PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ PIERIA-GR ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ




...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ...ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.....

Θαυμάστε την παραλία του Μακρύγιαλου





Τα ενοχλητικά φύκια, που βρωμίζουν τις παραλίες και εκνευρίζουν τους κολυμβητές.Αυτός κυρίες και κύριοι ειναι ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ ΤΟΥ 2011.Ένα μήνα πρίν το καλοκαίρι ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ.Άραγε ήθελα να ήξερα τι θα πούν στους τουρίστες μας.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΟΥΜΕ.Θυμάστε που έταξαν λαγούς με πετραχίλια και τα θα, θα, θα στο λαό της Βόρειας Πιερίας.Θυμάστε που με αποκάλεσαν γραφικό.Γνωρίζετε ποιοί.Τώρα σας παρουσιάζω τους ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ.Ο Δήμος Πύδνας - Κολινδρού να δεί την εικόνα της παραλίας μας.Δέν λέω κάνουν προσπάθειες.Αυτές τις μέρες καθαρίσουν με το μηχάνημα την αμμουδιά.Δείτε και τα φύκια και την δυσοσμία που βγάζουν.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


ΡΕ ΤΟΝ ....ΜΠΑΓΑΣΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Όποιος δεν έχει πολύ χρόνο, για μακρινούς περιπάτους και θέλει κάτι κοντά του, μετά την ΓΑΝΟΧΩΡΑ, στα πλατάνια ΤΟΥ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ, εκεί αριστερά πριν το χωριό, θα περάσετε τέλεια.... ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΛΠ.... Καλή διασκέδαση στα ΠΛΑΤΑΝΙΑ της ΤΟΥΜΠΑΣ!!!
Μη νομίζετε πως το ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ μας είναι μόνο για το ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ.... Να πάρετε τα παιδιά σας και να πάτε να κάνετε περιπάτους, ειδικά τώρα που τα παιδιά μας δίνουν εξετάσεις;;; ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ θα ΦΟΥΛΑΡΙΖΕ ΤΙΣ "ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ" ΤΟΥΣ! Αν το τολμήσετε, καλή διασκέδαση.....
Μην ξεχνάτε πως η ΠΙΕΡΙΑ είναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ..... Μην περιμένετε το κατακαλόκαιρο να κάνετε μπάνιο.... ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ...ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΕΣ! Γιατί όχι τώρα;;;;;;;
Σήμερα στις 5.30 όλοι στο ΚΛΕΙΣΤΟ να στηρίξουμε τα παιδιά του ΜΠΑΣΚΕΤ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.....

Τα Αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τον Λαογραφικό Σύλλογο «ο Πυρρίχιος» Σφενδάμης.











Στην Σφενδάμη Πιερίας σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου 2011 και ώρα 11 π.μ. έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Συμμετείχε η μπάντα του δήμου Αιγινίου , η χορωδία της Ένωσης Ποντίων Κατερίνης, όπως και πολλοί εκπρόσωποι της πολιτείας και της δημοτικής αρχής.
Τέλος μοιράστηκαν στο τέλος της εκδήλωσης παραδοσιακά εδέσματα.

Όταν συναντιούνται δυό φίλοι από τα παλιά τι γίνεται;;;;;;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;
Όταν ο Χάρης Μπικηρόπουλος βρήκε τον Δημήτρη Κεραηλίδη τότε έγινε.............

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – Πανερυθραϊκός : Το πιο κρίσιμο, ίσως, παιχνίδι της φετινής περιόδου


Το Σάββατο στην Κατερίνη στις 5,30 μ.μ. με τη συμπαράσταση όλης της φίλαθλης Πιερίας

Το πιο κρίσιμο, ίσως, παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι αυτό του Σαββάτου, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στην Κατερίνη, στις 5,30 μ.μ., τον Πανερυθραϊκό από τον οποίο έχει έναν βαθμό παραπάνω.

Ο αγώνας και οι προσπάθειες του Πιερικού Αρχελάου για την παραμονή στην Α2 και η πιο επικίνδυνη θέση των αντιπάλων για υποβιβασμό, καθιστούν το παιχνίδι ένα πραγματικό ντέρμπι και έτσι, εκτός από την ευκαιρία που θα έχουν οι φίλαθλοι να απολαύσουν έναν εξαιρετικό αγώνα, θα πρέπει να γεμίσουν και πάλι ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης και να συμπαρασταθούν, όπως πάντα, στην αγαπημένη τους ομάδα

Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος δήλωσε: «Για μας είναι πάρα πολύ καθοριστικό παιχνίδι, όπως και για τον αντίπαλό μας. Δεν χωράει σκέψη για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για μας, εκτός από τη νίκη. Νίκη η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και θα μας δώσει σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση σωτηρίας. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτή τη βδομάδα και πιστεύω να αποφύγουμε τα λάθη των τελευταίων αγωνιστικών. Πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα, πάθος και πειθαρχία στο παιχνίδι. Ο κόσμος ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει, όπως κάνει κάθε Σάββατο που παίζουμε στο γήπεδό μας. Και αυτό θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για μας».

Συνάντηση εργασίας Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με Περιφερειακούς Συμβούλους και Προϊσταμένους Διευθύνσεων-Τμημάτων της Π.Ε.Πιερίας.

Προσθήκη λεζάντας

Συνάντηση εργασίας με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Πιερίας και τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων-Τμημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παραβρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Νικόλαος Μακρίδης, Λάκης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Τσιμήτρης και Νίκος Παπανικολάου καθώς και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, Χρήστος Συγκερίδης, η......

500 αθλητές στον 2ο αγώνα δρόμου «Δίον» 2011



* Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ 15/5/2011) ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΣΩΤΗΡΗ ΖΓΙΑΛΤΟΥ

* Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 12.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ

Στη μνήμη του αθλητή Σωτήρη Ζγιάλτου πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου 2011 ο δεύτερος αγώνας δρόμου «Δίον» που διοργανώνεται από τον αθλητικό πολιτιστικό σύλλογο δρομέων Πιερίας «Ζευς» με συνδιοργανωτή τον δήμο Δίου-Ολύμπου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Πρόκειται για αγώνα στο οποίο θα συμμετάσχουν περιπατητές και δρομείς ηλικίας από 18 έως 60 ετών, καθώς επίσης και μαθητές, συνολικά 500 αθλητές.

Οι περιπατητές θα ξεκινήσουν στις 10.00 π.μ. και οι δρομείς στις 10.30 π.μ. και θα έχουν αφετηρία εκκίνησης το πρώην δημαρχείο Δίου στην Κονταριώτισσα ενώ οι μαθητές θα έχουν αφετηρία εκκίνησης το αρχαιολογικό πάρκο του Δίου.

Οι μαθητές θα διανύσουν απόσταση 1.000 μέτρων ενώ οι περιπατητές και οι δρομείς θα διανύσουν απόσταση 14.300 μέτρων και θα τερματίσουν στο κέντρο μεσογειακών ψηφιδωτών στο Δίον αφού πρωτύτερα διέλθουν από τον Άγιο Σπυρίδωνα, τη Βροντού και την Καρίτσα.

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές θα πρέπει να παραβρίσκονται στον χώρο εκκίνησης που έχει οριστεί, μισή ώρα νωρίτερα προκειμένου να παραλάβουν τους αριθμούς και να γίνουν οι δέουσες διαδικασίες για την έναρξη του αγώνα.

Η απονομή των μεταλλίων θα γίνει στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών στις 12.30 μ.μ.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ

Η διαδρομή, σε όλο το μήκος της, θα επιτηρείται από την Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών του Δήμου Δίου - Ολύμπου, την Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας, τον Ποδηλατικό Περιβαλλοντικό Όμιλο "ΔΙΑΣ" Κατερίνης και τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας.

Στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα συνδράμουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρίτσας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας «Πίερες», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βροντούς καθώς και οι ορειβατικοί σύλλογοι Καρίτσας, Αγίου Σπυρίδωνα και Βροντούς.

Τέλος, στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα συνδράμουν και εθελοντές από την τοπική κοινότητα Δίου καθώς και εθελοντές του ΑΠΣΔ Πιερίας «Ζευς». Συμπαραστάτης της διοργάνωσης είναι ο πατήρ Δημήτριος Κουτσιμάνης από την ενορία της Αγίας Παρασκευής Δίου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 11/5/2011 οργανώθηκε και συνάντηση εκπροσώπων εθελοντών από ομάδες, φορείς και συλλόγους, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του τ. δημαρχείου στην Κονταριώτισσα, προκειμένου να συζητηθούν θέματα συντονισμού για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του αγώνα.

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η άρνηση αντίληψης ενιαίου Δήμου και ο παράλογος σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων της προχειρότητας
Στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού η διοίκηση επιμένει… Καποδιστριακά. Λειτουργούν τέσσερις υπηρεσίες καθαριότητας, τέσσερις πρασίνου, τέσσερις ύδρευσης – αποχέτευσης, τέσσερις άρδευσης, τέσσερις αγροτικής οδοποιίας κ.ο.κ. Όλες χρειάζονται δικό τους εξοπλισμό, εργάτες, αυτοκίνητα κ.λπ. Μεταξύ τους δεν υπάρχει κανένας συντονισμός (μάλλον… ανταγωνισμό βλέπουμε) αφού ο συντονιστής Δήμαρχος τα ανέθεσε όλα στους...

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ.


Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες!
Την Δευτέρα 9\5\2011, έλαβε χώρα στο Λιτόχωρο η ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. για τον ορισμό αναπληρωτή δημάρχου και αναπληρωτή αυτού.
Φυσικά στη χθεσινή διαδικασία δεν οδηγηθήκαμε ξαφνικά και χωρίς λόγο! Είχε προηγηθεί η θέση σε αργία του μέχρι πρότινος δημάρχου κ. Παπαθανασίου.
Θέλω εδώ να θυμίσω ότι το θέμα της αργίας το έθιξα πρώτος, ήδη προεκλογικά, και ότι πορεύτηκα ως προς το ζήτημα αυτό πάντα με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, συνέπεια, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.
Τα πράγματα ήταν πάντοτε απλά, όσο κι αν θέλει ο κ. Παπαθανασίου κι....

Ενημέρωση για εκπρόσωπο Βουλής και κυβέρνησης για Επέτειο Γενεκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Σας ενημερώνουμε, ότι στις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού
στην πόλη της Κατερίνης, τη Βουλή θα εκπροσωπήσει ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας, Γιάννης Αμοιρίδης και την κυβέρνηση ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης.

Γκρεμίστε ρε γαϊδούρια τα διόδιαααααααααα  

Εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τη Μάχη της Κρήτης

Εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τη Μάχη της Κρήτης διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης και ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας «Οι Σταυραετοί» την Κυριακή, 22 Μαΐου 2011 και ώρα 10:00 π.μ. στον συνοικισμό της Ανδρομάχης.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Συνοικισμός Ανδρομάχης – Ιερός Ναός Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Ώρα 10.00΄ π.μ. Επιμνημόσυνη Δέηση για τους Κρήτες Πεσόντες.

Ώρα 10.30΄ π.μ. Πανηγυρικός της ημέρας που θα εκφωνήσει ο Αντισυνταγματάρχης Δημοσθένης Σημαιάκης.

Ριζίτικο τραγούδι και παραδοσιακούς κρητικούς χορούς θα παρουσιάσουν τα τμήματα του Συλλόγου.

Στην αίθουσα του Ιερού Ναού θα ακολουθήσει δεξίωση

ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;

Γιατί ρε γ@μώτο μου όλα τα πάρκα της χώρας κι έτσι και το δικό μου πάρκο να το χαίρονται οι ...αλλοδαποί;;;
ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;

Κάτι καλό είναι προ των πυλών από τον ΕΥΓΕΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟ κατά κόσμον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ;;;; 
Πάντως αυτό που ετοιμάζει δεν έχει να κάνει με το μέλλον του στα τηλεοπτικά....
Σίγουρα κάτι καλό ετοιμάζει και προέρχεται από ........

Η Χριστίνα Σιδηροπούλου της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!

Η Χριστίνα Σιδηροπούλου, δημοσιογράφος, ένα κορίτσι που πάει πολύ πολύ καλά στα πρώτα της βήματα στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Η Χριστίνα το "έχει" καθώς με λίγη σχετικά εμπειρία ΠΑΕΙ ΑΡΙΣΤΑ στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Και στα δελτία αλλά και στο ρεπορτάζ. Διαψεύδει εκείνους που πιστεύουν πως η δημοσιογραφία είναι επάγγελμα του ...δρόμου κι όχι των σχολείων! Η νεαρή δημοσιογράφος, είναι και σπουδασμένη και του ...δρόμου, ως ρεπόρτερ βέβαια! Δηλαδή και με σπουδές στο επάγγελμα αλλά και ρεπόρτερ ΜΑΧΗΜΗ στο δρόμο καθώς εκεί είναι η ΟΥΣΙΑ της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ......

ΜΙΑ ...ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ ΚΙ ΗΜΩΝ!!!