Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Εδώ και δύο εβδομάδες διαβάζουμε παντού και ακούμε, πως περίπου 100.000 ειδοποιητήρια έχουν αποσταλεί από τις κοινοπραξίες προς τους οδηγούς που αρνήθηκαν να πληρώσουν το αντίτιμο των διοδίων.

Μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΝΑ μέλος ή φίλος της ομάδας μας δεν έχει λάβει κάποιο ειδοποιητήριο πληρωμής από τις εταιρείες. Σας παρακαλούμε, αν τις επόμενες ημέρες λάβετε οποιαδήποτε επιστολή, να επικοινωνήσετε μαζί μας (info@otoposmou.gr). Σε κάθε περίπτωση, αν κάποτε αποφασίσουν να μας στείλουν κάποιο ειδοποιητήριο πληρωμής, εμείς θα καταβάλουμε το αντίτιμο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς των εταιρειών εκμετάλλευσης.

Δεν είμαστε «τζαμπατζήδες», όπως μας αποκαλούν κάποιοι πληρωμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι των Αθηνών, ούτε έχουμε την πρόθεση να προβούμε σε μη νόμιμες πράξεις. Απεναντίας! Υπερασπιζόμαστε το συμφέρον της χώρας μας και αγωνιζόμαστε για την κατάργηση των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης.

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr & www.otoposmou.gr

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με μήνυμά σας αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από το ιστολόγιό μας.
«Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) και την οδηγία 2002/31/CE της ΕΕ, το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!!!
Αν θελήσεις να προωθήσεις ένα μήνυμα ΔΙEΓΡΑΨΕ όλες τις διευθύνσεις που φανερώνουν από ποιον το έλαβες και ποιοι ήταν οι άλλοι παραλήπτες του.
ΕΠΙΣΗΣ: αν έχεις πολλούς παραλήπτες, βάλε τις διευθύνσεις των παραληπτών στο πεδίο "Ιδιαίτερη Κοινοποίηση" (bcc) και όχι στα πεδία "Προς" (to) ή "Κοινοποίηση" (cc) έτσι ώστε να μην φαίνεται η διεύθυνση κανενός από τους παραλήπτες.