Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αγωγή 300.000 ευρώ κατέθεσε η μητέρα του Άλεξ!


Νέες συνταραχτικές εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο για την υπόθεση του Άλεξ Μεσχιοβίλι. Η μητέρ του Νατέλα κατέθεσε μήνυση 300.000 ευρώ εναντίον των πέντε παιδιών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του γιου της, των επτά γονιών τους και ενός ακόμη προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση.
Σύμφωνα με την “Espresso”, η Νατέλα Ιτσουαΐνισε ζητά από τα παιδιά (τρία από αυτά έχουν ενηλικιωθεί) και τους γονείς τους το ποσό αυτό ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη, με αγωγή που κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μανώλη Αναστασάκη: “Στόχος μας είναι να μας πουν που βρίσκεται ο Άλεξ και φυσικά ζητάμε την προσωπική κράτηση όλων”.
Πεντέμιση χρόνια μετά την εξαφάνιση του μικρού Άλεξ από τη Βέροια και ενώ το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης με απόφασή του έκρινε ενόχους τους πέντε εμπλεκόμενους, η μητέρα του στο κείμενο της αγωγής αναφέρει ότι η απωλεια του παιδιού της έχει κλονίσει τον συναισθηματικό και ψυχικό της κόσμο σε βαθμό που στο παρελθόν έφθασε σε σημείο να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

www.tlife.gr