PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ







Παρουσιάζουμε ευχάριστες παραστάσεις από τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης που πραγματοποιούνται σε κλειστό Γυμναστήριο από το 2008.





















Μια μορφή προπόνησης που στο εξωτερικό (π.χ. Γερμανία) είναι πολύ συνηθισμένη την χειμερινή περίοδο, μάλιστα διεξάγονται και ειδικά τροποποιημένα πρωταθλήματα υποδομών.

Coach Δεληγιαννίδης Κων/νος, UEFA B LEVEL, Ruit, Germany

Δεν πωλείται.......

Ενημέρωση για τα έργα της Αιγαίο ΑΕ σε κατοίκους του Παντελεήμονα και του Πλαταμώνα από το δήμαρχο Δίον - Ολύμπου Παπαθανασίου Γιώργο.


Στο πλαίσιο ενημέρωσης τοπικών κοινωνιών του δήμου Δίου-Ολύμπου πραγματοποιήθηκαν δυο ανοιχτές συναντήσεις στον Παντελεήμονα και στον Πλαταμώνα, τις οποίες οργάνωσε ο δήμαρχος Γ. Παπαθανασίου.
Αντικείμενο των συναντήσεων αυτών ήταν τα έργα που πραγματοποιεί η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» στη Νότια Πιερία, περιβαλλοντικές επιπτώσεις που υφίστανται εξαιτίας αυτών των έργων και αντιμετώπισή τους, κυρίως ως προς την ποιότητα του πόσιμου νερό αλλά όχι μόνο. Επίσης, έγιναν και κάποιες αναφορές για τα διόδια και για τις εξελίξεις που υφίστανται στο θέμα αυτό.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης συμμετέχει στο κλείσιμο των καταστημάτων .

Ρολά θα κατεβάσουν και τα εμπορικά καταστήματα της Κατερίνης, στις 23 Φλεβάρη, ημέρα Πανελλαδικής Απεργίας, αφού ο Εμπορικός Σύλλογος της Κατερίνης, αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις του κλάδου οι οποίες κορυφώνονται αύριο.


«Είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εμπόριο εδώ και ενάμισι χρόνο τουλάχιστον», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου. Ο κ. Ρέχας συμπλήρωσε ότι τον τελευταίο αυτό χρόνο τα προβλήματα έχουν γιγαντωθεί και οι επιχειρήσεις είναι σε αδιέξοδο. «Πολλές επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις ούτε της οικογένειάς τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέχας, περιγράφοντας την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει το εμπόριο.
«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, για αυτό και ο εμπορικός σύλλογος αναλαμβάνει τις ευθύνες του», είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, καλώντας τους συναδέλφους του να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Τετάρτης.

Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, είπε ότι γνωρίζει καλά τα προβλήματα που υπάρχουν στην Πιερία.


«Σταματήστε να λέτε η Πιερία, η Ημαθία, η Χαλκιδική! Πείτε η Κεντρική Μακεδονία», είπε ο Διονύσης Ψωμιάδης κατά την τοποθέτησή του, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει η Περιφέρεια όσον αφορά τον τουρισμό. Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, είπε ότι γνωρίζει καλά τα προβλήματα που υπάρχουν, ζητώντας την υπομονή των φορέων αφού ο θεσμός βρίσκεται στα πρώτα του βήματα. «Κάντε λίγη υπομονή, θα έχετε όλο το χρόνο για να ασκήσετε κριτική», είπε χαρακτηριστικά και θέλοντας να προλάβει τυχόν υψηλούς τόνους.
Ο κ. Ψωμιάδης επέμεινε στη συνεργασία των φορέων, εκτιμώντας ότι μπορεί να χάθηκε χρόνος όσον αφορά την παρουσία της Κεντρικής Μακεδονίας σε εκθέσεις του εξωτερικού, «αλλά τα Βαλκάνια δεν χάθηκαν ακόμα» όπως είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στην απουσία της Κεντρικής Μακεδονίας από διεθνείς εκθέσεις, εκτίμησε ότι «ήταν ανώφελο να πάμε, γιατί δεν ήταν προετοιμασμένη», ενώ έκανε λόγο για «περίπτερα παρωδία» στην πρόσφατη έκθεση της Σόφιας. Πρόθεση της Περιφέρειας είναι να συμμετάσχει σε εκθέσεις, αλλά με άλλο σχεδιασμό μέσα από τον οποίο θα προβάλλονται ενιαία οι Περιφερειακές Ενότητες. «Δεν μας βοηθάν τα περίπτερα που στήνουμε και στα οποία μόνο φυλλάδια μοιράζουμε» είπε, εκφράζοντας την άποψη ότι σ αυτές τις εκθέσεις θα πρέπει να παρουσιάζονται και κάποια στοιχεία της παράδοσής μας, μέσα από την παρουσία πολιτιστικών συλλόγων. «Πιστεύω ότι το επόμενο έτος, θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα κοινό περίπτερο», είπε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος διευκρίνισε ότι σ’ αυτήν την προσπάθεια θα πρέπει να συνδράμουν και οι επιχειρηματίες του κλάδου.
Με την άποψη του κ. Ψωμιάδη, περί ουσιαστικής συμμετοχής στις εκθέσεις των επαγγελματιών, συμφώνησε και ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, τονίζοντας ότι «σ’ αυτές τις εκθέσεις δεν θα πρέπει να δείχνουμε το μπόι μας, αλλά την ουσία».

Σύσκεψη για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Χωρίς αρχή, μέση και τέλος, ήταν η σύσκεψη των τουριστικών φορέων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του πρώην νομαρχιακού συμβουλίου Πιερίας και διεξήχθη υπό την προεδρεία της αντιπεριφερειάρχου Σοφίας Μαυρίδου και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη, Διονύση Ψωμιάδη.
Φορείς από την Πιερία και υπηρεσιακοί παράγοντες από τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες, εξέφρασαν τις απόψεις τους για την τουριστική πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και έθεσαν σειρά ερωτημάτων πολλά εκ των οποίων δεν απαντήθηκαν. Και βέβαια, αν κάποια ερωτήματα έμειναν αναπάντητα, αυτό δεν οφείλεται στην «κακή πρόθεση» των διοργανωτών της σύσκεψης, αλλά στα «κενά» και στις ελλείψεις που έχει δημιουργήσει ο «Καλλικράτης», ένα σχέδιο που είναι φανερό ότι ακόμη χρειάζεται πολλά κομμάτια για να συμπληρωθεί το πάζλ της σωστής λειτουργίας του.
Αν και η ατζέντα της χθεσινής συζήτησης ήταν συγκεκριμένη, η συζήτηση πολλές φορές ξέφυγε και εξελίχθηκε (ως είθισται) σε μια «εκτόνωση» φορέων όπου ο καθένας έλεγε τον πόνο και τον καημό του. Ένα από τα θέματα τα οποία έπρεπε να συζητηθούν ήταν η δημιουργία Επιτροπής Τουρισμού. Η πρόταση του Διονύση Ψωμιάδη ήταν αρχικά η συγκρότηση μιας ολιγομελούς επιτροπής με εκπροσώπους από τις Περιφερειακές Ενότητες η οποία θα αποφασίζει για την τουριστική προβολή. Να σημειωθεί, ότι ακόμη από τον Καλλικράτη, δεν προβλέπεται η συγκρότηση μιας τέτοιας επιτροπής (η οποία τρόπο τινά θα αντικαταστήσει τις πρώην ΝΕΤΠ), κάτι που είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί. Οι φορείς δέχθηκαν την πρόταση του κ. Ψωμιάδη, η οποία συμπληρώθηκε από την κ. Μαυρίδου η οποία ζήτησε τη συγκρότηση «γνωμοδοτικών» επιτροπών σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα τις οποίες θα απαρτίζουν φορείς του τουρισμού και θα επεξεργάζονται τις προτάσεις για κάθε περιοχή, πριν αυτές κατατεθούν στην Επιτροπή της Περιφέρειας

Συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία και πορεία διαμαρτυρίας της Τετάρτης

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων της Πιερίας αποφάσισε να συμμετέχει
στην αυριανή πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της 23ης Φεβρουαρίου, με δικό της μπλοκ, πανό και πλακάτ.

Σημείο συνάντησης: Κεντρική Πλατεία, μπροστά στο άγαλμα της Ελευθερίας, στις 10:00

Σας καλούμε να ενισχύστε τη συμμετοχή μας στην αυριανή απεργία/πορεία

Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων της Πιερίας