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.... ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ "ΦΤΕΡΑ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;;; ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ...... ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ..... ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ...
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ ΚΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ;;;; ΛΕΤΕ;;; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ.... ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ;;;;

ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΩΣΤΑ;;;; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο ΜΑΚΗΣ;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;;
Κι όμως αυτή η αντιπολίτευση εκεί στο ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ αδικεί απίστευτα όλα τα νέα παιδιά. Κι εσένα ρε συ Γιαννάκη. Μπορεί να γίνεις ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κάποτε, κατά πως το στήνει το μέντορας σου. Όμως μ αυτόν τον αρχηγό σου, αντιπολίτευση αν κάνεις, εγώ θα γίνω ΠΥΡΑΥΛΟΣ....
ΠΥ ΠΥ ΠΥΡΑΥΛΟΣ...... ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΥΠΕΡ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙ;;;

ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΚΥΡ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΟΜΥΤΗ... ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΜΟΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;; ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΝΟΕΙ ΚΙ Η ΚΡΙΣΗ. ΟΜΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΗΛΙΩΤΗΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ...ΟΜΟΡΦΙΑ! ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ;;; ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΕ ΣΥ ΣΑΒΒΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...ΜΠΑΚΟΤΕΡΜΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κάθε μέρα, στις 21:00 όλοι στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.


Είμαστε απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν κι εσάς: άνθρωποι που κάθε πρωί πηγαίνουν να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Είμαστε άνθρωποι που εργάζονται σκληρά κάθε ημέρα για να ζήσουν και να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στους γύρω μας.

Κάποιοι από εμάς είναι προοδευτικοί, κάποιοι άλλοι συντηρητικοί. Μερικοί έχουν «πιστεύω», μερικοί δεν έχουν. Μερικοί έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία, και άλλοι είναι απολίτικοι.

Όλοι μας όμως είμαστε ανήσυχοι και θυμωμένοι από τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις που βλέπουμε γύρω μας.

Αυτή η κατάσταση μας πληγώνει όλους καθημερινά. Όμως αν ενωθούμε μπορούμε να την αλλάξουμε. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε το χτίσιμο μιας καλύτερης κοινωνίας.

Κάθε μέρα, στις 21:00 όλοι στην κεντρική πλατεία Κατερίνης. Οι «Αγανακτισμένοι στην Πιερία» ενώνουν τις φωνές τους ειρηνικά και διαμαρτύρονται!“
--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr & www.otoposmou.gr

ΕΝΑ ...ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΑΠΟ ΟΝΝΕΔήτες

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ.... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;; ΧΑΘΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ Ο ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;;; ΤΟ ΧΑΟΣ;;;; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΓΙΑΤΙ... ΤΟΥ ΨΟΦΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙ
ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ
ΤΟΥ ΔΩΣΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ......

Πρόσκληση Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Πρόσκληση για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου την 30η του μηνός Μαΐου έτους 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

  1. 1. Μετατόπιση του περιπτέρου της Μποσματζή Αναστασίας του Αποστόλου από την είσοδο της Τ.Κ. Μακρυγιάλου προς τα ενδότερα της Τ.Κ. (Εισήγηση κ. Ρ.Κουτλουμπάση).

2. Μετατόπιση του περιπτέρου της Παρούση Μελπομένης του Γεωργίου από τη Δ.Κ. Κολινδρού στην Τ.Κ. Π. Ελευθεροχωρίου. (Εισήγηση κ. Ρ.Κουτλουμπάση).
3. Μετατόπιση του περιπτέρου του Πούλιου Γεωργίου του Ιωάννη από το συνοικισμό Μεγάλης Γέφυρας στη Δ.Κ. Αιγινίου (Εισήγηση κ. Ρ.Κουτλουμπάση).
4. Κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου .(Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ.).
5. Κανονισμός λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου έτους 2011. (Εισήγηση κ. Ξ. Βασιλειάδου, Αντιδήμαρχος).
6. Εκμίσθωση έκτασης 2.500 τ.μ. από το χώρο της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου για τη λειτουργία ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης 2011.(Εισήγηση κ. Ξ. Βασιλειάδου, Αντιδήμαρχος).
7. Υπογραφή σύμβασης για τη μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού στο ΧΥΤΑ Κατερίνης . (Εισήγηση κ. Α.Πάππου ).

8. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες του Δήμου και του Ν.Π.Δ.Δ. αυτού, με βάση το σχετικό αίτημα του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού στο πλαίσιο του προγραμματισμού για το έτος 2011 . (Εισήγηση κ. Α.Πάππου).
9. Έγκριση του πρωτοκόλλου παραλαβής του επιβατικού αυτοκινήτου του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Α.Πάππου).

10. Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Πύδνας Κολινδρού έτους 2011.(Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

11. Αίτηση της Δωροκίδου Χρυσούλας για διόρθωση της χρέωσης κατανάλωσης ύδρευσης περιόδου Οκτωβρίου 2008 – Σεπτεμβρίου 2009. (Εισήγηση κ. Α.Πάππου).

12. Αίτηση της Κρουσταλοπούλου Δήμητρας για επιστροφή ποσού 59,72 € ως αχρεωστήτως καταβληθέντα για ΤΑΠ 2005-2006-2007 και για διαγραφή ποσού 94,80€ από τους καταλόγους ΤΑΠ 2008 -2009-2010 Αιγινίου – Μ. Γέφυρας.(Εισήγηση κ. Α.Πάππου).

13. Αίτηση του Πελοπίδα Κων/νου για διαγραφή ποσού 223,35€ από τους καταλόγους ΤΑΠ 2008 -2009-2010 Αιγινίου – Μ. Γέφυρας. (Εισήγηση κ. Α.Πάππου).

14. Αίτηση Γιαλιά Στυλιανού για διαγραφή ποσού 383,97 € από τους καταλόγους ύδρευσης Κολινδρού για τα έτη 2005-2010. (Εισήγηση κ. Ι. Μπιτσιάνης, Αντιδήμαρχος).

15. Πρόσληψη τριών (3) γυμναστών με δίμηνη σύμβαση εργασίας. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).

16. Έγκριση Αποστολής του Δήμου στην ετήσια συνάντηση CHARTER που θα πραγματοποιηθεί από 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου στο Cashel Ιρλανδίας. (Εισήγηση κ. Κ. Λασκαρίδης).

17. Εκμίσθωση του κυλικείου και του υπαίθριου χώρου εκδηλώσεων στο Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού .(Εισήγηση κ. Δήμαρχος).

Έρωτας σημαίνει και κοινό πορτοφόλι;


Όχι, απαντούν οι ειδικοί παραθέτοντας στοιχεία και στατιστικές που αποδεικνύουν το πόσο εύκολα η οικονομική δυσπραγία μπορεί να τινάξει στον αέρα μια σχέση.

H Angelina Jolie το νέο πρόσωπο της Louis Vuitton


Η ηθοποιός είπε τελικά το «ναι» στο διάσημο οίκο!

Ναι στην TV ως μπέιμπι σίτερ!


ανταχτό “ναι” στους επιστήμονες, που επί χρόνια προσπαθούν να αποδείξουν με απανωτές έρευνες πως οι γονείς “παρκάρουν” τα παιδιά μπροστά στην τηλεόραση ανάγοντας τη μικρή οθόνη σε ηλεκτρονική νταντά των παιδιών τους, είπαν οι ίδιοι οι “ένοχοι”. Νέα έρευνα στη Βρετανία δείχνει πως όχι μόνο ακολουθούν την πρακτική αυτή, αλλά είναι και περήφανοι για την επιλογή τους!

Γαλάζιες σημαίες 2011: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 387 ακτές


Τριακόσιες ογδόντα επτά ακτές και εννέα μαρίνες της χώρας κέρδισαν φέτος το βραβείο ποιότητας “Γαλάζιες Σημαίες”. Η Ελλάδα παίρνει το “ασημένιο μετάλλιο” με πρώτη την Ισπανία σε σύνολο 41 χωρών.

Ξανά στον Λευκό Πύργο οι αγανακτισμένοι


Επιμένουν να στέλνουν μήνυμα στην κυβέρνηση χωρίς κομματικές ταμπέλες.

Ύστατη προσπάθεια για συστράτευση


Το δίλημμα που θα θέσει ο πρωθυπουργός είναι ότι η στρόφιγγα των δανειστών θα κλείσει αν δεν συνυπογράψουν το μεσοπρόθεσμο κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση

Ανοικτή κοινή συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας και των ΔΗΜ.Τ.Ε. Λιτοχώρου, Δίου & Αν. Ολύμπου

Ανοικτή κοινή συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας και των ΔΗΜ.Τ.Ε. Λιτοχώρου, Δίου & Αν. Ολύμπου.
Την Κυριακή 29 Μαΐου 2011, 8 μμ στο ξενοδοχείο "ΛΗΤΩ" στην Πλάκα Λιτοχώρου

Ανοικτή κοινή συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας και των ΔΗΜ.Τ.Ε. Λιτοχώρου, Δίου & Ανατολικού Ολύμπου.
Παρουσίαση και συζήτηση της οικονομικής πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας

ΦΩΝΤΑΣ ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ... ΕΚ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ;;; ΩΧ ΤΙ ΕΙΠΑ.... ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΔΝΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΙΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ;;;;

ΚΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΛΑΠΠΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ....

ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑ ...ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΠΛΕΡΩΣΕ 3.10.....
ΟΧΙ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ....
ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ....
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΕΚ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ....

...KAI ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΕΡΟ.... ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΩΡΑ;;; ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΣΤΕΓΝΟ" ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ...ΗΘΙΚΟ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

ΜΙΑ ...ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ...





ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.... Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ΄ ΗΜΩΝ ΚΙ ΥΜΩΝ!!!