PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Καλή Ανάσταση, Κερατέα!


Σας ευχαριστούμε για την Ελπίδα και το Πολιτικό Μήνυμα

που μας στέλνετε, τόσους μήνες τώρα!

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr & www.otoposmou.gr

Άντε, και τα επόμενα στο Λιτόχωρο!


Γιάννης Μαγκριώτης, Υφυπουργός Υποδομών: Υπόδειγμα πολιτικού ανδρός. Ο λόγος του, συμβόλαιο, λίρα 100! Στην Πιερία πίνουν νερό στο όνομά του και φτύνουν, φτύνουν, φτύνουν πολύ, για να μη βασκαθεί!

Στις 17 Οκτωβρίου 2010, μετά τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες των κατοίκων της Ν. Πιερίας, ενάντια στην έναρξη κατασκευής των πλευρικών σταθμών διοδίων στον κόμβο της Λεπτοκαρυάς, ο κ. Μαγκριώτης επισκέφτηκε την περιοχή και δεσμεύτηκε προσωπικά δηλώνοντας: «Όσον αφορά τα πλευρικά διόδια της Λεπτοκαρυάς, σ αυτά θα καταβάλουν αντίτιμο μόνο τα μεγάλα οχήματα και όχι τα ιδιωτικής χρήσης, για να αποκλειστούν οι νταλίκες, οι οποίες καταστρέφουν τους οδικούς άξονες και δημιουργούν προβλήματα κυκλοφοριακά και οδικής ασφάλειας στην περιοχή».

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, οι Πιεριείς βουλευτές, φορείς και πολίτες, έπεσαν θύματα ψευδών υποσχέσεων: Σήμερα, 22.04.2011 «Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» ανακοίνωσε, ότι την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011, στις 9:00 το βράδυ, θα ξεκινήσει η λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων της Λεπτοκαρυάς. Οι τιμές των διοδίων τελών θα διαμορφωθούν ως εξής: Δίκυκλες μηχανές: 2,10€, ΙΧ αυτοκίνητα 2,90€, Φορτηγά: 7,30€, Μεγάλα φορτηγά 10,30€.

Άντε, και τα επόμενα στο Λιτόχωρο!

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr & www.otoposmou.gr