PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ





ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ 89,2

Το καλύτερο πρωϊνό ξεκίνημα γίνεται Ραδιοφωνικά!!!! "Μια Καλημέρα είναι Αυτή"..Με την Μαρία Βαλσαμίδου στο μικρόφωνο να μας κρατάει συντροφιά με κέφι και ενημέρωση για 2 ολόκληρες ώρες...από τις 9 μέχρρι στις 11... Καθημερινά εκτός Σαβ/κο...Μόνο στο Διόνυσο 89,2..Στο δικό μας Ραδιόφωνο!!!

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ.



Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων, στο μνημείο πεσόντων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό(Οδός Διγενή Ακρίτα), τιμήθηκε σήμερα το πρωί, η επέτειος της ομαδικής εκτέλεσης από τους Γερμανούς των Ελλήνων πατριωτών, με πρώτο τον αείμνηστο Δήμαρχο Κατερίνης Αιμίλιο Ξανθόπουλο, τον Φεβρουάριο του 1943.

Την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αναπληρωτής Δημάρχου του Δήμου Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης, ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, εκπρόσωποι των βουλευτών του νομού, ο Περιφερ. Σύμβουλος της περιφερ. ενότητας Πιερίας Νίκος Μακρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης Δημήτρης Βαϊνάς, Νίκος Μπουρονίκος, Γιώργος Ίτσιος, ο Αντιδήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Καψάλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κατερίνης Αλέξανδρος Γιουμίδης, Αναστάσιος Παπαζήσης, Νίκος Μηλιώτης, Κώστας Κοκαβίδης(και ως εκπρόσωπος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ), Νίκος Σαλπιστής(και ως εκπρόσωπος της Ν.Ε. του Κ.Κ.Ε.), οι πρώην Δήμαρχοι Κατερίνης Μενέλαος Τερζόπουλος, Σ. Χαραλαμπίδης, o Γ.Γραμματέας του Δήμου Βαλάντης Θεοδώρου, εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Αγίου Δημητρίου, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νίκος Κωνσταντίνου κ.α. εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών, στρατιωτικών, εκκλησιαστικών αρχών, φορέων και συλλόγων. Συγκινητική ήταν και φέτος η παρουσία πολλών φίλων και συγγενών των εκτελεσθέντων.

Το μουσικό στίγμα της επετείου μνήμης επένδυσαν σε ανάλογους μουσικούς τόνους και σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ήχοι της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Σε δήλωσή του για την ημέρα μνήμης ο Αναπληρωτής Δημάρχου Ζήνων Σατραζέμης τόνισε το διαχρονικό μήνυμα της θυσίας των πατριωτών: «….αποτελεί η σημερινή ημέρα ένα φωτεινό φάρο που δείχνει σε εμάς τους επιγόνους το χρέος μας προς την Πατρίδα. Αιώνια η μνήμη τους, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει».

Να πως καταντήσαμε την Ελλάδα μας.....


Τα όσα αναφέρει στο τηλεγράφημα που έστειλε ο πρέσβης μας στο Ναϊρόμπι Δημήτρης Λούνδρας, σοκάρουν! Απεικονίζουν το φάσμα της πλήρους κατάρρευσης το οποίο αντιμετωπίζει η χώρα ,η οποία φαίνεται ότι δεν μπορεί να έχει τακτοποιημένη ούτε τη "βιτρίνα" της, που είναι οι πρεσβείες της στο εξωτερικό!

Ο πρέσβης στο τηλεγράφημά του παρουσιάζει μία τραγική κατάσταση:
*Το προσωπικό είναι απλήρωτο.

*Αυτοκίνητα της πρεσβείας δεν κινούνται γιατί δεν έχουν βενζίνη.

*Η γεννήτρια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος δεν έχει καύσιμα

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ?

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ


Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,

Κατά τη διάρκεια της παμπιερικής σύσκεψης για τα διόδια, η οποία πραγματοποιήθηκε την 16η Φεβρουαρίου 2011, στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας, αποφασίστηκε ομόφωνα, η συμμετοχή δεκάδων φορέων του νομού στη συμβολική κατάληψη του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς, την επόμενη Κυριακή 20.02.2011 από τις 14:00 - 18:00.

Σύσσωμοι, μαζί με όλους τους φορείς του νομού μας, στηρίζουμε την Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων της Πιερίας.

Λέμε όχι στο παράλογο καθεστώς των διοδίων! Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα των εθνικών μας δρόμων!

Σας καλούμε, την επόμενη Κυριακή 20.02.2011 στις 14:00 να είστε όλοι εκεί, στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς.

Ενωμένοι, υπερασπίζουμε τον τόπο μας!

ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ


To Wigwam Motel στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ είναι ένα πρωτότυπος χώρος διαμονής. Μιμείται ένα ινδιάνικο χωριό καθώς τα δωμάτιά του είναι χτισμένα σαν ινδιάνικες σκηνές. Φυσικά οι σκηνές ύψους 9 μέτρων περίπου παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Η τρίτη πιο βρώμικη χώρα


Στην 3η χειρότερη θέση κατατάσσει κλιμάκιο της Ε.Ε. την Ελλάδα σε θέματα καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος. Στο επίκεντρο της αρνητικής κριτικής, οι παράνομες χωματερές και τα ελλιπή υγειονομικά μέτρα

Γαλάζιο ξεπούλημα ελληνικής γης στην Πιερία

Όπως αποκαλύπτει το "Έθνος της Κυριακής" (20/02), με ύποπτες μεθοδεύσεις, η ΚΕΔ εκποίησε το 2005 παραθαλάσσιο “φιλέτο” σε ιδιώτη, στην Πιερία, υπόθεση με την οποία ασχολήθηκε και η Δικαιοσύνη. Πιο συγκεκριμένα, με συνοπτικές διαδικασίες εκποιήθηκε έκταση 33 στρεμμάτων, πάνω στην ακτογραμμή της παραλίας Κατερίνης, στο μοναδικό πλειοδότη ως "χωράφι", έναντι τιμήματος που δεν ξεπερνούσε το ένα εικοστό της πραγματικής της αξίας.

Η συνολική επένδυση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ανήλθε στο ποσό των 17.092.800 ευρώ, με ποσοστό κρατικής επιχορήγησης 45%, δηλαδή 7.691.760 ευρώ.

Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυανιστών Κατερίνης









Χθές ο Π.Σ Δρυανιστών Κατερίνης πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του.Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα τα χορευτικά του Π.Σ απο τα μικρά τμήματα έως τους μεγάλους έκαψαν καρδιές.Το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.Μέχρι και οι βουλευτές της Πιερίας κ. Μίχου Μαρία και Παπαγεωργίου Θανάσης δεν άντεξαν και χόρεψαν για αρκετή ώρα.Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια και λειτουργούν χορευτικά τμήματα όλων των ηλικιών.