Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Stars at the beach


Τι κάνουν για να δείχνουν άψογες με το μικροσκοπικό bikini τους;
Μπορεί εμάς τις κοινές θνητές να μας πιάνει τρόμος όσο πλησιάζει ο καιρός να "εκτεθούμε" κάτω από τον αδυσώπητο καλοκαιρινό ήλιο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τις celebrities. Δες λοιπόν πως προνόησαν Ελληνίδες και ξένες star για την μεγάλη ώρα των αποκαλύψεων...

Ελένη Πετρουλάκη
Για την εθνική μας γυμνάστρια- και σούπερ μαμά- το ιδανικό πρόγραμμα που ακολουθεί και προτείνει πριν βγεις στην παραλία είναι το εξής: «Το επαναστατικό πρόγραμμα Pace που διαρκεί 27 λεπτά σε συνδυασμό με την power yoga». Όσον αφορά στη διατροφή της, φροντίζει μέσα στην μέρα να καταναλώσει τροφές όπως τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα δαμάσκηνα, light γαλακτοκομικά, πρωτεΐνη, σαλάτες, αλλά και ομελέτες από ασπράδι. Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε και ένα σπιτικό τρικ ομορφιάς που κάνει τα πόδια της να δείχνουν πάντα τέλεια: «Κάνω απολέπιση στα πόδια μου με σόδα φαγητού και ελαιόλαδο, ξεπλένω με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια απλώνω την κρέμα Advance Body Creator της Shiseido και τυλίγομαι για 1 ώρα με μεμβράνη. Το κάνω 3 φορές την εβδομάδα.»
Elle Macpherson
Κάτι "μυρίζει" με την διατροφή του πρώην μοντέλου και νυν επιχειρηματία και αυτό είναι το (περιφρονημένο) μουρουνέλαιο. Με αυτόν τον τρόπο ισχυρίζεται πως καταφέρνει να καίει περισσότερο λίπος, να μειώνει την πείνα της και επομένως να διατηρεί τη σιλουέτα της. Το "Κορμί" επιλέγει γενικότερα να τρώει οργανικές τροφές ενώ παραμένει σε φόρμα κάνοντας sports, ελαφριά βάρη, ιππασία, yoga, γύρω στα 7χλμ. τρέξιμο και αρκετό διάδρομο.
Eva Longoria
Μικροσκοπικό μεν, υπέροχο κορμί δε. Είναι οπαδός των ισορροπημένων γευμάτων αλλά κάνει και τις παρασπονδίες της. Η ίδια λέει: «Δεν είμαι εθισμένη με την διατροφή μου. Μου αρέσει το ψάρι και τα λαχανικά αλλά θα φάω cheeseburgers και pizza.» Η διατροφή μόνο δεν φτάνει για αυτό το κρυφό της όπλο για να φτιάξει το απόλυτο κορμί παραλίας ήταν οι οδηγίες του personal trainer της που κυριολεκτικά σμίλευσε τις καμπύλες της.

Σίσσυ Φειδά
Λατρεύει το καλό φαγητό και δύσκολα θα απαρνηθεί την pasta της. Παρολαυτά, η πετυχημένη Interior Designer και παρουσίαστρια, χωρίς να είναι παθιασμένη με μυστικές δίαιτες έχει βάλει την γυμναστική στην ζωή της και λέει συγκεκριμένα: «Κάνω 2 φορές την εβδομάδα personal training από 1 ώρα, το οποίο εναλλάσσω με pilates. Δεν έχω πειθαρχία και χρειάζομαι κάποιον που να με «μαστιγώνει» για να γυμνάζομαι..» Σχετικά με την διατροφή της εξηγεί πώς ξεκινά την μέρα της: «Το πρωινό μου είναι κάπως σπαρτιάτικο. Τρώω 2 φέτες μαύρο ψωμί με μαρμελάδα ή μέλι ή γλυκό σταφύλι ή ένα τοστ με καφέ και κάποιες φορές χυμό πορτοκάλι» ενώ μέσα στην μέρα τσιμπολογάει υγιεινά σνακ όπως μερικές ρυζοκροκέτες ή μπάρες δημητριακών.
Cindy Crawford
Μια 40άρα - παράδειγμα προς μίμηση. Χωρίς να έχει εμφανιστεί ποτέ με υπερβολικά λεπτή σιλουέτα, θεωρεί την γυμναστική μέρος της καθημερινής της ρουτίνας. Καθόλου τυχαίο πως ήταν το πρώτο μοντέλο που έβγαλε και μια σειρά από workout dvd. Τα υγιεινά σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας είναι ένα από τα μυστικά της, το οποίο ενεργοποιεί τον μεταβολισμό της. Αντιθέτως, παραμένει σε απόσταση από προϊόντα όπως είναι τα γαλακτοκομικά. Επιλέγει να ακολουθεί την κυκλική γυμναστική, που στοχεύει σε διαφορετικούς μύες σε όλο της το κορμί.
Cameron Diaz
Κανείς δεν μπορεί να ανακαλέσει στην μνήμη του μια φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού με περιττά κιλά, γιατί απλώς δεν υπάρχει. Σίγουρα το γονίδια είναι εκεί, όμως παίζει ρόλο και η διάθεσή της πάντα να εμπλέκεται με κάποια δραστηριότητα, όπως surf, jet-ski, paddle boarding, έντονη άσκηση σπρώχνοντας ρόδες φορτηγού (!), είναι κάποια από σπορ που κάνει κατά καιρούς για να διατηρείται fit. Ένα άλλο μυστικό της είναι πως ακολουθεί την λεγόμενη Lunchbox diet, η οποία περιλαμβάνει γευστικά και υγιεινά σνακ που τα τρως κατά την διάρκεια της ημέρας και μπορείς να τα έχεις μαζί σου π.χ. στην δουλειά ώστε να μην αφήνεις τον οργανισμό σου να νιώσει το αίσθημα της πείνας.
H stroumfita
www.stylista.gr