PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ...ΑΨΗΦΟ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ! ΟΚέικ;;;

Στη σκιά του Ολύμπου
υπόΓΡΑΦΕΙ ο Δημήτρης Κεραηλίδης  

  • Πάω στοίχημα ρε συ Πετράκη πως όσοι με διαβάζουν αυτή τη στιγμή δεν πήγαν να ψηφίσουν....
  • και πάω επίσης στοίχημα πως από αύριο ή από χθες που το ΠΑΡΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ αυτοί θα είναι που θα ΒΡΙΖΟΥΝ!
  • τι;
  • θα βρίζω εγώ;;; χα χα χα
  • ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΠΕΤΡΑΚΗ
  • ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΩ Γ@μΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΜΟΥ..... ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
  • Ναι αλλά εκείνοι θα στολίζουν τους ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ...
  • ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ...ΠΡΕΠΟΥΝ!
  • πχ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΚΡΙΔΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΝΑΣ .....
  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΟΥ!
  • ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Σ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΑΣ ΜΙΛΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ 40% ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ!
  • Καλά να πάθετε και δεν σας πρέπει ΓΚΡΙΝΙΑ!
  • ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ...ΑΨΗΦΟ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ! ΟΚέικ;;;
  • ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ

SMS

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ» ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!

 
«ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ» - ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Σκόνη και υγρασία

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις

Χειροπέδες σε ψυχίατρο

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ


Βίντεο παιδικής πορνογραφίας, βρέθηκαν σε σκληρό δίσκο υπολογιστή, ψυχιάτρου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται. Ο 48χρονος συνεργάζεται με κρατικό νοσοκομείο

ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ...!!!

Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών ολοκληρώθηκε και αρκετοί διάσημοι για άλλη μια φορά οι πολίτες επέλεξαν πρόσωπα, με συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση, αν και αυτό δεν ισχύει για όλους τους διάσημους.
Οι ψηφοφόροι έδειξαν μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Ηλία Ψινάκη,
τον οποίο και σταύρωσαν δίχως δεύτερη σκέψη αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 5.000 ψήφους με αποτέλεσμα να έχει σημαντικό προβάδισμα στον Δήμο Αθήνας.
Στον ίδιο Δήμο ξεχώρισε και  ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός,
η αθλήτρια Άννα Βερούλη,
η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη,
αλλά και οι συνάδελφοί της Μαρία Τζομπανάκη, Νίκος Ψαρράς.

Στο δεύτερο γύρο και με 6 μονάδες διαφορά πέρασε ο συνδυασμός του Απόστολου Γκλέτσου στη Στυλίδα, ενώ στη δεύτερη Κυριακή θα κριθεί και η εκλογή του πατέρα της Νάντιας Μπουλέ, Γιάννη, κόντρα στον Θανάση Παπαθανάση στη Ναυπακτία.
Ωστόσο το κοινό δεν έδειξε σε όλους τους celebrities την ίδια συμπάθεια αφού η εκλογή αρκετών δεν έχει ακόμα κριθεί.
Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι Στέλιος Διονυσίου, Τζίνα Αρβανίτη, Φίλιππος Καμπούρης, Κώστας Σόμμερ, Άκης Ζήκος, Απόστολος Γκλέτσος, Μανούσος Μανουσάκης, Βάσια Παναγοπούλου, Μαρία Γεωργιάδου, Μιχάλης Μανιάτης.

Παράλληλα, ο Θάνος Καλλιώρας και η Μαίρη Βιδάλη, διεκδικούν μια θέση στην περιφέρεια Αττικής,
ενώ το ίδιο κάνουν οι δημοσιογράφοι Νάσος Αθανασίου, Μάκης Γιομπαζολιάς και Γιώργος Βαρεμένος που ήταν υποψήφιοι με το Γιάννη Δημαρά και τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Στο δήμο Αμαρουσίου μετράει σταυρούς  η Κατερίνα Γιουλάκη,
στο δήμο Αργυρούπολης ο Μάκης Δελαπόρτας,
στο δήμο Αχαρνών ο Ντανιέλ Μπατίστα
και στο δήμο Θεσσαλονίκης ο Διονύσης Μακρής.

Τέλος, η  Αναστασία Μουτσάτσου και ο Γιώργος Σιγάλας μετρούν ψήφους στον Πειραιά,
ο Γιώργος Γερολυμάτος  στην Καλλιθέα,
ο Πέτρος Ίμβριος στη Γλυφάδα
και ο Νίκος Νομικός με το Χάρη Κατσιμίχα στον Άγιο Δημήτριο.
news247.gr

Κανένας δεν γνωρίζει

Κανένας δεν γνωρίζει τίποτα για τον πύραυλο που διέσχισε τον ουρανό της Καλιφόρνιας. Άγνοια δηλώνουν οι στρατιωτικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Ο μυστηριώδης πύραυλος πάνω από την ακτή Κάλι, κοντά στο Λος Άντζελες, καταγράφτηκε από την κάμερα τοπικού καναλιού.

Όμως καμία στρατιωτική αρχή δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την ταυτότητα και την προέλευση του βλήματος.

Σύμφωνα με τον Thomas Doscher εκπρόσωπο της NORAD (Υπηρεσία Πολεμικής Αεροπορίας Βορείου Αμερικής) υπάρχει πλήρης άγνοια για το ζήτημα.

"Μέχρι τώρα δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε πληροφορίες αλλά ερευνούμε την υπόθεση. Το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως πρόκειται για ενέργεια που στρέφεται ενάντια στην ασφάλεια των ΗΠΑ" δήλωσε ο αρμόδιος αξιωματούχος.

Ανώτεροι αξιωματικοί του αμερικανικού Ναυτικού δήλωσαν σε τηλεοπτικό σταθμό ότι καμία εκτόξευση δεν έγινε από την τοπική ναυτική βάση.

Αλλά και οι αεροπόροι από την κοντινή βάση Vandenberg διαβεβαίωσαν ότι δεν εκτοξεύτηκε πύραυλος κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών.

Μέχρι να λυθεί το μυστήριο, η μόνη λογική εκδοχή, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι η εκτόξευση πυραύλου από υποβρύχιο Όμως κανείς δεν το επιβεβαιώνει…

Σοκ από online αυτοκτονία

ΝΕΑΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ
Σοκ από online αυτοκτονία

Σε απευθείας μετάδοση από το διαδίκτυο, αυτοκτόνησε ένας νεαρός Ιάπωνας, ο οποίος είχε ανακοινώσει μέρες πριν τι σκόπευε να κάνει. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου τον προέτρεπαν να υλοποιήσει την υπόσχεσή του..!

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Θέμα: Ενημέρωση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οδυσσέας», «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό»

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) του Υπ.Ε.Π.Θ. οργάνωσε και λειτουργεί το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό ΟΔΥΣΣΕΑΣ». Η υλοποίηση του Έργου έχει ανατεθεί στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) που υπάγεται στη Γ.Γ.Δ.Β.Μ. του ΥΠ.Ε.Π.Θ.
Το Έργο εντάσσεται στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΥΠ.Ε.Π.Θ. και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.
O «Οδυσσέας» απευθύνεται σε Πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και σε υπηκόους Τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, χωρίς καμία διάκριση, που διαμένουν νόμιμα στη χώρα μας. Το Έργο αφορά στην οργάνωση και λειτουργία εκπαιδευτικού προγράμματος για την εκμάθηση της Ελληνικής Γλώσσας ως Δεύτερης, στοιχείων της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού, ώστε όλοι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις γλωσσικές δεξιότητες και τις πρακτικές κοινωνικές και διαπολιτισμικές ικανότητες που απαιτούνται για την επίτευξη γλωσσικής και πολιτισμικής κατανόησης, απαραίτητων στοιχείων για την ενεργό κοινωνική ένταξη των ίδιων και των οικογενειών τους. Η ολοκλήρωση του προβλεπόμενου κύκλου σπουδών δίνει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Ελληνομάθειας Επιπέδου Α2 της Γ.Γ.Δ.Β.Μ., το οποίο θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση από τους Υπηκόους τρίτων χωρών του καθεστώτος του επί μακρόν διαμένοντος, σύμφωνα με την ελληνική Νομοθεσία για το Σύστημα Πιστοποίησης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στα Κ.Ε.Ε Πιερίας επί της οδού Ανδριανουπόλεως 14, στο τηλ. 23510-25605 από Τρίτη 9 Νοεμβρίου έως και Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, 13:10-16:00. Υπεύθυνη Προγράμματος, κα. Λιάπη Κωνσταντία.

ΘΕΜΑ : Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2010-2011, κ α λ ε ί τους εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:
α) γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) στα Πειραματικά Σχολεία,
γ) στα Μουσικά Σχολεία
δ) στα Καλλιτεχνικά Σχολεία
ε) στα σχολεία Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης
στ) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή.
ζ) σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ

Οι γενικές μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 3848/2010. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 9-11-2010 έως και 30-11-2010 στις Δ/σεις ή Γραφεία στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα σχολεία στα οποία ανήκουν οι εκπαιδευτικοί οργανικά ή έχουν τοποθετηθεί προσωρινά. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων .
Για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή εντύπων αιτήσεων στα νέα κεντρικά Γραφεία της Διεύθυνσης Δ.Ε. Ν. Πιερίας , οδός Κ. Καρυωτάκη αριθμ. 2 Κατερίνη 60100 Τηλ. 2351049917 κ. Αγγελοπούλου Παναγιώτα.



Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Ν. Πιερίας



ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΖΤΑΡΙΔΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Θέμα: «Διενέργεια των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών της
14ης Νοεμβρίου 2010»

Για την επαναληπτική ψηφοφορία των δημοτικών εκλογών, η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010, μόνο μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων των δύο συνδυασμών που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους, ή στην περίπτωση που δύο ή περισσότεροι συνδυασμοί ισοψηφήσουν, από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας υπενθυμίζονται και επισημαίνονται στους ψηφοφόρους τα εξής:
1. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία (07-11-2010) με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές και τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους.
2. Η ψηφοφορία θα αρχίσει την 07.00 ώρα και θα λήξει την 19.00 ώρα.
3. Κατά την επαναληπτική ψηφοφορία, ο εκλογέας δεν θα σημειώνει σταυρό προτίμησης σε κανέναν υποψήφιο σύμβουλο, δεδομένου ότι, η ψηφοφορία αυτή επαναλαμβάνεται μόνο ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους των δύο (2) συνδυασμών που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους κατά την πρώτη ψηφοφορία ή αυτών που ισοψήφησαν συγκεντρώνοντας ο καθένας ποσοστό μικρότερο του 50%.

Αικατερίνεια 2010


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ
Έκθεση – Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα



Το παραδοσιακό στοιχείο της ελληνικής γυναικείας ενδυμασίας από όλες τις περιοχές του νομού πρωταγωνιστεί στην έκθεση «Παραδοσιακές Φορεσιές της Πιερίας», η οποία παρουσιάζεται - σε συνεργασία  με το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης -  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αικατερίνεια 2010». 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή  12 Νοεμβρίου στις 20:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.


Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 27/11. 

Ώρες λειτουργίας σχολείων: Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 10:30, 10:30 – 12:00 και 12:00 έως 13:30.
Ώρες λειτουργίας για το κοινό: Δευτέρα 15:00 – 21:00 και Τρίτη έως Παρασκευή 09:00 έως 15:00.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ



ΚΑΤΕΡΙΝΗ...και συνεχίζουμε....(ΣΛΟΥΡΠ!!!!!)