PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 
ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ....ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ!!!
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 
ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΠΟΙΟΙ  ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ
ΤΙ ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΟΤΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ, η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ
ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ....
ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο "ΤΡΟΠΟΣ" ΝΑ ...ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ...ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ...
ΕΤΣΙ Η ΓΥΡΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Η  ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....
Ε, ΤΙ ΛΕΤΕ?

Το εγχείρημα του Σάντος

Με πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή αναχώρησε νωρίτερα η Εθνική Ελλάδας με προορισμό την Αυστρία και το φιλικό της Τετάρτης. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα πρόσωπα, στο πλαίσιο της ανανέωσης που επιχειρεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Για το νέο εγχείρημα που επιχειρείται μίλησε, κατά την αναχώρηση, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος: "Είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας μέχρι τα παιχνίδια με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012. Δεν μπορώ εγώ να κρίνω τις επιλογές του προπονητή, αλλά με χαροποιεί ότι δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά".

Ο κ. Πιλάβιος επισήμανε πως έχει λάβει και την έκθεση του Πορτογάλου ομοσπονδιακού, όσον αφορά στο μοντέλο λειτουργίας Εθνικών ομάδων και το οποίο θα μελετηθεί στο επόμενο ΔΣ. Συν τοις άλλοις αναφέρθηκε στην παράδοση του φακέλου με τα"ύποπτα" ματς στη δικαιοσύνη.
ΝΟΟΖ

"Αλ. Παπαδιαμάντης"Οι έμποροι τωνεθνών

Η πενία έτεκεν τηνπείναν.Η πείνα παρήγαγε τηνόρεξιν....Η όρεξις εγέννησε τηναυθαιρεσίαν.Η αυθαιρεσία εγέννησετην ληστείαν.Ηληστεία εγέννησε την πολιτικήν.Ιδού η αυθεντικήκαταγωγή του τέρατος τούτου
"Αλ. Παπαδιαμάντης"Οι έμποροι τωνεθνών

Aνοιξε η αυλαία της έκθεσης «Παραδοσιακές Φορεσιές της Πιερίας»

ΤΑΞΙΔΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Το παραδοσιακό στοιχείο της ελληνικής ενδυμασίας από όλες τις περιοχές του νομού πρωταγωνιστεί στην έκθεση «Παραδοσιακές Φορεσιές της Πιερίας», η οποία παρουσιάζεται - σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης - στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αικατερίνεια 2010». Μέσα από την έκθεση, ο επισκέπτης αντλεί πληροφορίες για τα ήθη και έθιμα της καθημερινότητας των κατοίκων της Πιερίας από το πρόσφατο παρελθόν.

Παράλληλα, περίοπτη θέση στην έκθεση κατέχει η αυθεντική φορεσιά(με τα αντίστοιχα κοσμήματα), Αττικής, της περιόδου 1821, που ευγενικά παραχώρησε στους διοργανωτές η οικογένεια του κου Χρήστου Κοσμά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, παρουσία του Νομάρχη Πιερίας Γιώργου Παπαστεργίου, του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Χαράλαμπου Καρατζόγλου, εκπροσώπων τοπικών αρχών, φορέων και πλήθος κόσμου.

Χαιρετισμό στη διάρκεια των εγκαινίων απηύθυνε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος συνεχάρη τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων για το σημαντικό έργο που επιτελούν, ενώ αναφέρθηκε γενικότερα στο φετινό αφιέρωμα των Αικατερινείων στην προσφυγιά και σε όλους όσοι ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους: «Όλοι κουβαλάνε έναν πολιτισμό, ο οποίος περνά και μέσα από τις ενδυμασίες, από τον τρόπο που λειτουργούμε. Είναι και αυτό ένα πολιτισμικό, εθνικό στοιχείο» τόνισε ο κος Χιονίδης.

Η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Κατερίνης Μαρία Εξάρχου χαρακτήρισε την έκθεση «ένα ταξίδι για μικρούς και μεγάλους στον τόπο και στο χρόνο, μια γνωριμία με τον πλούσιο λαϊκό πολιτισμό που εκπροσωπεί το μωσαϊκό των ανθρώπων που ήρθαν και ρίζωσαν στην περιοχή».

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Χαράλαμπος Καρατζόγλου ευχαρίστησε για την συνεργασία το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης και σημείωσε ότι καθημερινά εκατοντάδες μαθητές θα επισκέπτονται το χώρο, ενώ παράλληλα, με την αξιοποίηση ενός ειδικού εντύπου, οι μαθητές θα μπορούν να κάνουν και τις εργασίες τους με επίκεντρο τη θεματολογία της έκθεσης.

Από την πλευρά του ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου αναφέρθηκε σε στοιχεία της ταυτότητας που αποτύπωναν οι ενδυμασίες αυτές: « τον τόπο, την καταγωγή, την παράδοση και την ιστορία του καθενός όλες αυτές οι στολές είχαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και διαφοροποιούνταν ανάλογα με την οικονομική ευχέρεια του καθενός» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νομάρχης.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 27/11.

Ώρες λειτουργίας σχολείων: Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 10:30, 10:30 – 12:00 και 12:00 έως 13:30.
Ώρες λειτουργίας για το κοινό: Δευτέρα 15:00 – 21:00 και Τρίτη έως Παρασκευή 09:00 έως 15:00.


Bikiropoulos.blogspot.com

2.80 τα διοδια στα ΜΑΛΓΑΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!! Bikiropoulos.blogspot.com

ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ
ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ 2.80 ΕΥΡΩ...!!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ 24ωρο ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....!!!!