PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Απαντήσεις σε όσους είπαν πως κάποιοι επειδή έπιασαν ένα μικρόφωνο ήρθαν στην πολιτική δίνει ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ στον ΆΚΗ ΤΑΤΣΗ στην ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ, Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ...ΟΥΣΙΑ, ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ!!!

Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΤΣΗ... ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΡΑ

Τώρα στην ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ο Ευγένιος Ολύμπιος ανοίγει τα χαρτιά του στον Άκη Τάτση....
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, μιλάει για όλους και ΓΙΑ ΟΛΑ!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ....




Ξημερώματα, ο κόσμος πάει στη δουλειά και βλέπει τα συνεργεία καθαριότητας να έχουν πιάσει δουλειά από τις 5.30 -6.00 το πρωί…



ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Κατερίνη καθαρή πόλη,


αποδεικνύεται έμπρακτα.


Δε χωράει αμφιβολία.»


Βγάζει» μάτια…ακόμη και αυτών που κάνουν πως δε βλέπουν..!!!


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Από τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ανακοινώνεται ότι :

Από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΕΩΣ ΚΑΙ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας (που είναι : http://metegrafes.minedu.gov.gr ) από τους ενδιαφερόμενους οι αιτήσεις μετεγγραφών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Η Εγκύκλιος αναφέρει και τα εξής:

Σας γνωστοποιούμε ότι οι μετεγγραφές φοιτητών Πανεπιστημίων και σπουδαστών Τ.Ε.Ι. του εσωτερικού επιτρέπονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 του ν.3282/2004 (Α΄ 208) όπως αυτές τροποποιήθηκαν και συμπληρώθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 14 του ν. 3404/2005 (Α΄ 260), του άρθρου 5 του ν. 3418/2005 (Ά 287), του άρθρου 16 του ν.3443/2006 (Α’ 41), του άρθρου12 του ν.3577/2007 (Α’ 130), του άρθρου 18 του ν. 3708/2008 (Ά210), του άρθρου 33 του ν. 3794/2009 (Ά 156), του άρθρου 25 του ν3879/2010(Α168) και με τις διατάξεις των αριθΦ.5/127421/Β3/04(Β΄ 1702),Φ1/62398/Β3/08(Β’938),Φ5/120703/Β3/09(΄Β2217)καιΦ.5/121055/Β3/10 υπουργικών αποφάσεων, όπως αναλύεται ακολούθως.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ

(μέλη πολύτεκνων και πολυμελών οικογενειών, τέκνα θυμάτων τρομοκρατίας, ορφανοί από έναν ή δύο γονείς, διακριθέντες στον τομέα του αθλητισμού και στοιχειοθετούντες δικαίωμα μετεγγραφής σε σχέση με τον αδελφό ή αδελφή τους στην περιφέρεια ).

Ιστοσελίδα για μετεγγραφές

http://metegrafes.minedu.gov.gr

http://www.minedu.gov.gr

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

(Για λόγους οικονομικούς ή υγείας και πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες)

Περισσότερες πληροφορίες στη ιστοσελίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΒΜΘ

Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Ν. Πιερίας





ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΖΤΑΡΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΟΥΜΙΔΗΣ.....



ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟΣ....
ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΩΔΕΙΟ
ΣΤΕΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..
ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ...ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ... ΔΕΙΧΝΕΙ ΘΟΔΩΡΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!

Τελικά οι πληροφορίες εξ Αθηνών λένε ότι ο Θόδωρος Παυλίδης πως είναι το πρόσωπο στο οποίο θέλει να επενδύσει για τις εκλογές στην Περιφέρεια μας και την θέση του Υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας…

Το γεγονός ότι πρόσωπο του στενού οικογενειακού κύκλου του Πρωθυπουργού εκτιμά απεριόριστα τον Τέο, τον κάνει ισχυρότερο ως υποψήφιο για …υποψήφιο! Βέβαια υπάρχει και το θέμα των Βουλευτών μας που εκείνοι κάνουν άλλο …παιχνίδι!
Για να δούμε τι θα δούμε στο σίριαλ αντιπεριφερειάρχης… και εν τέλει θα είναι κωμωδία ή δράμα η τελική του μορφή;;;
Το γεγονός είναι όμως ένα, ο Παυλίδης με τον Παπαχρήστο διατηρούν τις καλύτερες των σχέσεων και μάλιστα έχουμε την πληροφορία πως είτε είναι ο ένας είτε ο άλλος, εν τέλει ο έτερος, θα κοσμεί το ψηφοδέλτιο, ως περιφερειακός σύμβουλος. Αυτό δεν είναι ΗΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ; Σπάνιο βέβαια στην εποχή μας και ιδιαίτερα στην Πιερία... Και για άλλη μια φορά, για να δούμε τι θα δούμε…

ΕΥΓΕΝΙΕ ΓΕΡΑ.... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ...ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ;;;


Η "ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΟΥ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΟΛΥΜΠΙΟΥ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΑΡΟΣ...!


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΕΣ" ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ
ΗΔΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ...!!!!
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ...
ΞΥΠΝΗΣΕ....
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...


ΕΥΓΕΝΙΕ ΓΕΡΑ.....

Η Εξ -ΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας, Γραφείο Τύπου & Δημοσιών Σχέσεων ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ-ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
«η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας –Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων»
(Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ)
Το βιβλίο «η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας –Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων», του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου (εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ), συμπεριελήφθη στην έκδοση - κατάλογο βιβλίων, της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, στην έκθεση βιβλίου (21-31 Μαρτίου 2006 στη ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ) με τίτλο «αναγνώστες βουλευτές σε «δυσανάγνωστη» εποχή, μια σημαντική πρωτοβουλία που συνεχίζεται».
Τα βιβλία του καταλόγου εκτέθηκαν σε ειδικές προθήκες για το κοινό.
Στον πρόλογο του καθηγητή και Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργου Μπαμπινιώτη, στη σχετική έκδοση της έκθεσης, αναφέρεται: «Εντύπωση προκαλεί φέτος, η αξιόλογη αύξηση στα απαιτητικότερα βιβλία»
«Το βιβλίο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για νέους, αλλά και εν ενεργεία δημοσιογράφους και πολιτικούς. Διαβάζοντας το βιβλίο είδα πάμπολλες στιγμές και σκέψεις που έκανα κατά την πολιτική μου σταδιοδρομία, να περνούν από μπροστά μου...Μέσα από το βιβλίο του καταθέτει μια πρόταση για «ηθική επικοινωνίας.»

Η Εξ -ΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας, Γραφείο Τύπου & Δημοσιών Σχέσεων ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ-ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο πιο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ,
ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ

* ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

Iσπανοί δημοσιογράφοι στο Δίον

Συνεχίζοντας τις επαφές και τη συνεργασία με χώρες της Ευρώπης ο Δήμος Δίου φιλοξενεί αυτή τη φορά δημοσιογράφους από την Ισπανία.
Ήδη αυτές τις μέρες εκπρόσωποι της Ένωσης Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού της Ισπανίας με επικεφαλής τον Γενικό της Γραμματέα Blas Esteban Barranco και Jose Miguel Rivero Casado βρίσκονται στο Δίον και έχουν επισκεφτεί το Αρχαιολογικό πάρκο το Μουσείο, το Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών του Ολύμπου, τα Πιέρια, θα συνεχίσουν βέβαια και σε άλλες περιοχές ώστε να καταγράψουν τις τουριστικές και πολιτιστικές δυνατότητες του νομού μας για να τις προβάλουν στα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης αλλά και στον Οργανισμό Τουρισμού της Ισπανίας.

Σε δηλώσεις τους οι Ισπανοί δημοσιογράφοι επεσήμαναν ότι στην Ελλάδα ήρθαν αρκετές φορές και έχουν κάνει σχετικά αφιερώματα για τα νησιά μας και άλλες περιοχές, ποτέ όμως δεν είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Πιερία. Δηλώνουν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τη περιοχή μας και θεωρούν ότι η Πιερία μπορεί από μόνη της να αποτελέσει έναν ιδιαίτερο και σημαντικό τουριστικό προορισμό.

Τους Ισπανούς δημοσιογράφους συνοδεύει ο καθηγητής του Τ.Ε.Ι. Κατερίνης κ. Ευάγγελος Καραβαγγέλης ο οποίος έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια στέλεχος του ΕΟΤ στη Μαδρίτη.

Οικοδεσπότης της όλης φιλοξενίας είναι ο δήμαρχος Δίου ο Γρηγόρης Παπαχρήστος με τους συνεργάτες του, ενώ αρκετοί επαγγελματίες του νομού μας μεταξύ των οποίων η εταιρία ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ Α.Ε.Ε. προσφέρθηκαν να συμβάλουν για την καλύτερη φιλοξενία και συγχρόνως ποιοτική προβολή του τόπου μας.

Να σημειωθεί ότι η Ισπανία θα είναι μια από τις υποψήφιες χώρες για να επιλεγεί μετά την Γαλλία, ως τιμώμενη χώρα για το 40ο Φεστιβάλ Ολύμπου.

pierikoi antilaloi 

Τιμήθηκε η μνήμη των εθνικών μας ευεργετών




Με επιμνημόσυνη δέηση και με κατάθεση στεφάνου από τον Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου στο μνημείο της πλατείας Ελευθερίας, τιμήθηκε χθες από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, στην πόλη της Κατερίνης, η μνήμη των εθνικών μας ευεργετών.
Στο χώρο του μνημείου στην κεντρική πλατεία παρέστησαν εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της Πιερίας, καθώς και πλήθος πολιτών. Τιμές απέδωσε στρατιωτικό άγημα και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ενός λεπτού σιγή και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κατερίνης.

Όπως τονίζει σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, αναφερόμενος στο μήνυμα της ημέρας, οι εθνικοί μας ευεργέτες προσέφεραν ανιδιοτελώς στην πατρίδα μας και συνέβαλαν με το έργο τους στο κτίσιμο της σύγχρονης Ελλάδας. Ο κ. Παπαστεργίου υπογραμμίζει ότι σε δύσκολες εποχές για τη χώρα μας, οι εθνικοί ευεργέτες στήριξαν οικονομικά όλους τους τομείς, όπως την παιδεία, την υγεία, τον πολιτισμό, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της χώρας.

Ιδιαίτερα, σημειώνει ο Νομάρχης τιμούμε την προσφορά στην Πιερία του αείμνηστου Θεόδωρου Χατζόγλου, ενός μεγάλου Πιεριέα που έδωσε τα μέγιστα στον τόπο μας και άφησε ως κληροδότημα το "Χατζόγλειο" Σχολείο, έναν χώρο που η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας ανακατασκευάζει μετατρέποντάς τον σε έναν υπερσύγχρονο χώρο παιδείας και πολιτισμού.
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ......

ΣΛΟΥΡΠΑΚΟΟΟΟΟΟ ΜΙΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

SLOURP
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ SLOURP?
ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΝΤΙΠ ΤΙΠΟΤΑ;;;
ΔΙΟΔΙΑ....
ΚΡΙΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΝΕΡΓΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΠΙΧΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΙΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ... ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ... ΡΕ ΟΥΣΤ

ΥΠΟγράφει ο Δημήτριος Κεραηλίδης

Εγώ δεν ΞΕΡΩ....
Μ αυτά που γίνονται εδώ στην ΠΙΕΡΙΑ μου δεν βγάζω άκρη.
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ;;;
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ;;;
Να δείτε τι στο τέλος θα σας δώσει ο ...ΛΑΟΣ!!!
ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΘΑ Γ@ΜΒΓΙΣΕΙ ΚΙ ΦΤΩΧΟΣ...
Κι επειδή τα γαϊδούρια δεν γκρέμισαν τα διόδια,
ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΩΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ...

ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΙΧΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ; ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ;;; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Αγαπητοί συμπολίτες
Τώρα, αυτή τη στιγμή, Παρασκευή 01.10.2010, 8:45, βρίσκεται σε εξέλιξη
νέα κινητοποίηση των πολιτών της Πιερίας ενάντια στα διόδια.
Σήμερα τα ξημερώματα στις 2:30 οι πολίτες της Ν. Πιερίας, παρά την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, κατάφεραν να σταματήσουν τα συνεργεία της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. η οποία ετοιμάζει την κατασκευή νέου σταθμού διοδίων στις εισόδους/εξόδους της Λεπτοκαρυάς.
Πριν λίγα λεπτά η εταιρεία ξεκίνησε πάλι τις εργασίες, αγνοώντας τις αντιδράσεις των εξαγριωμένων πολιτών. Η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας κλήθηκαν από τη Δημαρχία Ανατ. Ολύμπου να ειδοποιήσουμε τους συμπολίτες μας για την νέα κινητοποίηση η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.
Φίλες και φίλοι, τώρα η Νότια Πιερία χρειάζεται τη βοήθειά μας!
Ξεκινάμε όλοι ΤΩΡΑ για τη γέφυρα της Λεπτοκαρυάς
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!!
Χρησιμοποιείστε τον παράδρομο. Οι έξοδοι του κόμβου είναι κλειστοί και φυλάσσονται από την Αστυνομία!
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Η ΑΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΛΛΟΙ...

PASKE

ΚΑΛΗ Η ΑΦΙΣΣΑ.
ΣΚΛΗΡΗ.
ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ...
ΟΤΑΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΠΕ ...ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ -ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ....
ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ: ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΣΤΑΖ, ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ...
ΟΛΑ ΕΝΑ ΠΑΡΕ -ΔΩΣΕ....!
ΔΩΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙ
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΛΑ.....

Η ΠΙΤΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ....
ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...!

ζητειται ΕΛΠΙΣ...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ.


ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ...ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ....

EUROPA LEAGUE: Ρόζενμποργκ-Άρης 2-1



Τζάμπα ήττα... Με τον «γερόλυκο» Ντορσίν να δημιουργεί και τα δύο τέρματα οι «βίκινγκς» επικράτησαν 2-1 του Άρη που μπορούσε τουλάχιστον να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά...

EUROPA LEAGUE: Ζενίτ-ΑΕΚ 4-2



ΓΚΟΛ ΑΠΟ
αποδυτήρια του Χούμποτσαν και η αποβολή του Κρίστιαν Νασούτι στο 41' δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την Ζενίτ στο «Πετρόφσκι», παρά μόνο να κρατήσει το σκορ σε αξιοπρεπή πλαίσια (4-2).

ΠΑΟΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EUROPA LEAGUE: ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεπ 1-0

Την πρώτη του νίκη στον 4ο όμιλο του Europa League πέτυχε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεπ στην κατάμεστη Τούμπα. Η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς.

Αλλάζει το σύστημα αμοιβών στο δημόσιο


Τους στόχους και το πλασίο του νέου συστήματος αμοιβών στο δημόσιο έδωσε η κυβέρνηση μετά τη συνάντηση των υπουργων Εσωτερικών και Οικονομικών με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ. Μεταξύ άλλων προτείνεται σύνδεση των αμοιβών με το "παραγόμενο αποτέλεσμα"

Μπουνιές και κλοτσιές


ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ

Μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε στις περίπου 14.30 εις βάρος του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια. Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο κ. Κούγιας δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα και αναγκάστηκε να καταφύγει σε πολυκατοικία.news247.gr

Αναστολή των κινητοποιήσεων


Μετά από συνεδρίαση των ομοσπονδιών που διήρκεσε περισσότερες από πέντε ώρες, οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους. Άγνωστο το τι θα κάνουν οι σκληροπυρηνικοί, που διαφώνησαν και ζήτησαν ψηφοφορία από τη βάση. Οι κρίσιμοι παράγοντες που οδήγησαν στην απόφαση των αυτοκινητιστών

Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ...!

ΝΟΚΑΤ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Μήνας Για υποΨΗΦΙΟΥΣ με Γερά Πνευμόνια

καλο ΜΗΝΑ παίδες....με υγεια και χαμογελα....!