PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΥΓΕΝΙΕ ΟΛΥΜΠΙΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ;;;

Επειδή πολύς (και όχι καθαρός πάντα) ο λόγος περί Ευγένιου Ολύμπιου τελευταία στις ιστοσελίδες, ψάξαμε και βρήκαμε κάποια πρώτα βιογραφικά στοιχεία του και τα παραθέτουμε κυρίως ως απάντηση σε κάποιους, που πασχίζουν μανιωδώς να απαξιώσουν την σχέση του με τον Πολιτισμό.



Λοιπόν έχουμε και λέμε περί Ευγένιου:


1975-1978: Σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες (Πάντειος)


1978-1980: Εκδίδονται στο κύτταρο Θεσ/νίκη οι ποιητικές του συλλογές "το πρώτο ταξίδι", "εικόνες και βιώματα", "τα τραγούδια της φυλακής"


1981-1983: Στρατιωτική θητεία και αμέσως μετά η φυγή στο εξωτερικό με καρποφόρους συνδιασμούς επιχειρηματικότηταςκαι πνευματικών ενασχολήσεων.


1987-1989: Επάνοδος στην αρθρογραφία παντός τύπου και εκπομπές στο νεοϊδρυθέν τότε "Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης".


1990: Ιδρύει το πρώτο απολύτως επαγγελματικό ραδιόφωνο στην Πιερία ("Ράδιο Φάρος ΕΠΕ")


1993: Ιδρύει τον τηλεοπτικό σταθμό "ΠΙΕΡΙΑ TV"


1994: Εκδίδει την αυτόνομη φυλλάδα "Ελεύθερος Σκοπευτής"


2000: Ιδρύει τον πολιτιστικό χώρο-Θεατρική Σκηνή "Ολύμπου Μέλαθρον"


Θεατρικά έργα του της τελευταίας δεκαετίας τον έχουν κάνει γνωστό στο πανελλήνιο("Διογένης ο Κυνικός", "Κωνσταντίνος Παλαιολόγος","Ιουλιανός ο Αποστάτης","Η Κιβωτός"κτλ.)


2005-σήμερα: Αδιάκοπη παρουσία μοναδικού ύφους, θάρρους και πειθούς στη "ΔΙΟΝ Τηλεόραση"


Όταν λοιπόν κάποιοι νεόκοποι αναρωτήθηκαν ...μεγαλόφωνα ποια είναι η σχέση του Ευγένιου Ολύμπιου με τον Πολιτισμό, εμείς γελάσαμε, επειδή πριν από όλα Πολιτισμός σημαίνει Σεβασμός στους καταξιωμένους "λόγω και έργω" δημιουργούς!

«Καταραμένε Παπαδόπουλε…»

Γράμμα από έναν οργισμένο Δημοκράτη

Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα!
Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.
Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;
Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;
Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!
Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.
Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία!
Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!
Τι κατάφερες ρε; Τί μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη;
Δεν ντράπηκες να ταπεινώσεις το δολάριο επί τόσα χρόνια;Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!
Τί σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη;
Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!
Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους;
Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες;
Tα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κομουνιστές για ποιόν λόγο τα έκανες;
Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία.
Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;
Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο;
Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι… Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;
Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες.
Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας παίρναν όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά;
Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους αφού το – ΠΑΣΟΚ πρώτα τα… κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα – και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!
Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;
Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη; Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!
Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!
Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε…» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών – ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα – πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας – να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.
Άσε και αυτούς τους ταξιτζήδες που είναι όλοι τους πρώην χαφιέδες της ασφάλειας. Ούστ Φασισταριά!
Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης… αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών – πράσινων και γαλάζιων – που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά;
Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!
Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι Δημοκράτης ρέ! Τ’ ακούς;
Κείμενο αγνώστου Έλληνος “Δημοκράτη” από το Διαδίκτυο.

Η ΝΕΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ο ΛΑΟΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ....
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ, ΝΙΚΟ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΙ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ... Ο ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑΑ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ

Ο Αντώνης Μπάσδρας ετοιμάζει ΕΚΠΛΗΞΗ...
Ο διάδοχός του σίγουρα κάτι θα έχει να πει για αυτό που θα έρθει...
ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΔΡΕΪΚΟ;;;

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;;

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Γιατί οι εκλογές δεν είναι το... ΦΤΥΣΙΜΟ που αποφασίζεις αγανακτησμένος επειδή σε καταντήσανε εκεί οι όποιοι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!

ΕΚΛΟΓΕΣ είναι η ΧΑΡΑ ΚΑΙ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να επιλέγεις τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!


Να θυμάσαι, λοιπόν, όταν έρθει η ώρα, όπως τώρα, να αποφασισθεί η τύχη σου, η τύχη των παιδιών σου και η τύχη του ΤΟΠΟΥ σου κυρίως, η αποχή σου θα είναι ουσιαστικά ό,τι καλύτερο για τους χειρότερους που θέλεις να τιμωρήσεις!


Όχι μόνον δεν τους τιμωρείς αλλά κυριολεκτικά "στρώνεις με βούτυρο το ψωμί τους" και "κουβαλάς νερό στο μύλο τους."

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ, ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ....
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ.

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ....
...
...
...
...
...
ΑΥΡΙΟ..!!!

ΣΤΟΝ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ "ΠΕΣΕΙ" ΟΛΟΙ

ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ
...ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΗ..!!!

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

Η κ. ΖΑΙΡΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΚΑΙ ΤΑ ...ΑΔΕΙΑ ΡΑΦΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ...ΟΙΚΟΔΟΜΗ.
ΚΑΘΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ....

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ.
ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ.

Όνομα ομάδας: ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κόουτς: ΑΚΗΣ ΤΑΤΣΗΣ - Πάμε ...πρωτάθλημα;;;;

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ¨ΚΟΟΥΤΣ" ΑΚΗΣ ΤΑΤΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.... ΆΝΤΕ ΡΕ ΤΑΤΣΗ ΚΑΙ ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΕΠΟΧΗ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ...

Το ανακαινισμενο ΚΑΡΤΕΛ




ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

«Καλλιέργεια της ροδιάς στην Πιερία»

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το βράδυ


ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»

ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

με τον Γιάννη Τσιμπονίδη

Θέμα: «Καλλιέργεια της ροδιάς στην Πιερία".
Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Καλλιέργεια της ροδιάς στην Πιερία»


Ονόματα προσκεκλημένων:


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΟΥΡΑΣ


Γεωπόνος Φυτοριούχος Κολινδρός


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ


Παραγωγός ροδιών Αγ. Σπυρίδωνας Πιερίας


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ


Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ

ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...
ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΣΑΦΗΣ
ΜΕΣΤΟΣ
"ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ"
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙ BLOGS ....Ο ΛΟΓΟΣ.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ



ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ




ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΝΤΑΣ...ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ


Σε αυτή τη φωτογραφία: Θανάσης Μπίντας, Vaggelis N. Zamantzas

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ -ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ... ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΠΥΔΝΑΣ -ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


o ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΜΕ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ


*** Ο ΦΙΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ, ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ....
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ
ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

(ΕΓΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ @@@@@@ΕΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑ...ΘΕΟΙ!)

MARIA ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Yποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Σάββα Χιονίδη και τους "Πολίτες σε Δράση".


ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....ΣΤΟ ΦΕΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ:
"Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι 23 Ιουλίου 2010 υπεγράφη το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κατερίνης. Δεν ξέρω για ποιους λόγους "έφυγε" στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης 16 Σεπτεμβρίου σε μη εύλογο διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι 1400 στρέμματα στην Ολυμπιακή Ακτή εντάσσονται στο σχέδιο πόλης. Όλη η περιοχή της εμποροπανήγυρης και όσες εκτάσεις έχει ο Δήμος, εντάσσονται στο σχέδιο πόλης. Ο χώρος δίπλα στο γυμνάσιο στο Κεραμίδι επί της επαρχιακής οδού, στο νέο νοσοκομείο Κατερίνης, επίσης εντάσσεται στο σχέδιο πόλης. Όλα αυτά μας λένε ότι δίνουμε υπεραξίες σε δημοτική γη και από αυτά τα 2,5 χιλιάδες στρέμματα που κάποια είναι ρέματα και δρόμοι, 1400 στρέμματα μπαίνουν στο σχέδιο πόλης. Από αυτά 200 στρέμματα θα δοθούν ως αποζημιώσεις στους ανθρώπους στους οποίους οφείλουμε. Αυτές είναι λύσεις οριστικές που παράλληλα δίνουν ένα τεράστιο πλούτο στην πόλη μας ως υπεραξίες".


ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ με τον καπποδιστρια
ετσι και με τον καλλικρατη
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ
ΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ
ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ...
ΑΔΕΡΦΙΑ
ΞΑΔΕΡΦΙΑ
ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ..!
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ,
Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ...
ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΩΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ"...

ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΨΗΦΟΦΟΡΕ
ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ...


ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΡΟΣςΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...!!!

ΤΑΝΓΚΟ .....ΒΡΑΔΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ TANGO- Ομάδα TANGOLYMPO


Salome -Carlos Saura

Σε λειτουργία το εκλογικό γραφείο του δημοτικού συνδυασμού "ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για το Δήμο Δίου - Ολύμπου"


Eklogiko_Kentro
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το εκλογικό γραφείο του δημοτικού συνδυασμού "ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για το Δήμο Δίου - Ολύμπου" του υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Τσιφοδήμου.

Το εκλογικό γραφείο βρίσκεται στην οδό "Αγίου Νικολάου" στον αριθμό 26 στο Λιτόχωρο και λειτουργεί καθημερινά από το πρωί στις 10.30 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. και από το απόγευμα από τις 6.30 μ.μ. έως τις 11.00 μ.μ. Το τηλέφωνο επικοινωνίας και το Fax είναι το 23520 84481, ενώ η διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου (e-mail) είναι: ttsifo@otenet.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Οι φίλοι του δημοτικού συνδυασμού έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις δράσεις και τις ανακοινώσεις στο επίσημο blog στη διεύθυνση: tsifodimos.blogspot.com

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Η Δημοτική Παράταξη “Ολύμπια Γη”, με υπευθυνότητα και συνέπεια στις δεσμεύσεις της οργανωτικής  της ομάδας, είναι σε θέση να ανακοινώσει στους δημότες του νεοσύστατου Δήμου Δίου – Ολύμπου, τους πρώτους πενήντα πέντε (55) υποψηφίους της, για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010. 
Η ομάδα των στελεχών με τον επικεφαλής του συνδυασμού Κώστα Δημόπουλο, μελετά με κάθε λεπτομέρεια τις υποψηφιότητες που απομένουν και τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις υποψηφίων, οι οποίες και θα ολοκληρώσουν το ψηφοδέλτιο νίκης, της δημοτικής μας παράταξης.  

Οι 55 υποψήφιοι είναι οι εξής:

Υποψήφιοι Δημοτικής Ενότητας  Ανατολικού Ολύμπου
1.     Γαλάνης Αστέριος του Χαραλάμπους
2.     Γερομιχαλός Ιωάννης του Μιχαήλ
3.    Γιργωλάς Παύλος του Γεωργίου
4.    Γιργωλάς Ιωάννης του Αθανασίου
5.    Γουλάρας Μιχαήλ του Θεοφίλου
6.    Γρέκας Κωνσταντίνος του Δημητρίου
7.    Δήμος Θωμάς του Εμμανουήλ
8.    Παραμύθα – Καλαμάρα Ουρανία του Βασιλείου
9.    Κεχαγιάς Γεώργιος του Νικολάου
10.  Κουμουρτζής Απόστολος του Αθανασίου
11.  Μιχωλού Αικατερίνη του Μιχαήλ
12.  Στούμπος Γεώργιος του Αθανασίου
13.  Στύλος Ιωάννης του Θωμά
14.  Σιώκας Θεόδωρος του Νικολάου
15.  Τσαρούχας Ευάγγελος του Γεωργίου
16.  Τσαρούχας Δημήτριος του Νικολάου

Υποψήφιοι Δημοτικής Ενότητας Δίου
1.    Αγαθαγγελίδης Κυριάκος του Παύλου
2.    Αγαθαγγελίδης Χαράλαμπος του Γεωργίου
3.    Αλεξίου Γεώργιος του Χρήστου
4.    Γκιμπή  Άννα του Κωνσταντίνου
5.    Γκρίνιας Γεώργιος του Κωνσταντίνου
6.    Δαλαμήτρας Θεόδωρος του Αστερίου
7.    Ζαβαντίας Γεώργιος του Βασιλείου
8.    Ζιώγα – Μιχαλού Κωνσταντίνα του Αποστόλου
9.    Ζκάγιας Ευάγγελος του Δημητρίου
10.   Καλαϊτζής Αθανάσιος του Γεωργίου
11.   Κουρινιώτης Δημήτριος του Αθανασίου
12.   Κουρινιώτης Ιωάννης του Κωνσταντίνου
13.   Κουτσή Ελένη του Εμμανουήλ
14.   Κουτσής Αλέξανδρος του Δημητρίου
15.   Μπαρμπαγεωργοπούλου Αγγελική του Νικολάου
16.   Νίτσιας Βασίλειος του Ιωάννη
17.   Παπαγιαννούλης Γεώργιος του Ευθυμίου
18.   Παπανικολάου Νικόλαος του Θωμά
19.   Παπαστεργίου Ιωάννης του Ευαγγέλου
20.   Παπαχρήστος Δημήτριος του Βασιλείου
21.   Πισαλίδης Διονύσιος του Αθανασίου
22.   Πρίντζιου – Γιάντσιου Μελαχροινή του Ιωάννη
23.   Ράλλης Χρήστος του  Δημητρίου
24.   Ρίζος Νικόλαος του Χρήστου
25.   Σταφίδας Χρήστος του Κωνσταντίνου
26.   Στρίμπα Ασημίνα του Γεωργίου
27.   Τρικαλόπουλος Βασίλειος του Ιωάννη
28.   Τσακνάκη Ασημίνα του Ιωάννη
29.   Φόλιος Διονύσιος του Γεωργίου
30.   Χαρέλας Σταύρος του Ιωάννη
31.   Χατζησάββας Σάββας του Δημητρίου
32.   Χότζιας Κωνσταντίνος του Στεφάνου

Υποψήφιοι Δημοτικής Ενότητας Λιτοχώρου
1.    Γιάννακα – Βλαχοπούλου Ελένη (Λέλα) του Λεωνίδα
2.    Ζιασιακόπουλος Γεώργιος του Αναστασίου
3.    Κούκη Αφροδίτη του Ευαγγέλου
4.    Λιάγγας Δημήτριος του Μιχαήλ
5.    Καναβούρα Ελένη του Λαζάρου
6.    Σάλτας Χρήστος του Ηλία
7.    Φούντας Γεώργιος  του Αντωνίου

ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ..!!

ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΠΡΕ[ΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΘΩΝ...
ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΝΗΝΙΟ
ΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ
ΤΙΔ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ...
ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ....

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.....!


ΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ BY THE WAY, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ , ΤΟΝ ΚΑΙΕΙ..?


ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΦΙΛΟΙ  ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΕΦΕΣΣΟ, ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΕΤΡΧΑΝ Η ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΠΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ...

ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΡΙΞΑΝ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ
ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥΤ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ...!


ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ...ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...

Κόντρες για τον αδριάντα του Κων/νου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη

Την τοποθέτηση του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας, στην αρχή της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρο, μέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση για τη χωροθέτηση , αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Οι Dolce & Gabbana και πάλι πρωτοπόροι


   Οι DOLCE & GABBANA γιόρτασαν το opening του πρώτου multibrand καταστήματός τους την περασμένη Παρασκευή. Το μαγαζί βρίσκεται στη διάσημη οδό Spiga και φιλοδοξεί να φέρει όλο το νέο αίμα της μόδας στα σαλόνια και στο δρόμο. Μερικά από τα ονόματα που μπορεί κανείς να βρει στην μπουτίκ είναι και αυτά των Christian Blanken, Yigal Azrouel, Sophie Theallet, Peter Jensen, Behnaz Sarafpour και Kinder Aggugini.

   Τα ρούχα των νέων σχεδιαστών διάλεξαν με μεράκι και προσωπική φροντίδα ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana, ενώ τόνισαν ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν πρόκειται για ένα pop up project, αλλά για ένα μόνιμο μαγαζί που έχει σκοπό  να προωθεί νέα ταλέντα από ολόκληρο τον κόσμο.

   Το ίδιο το κατάστημα θυμίζει περισσότερο bar παρά  μπουτίκ, μιας και διαθέτει dj, τραπέζια και ποτά. Τα προϊόντα είναι έξυπνα τοποθετημένα μέσα στον χώρο και αναμεμιγμένα με αυτά των Dolce & Gabbana, με αποτέλεσμα το μάτι του καταναλωτή να δελεάζεται περισσότερο. «Είναι ένας δημιουργικός χώρος. Ο κόσμος μπορεί να έρχεται εδώ για να μιλήσει με φίλους και γνωστούς και να ανταλλάξει ιδέες», τονίζουν οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας.
nooz