Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕΚ Άργους


Δημ. Γαλάνης:

«Περιμένουμε τον κόσμο μας να κατακλύσει και πάλι το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης»

Ν. Μποχωρίδης:

«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που πρέπει πάση θυσία

να το κερδίσουμε»

Ι. Σταμπουλής:

«Περιμένουμε να γίνει και πάλι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που είναι πάντα δίπλα μας»

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Κατερίνη

Την ΑΕΚ Άργους φιλοξενεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής ο Πιερικός Αρχέλαος. Όπως κάθε αγώνας, έτσι κι΄ αυτός θ΄ αρχίσει στις 5 μ.μ. και οι φίλαθλοι αναμένεται και πάλι να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, αφού οι τελευταίες εμφανίσεις ήταν αυτές που θέλει ο πιερικός μπασκετικός κόσμος που συμμετέχει στο καθιερωμένο «Σαββατιάτικο πανηγύρι», κόντρα στο γενικά αρνητικό κλίμα που υπάρχει σε κάθε άκρη της πατρίδας μας.

Οι χαρές αυτές, άσχετα ίσως από τα αποτελέσματα αλλά με ικανοποίηση από τη γενική εικόνα της ομάδας, είναι αυτές που μπορούν να δώσουν μια ζεστασιά που απαλύνει, έστω και για λίγο, τη μιζέρια της εποχή μας.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και οι καλαθοσφαιριστές Νίκος Μποχωρίδης και Γιάννης Σταμπουλής, στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχελάου www.pierikosbc.gr δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει κανέναν. Η ΑΕΚ Άργους είναι μία ομάδα με αρκετά βαθύ ρόστερ και με παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλές κατηγορίες, όπως οι Μάγλος και Παπαντωνίου. Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σ΄ αυτό, περιμένουμε τον κόσμο μας να κατακλύσει και πάλι το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης».

Νίκος Μποχωρίδης – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Προερχόμαστε από ένα εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι στο οποίο δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το κερδίσουμε, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε και τώρα που φιλοξενούμε το Άργος και το θεωρούμε, επίσης, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε, πράγμα για το οποίο είμαι αισιόδοξος».

Γιάννης Σταμπουλής – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Μετά την καλή εμφάνιση το περασμένο Σάββατο με την ΑΕΚ που δυστυχώς δεν πήραμε το παιχνίδι, συνεχίζουμε με το Άργος και θα προσπαθήσουμε όλοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε στην ομάδα. Περιμένουμε να γίνει και πάλι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που είναι πάντα δίπλα μας».

● Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Πανταζής, Λαζαρίδης και Παπαδόπουλος Θ. κομισάριος, που ορίσθηκε από την ΕΟΚ, ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

Οι κάρτες διαρκείας για τους αγώνες

του Πιερικού Αρχελάου

Οι κάρτες διαρκείας για τους υπόλοιπους αγώνες του Πιερικού Αρχελάου στο πρωτάθλημα 2011-2012, αποφασίσθηκε από το Δ.Σ. του συλλόγου να διατίθενται στην τιμή των 35 €.

Το Σάββατο στην είσοδο του γυμναστηρίου θα γίνεται η διάθεση των καρτών με την παραπάνω τιμή που κρίνεται ελκυστική.

Η ΕΒΗΛ ΑΕ και πάλι στους μεγάλους χορηγούς

του Πιερικού Αρχελάου

Δραστηριοποιείται στις κατασκευές θερμοσιφώνων

Ανάμεσα στους μεγάλους χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου για την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012 είναι και πάλι η πιερική βιομηχανία ΕΒΗΛ ΑΕ και τo λογότυπο της επιχείρησης θα είναι, από δω και στο εξής, στις φανέλες της ανδρικής ομάδας του Πιερικού Αρχελάου.

Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε ο κ. Μάρκος Κουλούμογλου, διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΗΛ ΑΕ ο οποίος σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, είπε: «Για μια ακόμη χρονιά, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η επιχείρησή μας αποφάσισε να συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο μπάσκετ της Πιερίας από τον Πιερικό Αρχέλαο. Όπως είχαμε τονίσει και άλλη φορά, η συμμετοχή μας στους υποστηρικτές του ήταν επιβεβλημένη. Την προσπάθεια αυτή στη μεγάλη κατηγορία της Α2, πρέπει και πάλι να αγκαλιάσουν όλο και περισσότεροι, γιατί μόνο έτσι θα σταθεί ο αθλητισμός όχι μόνο στα πόδια του, αλλά και υγιής».

Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1974 με την επωνυμία '' ΠΙΕΡΒΙΘΕΡΜ Ο.Ε '', με σκοπό την κατασκευή ηλεκτρικών θερμοσιφώνων και θερμοσιφώνων ξύλου. Το 1980 παίρνει την μορφή ανωνύμου εταιρείας, με την επωνυμία '' ΕΛΒΙΘΕ Α.Ε '' και ταυτόχρονα ξεκινά την κατασκευή των ηλιακών θερμοσιφώνων. Το 1987 αποκτά την τελική εταιρική της μορφή, με την επωνυμία '' ΕΒΗΛ Α.Ε ''.

Σήμερα η ΕΒΗΛ Α.Ε (www.ebil.gr) δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, θερμοσιφώνων διπλής ενέργειας (boiler) καθώς και στην κατασκευή ηλιακών συστημάτων.

Το 2003 ιδρύεται μια δεύτερη εταιρεία, η '' ΕΒΗΛ ΣΜΑΛΤΑ Α.Ε '' με αντικείμενο εργασίας την υάλωση - επισμάλτωση των θερμοσιφώνων και των boiler. Η ΕΒΗΛ, ως οικογενειακή επιχείρηση, έχει να επιδείξει τα μέγιστα ως προς την καλή και υγιή λειτουργία της.

Τα τριάντα επτά χρόνια συνεχούς έρευνας και εξέλιξης της τεχνολογικής της υποδομής, την οδήγησαν στην πρώτη γραμμή. Η εγκατάσταση της νέας μονάδας αυτοματοποιημένης υάλωσης με διπλή επισμάλτωση, την έφεραν στην κορυφή των εταιριών του κλάδου.

Οi χιλιάδες εγκατεστημένες συσκευές όλων των τύπων, έδειξαν την αντοχή και την αξιοπιστία τους, με αποτέλεσμα να γίνει πρώτη στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.

Η ΕΒΗΛ συνεχίζει με υψηλούς στόχους και επενδύει σε σύγχρονη τεχνολογία. Κατασκευάζει λειτουργικές, οικονομικές, και ασφαλείς συσκευές.