PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Η κοινότητα Καστανιάς τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο.


Πανηγυρικά τίμησαν τον Άγιο Αθανάσιο στην κοινότητα ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ του Δήμου ΠΥΔΝΑΣ –ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Διοργανώθηκαν εκδηλώσεις από τον Δήμο ΠΥΔΝΑΣ –ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ μαζί με τον τοπικό σύλλογο Κολινδρού “Ν.Λούσης,, στην τοπική κοινότητα Καστανιάς για να τιμήσουν τον προστάτη και πολιούχο τους , Άγιο Αθανάσιο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου ,παραμονή της εορτής, με Εσπερινό και Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου .

Ενώ την Τρίτη 18 Ιανουαρίου ημέρα της εορτής του Αγίου τελέσθηκε θεία λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην τοπική κοινότητα Καστανιάς παρουσία πλήθους κόσμου .

Στην συνέχεια ακολούθησαν χορευτικές εκδηλώσεις στον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολειού Καστανιάς, από τους χορευτές του συλλόγου Πολυφυτιανών Καστανιάς “Αγία Παρασκευή,,.

Το πλήθος κόσμου που ήρθε από όλη την Βόρεια Πιερία και η καλοκαιρία που επικράτησε , δημιούργησαν μια ξεχωριστή ημέρα γιορτής για την Καστανιά και τους κατοίκους της ,καθώς τίμησαν πανηγυρικά τον προστάτη τους Άγιο Αθανάσιο.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Κατερίνη.


Ως επίσημος προσκεκλημένος στην ετήσια πολιτική εκδήλωση της ΝΟΔΕ

Ο Υπεύθυνος της Γραμματείας Προγράμματος της ΝΔ και βουλευτής Ροδόπης, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στη ετήσια πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η ΝΟΔΕ Πιερίας στις 22 Ιανουαρίου 2011, στην αίθουσα ΠΙΕΡΙΔΑ Palace στις 20:30.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πιερία, ο κ. Στυλιανίδης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, στις 12:30 μ.μ.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των επισκέψεων και των επαφών που θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής.

Πηγή. Πιερικοί Αντίλαλοι

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας


Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αστέριο Κρίτογλου πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Κρίτογλου ο οποίος συνοδευόταν από τον εκπαιδευτικό και τέως δήμαρχο Παραλίας Γιώργο Κεραμιδιώτη, παρέδωσε στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας υπόμνημα σχετικά με τα προβλήματα και τις προτάσεις της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και έκανε μία συνολική παρουσίαση της ισχύουσας κατάστασης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ανάμεσα στις προτάσεις του κ. Κρίτογλου προς την κ. Μαυρίδου ήταν το αίτημα στέγασης των γραφείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταστέγασης των Διευθύνσεων Πολεοδομίας και Πρόνοιας στο Δήμο Κατερίνης.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας δεσμεύθηκε να εξετάσει προσεκτικά τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των εκπαιδευτικών λειτουργών με στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών κάτω από τις οποίες επιτελούν το σημαντικό έργο τους.

Πηγή. Πιερικοί Αντίλαλοι.

Πρόγραμμα Ιεράς Πανηγύρεως της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
5.00-8.00μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
5.00-9.00 π.μ. Ακολουθίες του Μεσονυκτίου και του Όρθρου.
9.00π.μ. Έναρξη Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας .
5.00-7.00 μ. Εσπερινός της αποδόσεως της εορτής του Αγίου Διονυσίου – Κτητορικό μνημόσυνο.