PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ενδιαφέρον για το Κτήμα Σκοτίνας


Τρία επιχειρηματικά σχήματα κατέθεσαν σήμερα φακέλους μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο της Α’ φάσης του του διεθνούς δημόσιου διαγωνισμού αξιοποίησης του ...ακινήτου «Κτήμα Σκάλα Σκοτίνας», που διεξάγει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ). Τα επιχειρηματικά σχήματα είναι τα εξής:

Α) Ενωση Εταιρειών με την επωνυμία DOMOTEL Α.Ε.- ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. - OLYMP - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Ε., αποτελούμενη από τις εταιρίες:

1. Domotel Ανώνυμη Ξενοδοχειακή Κτηματική Τεχνική και Εμπορική Εταιρία (DOMOTEL Α.Ε.)
2. Δομοτεχνική Α.Ε. Τεχνικαί, Εμπορικαί Βιομηχανικαί και Τουριστικαί Επιχειρήσεις (Δομοτεχνική Α.Ε.)
3. Κωνσταντόπουλος Ανώνυμη Εταιρία (OLYMP)
4. Βασίλειος Λάμπρου «Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Ανώνυμη Εταιρεία»
5. Ποσειδών Ανώνυμος Εταιρεία (Ποσειδών Α.Ε.)

Β) Ενωση Προσώπων «ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. – ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.»

Γ) Ενωση Προσώπων των:
1. Γεωργίου Δεληγιαννίδη, κατοίκου Βοστώνης Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής
2. Χρήστου Χιονίδη κατοίκου Φλώριδας Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής
3. Surface Technologies Corporation, εταιρείας αμερικανικού δικαίου με έδρα τη Φλώριδα Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Η ΕΤΑ θα εξετάσει την πληρότητα των στοιχείων και τα προσόντα των υποψηφίων και θα συντάξει πίνακα προεπιλογής, βάσει του οποίου θα δρομολογηθεί η φάση υποβολής δεσμευτικών προσφορών. Στα ενδεικτικά επιχειρηματικά σχέδια που υποβλήθηκαν, προτείνεται ήπια τουριστική ανάπτυξη που περιλαμβάνει ξενοδοχειακές υποδομές 250-300 κλινών και κάμπινγκ. Υπενθυμίζεται ότι το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Δίου – Ολύμπου, σε απόσταση 30 χλμ. νότια της Κατερίνης, στο 100ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών. Πρόκειται για παραθαλάσσιο κτήμα με έκταση 427.215 τ.μ. και ακτογραμμή μήκους 750 μέτρων περίπου, σε τοποθεσία εξαιρετικού φυσικού κάλλους, στο οποίο έχουν αναπτυχθεί παλαιότερα εγκαταστάσεις κάμπινγκ.

Τσαντάκηδες στις γειτονιές της Κατερίνης;


Τσαντάκηδες στις γειτονιές της Κατερίνης; Ναί γύρω στις 6 το απόγευμα επι της οδού Μαραθώνος, δύο αυτοκίνητα συνεργάστηκαν και έκλεψαν την τσάντα ηλικιωμένης κυρίας που βάδιζε αμέριμνη στο... δρόμο.Η κυρία έβαλε τις φωνές, βγήκαν απο παρακείμενο καφενείο γείτονες, κάποιος μπήκε στο αμάξι προσπάθησε να κυνηγήσει τους κλέφτες, αλλά αυτοί χάθηκαν.Ηταν ένα αυτοκίνητο σταματημένο και παρακολουθούσε την κίνηση και το άλλο έδρασε.Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αφού δόθηκε η μάρκα και το χρώμα του αυτοκινήτου και αναμένονται αποτελέσματα..

"Oι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκ…»

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ανακοίνωση
Από το Σύλλογο Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011 και 10.30 πμ θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετή θητεία. Καλούνται οι Λιτοχωρίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν μαζικά και επίσης όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι να το δηλώσουν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στα Γραφεία του Συλλόγου ή να απαντήσουν στο email: iofarmak@otenet.gr
Θεσσαλονίκη, 8-3-2011
Από το Διοικητικό Συμβούλιο
Σημείωση: Παρακαλούμε διαδώσετε αυτό το μήνυμα προς κάθε Λιτοχωρίτη και Λιτοχωρίτισα της Θεσσαλονίκης που τυχόν γνωρίζετε ή ειδοποιήστε τον προφορικά ή τηλεφωνικά. Επίσης στείλτε μας, αν έχουν, το email και το ονοματεπώνυμό τους για να επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί τους.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς