Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Οι "Αγανακτισμένοι" έστησαν κάλπες


Τις δικές τους κάλπες έχουν στήσει στην πλατεία Συντάγματος οι «Αγανακτισμένοι» και προσκαλούν τους περαστικούς να δώσουν «μη ψήφο εμπιστοσύνης» στη νέα κυβέρνηση, η οποία σήμερα ζητεί την ψήφο της Βουλής.
Παράλληλα το κίνημα «300 Έλληνες», συγκεντρώνει υπογραφές, διεκδικώντας τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την κατάργηση του Μνημονίου και την έξοδο της Ελλάδας από το ΔΝΤ, την άρνηση του χρέους ως προϊόν εξαπάτησης, την αλλαγή του Συντάγματος και τη δημιουργία συντακτικής εθνοσυνέλευσης, την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την ανακήρυξη της ΑΟΖ στο Αιγαίο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ...

Οι «300 Έλληνες» βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος από τις 22 Μαΐου επί 24ώρου βάσεως.

Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, από τους ιδρυτές του κινήματος, «στόχος ήταν, αρχικά, να συγκεντρώσουμε 500.000 υπογραφές. Αυτή τη στιγμή έχουμε συλλέξει πάνω από 100.000, ωστόσο με την επέκταση του κινήματος σε όλη την Αθήνα, αλλά και σε πολλά μέρη της Ελλάδος ο στόχος φτάνει υψηλότερα».

Το κίνημα των «300 Ελλήνων» σκοπεύει να επιδώσει εξώδικο στη Βουλή, με σκοπό να εμποδιστεί η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.