PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ


Μαύρα Χριστούγεννα έκαναν φέτος, και όπως φαίνεται θα κάνουν και μαύρη πρωτοχρονιά, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Πιερίας εξαιτίας του υπουργού υγείας Λοβέρδου που δεν έχει καταβάλει ακόμα τα δεδουλευμένα τους και ο οποίος παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις τους συνεχίζει να... σφυρίζει αδιάφορα. Έτσι δεν τους μένει άλλος δρόμος από το να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει την επίσχεση εργασίας από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και είναι αποφασισμένοι να την λήξουν μόνο με την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από το Δεκέμβριο του 2010 για τις εκτός έδρας μετακινήσεις και από τον Αύγουστο του 2011 έως και σήμερα για τις εξαιρέσιμες αποδοχές, αργίες και νυχτερινά. Κατέληξαν να διεκδικούν τα δεδουλευμένα με τον μόνο τρόπο που απέμεινε, τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής, περιμένοντας άσκοπα την ανταπόκριση της υπηρεσίας τους και της ηγεσίας του υπουργείου, οι οποίοι τόσο καιρό το μόνο που κάνουν είναι να τους εμπαίζουν.

Σώστε ρε εσείς που μπορείτε τα παιδιά μας.....

Σώστε τα παιδιά μας από τον εφιάλτη που ζουν. Αξίζουν μιά καλύτερη ζωή, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ!!!

Ο δημοσιογράφος Λάγιος Αποστολος κάθε μέρα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 101

Από Δευτέρα έως Παρασκευή ο δημοσιογράφος Λάγιος Απόστολος λέει τα νέα της Πιερίας στον FM 101 στις 20.00

Oρκίστηκε η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία


Σε μία λαμπρή εκδήλωση στην έδρα της Αντιπεριφέρειας Πιερίας (Διοικητήριο) την 1η Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η τελετή εορτασμού της έλευσης της νέας χρονιάς και της ανάληψης των καθηκόντων της νέας αιρετής περιφερειακής αρχής Πιερίας.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Πιερίας, αμέσως μετά την επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τριπόλεως και Λιβυής κ.κ. Θεοφύλακτος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των πολιτικών, θρησκευτικών και στρατιωτικών αρχών, των σωμάτων ασφαλείας καθώς και εκπροσώπους των κοινωνικών, συλλογικών φορέων, των πολιτιστικών συλλόγων του νομού και πλήθος κόσμου.
Η τελετή ξεκίνησε με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Τριπόλεως και Λιβυής κ.κ. Θεοφύλακτου και συνεχίστηκε με τις ομιλίες της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου και του απερχόμενου Νομάρχη Πιερίας Γιώργου Παπαστεργίου.
Ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου ευχήθηκε στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και διαβεβαίωσε την νέα αρχή ότι θα στέκεται αρωγός σε οτιδήποτε χρειαστεί ενώ τόνισε ότι «η ιστορία θα κρίνει τον νέο θεσμό».
Στην ομιλία της, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε «καλή χρονιά» ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στο έργο των νέων αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η κα Μαυρίδου τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «Η κατάσταση είναι δύσκολη. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα κονδύλια για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι περιορισμένα. Το μοναδικό λοιπόν θέμα στο οποίο μπορούμε και οφείλουμε να εστιάσουμε είναι ο άνθρωπος, αξιοποιώντας κάθε μέσο που διαθέτουμε ως τοπική αυτοδιοίκηση για την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Εύχομαι λοιπόν στου αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης καλή επιτυχία στο έργο τους ,αποτελεσματικότητα, δημιουργικότητα και να έχουμε όλοι μας έναν και μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση και την ενίσχυση του πολίτη, του αγρότη, του εργάτη, του επαγγελματία, του επιχειρηματία ,του υπαλλήλου.
Η 1η μέρα του 2011 δεν σηματοδοτεί μονό την έναρξη της νέας χρονιάς αλλά και την εγκαθιδρύσει ενός νέου θεσμού αυτοδιοίκησης και διοίκησης. Η αιρετή περιφέρεια σήμερα τοποθετεί το θεμέλιο λίθο της. Όσο αφορά την Αντιπεριφέρεια Πιερίας, να είστε σίγουροι ότι μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου που δούλεψαν μέχρι σήμερα στο πλευρό μου εθελοντικά και ακούραστα, θα εργαστώ σκληρά, θα πιέσω και θα διεκδικήσω σθεναρά και θα αντιμετωπίσω με συνέπεια όλες τις προκλήσεις. Φιλοδοξώ η περιφερειακή ενότητα Πιερίας να αποτελέσει πρότυπο και παράδειγμα για όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτό όμως δεν εξαρτάται από εμένα ούτε από την προθυμία, την επιμονή και την εργατικότητα των συνεργατών μου αλλά και την στήριξη και την συλλογική προσπάθεια όλων των φορέων θεσμικών, παραγωγικών και αναπτυξιακών. Είμαι σίγουρη ότι σε αυτή μου την προσπάθεια θα σταθείτε όλοι σας αρωγοί ο καθένας από την πλευρά του. Θα έχω την τύχη να διοικήσω ένα εξαιρετικής ποιότητας υπαλληλικό δυναμικό και να διαδεχθώ μια επιτυχημένη απερχόμενη διοίκηση. Σας διαβεβαιώνω ότι η μοναδική μου επιδίωξη είναι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες αυτών που με εμπιστεύθηκαν και ίσως να σας φανεί τετριμμένο αλλά είναι αληθινό, ήρθα να υπηρετήσω τον λαό της Πιερίας».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας και με δεξίωση με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια της Μικράς Ασίας από μουσικούς της Κατερίνης, προς τιμή των προσκεκλημένων.

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ πρώην ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

  • Το ...χαϊρι των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ στον τόπο μας το είδαμε.... 
  • Τα κάναν και τα ξανακάνουν ΘΑΛΑΣΣΑ, γιά να δούμε τι θα κάνει μιά ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! Ήρθε η ώρα της ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ που θα μας εκπροσωπίσει στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ως ΠΡΩΤΗ των ΠΡΩΤΩΝ ημών κι υμών.... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....
  • Κι ύστερα ήρθαν οι ...μέλισσες!
  • κι αν είναι και ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΕΣ;
  • Έ ΤΟΤΕ.....
  • ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Γιώργος Παπαστεργίου, όχι πρώην αλλά... ο τελευταίος ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 1998 - 2010


  • Ήσουν ΚΑΛΟΣ ρε συ Γιώγο. 
  • Ήσουν λειτουργικός ρε συ Γιώργο. 
  • Ήσουν ΝΟΜΑΡΧΗΣ ρε συ Γιώργο. 
  • ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ....
  • Και βέβαια κατάφερε να μη γίνει πρώην....
  • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!
  • ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ....
Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ...ΥΠΕΡΟΧΟΙ, αλα μπάσκετ

Και οι τρείς ήταν υπέροχοι - Αλέξανδρος Τσιώτσιος, Σάββας Χιονίδης και Απόστολος Πόδας.... Ο πρώτος είναι η ζωντανή ΙΣΤΟΡΙΑ του μπάσκετ, ο τρίτος ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ κι ο Δήμαρχος το ....ΣΠΙΤΙ του! Βέβαια το μόνο που μένει είναι ο Σάββας και κυρ Σάββας κι αφέντης τσουτσουλομύτης να το ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ εκεί στο ΣΤΑΘΜΟ!!!! ΚΑΛΟ 2011 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης

Κι άλλος ΝΟΚΑΤ.................

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Στο πρόσωπο της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ας ζητήσουμε από τον Άι Βασίλη να δώσει πολλά περισσότερα στα παιδιά του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για το 2011. Κι ας ευχηθούμε να ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ - ΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ....

ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΙΑ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ας ευχηθούμε ΥΓΕΙΑ - ΑΓΑΠΗ - ΕΥΤΥΧΙΑ - ΕΡΩΤΑ - ΣΤΟΡΓΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ - ΕΙΡΗΝΗ για όλους εμάς της πρώην ΠΙΕΡΙΑΣ μου  

Η Rihanna σε πολλές διαφορετικές πόζες

με τα σέξι ρούχα και με τα σγουρά πορτοκαλί μαλλιά της απαιτούν την....
προσοχή της, η πανέμορφη τραγουδίστρια μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε γιατί είναι τόσο ωραία και έχει τόσο εκθαμβωτικό κορμί.