PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011










Προπόνηση Σάλας
Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης -- 27.02.2011


Video:
A
B


Σε πολύ υψηλό επίπεδο τεχνικής δυσκολίας και νευρομυϊκής συναρμογής ασκησιολόγιο προπονήθηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο, υπό της οδηγίες του Προπονητή UEFA B Δεληγιαννίδη Κων/νου, τα τμήματα υποδομής

@Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης—Παναθηναϊκός Soccer Schools@.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ και 2,5 χρόνια και στον τομέα του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ στα τμήματα της ακαδημίας, διαφαίνεται στις επιδόσεις τον παιδιών που ανταποκρίνονται πλέον με περισσότερη ευκολία και σε αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο, μέθοδο και χώρο προπόνησης. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!


Coach Δεληγιαννίδης Κων/νος
kfa21.blogspot.com




Ένα βιβλίο του Δήμου Κατερίνης προσφορά στους πνευματικούς δημιουργούς της Πιερίας


Παρουσιάζεται την ερχόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου και ώρα 19.30 μ.μ. στην Αστική Σχολή Κατερίνης το βιβλίο που συνέγραψε ο φιλόλογος Αντώνης Κάλφας και εξέδωσε ο Πολιτιστικός Όμιλος Κατερίνης με τίτλο "Λογοτεχνικές Μαρτυρίες και Αφηγήσεις στην Πιερία (1918 - 2010).

Την παρουσίαση θα συντονίσει η Μπέτυ Παρτσαλίδου και για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Μίμης Σουλιώτης, καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ο Νίκος Βαρμάζης, συγγραφέας - φιλόλογος, Επικ. Καθηγητής του ΑΠΘ και ο Νίκος Γραικός, εκπαιδευτικός, διδάκτωρ Ιστορίας της Τέχνης.

Αποκριάτικος χορός 13ου Δημοτικού Σχολείου

Τον καθιερωμένο του χορό θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 5 Μαρτίου 2011, στις 7.30 το βράδυ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, στο κέντρο «Πιερίδα Palace» (που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο Κατερίνης-Νέου Κεραμιδίου) και προσκαλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες, αλλά και όλους επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση και να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια που καταβάλλεται για την βελτίωση των υποδομών στο σχολείο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πάρτι με κλόουν που θα κρατήσει συντροφιά τα παιδιά, ενώ οι μαθητές θα παρουσιάσουν χορούς.
Φυσικά και οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βραδιά ανάλογη, με εκπλήξεις.
Προσκλήσεις θα διατίθενται και στην είσοδο του κέντρου.

Πρόσκληση σε ημερίδα


Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Γρηγόρης Παπαχρήστος και Νίκος Παπανικολάου σας προσκαλούν στην ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 9, Κατερίνη) με θέμα: «Παρουσίαση και συζήτηση επί του οργανωτικού σχεδιασμού και του προγραμματικού πλαισίου της παράταξής μας».

Εισηγητής ο κ. Μάρκος Μπόλαρης, επικεφαλής της παράταξης Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Μάρκου Μπόλαρη στο νομό μας, έχει ως εξής:
6:30 μ.μ. Επίσκεψη στο Διοικητήριο της Αντιπεριφέρειας Πιερίας. Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου
7:30 μ.μ. Ομιλία στην ανοικτή εκδήλωση της παράταξης Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης στο Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα: «Παρουσίαση του οργανωτικού σχεδιασμού και του προγραμματικού πλαισίου της παράταξης»

Κοπή πίτας του συνδυασμού Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, η κοπή της πίτας του Συνδυασμού "Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης" στον πολύ ιδιαίτερο χώρο (αφήνοντας μάλιστα τις καλύτερες των εντυπώσεων), «Ιδεοδρόμιο».


Ο επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών , Αντώνης Μάντζιος ευχήθηκε καλή και αγωνιστική χρονιά σε όλους και όλες και έκανε έναν πρώτο απολογισμό της δουλειάς του συνδυασμού στον Δήμο Κατερίνης. Προέτρεψε μάλιστα όλους τους παρευρισκομένους να εντείνουν τον καθημερινό αγώνα τους, προσωπικό και συλλογικό για την ουσιαστική αλλαγή στον Δήμο Κατερίνης, αλλά και την ανατροπή των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και του μνημονίου που οδηγούν σε νέο μεσαίωνα.

Στον «Καλλικράτη» για τα σχολεία, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κατερίνης σε συνέντευξη τύπου


Στον «Καλλικράτη» για τα σχολεία, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κατερίνης σε συνέντευξη τύπου

Αντίθετος σε συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων ο δήμος Κατερίνης, αν αυτές δεν στηρίζονται σε καθαρά εκπαιδευτικά κριτήρια, δηλώνει ο Σάββας Χιονίδης, επισημαίνοντας την ανάγκη ίδρυσης τριών νέων λυκείων στον νέο δήμο Κατερίνης


Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο δήμαρχος Κατερίνης στο ενδεχόμενο συνενώσεων ή και καταργήσεων σχολικών μονάδων σε συνέντευξη τύπου που έδωσε το Σάββατο για το θέμα. Το Υπουργείο Παιδείας, έχει ζητήσει από τους δήμους να καταθέσουν τις προτάσεις, ενώ σήμερα διοργανώνει ημερίδα στην Αθήνα, με τη συμμετοχή δημάρχων, για να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Ο Χαράλαμπος Μπρουσκέλης νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης


Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθησαν χθες οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου συμβουλίου, στο Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης, όπου 300 μέλη του προσήλθαν στις κάλπες, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του Συλλόγου.