PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ...... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΥΤΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ...ΠΡΩΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ;;;;;

Που να είναι άραγε αυτό το όμορφο τοπίο; ΠΙΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο Adam (Levine)... Γυμνός!




Γράφει: Μαριλού Χρυσοχοϊδου   

Μετά από τέτοιες μέρες καλοπέρασης και χαράς που περάσαμε, έρχεται ένας... Αδάμ στις αρχές του 2011 να μας κολάσει! Ο front man των Maroon 5, ο πολύ hot Adam Levine, βγάζει τα ρούχα του για λογαριασμό του βρετανικού «Cosmopolitan», φυσικά για καλό σκοπό, και με αδαμιαία περιβολή μας υπενθυμίζει όλους τους σωστούς λόγους -πέρα από τα πιασάρικι τραγούδια- για τους οποίους εδώ κι αρκετό καιρό τον έχουμε προσέξει.


Ο 31χρονος Καλιφορνέζος τραγουδιστής πέταξε τα ρούχα του προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους άντρες να κάνουν εξετάσεις του προστάτη και των γεννητικών τους οργάνων, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν αυτές οι μορφές του καρκίνου που «χτυπάνε» το ισχυρό... φύλο.
Με τα χέρια της αγαπημένης του, της Ρωσίδας Anne Vyalitsyna, ενός από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Victoria’s Secret, στα επίμαχα σημεία, ο Levine δήλωσε στο περιοδικό πώς το να βγάλει τα ρούχα του και να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό ήταν κάτι εύκολο, αφού προέρχεται από την Καλιφόρνια όπου πάντα έχει ζέστη και συνηθίζει να τριγυρνάει γυμνός. «Οι άλλοι μου λένε συχνά ότι δεν είναι σωστό να είμαι τόσο... γυμνός!» είπε ο Levine, ενώ σε ερώτηση για το αν του αρέσουν τα σέξι κι ακριβά εσώρουχα «ιέρεια» των οποίων είναι η Vyalitsyna, απάντησε πώς δεν τον ενδιαφέρουν και τόσο. Εξάλλου όπως τονίζει τα εσώρουχα τα απολαμβάνεις όταν τα βγάζεις, γι' αυτό... βουρ στο ψητό! Σωστός ακόμη και γυμνός ο Adam!
πηγή: miss.gr

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ ....ΑΤΙΜΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥΣ!


 γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ
  • Επιτέλους ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ εκεί στα διόδια της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ....
  • Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΗΚΕ....
  • ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ;;;;;;
  • ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ...
  • Στο τέλος εσύ θα την πληρώσεις και να το ξέρεις....
  • Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ...ΜΕΡΑ!
  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.....
  • Κι επειδή πέρασα κι απ την Λάρισα και παρακάτω, να σας πω πως.....
  • ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΗ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!
  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ .... ΑΤΙΜΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥΣ!
  • γουστάρωωωωω
  • ΣΑΣ ΠΑΩ που θα έλεγε κι ο Μακαριστός Χριστόδουλος.
  • κι επειδή ο λόγος για τα ράσα, έ ας ζητήσω κι απ τους κληρικούς της πρώην Πιερίας μου, να στηρίξουν αυτή την ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ κατά ημών και υμών!
  • ΓΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑΑΑΑΑ
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Κρατάμε το μέλλον του τόπου στα χέρια μας!


Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών από τη μεριά των εταιρειών και των συμμάχων τους, Υπουργείο Υποδομών και ΜΜΕ, μας βρίσκουν αδιάφορους.
Πρόθεσή τους είναι η τρομοκράτησή μας μπροστά στο φόβο τους για επικείμενη κατάρρευση των διάτρητων συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων.

Η απάντησή μας είναι ακόμα πιο δυναμική:
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ!
Είμαστε 30%, θα γίνουμε 80%...


Εάν η θέλησή τους είναι να νομοθετήσουν για να εισπράξουν τα υπερκέρδη τους, θα μας συναντήσουν σε όλες τις εθνικές οδούς.
Είμαστε προετοιμασμένοι να τους αντιμετωπίσουμε όπου χρειαστεί!

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ
Στόχος μας η κατάργηση των διοδίων και των συμβάσεων παραχώρησης



Η κατάληψη των διοδίων στην Λεπτοκαρυά




Λάγιος Απόστολος

Η κοπή της βασιλόπιτας Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Μεθενιωτών



ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ, ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΛΕΠΟΤΚΑΡΥΑΣ "ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ - ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;" ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.... ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ."ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ "ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ" ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕΙΝΑΜΕ.... ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ; ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;;;; ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ Η ΠΡΩΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑ!!!
Σε λίγο όλοι στα διόδια της Λεπτοκαρυάς....
Αυτή η ιστορία με τους δήθεν σωτήρες μας, Ά ρε Μαγκριώτη μας δούλεψες σε συνεργασία με τους τοπικούς ινδιάνους της ...φυλής των ΜΟΥΛΟΥ της Πολιτικοπιερίας μου, ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ...ΠΙ ΠΙ ΠΙ ΤΟ ΠΑΠΙ!!!
ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΑΑΑΑΑΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ....ΙΝΔΙΑΝΩΝ

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 79 - 72‏

Πρωτάθλημα μπάσκετ Α2 – 9η αγωνιστική


Με ήττα επέστρεψε από το Ρέθυμνο ο Πιερικός Αρχέλαος, αφού η ομώνυμη γηπεδούχος ομάδα που είναι και από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2, έκανε μία ακόμη καλή εμφάνιση. Ικανοποιητική και αξιόλογη ήταν και του Πιερικού Αρχελάου που αγωνίστηκε με ελλείψεις τριών βασικών του παικτών.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Γεωργιάδης, Νικολούλης και Τσώνος.
Τα δεκάλεπτα: 29-12, 41-22, 63-47,79-72.
Οι συνθέσεις:
ΡΕΘΥΜΝΟ (Κουφός): Κυριακόπουλος 9, Κούμουλος 10 (2), Μπλούμπεργκ 9 (1), Σακελλαρίου 3, Χαρισμίδης 2, Τσόχλας 15 (3), Μαγκουνής 6, Θεοδωράκος Γ. 3 (1), Θεοδωράκος Ν., Λαγουδάκης, Λάτοβιτς 22 (4), Πολίτης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Κοντσές, Παπαχρήστος 14 (1) Δαμαλής Ι. 2, Τζερομάνοβς 18 (4), Ιγκμπαβμπόα 8, Νάνης 13 (1), Μαλτέσιος 7, Ροδοστόγλου 8, Τσουκ 2.
Επόμενος αγώνας: 10η αγωνιστική, Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, Κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 5,30 μ.μ. Πιερικός Αρχέλαος – Αρκαδικός.
Η Βαθμολογία (σε 9 αγώνες): ΚΑΟΔ 17, Πανελευσινιακός 15, Ρέθυμνο 15, Λαύριο 15, Αρκαδικός 15, Ίκαροι Σερρών 14, Ερμής Λαγκαδά 13, Παγκράτι 13, Απόλλων Π. 13, Πιερικός Αρχέλαος 13, Ολυμπιάδα Π. 13, ΑΕΚ Άργους 13, Αμύντας 12, Κόροιβος Αμ. 12, Νήαρ Ηστ 12, Πανερυθραϊκός 11.