Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΘΑ ΜΑΘΕΙ "ΠΟΝΤΙΑΚΑ" ΚΙ Ο ΚΕΛΠΕΚΗΣ;;;


«Πόντιος» ο Κελπέκης



Σε μία κόμη πολύ καλή μεταγραφική κίνηση προχώρησε χθες η διοίκηση της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, καθώς συμφώνησε για συνεργασία ενός έτους με τον Χρήστο Κελπέκη. Ο Γιώτης Σταματόπουλος χρειαζόταν πάση θυσία έναν ικανότατο και έμπειρο τερματοφύλακα και τον βρήκε στο πρόσωπο του 38χρονου Χρήστου Κελπέκη.
Το βιογραφικό του Κελπέκη είναι... ιδιαίτερα πλούσιο και μετράει πολλές συμμετοχές σε Α’ και Β’ Εθνική. Ο Χρήστος Κελπέκης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Βέροια το 1992. Τον Ιανουάριο του 1994 μεταγράφηκε στην Καλαμάτα, όπου έμεινε μέχρι το 2001, όταν και μεταγράφηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Στον «Γηραιό» έμεινε μέχρι το 2006 και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου έμεινε για ενάμιση χρόνο. Το καλοκαίρι του 2008 επέστρεψε στην ομάδα της Βέροιας, ενώ μετά μεταγράφηκε στον Μακεδονικό Νεαπόλεως. Πέρυσι ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών απ’όπου έμεινε ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς.
Η μεταγραφή του Χρήστου Κελπέκη ικανοποίησε ιδιαίτερα την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας που, μετά τον Χασιώτη, απέκτησε ακόμα έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή για τα «μετόπισθεν». Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών από τους «Πόντιους» που δείχνουν να χτίζουν μία πολύ δυνατή ομάδα.