PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μπράβο αγωνιστή Δήμαρχε Στυλιδας. ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Λιτόχωρο η πύλη του Ολύμπου




O πανέμορφος Κολινδρός


Τα αξιοθέατα του Δήμου Κολινδρού δεν περιορίζονται μόνο στα πολιτιστικά. Η ομορφιά του τοπίου, η απαράμιλλη θέα, τα μεγάλα ρέματα, το Μνημείο Φύσης στην Καστανιά, η έντονη βλάστηση στα Ρυάκια, οι καταρράκτες στην περιοχή της Πουρνιάς αποκαλύπτουν το ξεχωριστό οικολογικό θέαμα της περιοχής.

Το κίνημα κατά των διοδίων <ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ> ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στις εταιρίες που εκμεταλλεύονται τις εθνικές οδούς το κίνημα κατά των διοδίων, το οποίο μέρα με τη μέρα γιγαντώνεται.

Από τους πρώτους νομούς της χώρας που ξεκίνησε η κινητοποίηση κατά του τρόπου λειτουργίας των διοδίων ήταν η Πιερία. Αφορμή στάθηκε η κατασκευή και η είσπραξη αντιτίμου – κάτι που μέχρι σήμερα δεν γίνεται – στα διόδια του Αιγινίου.

Το κίνημα αυτό έλαβε πανελλαδικό χαρακτήρα, καθώς και άλλες περιοχές από όπου διέρχεται η εθνική οδός αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Στην αρχή στους σταθμούς διοδίων συγκεντρώνονταν λίγα άτομα, αλλά στη συνέχεια το πλήθος μεγάλωνε, ενώ όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αρνούνται να πληρώσουν διόδια. Η κίνηση αυτή θορύβησε τις εταιρίες και αποφάσισαν να στέλνουν διαταγές πληρωμής σε όλους τους οδηγούς που δεν πληρώνουν διόδια. Αρκετοί Πιεριείς που εδώ και πολλούς μήνες αρνούνται να πληρώσουν διόδια λένε πως μέχρι στιγμής δεν τους έχει έρθει κάποια ειδοποίηση, από την άλλη πλευρά, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, ισχυρίζεται πως έχει ξεκινήσει την αποστολή διαταγών πληρωμής.

O τύπος της Πιερίας



Να ξεσηκωθούμε όλοι. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΚΛΕΤΣΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ

Παράνομη η κράτηση του Γκλέτσου Απόστολου.ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.


Υπογραφή. Λάγιος Απόστολος

Κάτω τα χέρια απο το Δήμαρχο που έμπρακτα υπερασπίζεται τους δημότες του


Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Νέων Διοδίων στην Πιερία κατανοεί πλήρως τα κίνητρα του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Στυλίδας κ. Απόστολου Γκλέτσου ο οποίος άνοιξε το δρόμο στους δημότες του απέναντι στην αυθαίρετη και προκλητική «Εταιρία Διοδίων» της περιοχής.
Οι Δήμαρχοι και όχι μόνο, οφείλουν να προστατεύουν τα δικαιώματα και την ελευθερία των πολιτών και να «ανοίγουν δρόμους».
Οι καταχρηστικές συμβάσεις παραχώρησης δεν αντέχουν άλλο και η κοινωνική δικαιοσύνη κατακτά τη θέση της μέσα από την κοινωνία.
Θέλουν δε θέλουν θα δώσουν δίκαιη λύση, αλλιώς τη λύση θα την πάρουν από τους πολίτες και μερικούς πολιτικούς.
Τα επιχειρήματα της Επιτροπής Αγώνα από τη σύστασή της τον Νοέμβριο του 2008 διαμορφώνουν το πάγιο αίτημα για δίκαιη, οριστική και μόνιμη λύση του προβλήματος των διοδίων. Διαφορετικά θα βρισκόμαστε συνέχεια "στο δρόμο".

Συμπαραστεκόμαστε στον κ. Γκλέτσο που με τον τρόπο που αυτός επέλεξε, μάχεται έμπρακτα απέναντι στην αδικία, την αυθαιρεσία, την κατάχρηση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος από τις Εταιρείες και εκείνους τους συνένοχους πολιτικούς που προέβησαν σε πράξεις παραχώρησης δημόσιου πλούτου.
Όταν τρείς Δήμαρχοι της βόρειας Πιερίας (Πύδνας, Μεθώνης και Κορινού) μαζί με πολίτες κατήγγειλαν επίσημα τις αυθαιρεσίες – αυθαίρετες κατασκευές της Αιγαίον ΑΕ στο Αιγίνιο, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.
Σήμερα η αδικία και η μεροληψία ωθούν τους πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και το Δήμαρχο Στυλίδας να υπερβεί τα καθήκοντά του προς όφελος των δημοτών.

Κάτω τα χέρια από το Δήμαρχο που έμπρακτα υπερασπίζεται τους δημότες του.
Η Επιτροπή Αγώνα
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ...ΤΡΕΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕΙ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ....
ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ...1000, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ...ΤΟΥΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΑΝΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ.... ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.
Στη Νομαρχία ή καλύτερα στην πρώην Νομαρχία Πιερίας το προσωπικό, ΔΟΥΛΕΥΕΙ και μάλιστα ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Τώρα η πρώην ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κυρία Σοφία Μαυρίδου, τους ΟΔΗΓΕΙ ΑΨΟΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ...ΚΑΛΟ. Τι λέω προς το ΚΑΛΟ, προς το ....ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Μετακόμιση για την Δημοτική Αστυνομία εκεί στο ισόγειο του Δημαρχείου.
Επιτέλους, κοντά στον πεζόδρομο, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ" ΤΟΥ  ΑΠΟ ΙΧ ΚΑΙ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΑ Ή ΜΗΧΑΝΕΣ.
Μπράβο κατ αρχάς μόνο και μόνο για την σκέψη.
Θα δούμε τι θα έχει η συνέχεια.