PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....

Το έλα να δεις έγινε στην ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των βουλευτών και του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου....Την ώρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια σύσσωμοι οι βουλευτές του κόμματός του ζήτησαν να το πάρει πίσω.

Αυτό αιφνιδίασε τον κ.Παπακωνσταντίνου ο οποίος ενημέρωσε για όλα όσα έγιναν τον πρωθυπουργό.
Η Βάσω Παπανδρέου απευθυνόμενη στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε σε έντονο ύφος: «Δεν το ψηφίζω». Το χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε: «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος».
Ο Γιάννης Αμοιρίδης είπε ότι: «Δεν είναι ηθικό», ενώ ο Γιώργος Φλωρίδης είπε: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι σημαντικό κομμάτι της διαβούλευσης. Γιατί μας ξεχνάτε;».
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απάντησε: «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;».
Ο Δημήτρης Λιτζέρης, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασε τους τόνους και απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε: «Μας κοροϊδεύετε όταν λετε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν θα ρέει το χρήμα;».
Στο τέλος, ο Γιώργος Παπακωνταντίνου είπε: «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο».
Αναρτήθηκε από tromaktiko

Χωρίς λόγια....

Kαταδικάστηκε ο Ψωμιάδης και τίθεται σε διαθεσιμότητα-Μόνη του ελπίδα τώρα ο Άρειος Πάγος.....Μόνο ο Γ.Καρατζαφέρης βγήκε να τον στηρίξει μέχρι στιγμή


Το Εφετείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για υπέρβαση καθήκοντος. Κατά τον ισχύοντα νόμο ο κ. Ψωμιάδης πρέπει να τεθεί σε διαθεσιμότητα έως ότου αποφανθεί αμετάκλητα ο Άρειος Πάγος.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα αλλά και οι βουλευτές του κόμματος δεν έχουν προβεί μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές σε δηλώσεις ή σχόλια για την δικαστική αυτή απόφαση.

Παρέμβαση Γ. Καρατζαφέρη στο zougla radio

Μόνον ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ,ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης παρεμβαίνοντας στο Zougla Radio άφησε σαφέστατες αιχμές για την απόφαση των δικαστών επισημαίνοντας πώς δεν έλαβαν υπ’όψιν τους πώς λίγους μόνον μήνες πριν ο Παναγιώτυης Ψωμιάδης κέρδισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με 53%. Πρόσθεσε δε ο κ. Καρατζαφέρης πώς οι ψηφοφόροι οι οποίοι επέλεξαν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ήταν πλ΄ληγρτως ενήμεροι για την υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο Περιφερειάρχης και άρα ως πολίτες τοποθετήθηκαν. Ο κ. Καρατζαφέρης μάλιστα υπενθύμισε μία ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου, « Μόνος ένορκος ο λαός».

Ο κ. Ψωμιάδης αν και του εζητήθη δεν προέβη μέχρι στιγμής σε δήλωση για την δικαστική απόφαση του Εφετείου. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ωστόσο άφησε μία επί πλέον αιχμή κατά του προέδρους της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά επισημαίνοντας πώς αν και ο ίδιος (ο Γ. Καρατζαφέρης» παρενέβη δημοσίως για να στηρίξει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και μάλιστα πριν διεξαχθεί η δίκη της Πέμπτης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν έπραξε το ίδιο.

Κατά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ η περιπέτεια αυτή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας θα τον ωφελήσει πολιτικά προσδίδοντας του ακόμη περισσότερη επιρροή στο εκλογικό σώμα αφού ,κατά την γνώμη του, η εξέλιξη αυτή τον καθιστά ήρωα στα μάτια των ψηφοφόρων του.

Αντίθετα, κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη άφησαν ακόμη και υπονοούμενα για «… Πρώιμο τέλος της πολιτικής καριέρας του Παναγιώτη Ψωμιάδη».

Ενοχή Ψωμιάδη πρότεινε ο εισαγγελέας


Έδρασα καθ’ όλα νόμιμα» τόνισε ο περιφερειάρχης

Την ενοχή του Π. Ψωμιάδη για παράβαση καθήκοντος πρότεινε ο εισαγγελέας του πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, στο οποίο εκδικάζεται η υπόθεση της μείωσης προστίμων από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.

«Έδρασα καθ’ όλα νόμιμα» τόνισε νωρίτερα ο κ.Ψωμιάδης στην απολογία του αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται.

Η δίκη του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας από την οποία εξαρτάται και το πολιτικό του μέλλον, είναι σε εξέλιξη από τις 9:00 πρωί.


Ήδη έχουν καταθέσει οι μάρτυρες και των δύο πλευρών, ενώ μόλις πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και η τοποθέτηση του εισαγγελέα.

Ο περιφερειάρχης Μακεδονίας είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή τριών χρόνων για παράβαση καθήκοντος όταν βρισκόταν στη θέση του νομάρχη μετά από καταγγελίες υψηλόβαθμου στελέχους της νομαρχίας για παράνομη μείωση προστίμων σε πρατηριούχο που νόθευε καύσιμα.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε μειώσει τα πρόστιμα από τις 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ,
ενώ ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου νόθευε τα καύσιμα κατ' επανάληψη και μέσα στο πρατήριό του λειτουργούσε παράνομο εργαστήριο αποχρωματισμού και νοθείας πετρελαίου θέρμανσης το οποίο συνδεόταν με τον πρώτο όροφο... εστιατορίου!

Ενδεχόμενη καταδικαστική απόφαση σημαίνει πως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τίθεται σε αργία και δεν έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για οποιαδήποτε δημόσια θέση.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το αργότερο μέχρι αύριο.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ -ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ?

Από το πρωί βρε παιδιά έχουν σηκώσει σχεδόν σε όλα τα blogs μια σειρά από έργα που πρόκειται να πραγματοποιήσει η Δημοτική Αρχή.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ? Προσπαθήτε να πείσετε τον λαό της Βόρειας ΠιερίαςΑπό το πρωί βρε παιδιά έχουν σηκώσει σχεδόν σε όλα τα blogs μια σειρά από έργα που πρόκειται να πραγματοποιήσει η Δημοτική Αρχή.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ? Προσπαθήτε να πείσετε τον λαό της Βόρειας Πιερίας ότι με τα ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ. Πρώτα κάντε τα και μετά βγείτε να φωνάξετε.ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ....ΤΟ ΘΑ ΘΑ το χόρτασε ο λαός. Το ξαναλέω ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ότι με τα ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ. Πρώτα κάντε τα και μετά βγείτε να φωνάξετε.ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ....ΤΟ ΘΑ ΘΑ το χόρτασε ο λαός. Το ξαναλέω ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΕΝΟΧΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ


Δώδεκα μήνες φυλάκιση του επέβαλε το Δικαστήριο.

Προστασία Περιβάλλοντος & Αλληλεγγύη μέσα από την επαναχρησιμοποίηση







Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 2ο Χαριστικό Παζάρι Κατερίνης, το οποίο διοργάνωσε σήμερα 6 Απριλίου 2011, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Από νωρίς το πρωί, δεκάδες μέλη και φίλοι της άρχισαν να συγκεντρώνονται στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης και να φέρνουν παιχνίδια, βιβλία, ρούχα, παπούτσια, CD και κάθε είδους, χρήσιμα μεν, αλλά αχρείαστα για τους ίδιους αντικείμενα.

Το περίπτερο της ομάδας, το οποίο στήθηκε στον ίδιο χώρο, κατακλίστηκε από εκατοντάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας κατέφθαναν για να δώσουν ή να πάρουν κάποιο χρήσιμο αντικείμενο. Ό, τι συγκεντρώθηκε χαρίστηκε χωρίς χρήματα, ενώ κάποιος μπορούσε να πάρει ακόμη κι αν δεν είχε κάτι να χαρίσει! Βασικοί στόχοι του Χαριστικού Παζαριού είναι η προστασία του Περιβάλλοντος μέσα από την επαναχρησιμοποίηση, αλλά και η ανάπτυξη ενός δικτύου αλληλεγγύης σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την ελληνική κοινωνία.

Το ηθικό καθήκον, η υποχρέωση που έχουν τα μέλη μιας ομάδας να αλληλοϋποστηρίζονται και να αλληλοβοηθούνται, οδήγησε την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας να επιλέξει αυτή την ξεχωριστή δραστηριότητα, η οποία αναμένεται να επαναλαμβάνεται συχνά στην πόλη της Κατερίνης, αφού το συχνότερο ερώτημα το οποίο τέθηκε σήμερα ήταν: «Πότε θα ξαναγίνει;» Το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου, δήλωσαν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, τα οποία ευχαρίστησαν την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης για την φιλική υποστήριξη που προσέφερε στο 2ο Χαριστικό Παζάρι Κατερίνης και βέβαια τις εθελόντριες και τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην πραγμάτωσή σου.

Στη δράση συμμετείχαν μαθήτριες και μαθητές του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης και των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Πλάτων».

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 begin_of_the_skype_highlighting 23510 31906 end_of_the_skype_highlighting / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr & www.otoposmou.gr

Στο Αιγίνιο πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ.Λαγδάρη με τους υποψήφιους Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του.


Ο κ. Λαγδάρης στην ενημέρωση του άσκησε κριτική για τον τρόπο διακυβέρνησης του Νέου Δήμου.

Η Δημοτική Παράταξη μας έχει βασική έννοια να πάει μπροστά ο τόπος μας. Ότι είναι θετικό θα το ψηφίζουμε, ενώ ότι είναι αρνητικό θα το καταψηφίζουμε

Μίλησε επίσης για το τεχνικό πρόγραμμα,τον προ υπολογισμό, τον αναδασμό, τα χρέη, τις συγχωνεύσεις των σχολείων και για το πρόβλημα ύδρευσης του Δήμου.

Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση με απόψεις και προτάσεις από τους παρευρισκόμενους