PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Gnocchi με βασιλικό 



Υλικά...

TIPS


stroumfita



Αν θέλετε να καθαρίσετε τα μπρούτζινα αντικείμενα σας, μην χρησιμοποιήσετε βλαβερά χημικά! Για καθαριότητα και εκτυφλωτική λάμψη, παίρνετε ένα πανάκι, απλώνετε κέτσαπ στο μπρούτζινο αντικείμενο, περιμένετε τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα, τρίβετε λιγάκι και ξεπλένετε με νερό। Θα λάμψει όπως δεν το έχετε ξαναδεί! Και δεν βλάψατε τα χέρια σας ή το περιβάλλον με κανέναν τρόπο!


ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΠΑΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ.











Το κούρπάνι είναι ένα έθιμο, το οποίο χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερο με τη θερμή υποστήριξη των μελών και φίλων του συλλόγου που αγαπούν την παράδοση και υποστηρίζουν κάθε προσπάθεια για τη διαφύλαξή της.

Οι ειδήσεις του Άλφα στο Κτήμα Ηρακλή




Οι ειδήσεις του Άλφα βρέθηκαν μετά απο πρόσκληση του δημοσιογράφου Λάγιου Απόστολου στο Κτήμα Ηρακλή.Η δημοσιογράφος κ. Γκαλίνη Εύη ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του κτήματος και συμμετείχε σε μια ιππική βολτα.Σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Άλφα στις 19.00 θα προβάλει το Κτήμα Ηρακλή.

Συγχαρητήρια στα παιδιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κατερίνης


ΟΝΝΕΔ Κατερίνης συγχαίρει τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Κατερίνης για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών.

Μια προσπάθεια δύο χρόνων, από τα παιδιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έρχεται να επισφραγιστεί με μια πανάξια αυτοδυναμία.

Η συμφοιτητές τους, γνωρίζοντας τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχουν κάνει αυτά τα χρόνια, τους έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και τους έδωσαν την επιταγή να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν για μια καλύτερη τριτοβάθμια εκπαίδευση και μια πιο πρόσφορη φοίτηση στο ΤΕΙ Κατερίνης.

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο αυτό έργο τους.

Η ΟΝΝΕΔ Κατερίνης θα είναι πάντα δίπλα τους σε οτιδήποτε κι αν χρειαστούν και θα σταθεί αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια.

Τα χρόνια προβλήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι ζητήματα που αφορούν όλη τη νεολαία και δεν περιορίζονται μόνο στο φοιτητικό κίνημα.

Γραφείο Τύπου

ΟΝΝΕΔ Κατερίνης

ΑΕΚ Άργους - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 65 - 61

Παρόλη την πραγματικά καλή παρουσία του στο Άργος, ο Πιερικός Αρχέλαος έχασε από την ΑΕΚ με 65-61. Η ομάδα της Κατερίνης που ήταν ιδιαίτερα μαχητική στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, δεν ευστόχησε όσο έπρεπε στις επιθέσεις της. Οι ελπίδες όμως για την παραμονή της ομάδας στην Α2 είναι ακόμη πολλές, αφού από τα επόμενα τρία παιγνίδια τα δύο είναι στην Κατερίνη, όπου ο υπέροχος μπασκετικός κόσμος της που διακρίνεται για την κόσμια παρουσία του, κάθε φορά δίνει τη μάχη του ως …έκτος παίκτης και αποτελεί ένα «όπλο» που λείπει από τις περισσότερες ομάδες.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Καλδίρης, Μαλανδρής και Μπίκας.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 32-26, 44-40, 65-61.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Οικονομάκης): Παπαντωνίου 8, Λάππας, Κοψαύτης 13 (1), Ράπτης 7, Φλεβάρης, Δελής, Λιούις 14, Κασαμπάλης, Γκιζογιάννης 23 (1).


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μολυβδάς): Γκογκίδης, Μπεχλιβάνης 9 (3), Παπαχρήστος 8 (1), Δαμαλής, Τζερομάνοβς 2, Νάνης 3 (1), Ιγκμπάβμποα, Μαλτέσιος 8, Ροδοστόγλου 13 (1), Σιβορότκα 14 (1), Τσουκ 4.

Τα αποτελέσματα: Πανερυθραϊκός - Απόλλων Π. 63-65, Αρκαδικός - ΚΑΟΔ 56-74,
Ερμής Λαγκαδά - Ρέθυμνο 82-80, Πανελευσινιακός – Αμύντας 67-86, Ολυμπιάδα Π. - Παγκράτι 80-62, Λαύριο - Ίκαροι Σερρών 80-83, Νήαρ Ηστ – Κόροιβος 95-92.

Η βαθμολογία (σε 26 αγώνες): 1. ΚΑΟΔ 51, 2. Ρέθυμνο 45, 3. Ίκαροι Σερρών 45, 4. Λαύριο 44, 5. Αρκαδικός 42, 6. Απόλλων Π. 41, 7. Πανελευσινιακός 41, 8. Αμύντας 40, 9. ΑΕΚ Άργους 40, 10. Ολυμπιάδα Π. 39, 11. Ερμής Λαγκαδά 39, 12. Παγκράτι 37, 13. Πανερυθραϊκός 37, 14. Πιερικός Αρχέλαος 37, 15. Κόροιβος Αμ. 36, 16. Νήαρ Ηστ 34.

Η επόμενη αγωνιστική (28η, 28/5): ΚΑΟΔ - Πανερυθραϊκός, Ρέθυμνο - Αρκαδικός, Κόροιβος - Ερμής Λαγκαδά, Απόλλων Π. - ΑΕΚ Άργους, Πιερικός Αρχέλαος – Πανελευσινιακός, Αμύντας - Ολυμπιάδα Π., Παγκράτι - Λαύριο, Ίκαροι Σερρών - Νήαρ Ηστ.

Και στην ιστοσελίδα: http://www.pierikosbc.gr/?p=2843

Δημοσιογραφική παρέα με κουβέντα.


Στη φώτο οι Απόστολος Λάγιος, Δημήτρης Κεραηλίδης, Νίκος Παπανικολάου, Σμαρώ Γιαννούλη, Βασίλης Ξηρομερίτης, Γιώργος Προδρομίδης και Αποστόλης Λέινας.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΝΕΡΑΚΙ.......


ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ 23 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 100 ΕΥΡΩ.ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ;ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ;ΕΔΩ ΣΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ.Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Eίμαι κάτοικος καλλιθέας/παραλίας. από πέρυσι το καλοκαίρι, κάποιοι "τρομοκράτες της νύχτας" προσπαθούν να μας διώξουν από τα σπίτια μας...

συγκεκριμένα, το νυχτερινό μαγαζί "villa white" παρανομεί ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ όπως και πέρυσι το καλοκαίρι, εξαργυρώνοντας ίσως γνωριμίες με τοπικούς άρχοντες. η ζωή στον οικισμό της καλλιθέας και τον παραλιακό της καλλιθέας έχει καταντήσει αφόρητη! Συνοπτικά:

- έχει άδεια για μουσική έως 100 ντεσιμπέλ και παίζει κάθε βράδυ 4-8 φορές παραπάνω! [106-109 ντεσιμπέλ]
- έχει άδεια για κλειστό χώρο, ενώ έχει μουσική σε ανοιχτό χώρο, χωρίς μόνωση!
- έχει πληθώρα πολεοδομικών παραβάσεων

Η αστυνομία είναι η μόνη που κάνει καλά τη δουλειά της. Μετά, το χάος. Μόνο χτες, έκανε 2 βεβαιώσεις παραβάσεων [μυνήσεις]. όλοι οι πολίτες/ υπηρεσίες θα πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουμε και να αναρωτηθούμε:

- ζούμε σε καθεστώς αναρχίας; θα καταντήσουμε ζούγκλα;
- γιατί δεν εφαρμόζεται ο νομος ενώ η αστυνομία έχει συντάξει φάκελο με μυνήσεις;;
- αν το συγκεκριμένο μαγαζί απολαμβάνει ασυλίας, τι είναι αυτό που θα εμποδίσει και τα υπόλοιπα 100 μπαρ/κλαμπ/καφέ της περιοχής να πράξουν ανάλογα;
- τους υπόλοιπους επαγγελματίες, πχ τους ξενοδόχους δεν τους λογαριάζει κανείς; το ότι ο κόσμος παραπονιέται ότι πλήρωσε και δεν μπορεί να κοιμηθεί δεν το λογαριάζει κανείς;
- οι υπόλοιποι επαγγελματίες που ΔΕΝ ενοχλούν είναι τα κορόιδα της υπόθεσης;;;
- για να εκτελεστεί ο νόμος ΜΗΠΩΣ θα πρέπει να κινούνται οι πολίτες δικαστικά εναντίον νομαρχών και δημάρχων για παράβαση καθήκοντος [βλέπε υπόθεση Ψωμιάδη]


Θέλουμε επιτέλους μια ευνομούμενη πολιτεία και τίποτε λιγότερο! ΕΩΣ ΕΔΩ!

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΣΚΕΨΟΥ…

Στιγμιότυπα από την πετυχημένη δράση της Παρασκευής 18.05.2011 στον κεντρικό Πεζόδρομο Κατερίνης: http://www.youtube.com/watch?v=QJ_1cd1LpcI

Περίπου 2.000 σημειώματα μοιράστηκαν σε 78 συμπολίτες μας και ήδη κάποια από αυτά έχουν τοποθετηθεί σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Διαδώστε το!

Με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες της Πιερίας και να δώσουν το σύνθημα για μια πιο ...φιλική αντιμετώπιση τόσο των ατόμων με αναπηρία, όσο και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Κατερίνης, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας παρουσίασαν την Παρασκευή 20 Μαΐου στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης τη νέα τους δράση με σύνθημα «Σκέψου».

Η δράση ππεριελάμβανε τη διανομή καρτών, με ένα σύντομο κοινωνικό μήνυμα προς τους χρήστες ΙΧ και όχι μόνο που κάνουν πραγματικά δύσκολη τη μετακίνηση για αναπηρικά αμαξίδια, γυναίκες με καροτσάκια, ηλικιωμένους.

http://www.youtube.com/watch?v=QJ_1cd1LpcI

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr & www.otoposmou.gr

Το γλέντησαν χθες στη Λεπτοκαρυά





* ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ.

* ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤ-3 ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Μια ακόμη εκδήλωση παραδοσιακού χαρακτήρα, αυτή τη φορά στη Λεπτοκαρυά Δ.Δίου-Ολύμπου, μαγνητοσκόπησε χθες η ΕΡΤ, στο πλαίσιο της εκπομπής «Κυριακή στο Χωριό». Η προηγούμενη εκδήλωση, ως γνωστόν, μαγνητοσκοπήθηκε στους Παλιούς Πόρους και στη συνέχεια προβλήθηκε από το 3ο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Χθες τα τηλεοπτικά συνεργεία της ΕΤ-3 βρέθηκαν από το πρωί στην κεντρική της πλατεία της Λεπτοκαρυάς και μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι έκαναν λήψη εικόνας και ήχου από την εκδήλωση γλεντιού που οργάνωσαν ο δήμος Δίου-Ολύμπου και η διασυλλογική επιτροπή 17 φορέων της Λεπτοκαρυάς.

Παρουσιάστηκαν χορωδίες, χορευτικά παραδοσιακά συγκροτήματα και τραγούδια με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων και προσφέρθηκαν εκλεκτά εδέσματα και ποτά στους παρευρισκόμενους. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν παραδοσιακά προϊόντα, εικαστικά, χειροτεχνήματα κ.ά. με την παρουσία εθελοντών, μικρών και μεγάλων.

Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής αλλά και επισκέπτες, Έλληνες και ξένοι, που συμμετείχαν σ’ αυτή τη γιορτή, έφαγαν και ήπιαν, τράβηξαν φωτογραφίες και βίντεο ενώ παρακολούθησαν και τα όσα ειπώθηκαν εκεί είτε από την παρουσιάστρια της εκπομπής κ. Μάρνη Χατζηεμμανουήλ, είτε από τον εκλεγμένο δήμαρχο Γ. Παπαθανασίου, τον αναπληρωτή του Γ. Φαρμάκη, τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Λεπτοκαρυάς Ε. Κουκάρα, τους αντιδημάρχους Σ. Νούλα, Β. Βροχαρίδη και Π. Κιάφα, τους Εφημερίους της Λεπτοκαρυάς, δημοτικούς συμβούλους πλειοψηφίας και μειοψηφίας αλλά και πολίτες.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου Μ. Λαλούμης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκοτίνας κ. Πληξίδας, ο τ. πρόεδρος της Λεπτοκαρυάς Τάκης Μυλωνέρος, τ. δημοτικοί σύμβουλοι καθώς επίσης εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η διοίκηση του δήμου Δίου-Ολύμπου εξέφρασε δημόσια, για μια ακόμη φορά, τις ευχαριστίες της προς την ΕΤ-3 για τη δωρεάν τουριστική προβολή των Πόρων και της Λεπτοκαρυάς και έδωσε συγχαρητήρια για την εκπομπή αυτή και για τους συντελεστές της.

Ο "ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;; ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ;;; 
ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ "ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ" ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ;;;; ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ "ΠΑΙΞΕΙ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ.... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΑΝ ΜΠΕΙ.... ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ...
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ...ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ  ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΕΡΤΙΚΙΔΗΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ "ΠΑΙΞΕΙ" ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟΝ "ΚΟΝΤΟ" ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ..... ΘΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ...ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; Έ ΑΥΤΟ, ΣΙΓΟΥΡΟ..... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....
ΣΕ ΠΟΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ;;;; ΕΚΠΛΗΞΗ.....
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ...ΕΞΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ;;;;
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;
ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;;
ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ;;;;
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;;;; 
ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ... ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ..... ΚΙ  Ο ΝΟΤΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ;;;;
ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ.....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΚ;;;

Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ο ΑΛΛΟΣ ΑΕΚ
ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΚ;;;;

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ.....

Τότε ήταν δίπλα του ο Αντώνης. Σήμερα; Πάλι δίπλα του; Τότε ήταν δίπλα του κι ο Κώστας.... Σήμερα;;; Πάλι δίπλα του;;;;

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΑΕΤΟ.....

Κι άντε τον αετό να τον πετά μιά τέτοια κυρία, έ πάει στο ...καλό. Να τον πετούν όμως οι ΚΛΕΦΤΕΣ κι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ...ΚΛΕΦΤΕΣ, έ δεν πάει πολύ;;; Άλλα δεν φταίει κανένας, εμείς φταίμε.....

ΜΙΑ ...ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ...





ΚΑΛΗΜΕΡΑ  Σ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΚΙ ΗΜΩΝ!!!!

Κυτταρίτιδα: το πρόβλημα, οι αιτίες και οι λύσεις

Πού οφείλεται stroumfita
Επιβαρυντικοί παράγοντες
Η κυτταρίτιδα πλήττει κυρίως τις γυναίκες από την ηλικία της εφηβείας και μετά, λόγω της επίδρασης των ορμονών στο λιπώδη ιστό και το δέρμα. Ο λόγος μάλιστα που δεν πλήττει τους άντρες είναι, επειδή έχουν πολύ χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνων από τις γυναίκες.
Ένας ακόμη λόγος εμφάνισής της είναι...