PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

KFA21: Νέο blog

http://kfa21.blogspot.com

Μικρά, μικρά ποδοσφαιρικά όνειρα.Μικρά όνειρα, μεγάλα

βήματα, ένας στόχος, χαρά, ευχαρίστηση και

Πρόοδο ποιοτική.

Γουρουνάκι, ούτε αυτή την Κυριακή θα πληρώσω διόδια!

Απαντάμε στον υπουργό Μεταφορών, κ. Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος αποκάλεσε «τζαμπατζήδες, αντικοινωνικούς και υπονομευτές» όλους τους υποστηρικτές του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», ότι αντικοινωνική είναι η κυβέρνηση του, τζαμπατζήδες είναι οι φίλοι του οι εργολάβοι και υπονομευτές είναι η πολιτική παρέα του, που βάλθηκε να διαλύσει τη χώρα και κάθε έννοια δικαιώματος. Οι απειλές για ποινικοποίηση του αγώνα μας και οι μηνύσεις κατά αγωνιστών (που δεν έχουν καμιά σχέση με την άρνηση πληρωμής διοδίων) καταδεικνύουν το φόβο της κυβέρνησης και το ζήλο της να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργολάβων κόντρα στο δημόσιο συμφέρον. Κλιμακώνουμε με μαζικές κινητοποιήσεις. Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου ανοίγουμε τα διόδια σε όλη τη χώρα».

Το κείμενο είναι του συναγωνιστή Χρήστου Σταμόπουλου από την Καρδίτσα

Το γουρουνάκι είναι από την πιερική φάρμα βιολογικής εκτροφής χοίρων του συναγωνιστή Θόδωρου Καρακούση (το γούρι μας).

Η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στην ομάδα «Δεν πληρώνουμε» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 15:00 ανοίγουμε τα διόδια της Λεπτοκαρυάς

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr & www.otoposmou.gr

Aγωνες Ορειβατικού ΣΚΙ.

Σας ενημερώνω ότι οι αγώνες 20ο Πρωτάθλημα Ορ ΣΚΙ (Αγώνες Σκυταλοδρομίας) και 17ο Κύπελο Ελλάδος Ορ ΣΚΙ (Ατομικοί Αγώνες ) που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν την 5 - 6 Φεβ από τον ΕΟΣ Κατερίνης στο Ελατοχώρι Πιερίας δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω ελλιπής χιονόπτωσης. Ευχαριστούμε για την προβολή και την στήριξη των αγώνων .

Για τον ΕΟΣ Κατερινης
Ο
Πρόεδρος

"Ετοιμάζεται" η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.


Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες για την διαμόρφωση αίθουσας δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης. Ήδη τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν χθες στο γκρέμισμα των τοίχων, ενώ όπως δήλωσε ο κ. Χιονίδης κατά πάσα πιθανότητα, η επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην γίνει στην Εκάβη, αλλά στο νέο χώρο.

Η νέα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα διαμορφωθεί στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου εκεί ακριβώς που ήταν και η παλιά, "παίρνοντας" μάλιστα χώρο από την αίθουσα αναμονής.

Πρόκειται, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Σάββας Χιονίδης για μία αίθουσα που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του δημοτικού συμβουλίου της Κατερίνης τουλάχιστον για τις υπόλοιπες δύο δεκαετίες. Η αίθουσα, εκτός από τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων θα διαθέτει 18 θέσεις επισήμων ή φορέων, θέσεις για τους δημοσιογράφους 48 θέσεις για τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και πάνω από 100 θέσεις για τους δημότες.

Ο σχεδιασμός έχει γίνει με βάση τις ανάγκες του δημοτικού συμβουλίου της Κατερίνης, ενώ η αίθουσα έχει σχεδιαστεί για να είναι πολυχρηστική, εξυπηρετώντας μάλιστα και τις συνεδριάσεις οργανισμών του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η μελέτη όσο και τα χρήματα για τη διαμόρφωση της αίθουσας είναι του Δήμου Κατερίνης.

ΠΗΓΗ. ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ


Η κεραία «δείχνει» την εταιρεία… δράστη.

Συνεργείο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, αναμένεται στο Δημοτικό Στάδιο για να αποκαλύψει την εταιρεία που εγκατέστησε παράνομα την κεραία κινητής τηλεφωνίας. Απόφασή μας είναι να κινηθούμε δικαστικά εναντίον της, δηλώνει ο Χαράλαμπος Καρατζόγλου.

Η παράνομα εγκατεστημένη κεραία κινητής τηλεφωνίας στο γήπεδο του Πιερικού δεν λειτουργεί και ούτε πρόκειται να απομακρυνθεί, πριν μάθουμε τουλάχιστον σε ποια εταιρεία ανήκει, δήλωσε στην Πολιτεία ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης, Χαράλαμπος Καρατζόγλου. Ο κ. Καρατζόγλου, επεσήμανε, σχολιάζοντας την πρόσφατη καταγγελία που έδωσαν στον τύπο διευθυντές σχολείων πέριξ του γηπέδου, ότι είναι εύλογη η ανησυχία τους και πως ο καθένας θα ανησυχούσε.


Αποφασισμένος να κινηθεί νομικά, φέρεται ο ΟΑΚΑ του Δήμου Κατερίνης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με την παράνομη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε πυλώνα του Α’ Δημοτικού Σταδίου Κατερίνης (γήπεδο Πιερικού). Ο κ. Καρατζόγλου, σε δηλώσεις του στην «Επτά», τόνισε ότι η διοίκηση του Οργανισμού, έκανε όλα όσα έπρεπε για να ξετυλίξει το «κουβάρι» της παρανομίας και να αποκαλυφθούν εκείνοι που προέβησαν στην παράνομη εγκατάσταση της κεραίας.
Αρχικά, αναφέρθηκε στο ιστορικό της υπόθεσης, λέγοντας πως ο ίδιος ενημερώθηκε για την ύπαρξη της κεραίας στις 24 Ιανουαρίου το πρωί από τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κυριακίδη. «Αμέσως μετά, ενημέρωσα το δήμαρχο, ο οποίος έδωσε εντολή να ακολουθήσω κάθε νόμιμη διαδικασία για την απομάκρυνσή της», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια, επικοινώνησε και με τον υπεύθυνο υπάλληλο του Σταδίου από τον οποίο έλαβε τη διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση και από κανέναν για την εγκατάσταση.
Την επόμενη μέρα ο κ. Καρατζόγλου, μαζί με το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κυριακίδη και παρουσία της Αστυνομίας, πήγαν στο δημοτικό στάδιο, όπου δόθηκε εντολή να φωτογραφηθεί και να βιντεοσκοπηθεί η παράνομη κεραία, ενώ παράλληλα έγινε διακοπή στην ηλεκτροδότησή της. Για την παράνομη εγκατάσταση ενημερώθηκε και η Πολεοδομία του Δήμου Κατερίνης η οποία έκανε αυτοψία στο χώρο. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ κατέθεσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, ζητώντας (μαζί με τον κ. Κυριακίδη) τη δίωξη των αγνώστων δραστών, διαβεβαιώνοντας εγγράφως ότι ουδέποτε ο ΟΑΚΑ έδωσε άδεια για εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο δημοτικό στάδιο. Μετά την αστυνομία, αναφέρει ο κ. Καρατζόγλου, πήγα και στην Εισαγγελία Κατερίνης από την οποία έλαβα την άδεια για απομάκρυνση της κεραίας.
Για τις εξελίξεις, ενημερώθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, στην οποία κλήθηκε και ο κ. Κυριακίδης, το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚΑ και αποφασίστηκε η φύλαξη της κεραίας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο της απομάκρυνσής της, από εκείνου που πιθανόν την εγκατέστησαν. «Πλέον η κεραία φυλάσσεται, ακόμα και από ιδιωτική ασφάλεια», τόνισε ο κ. Καρατζόγλου.
Ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, θεωρεί κομβικό το γεγονός ότι η κεραία παραμένει στη θέση της, αφού σε επικοινωνία που είχε με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην Επιτροπή να εξακριβώσει σε ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ανήκει αυτή. Αν και η κεραία φέρει αρχικά εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, όπως είπε ο κ. Καρατζόγλου, η Ε.Ε.Τ.Τ. δεν μπορεί να διαβεβαιώσει εγγράφως το Δήμο για λογαριασμό ποιας εγκαταστάθηκε. «Όπως μας είπαν θα έρθει συνεργείο της Ε.Ε.Τ.Τ., θα θέσει σε λειτουργία για λίγα λεπτά την κεραία και θα διαπιστώσει με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτει τον ιδιοκτήτη της», είπε εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δέχθηκε να παραμείνει η κεραία στον πυλώνα.
Η αυτοψία από την Ε.Ε.Τ.Τ. εκτιμά ο πρόεδρος ότι θα γίνει μέσα στον Φλεβάρη, ενώ το επόμενο βήμα θα είναι να καταθέσει ο ΟΑΚΑ μήνυση κατά της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας η οποία παρανόμως εγκατέστησε την κεραία. «Μετά και την κατάθεση μήνυσης, θα απομακρυνθεί και η κεραία από τον ιστό», συμπλήρωσε ο κ. Καρατζόγλου, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να αποδεχθεί τοποθέτηση κεραίας -ειδικά με αυθαίρετο τρόπο- ούτε στο γήπεδο του Πιερικού, ούτε σε κάποιον άλλο χώρο που ανήκει στον Οργανισμό.
ΠΗΓΗ. ΠΟΛΙΤΕΙΑ