Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

«Πολιτική μου υποχρέωση είναι να μεταφέρω τα προβλήματα, στα κέντρα λήψης αποφάσεων», ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ;;;


Συνάντηση Γ. Αμοιρίδη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, είχε ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν τη μείωση κόστους των αγροτικών εφοδίων, την καλύτερη λειτουργία της αγοράς προς όφελος παραγωγών και καταναλωτών, αλλά και εκείνο της επιμονής της ΕΑΣ Πιερίας να εισπράττει ποσά για την συμπλήρωση των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης.
Ο κ. Αμοιρίδης, παρέδωσε στον υπουργό, γραπτές και επώνυμες καταγγελίες αγροτών του νομού μας, σύμφωνα με την οποία κλήθηκαν να πληρώσουν στην ΕΑΣ Πιερίας, ποσό πολύ μεγαλύτερο από όσο προβλέπεται για την κατάθεση των συγκεκριμένων Αιτήσεων.
Ουσιαστικά, ήταν η πρώτη φορά που τέθηκαν υπόψη του Υπουργείου επώνυμες καταγγελίες που αφορούν το Νομό Πιερίας, κάτι που δίνει το δικαίωμα στον υπουργό, να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη συμμόρφωση της ΕΑΣ.
«Ο κ. Σκανδαλίδης, έδωσε διαβεβαιώσεις ότι από σήμερα Δευτέρα κι όλας, θα επιληφθεί του θέματος», δήλωσε ο κ. Αμοιρίδης.
Ο βουλευτής Πιερίας, συμπλήρωσε ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι να εφαρμοστεί ο νόμος, να μην επιβαρυνθούν με επιπλέον έξοδα οι αγρότες και βέβαια να επιστραφεί το επιπλέον ποσό που έλαβε η ΕΑΣ Πιερίας, στους δικαιούχους. «Πολιτική μου υποχρέωση είναι να μεταφέρω τα προβλήματα, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις φορέων και πολιτών, στα κέντρα λήψης αποφάσεων», κατέληξε ο κ. Αμοιρίδης.