Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η απάντηση του Μάκαρου στον Μπουτάρη!


Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ως γνωστόν δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χθες, ο Μπουτάρη διέσυρε τον Τριανταφυλλόπουλο για μια κλήση (βλέπε εδώ).. Ο δημοσιογράφος όμως δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης μέσα απο...



την zougla.gr.. Ένας πόλεμος ξεκίνησε.. Ακολουθεί η απάντηση

"Κύριε Δήμαρχε,


Από αναρτήσεις σε ιστοσελίδες του Διαδικτύου πληροφορήθηκα το περιεχόμενο της παρέμβασής σας που με αφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Ισχυριστήκατε ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σάς ζήτησε να διαγράψετε κλήση για παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου του σε δρόμο της Θεσσαλονίκης.


Η επίκληση ενός μη υπαρκτού γεγονότος από έναν πολιτικό άρχοντα είναι ανησυχητική. Πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο, γιατί καταμαρτυρεί σύγχυση, και φυσικά για την πόλη, την οποία διοικεί.


Κύριε Μπουτάρη, γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι δεν ζήτησα ποτέ από εσάς ή τους συνεργάτες σας να διαγραφεί κλήση αυτοκινήτου δικού μου ή άλλου πολίτη. Η Δημοτική σας Αστυνομία «έκοψε» κλήση, αφαιρώντας τις πινακίδες αυτοκινήτου εργαζόμενου εικονολήπτη κατοίκου Θεσσαλονίκης και συνεργάτη μας. Κατόπιν τούτου, ο εργαζόμενος κατέθεσε αμέσως το αναλογούν ποσόν, ζητώντας το αυτονόητο: την επιστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας.


Οι συνεργάτες σας τότε στον Δήμο Θεσσαλονίκης ισχυρίστηκαν, επί λέξει, ότι ο αρμόδιος αξιωματούχος αναπαύεται και ως εκ τούτου ουδείς διανοείται να τον ενοχλήσει! «Ο Βαρονέτος κοιμάται», δηλαδή και οι πληβείοι πολίτες οφείλουν να αναμένουν την αφύπνισή του.


Πληροφορούμενος το γεγονός, επεδίωξα και ήρθα σε επαφή με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αβραμόπουλο, μεταφέροντας τη συμπεριφορά του υπαλλήλου σας. Ο κ. Αβραμόπουλος με διαβεβαίωσε ότι φρόντισε να διευθετηθεί το θέμα, η νόμιμη επιστροφή των πινακίδων δηλαδή, αντιλαμβανόμενος αμέσως, είναι αλήθεια, το ατόπημα των υφισταμένων του, οι οποίοι επικαλέστηκαν το φεουδαρχικό δικαίωμα τοπικών αξιωματούχων να κοιμούνται τον ύπνο του… δικαίου.


Ούτε αυτό συνέβη όμως, γιατί οι υπάλληλοί σας, επικαλούμενοι την έναρξη απεργιακής κινητοποίησης, αρνήθηκαν εκ νέου να παραδώσουν τις πινακίδες, πράγμα το οποίο έπραξαν έπειτα από την πάροδο δύο ημερών!


Κύριε Δήμαρχε, επιδείξατε εμπάθεια ψευδόμενος, στην προσπάθειά σας να προκαλέσετε εντυπώσεις, για να αντισταθμίσετε την απώλεια της πολιτικής σας αξιοπιστίας, μετά το θλιβερό ολίσθημα στην υπόθεση της συγκέντρωσης του Μίκη Θεοδωράκη στην πλατεία Αριστοτέλους. Η πολιτική σας αμετροέπεια σας οδήγησε σε αλλεπάλληλα λάθη και ζυμώσεις, με αποτέλεσμα ο οίνος να μετατραπεί σε ξίδι…


Το γεγονός ότι η ηλεκτρονική μας εφημερίδα και το Zougla Radio μετέδωσαν με απευθείας συνδέσεις την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στη συγκέντρωση της πλατείας Αριστοτέλους, προφανώς, σας ενόχλησε. Θεωρήσατε σκόπιμο να αντισταθμίσετε τη ζημιά, με συκοφαντία ανύπαρκτου γεγονότος, διαστρεβλώνοντας ταυτόχρονα την αλήθεια.


Κύριε Δήμαρχε, εάν δεν είστε ψεύτης, τότε είστε σίγουρα αναξιόπιστος και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είμαι σε θέση να κρίνω ποιο από τα δύο είναι περισσότερο επικίνδυνο για τη Θεσσαλονίκη μας.


Μάκης Τριανταφυλλόπουλος"