Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ο Ψωμιάδης τα "χώνει" εντός και εκτός συνόρων για το "Μακεδονικό αναγνωστικό"


Η προκλητική και ανόητη προπαγάνδα των Σκοπίων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό" σημειώνει ο Π. Ψωμιάδης σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την παρουσίαση του λεγόμενου "Μακεδονικού Αναγνωστικού" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο "Πανίκας" καλεί "με αίσθημα ευθύνης και εθνικής αξιοπρέπειας" όλους τους Έλληνες ευρωβουλευτές...


"να κινητοποιηθούν άμεσα και να καταγγείλουν στους συναδέλφους τους το βιασμό της ιστορικής πραγματικότητας και τις γελοιότητες περί ύπαρξης δήθεν «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα. Πρέπει κάποια στιγμή όλοι οι Ευρωπαίοι να καταλάβουν ότι ο αλυτρωτισμός είναι η επίσημη ιδεολογία των γειτόνων μας. Προσωπικά, όσο και αν με πολεμούν, όσο και αν θέλουν να με φιμώσουν, θα συνεχίσω να μιλώ για τη Μακεδονία μας, θα συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτή τη «γελοία», για κάποιους γραφικούς, υπόθεση. Δεν πρόκειται να δεχτώ την υποστολή της Μακεδονίας μας από τον ιστό της Ελλάδας".
Και καταλήγει: "Εάν στην Ελλάδα του Μνημονίου υπάρχει ακόμη κυβέρνηση, πρέπει να παρέμβει αμέσως και να αποτρέψει τον επιχειρούμενο σφετερισμό της εθνικής μας ταυτότητας".