PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ο ΧΡΟΝΟΣ

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ....

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ..!!!

ΠΟΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 83% ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΚΛΕΙΔΩΣΕ  ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ..?

20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ


Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ....
ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ,
 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ,
ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ,
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ....
ΤΩΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ "ΤΥΧΗ" ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ....
ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ,
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"
ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ..!

****ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ....
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ....

ΤΣΙΦΟΔΗΜΑΡΧΟΣ...

ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ...
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΣΙΑΜΑΓΚΑ....

ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΛΟΥΡΠ,
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ..!!!
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...
ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΙΘΑΡΑΚΙ...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ

Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,
 ΜΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50
ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΓΕΡΟΥΣΙΑ" ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ




Η ύφεση θα είναι χαμηλότερη του 4% το 2010,

λέει ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Βασικοί οικονομικοί

δείκτες υποδηλώνουν ότι η συρρίκνωση του ΑΕΠ

φέτος θα είναι μικρότερη της αναμενόμενης, όπως

είπε ο υπουργός Οικονομικών



"Βλέπουμε κάποια ενδιαφέροντα και ενθαρρυντικά

σημάδια στους οικονομικούς δείκτες που μας κάνουν

να πιστεύουμε ότι ίσως είναι πιθανόν να έχουμε ελαφρά

καλίτερα αποτελέσματα από ό,τι είχαμε προβλέψει" είπε

σε συνέδριο στο Βερολίνο.



Να το θυμηθείτε ο "αχαμνός" κ. Παπακωνσταντίνου θα

μας καλέσει σε πάρτυ αν η ύφεση περιορισθεί στο 3,6%.

Ο άνδρας δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας.

Δεν διαθέτει ουδεμία βιωματική αίσθηση για την πραγματική

οικονομία και την πραγματική ζωή.

Άλλωστε η μαμά καθάριζε στα δύσκολα.



Η θρασύτητα με την οποία υπερασπίζεται την ρύθμιση της

περαίωσης αναδεικνύει έναν ψυχρό και κυνικό άνθρωπο.

Στις 29-8-2008 δήλωνε: "Με την περαίωση υπάρχει ένα

νέο χαράτσι, που επιβάλλεται με εκβιαστικό τρόπο και είναι

μια πρακτική που κάποια στιγμή πρέπει να την αφήσουμε

πίσω μας"



Σήμερα υπερασπίζεται τα ακριβώς αντίθετα.

Χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ.
 
 
ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Προσκεκλημένος του επιχειρηματία κ.Ζήνωνα Ηλιάδη ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο, προκειμένου να επισκεφθεί τη σύγχρονη μονάδα εγκαταστάσεων γκολφ που κατασκευάζεται στην Πάφο.

Η επένδυση μαμούθ στην καρδιά της Γεροσκήπου, το κόστος της οποίας θα ανέλθει στα 300 εκ.ευρώ αναμένεται να λειτουργήσει πολύ σύντομα. Πρόκειται για το έργο Elea Estate το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του προς το κοινό περί τα μέσα Οκτωβρίου του 2010.

Οι διαδικασίες ανέγερσης ξεκίνησαν από τον Απρίλη του 2007.Η ανάπτυξη, σε πρώτο στάδιο περιλαμβάνει γήπεδο γκολφ 18 τρυπών , υπηρεσίες εκπαίδευσης (Ακαδημίες γκολφ) και σύγχρονο club house 2,260 τ.μ. (επιπλέον 1963 τ.μ. υπόγειοι χώροι στάθμευσης) το οποίο θα προσφέρει φαγητό από βραβευμένους σεφ σε ποικιλία εστιατορίων που θα υπάρχουν. Περιλαμβάνει επίσης ειδικούς χώρους για σάουνα αλλά και μεγάλο συνεδριακό κέντρο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει αρκετές εκδηλώσεις και συνέδρια.

Σε δεύτερο στάδιο και συγκεκριμένα εντός του πρώτου εξαμήνου του 2011 υπολογίζεται να ξεκινήσουν και οι πωλήσεις πολυτελών κατοικιών της ανάπτυξης. Συγκεκριμένα υπολογίζεται να γίνουν σε διάφορα στάδια συνολικά 350 οικιστικές μονάδες οι οποίες θα περιλαμβάνουν βίλες πολυτελείας 3-5 υπνοδωματίων και διώροφες μεζονέτες 2-3 υπνοδωματίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανάπτυξη γίνεται με πλήρη σεβασμό προς το περιβάλλον καθώς ακολουθήθηκε ένα πλήρες οικολογικό σχέδιο από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανάπτυξη γίνεται με πλήρη σεβασμό προς το περιβάλλον καθώς ακολουθήθηκε ένα πλήρες οικολογικό σχέδιο από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Ο κ. Κουκοδήμος συζήτησε με τον κ. Ηλιάδη τη δυνατότητα ανάπτυξης παρόμοιων εγκαταστάσεων στην Πιερία, σε συνάντηση που έγινε με παρόντα τον οικονομικό σύμβουλο του κ. Ηλιάδη κ. Γιώργο Ολύμπιο.

Ο κ.Ηλιάδης εξέφρασε το ενδιαφέρον του για επένδυση στο νομό και πολύ σύντομα θα επισκεφθεί την Πιερία για το σκοπό αυτό.



Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάφο ο κ. Κουκοδήμος είχε συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χριστόδουλο και τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο. Η συνάντηση έγινε στη Μονή Νεοφύτου και στην ολιγόλεπτη συνάντηση ο κ.κ. Χριστόδουλος, ζήτησε από τον κ. Κουκοδήμο να μεταφέρει τους εγκάρδιους χαιρετισμούς στον Μητροπολίτη Κίτρους-Πλαταμώνα και Κατερίνης και στο λαό της Πιερίας.



«ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, στις 10.30 το βράδυ


ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»

ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

με τον Γιάννη Τσιμπονίδη

Θέμα: «Πριν την συγκομιδή ακτινιδίων»







Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010 στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Πριν την συγκομιδή ακτινιδίων»







Ονόματα προσκεκλημένων:



ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΠΕΡΓΙΑΤΖΗΣ

Παραγωγός Γανόχωρας



ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ

Παραγωγός Κατερίνης



ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΓΩΝΑΣ

Πρόεδρος ΑΣ Ν. Εφέσσου



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Παραγωγός Κατερίνης



ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

Έμπορος ακτινιδίων

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα : «Περιβάλλον και Πολιτισμός 2010. Φωνές νερού μυριάδες».

Στο πλαίσιο της δράσης «Περιβάλλον και Πολιτισμός» η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς επέλεξε για τη διετία 2010 – 2011 την απεικόνιση του νερού και τις ποικίλες διαστάσεις της αξίας του στη ζωή των ανθρώπων από την αρχαιότητα ως σήμερα. Η θεματική του προγράμματος έχει τίτλο «Φωνές νερού μυριάδες».
Η ΚΖ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων συμμετέχει στο πρόγραμμα επιλέγοντας τους αρχαιολογικούς χώρους του Δίου και των Λειβήθρων με σημείο αναφοράς τον Ορφικό μύθο και τη σχέση του με τα νερά του Ολύμπου.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 7,8,11 και 12 Οκτωβρίου του 2010 και θα οργανωθεί σε συνεχή ροή στους δυο αρχαιολογικούς χώρους. Η ημερήσια διάρκεια του προγράμματος για τα σχολεία ή τις οργανωμένες ομάδες επισκεπτών θα είναι από τις 9.30 ως τις 14.00.

Τα σχολεία καλούνται να συμμετέχουν ενεργά με πολιτιστικές δράσεις – εκδηλώσεις, κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία μας.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και στο μουσείο θα είναι ελεύθερη.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνο 23510 53644 (Υπεύθυνοι επικοινωνίας Ε. Αλβανού, Ε. Κλινάκη, Κ. Ρογκότη).

Ενημέρωση με θέμα την άσκηση ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2010»-ΤΑΑΣ «ΑΤΛΑΣ-2010»




Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πιερίας συγκέντρωση όλων των ασκούμενων που συμμετέχουν στην άσκηση ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2010»-ΤΑΑΣ «ΑΤΛΑΣ-2010».

Η ενημέρωση έγινε υπό την προεδρία του Γεν. Γραμματέα Ν.Α. Πιερίας Ιωάννη Αδαμόπουλου και το Συντονισμό του Προϊσταμένου του τμήματος ΠΑΜ-ΠΣΕΑ Σχου Δημητρίου Σκουρτανιώτη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Στρατού και της Πυροσβεστικής, καθώς και στελέχη των Διευθύνσεων και Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας.

Απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες ο Γεν. Γραμματέας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ετοιμότητα και την προετοιμασία που χρειάζεται να υπάρχει σε κάθε περίπτωση, δεδομένου ότι οι ασκήσεις βελτιώνουν πάντα το έργο των υπηρεσιών σε περιπτώσεις κρίσεων. Ζήτησε επίσης το ζήλο και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στην άσκηση σε όλη τη διάρκειά της.

Στη δική του παρουσίαση ο κ. Σκουρτανιώτης τόνισε ότι η άσκηση ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2010»-ΤΑΑΣ «ΑΤΛΑΣ-2010» είναι Διακλαδική Άσκηση που εκτελείται από τις ένοπλες δυνάμεις κάθε δύο χρόνια, στην οποία όμως εμπλέκονται και πολιτικές αρχές (Υπουργεία, Νομαρχίες, Περιφέρειες, Οργανισμοί κ.α.).

Στο πλαίσιο της άσκησης ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2010»-ΤΑΑΣ «ΑΤΛΑΣ-2010» από το τμήμα ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Ν.Α. Πιερίας ανακοινώνεται ότι στις 06 Οκτωβρίου 2010 ημέρα Τετάρτη, και τοπική ώρα 11:30, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του Συστήματος Αυτόματου Τηλεχειρισμού των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, διάρκειας ενός(1) λεπτού ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

Επίσης γνωστοποιείται στο κοινό, ότι η ήχηση των Σειρήνων έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Η τέχνη κοσμεί τη φύση, η τεχνολογία ερμηνεύει τη φύση

Σε μια αξιόλογη έκδοση με τίτλο «Η τέχνη κοσμεί τη φύση, η τεχνολογία ερμηνεύει τη φύση» προχώρησε το 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης, πόνημα των μαθητών και των καθηγητριών του σχολείου.



Πρόκειται για τις εργασίες και τα συμπεράσματα μαθητών και εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα το πείραμα του αιώνα Cern. Υπεύθυνος της έκδοσης και της ομάδας εργασίας των καθηγητών ο Σαραιλίδης Κωνσταντίνος, φυσικός και άριστος γνώστης της φυσικής επιστήμης. Μια δεύτερη ομάδα που καθηγητριών0φιλολόγων και συγγραφέων επιμελήθηκαν τις εργασίες για το Μουσείο Λούβρου της Γαλλίας.



Το πρόγραμμα που υλοποίησαν οι μαθητές του 5ου Λυκείου Κατερίνης της Β’ τάξης του σχολικού έτους 2008-2009 με τίτλο «Η τέχνη κοσμεί τη φύση, η τεχνολογία ερμηνεύει τη φύση» είχε ως βασικό στοιχείο τη μελέτη:



1.Του μεγάλου πειράματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στο ερευνητικό κέντρο Cern στη Γενεύη της Ελβετίας



2.Των Ελληνικών αρχαιοτήτων που εκτίθενται στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.



Δυο θέματα με διαφορετικό περιεχόμενο που όμως έδιναν τη δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες να διαλέξουν αυτό που ταίριαζε περισσότερο στις αναζητήσεις τους. Και τα δυο θέματα περιελάμβαναν ερωτήσεις για τη διερεύνηση του περιβάλλοντος, ανθρωπογενούς ή όχι.



Συγκροτήθηκε έτσι η ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών που θα συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Δημιουργήθηκαν επιμέρους ομάδες εργασίας και η κάθε μια ανέλαβε ένα θέμα με αντίστοιχες ερωτήσεις, ενώ ορίστηκε συντονιστής κάθε ομάδα. Ακόμη οργανώθηκαν παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά ταξίδια, συμμετοχή σε διαλέξεις, ομιλίες κ.λ.π.



Οι γνώσεις και οι εμπειρίες τους καταγράφονται στην καλαίσθητη έκδοση.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ...

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΣΝΑΚΗΣ

ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΠΙ 2 ΘΗΤΕΙΕΣ...
ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟ ΠΟΥ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΠΑΛΑ ΛΙΜΠΕΡΟ...!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ?

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ...




Ο ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΚΟΜΒΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ....ΣΤΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΤΣΙΟΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ
ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
ΣΤΗΝ "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ" ΤΟΥ...

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ "ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ"...ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..!

ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΚΑ...



ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΝΕΟΙ ΚΟΜΒΟΙ




ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΔΑ.

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΣΙΩΠΑ...

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ

ΑΠΟ ΤΑ 207 ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΤΟ 30% θα ειναι γυναικες...!
ΗΤΟΙ: 69 ΓΥΝΑΙΚΕΣ...!!!!!

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ....
ΣΥΝΗΘΩΣ "ΕΤΡΕΧΑΝ" ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ "ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ" ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΘΟΥΣ...!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΟ (ΚΟΝΤΙΝΟ) ΜΕΛΛΟΝ?

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..ΑΝΑΣΑ, ΓΙ ΑΥΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..?

ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ...
ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ....ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ...!

ΠΟΙΟΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ?

BREXEI ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ 
ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ....

ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ...

ΠΑΡΕΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ "ΓΡΑΨΟΥΜΕ", ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ....


ΟΚ...ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ, ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ....
ΔΕ ΧΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΧΑΤΗΡΙΑ....!

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ : ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ...!!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...

stathmos
Περασμένες δηλώσεις και διηγώντας τες να κλαις …

Μάρτιο του 2011 μπαίνει πωλητήριο και στον ΟΣΕ και μέχρι τότε θα έχουν κλείσει ζημιογόνες γραμμές ΚΑΙ ζημιογόνοι σταθμοί.
Δεν αποκλείεται οι Πιεριείς να γίνουν οι άνθρωποι που βλέπουν τα τρένα να περνούν (και να μη σταματούν).




Στέλνουν και ξαναστέλνουν γράμματα και γραφές στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και Δικτύων οι Πιεριείς (των κυβερνητικών βουλευτών συμπεριλαμβανομένων) για τα προβλήματα με την «Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου», αλλά οι απαντήσεις που παίρνουν θυμίζουν την απάντηση που έλαβε η Μαρία από (έναν) Γιώργο.


Το γράμμα
«Αγαπητέ Γιώργο, με λένε Μαρία και ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις! Τις προάλλες έφυγα για τη δουλειά, αφήνοντας τον άνεργο σύζυγό μου στο σπίτι να βλέπει τηλεόραση ως συνήθως. Δεν είχα απομακρυνθεί περισσότερο από 500 μέτρα, όταν η μηχανή άρχισε να κάνει διακοπές και έσβησε. Το άφησα και γύρισα με τα πόδια στο σπίτι, για να ζητήσω τη βοήθεια του συζύγου μου. Τον βρήκα στο κρεβάτι μας με την κόρη των γειτόνων. Είμαι 52 χρόνων, ο σύζυγός μου 54 και η κόρη των γειτόνων 25. Όταν άρχισα να τον ρωτάω, μου αποκάλυψε ότι η σχέση του με την μικρή διαρκεί εδώ και έξι μήνες, από τότε που έχασε τη δουλειά του. Το καταλαβαίνω ότι η ανεργία τον κάνει να νιώθει άχρηστος και θλιμμένος, του ζήτησα όμως να διακόψει την σχέση με τη μικρή και τον απείλησα ότι αν δεν το κάνει θα φύγω. Έκτοτε γίνεται όλο και πιο απόμακρος και φοβάμαι ότι τον χάνω. Εγώ τον αγαπώ, δυσκολεύομαι να τον εγκαταλείψω, αλλά δεν αντέχω και την κατάσταση αυτή. Μπορείς να με βοηθήσεις;»
Η απάντηση του Γιώργου
«Αγαπητή Μαρία, όταν ένα αυτοκίνητο κάνει διακοπές έπειτα από τόσο μικρή απόσταση, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Ξεκίνα ελέγχοντας αν υπάρχουν σκουπίδια στο σωληνάκι του καυσίμου. Αν είναι καθαρό, έλεγξε την πολλαπλή εισαγωγή και επίσης τα καλώδια σύνδεσης. Αν τίποτε από αυτά δεν σου λύνει το πρόβλημα, τότε μπορεί να είναι ελαττωματική η αντλία βενζίνης και να προκαλεί πτώση της πίεσης στα μπεκ ψεκασμού. Ελπίζω να σε βοήθησα».

******ΦΣΙΤΤΤΤΤΤΤ...ΜΠΟΙΓΚ..!

Τέλος σε λογικές «παρέας»


karafoulidis
Ένα νέο μοντέλο διοίκησης, φιλοδοξεί να παρουσιάσει στους δημότες Κατερίνης, ο Χρήστος Καραφουλίδης, ένα μοντέλο που θα βάλει τέλος σε λογικές κομμάτων και παρεών

Τις βασικές αρχές του προγράμματός του που θα καταθέσει ενώπιον των Κατερινιωτών, παρουσίασε χθες το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης», Χρήστος Καραφουλίδης.


****EMEIS ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΠΑΡΕΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ"... 

Η λίστα του τρόμου


Τα πιθανά σημεία τρομοκρατικής επίθεσης στην Ευρώπη, συγκεκριμενοποίησε το Αμερικανικό τηλεοπτικό Fox News, επικαλούμενο ανώτερες πηγές, μετά την ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσαν οι ΗΠΑ. Μεταξύ των στόχων ο Πύργος του Άιφελ, λιμάνια, αεροδρόμια και πολυτελή ξενοδοχεία στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Εμπιστοσύνη στην Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός της Κίνας Γουέν Τζιαμπάο μίλησε στο ελληνικό κοινοβούλιο, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση και κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Τόνισε ότι η χώρα του θα στηρίξει τοEURO

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ



Μπλόκαραν το ΣτΕ

Η καθυστέρηση της αποστολής των φακέλων των οικονομικών υπουργείων, που αιτιολογεί την απόφαση να προσφύγει η Ελλάδα στο Μηχανισμό Στήριξης, οδήγησε στη ματαίωση της συζήτησης της προσφυγής που είχαν υποβάλλει κατα του Μνημονίου σωματεία, ενώσεις και σύλλογοι εργαζομένων