Γιά επικοινωνία 6979948333 με τον Τζόνυ κι όλα τα υπόλοιπα δικά του!!! Εσείς το κέφι κι εκείνος την ΑΓΑΠΗ...

Ενα ινδιανικο χωριο,λειτουργει με το οναμα <Τζομακουα>, μεσα στο καστανοδασος της Πιεριας πανω στον δρομο Ρητινης-Ελατοχωριου.
Επνευστης αυτης της προσπαθειας ειναι ο Τζον,κατα κοσμον Τουλιαρης Γιαννης, με συνοδοιπορο στην υλοποιηση του χωριο τον Μακη Τσιγκαροπουλο.Μανατζερ του ινδιανικου χωριου ειναι ο δημοσιογραφος Πιεριας-Θεσσαλονικης Λαγιος Αποστολος.
Ο Τζον λατρευε απο μικρος τους ινδιανους και ειχε ως ονειρο να δημιουργησει το δικο του ινδιανικο χωριο.Γυρισε λοιπον τον κοσμο και εμαθε πολλα πραγματα για τους ινδιανους.Μετα απο πολυ κοπο και ιδρωτα,καταφερε να δωσει σαρκα και οστα στο ονειρο του και να δημιουργησει το πρωτο και μοναδικο ινδιανικο χωριο στην Ελλαδα.
Αγαπημενοι του επισκεπτες ειναι τα παιδια,στα οποια θελει να μαθει οχι μονο την ιστορια των ινδιανων,αλλα και τη σημασια του να αγαπουν την φυση.Τα ντυνει,λοιπον,ινδιανους και τους μαθαινει ενδιαφεροντα πραγματα για τον ινδιανικο πολιτισμο.
Το ινδιανικο χωριο αποτελει μια μορφη εναλλακτικου τουρισμου.Ο επισκεπτης μπορει να κανει ιππασια,τοξοβολια,και αλλεα δραστηριοτητες οπως επισης βολτα με αμαξες και ελκυθρα στη γυρω περιοχη.Το ινδιανικο χωριο αποτελει εναν χωρο.οπου το πνευμα ζωντανευει,εναν χωρο που μοιαζει να κινειται στο δικο του χρονο,σε μια πραγματικοτητα πολυ μακρινη αλλα ταυτοχρονα ζωνατνη.
Εξαλλου,οι επισκεπτες εχουν την ευκαιρια να γιευνται τις σπεσιαλιτε του Τζονι,που συνδυαζουν την ελληνικη κουζινα με ινδιανικες γευσεις.
Ηδη, το ινδιανικο χωριο κατακλυζεται απο επισκεπτες οχι μονο απο την Ελλαδα,αλλα και απο το εξωτερικο και αποτελει το καλυτερο θεμα για δημοσιογραφους και τηλεοπτικα καναλια.