PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....!!!ΑΗΔΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΟΥΜΟ...!

ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ....
ΣΦΑΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ...
ΚΟΜΜΑΓΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,
ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΩΡΑ ΞΑΝΑ...!
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ
ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ
ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ
ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΣΦΑΓΗ...


Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ
ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...!!!!
ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ!!!!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ..
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΤΣΙ.....ΕΝΑ ΣΑΛΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ...!!!! 

ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ  ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ 
ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ
ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ
ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ...
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...

Η ΚΡΙΣΗ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΣυνάντησΗ του προέδρου της ΟΛΜΕ με εκπαιδευτικούς της Πιερίας

Και την παιδεία άγγιξε η κρίση
Δ. Πεππές: Υπάρχει υποχρηματοδότηση σε ποσοστό 65%


Θ. Σιαμάγκας: «Να δώσουμε τον αγώνα μας όσο κι αν αυτός είναι «χαμένος». Είναι πολύ δελεαστικό αυτή την εποχή να παλέψουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη παιδεία».

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ...

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010
Σήμερα θ’αρχίσω από τον Ευγένιο. Τον Ευγένιο Παπαδόπουλο. Γιατί έτσι μ’αρέσει κι έτσι θα του άρεζε κι εκείνου. Ένας πρόσθετος λόγος είναι ότι τον γουστάρω, γιατί σκέφτεται φωναχτά, άσχετα αν συμφωνώ ή όχι.
***
Όταν ο Ευγένιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο Πύδνας-Κολινδρού (τι χαρμάνι κι αυτό), κάποιοι προβληματίστηκαν. Τι δουλειά έχει αυτός απ’το Κεραμίδι στη Μεθώνη.
***
Βέβαια για κάποιον που σκέφτεται ως πολίτης του κόσμου κι όχι ως πολίτης του άνω ή κάτω μαχαλά αυτά δεν έχουν σημασία αλλά τράβα τώρα να εξηγήσεις στους Καβακλιώτες τι εστί διεθνισμός, όταν βλέπουν ντόπιο Αιγινιώτη και τους σηκώνεται η θριξ.
***
Κάποιοι λοιπόν καθωσπρέπει καταστάλαξαν στο συμπέρασμα ότι την ψώνισε ή τον φούσκωσε σαν κούρκο η τηλεόραση κάνοντάς τον υπερόπτη και εν μια νυκτί θέλει να γίνει δήμαρχος.
***
Ότι του τη βάρεσε είναι βέβαιο, του τη βάρεσε μ’ολους αυτούς τους ορθόδοξους που κάνουν αιτήσεις, στέλνουν βιογραφικά, ζητάνε στήριξη απ’τα βουλευτικά γραφεία και χειροκροτάνε τον αρχηγό μ’οποια μαλακία κι αν κάνει.
***
Έτσι λοιπόν, πήρε το δισάκι του και πορεύεται. Δεν τον διόρισε κανείς, δεν τον διεκδικεί κανείς, δεν αισθάνεται ούτε απαραίτητος ούτε αναντικατάστατος κι έχει την αξιοπρέπεια να μη ζητάει εμετικά την ψήφο λέγοντας ότι δεν προέκυψε μετά από πίεση λαού αλλά γιατί έτσι του αρέσει.
***
Επειδή τον γνωρίζω περίπου 30 χρόνια, κάνει με το ίδιο πάθος τον ραδιοφωνατζή, το δημοσιογράφο, το συγγραφέα, τον καφετζή και δεν δίνει δεκάρα για όσους κυκλοφορούν με συμβατικές πινακίδες.
***
Έχω την αίσθηση ότι ο Ευγένιος σε ρόλο Διογένη ψάχνει για ένα ακόμη ρεπορτάζ, μεγάλο ρεπορτάζ για να καταγράψει τις αδυναμίες κάθε ανθρωπάκου όντας κι αυτός ένας απ’αυτούς.
***
Είναι δεξιός, θιασώτης της αθηναϊκής ολιγαρχίας, αλλά δεν ανήκει σε κανέναν, ανήκει στον εαυτό του, στη σκέψη του, είναι ελεύθερος και θα μπορούσε να ζήσει και χωρίς ταυτότητα.
***
Εσείς θα θέλατε σίγουρα ν’ακούσετε για έναν υποψήφιο με κλισέ, που θα σας τον παραδώσει το κόμμα για να τον κατασπαράξετε. Ο Ευγένιος δεν θα σας κάνει τη χάρη.
***
Εγώ θα τον ψήφιζα. Όχι μόνο γιατί με αηδίασαν οι γύπες των Αθηνών αλλά γιατί με εκφράζει το θράσος του Ευγένιου να τους πει αλα Μακρυγιάνη: «Τι είστε εσείς, ωρέ ζαγάρια;»
***
Υ.Γ. Και παρακαλώ μη θεωρηθεί πληρωμένη καταχώρηση, γιατί η στήλη δεν χρηματίζεται αλλά και ο Ευγένιος δεν έχει μία.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας σας καλούν στις Παράλληλες Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ.Ασίας - από το τουρκικό κράτος - το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010.
       Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία ελευθερίας στην Κατερίνη και ώρα 19:30 και θα περιλαμβάνουν:
Την χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας
Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Μικρασιατών Ξάνθης
Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου «Παναγία Σουμελά»
Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ανατολικοθρακών Περίστασης
Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας
Παράλληλα θα λειτουργήσει και έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μ.Ασία 1922»


ΤΟ 16ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η ίδρυση του 16ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

  Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε χθες (23 Σεπτεμβρίου 2010) η απόφαση (αριθ. Φύλλου 1559 23/10/2010) των υφυπουργών Παιδείας και Οικονομικών για την ίδρυση του 16ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗ . Σ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  Κεντρικής Μακεδονίας
Σ. Μαυρίδου: "Άνθρωποι με όραμα να προσφέρουν"



Η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων με τη Σοφία Μαυρίδου, υποψήφια Αντιπεριφεριάρχη Πιερίας με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη "Δύναμη για τη Μακεδονία", πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Εκάβη.
Η κα Μαυρίδου καλωσόρισε τους εκπροσώπους των Μέσων μαζικής Ενημέρωσης του νομού και έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα συγκινησιακή ημέρα για την ίδια καθώς παρουσιάζει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Πιερίας με τον συνδυασμό του κ. Ψωμιάδη "Δύναμη για την Μακεδονία".
Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
"Είναι ένας εκλογικός αγώνας δύσκολος, προσπαθήσαμε και μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, να κάνουμε όσο το δυνατόν την καλύτερη επιλογή, μια επιλογή όμως που ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη γιατί υπήρχε πληθώρα υποψηφίων μέσα από την κοινωνία της Πιερίας, με εξαιρετικά κριτήρια και με διαφορετική προσωπικότητα ο καθένας.
Ωστόσο η επιλογή έγινε μεταξύ ισάξιων με κάποια ιδιαίτερα γνωρίσματα που αφορούν το χωροταξικό, τη διοικητική περιφέρεια την οποία εκπροσωπούν, καθώς επίσης το επάγγελμα, τη θέση τους στην κοινωνία κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Είναι άνθρωποι καινούργιοι, με διάθεση, άνθρωποι που έχουν όραμα να προσφέρουν".
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Αγοραστός Θεόδωρος του Νικολάου. Γεννημένος το 1972. Έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων. Επιχειρηματίας. Σύμβουλος του Δημάρχου Ανατολικού Ολύμπου για τουριστικά θέματα.
Καζάς Παναγιώτης του Αθανασίου. Γεννημένος το 1956. Έγγαμος με δύο παιδιά. Εκτελωνιστής- ελεύθερος επαγγελματίας. Πρώτος δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αιγινίου, πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Αιγινίου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αιγινίου.
Μακρίδης Νικόλαος του Μιχαήλ. Γεννημένος το 1979. απόφοιτος Ιδιωτικής Σχολής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μέλος ΟΝΝΕΔ Κατερίνης, Αντιπρόεδρος Λέσχης Καταδρομών.
Μπασδάρας Παύλος του Χρήστου. Γεννημένος το 1954. Έγγαμος με τρία παιδιά. Πτυχιούχος Χημικός του Α.Π.Θ. Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίων - δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των κατασκευών και ιδιοκτήτης Ανώνυμης Εταιρίας με αντικείμενο βιβλιοπωλεία, εισαγωγές αυτοκινήτων και κατασκευές. Ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων χημείας.
Μπέης Δημήτριος του Ιωάννη. Γεννημένος το 1966. έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Επαγγελμάτων Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών - Τμήμα Επισκεπτών Δημόσιας Υγείας. Είναι κάτοχος master στην Κοινωνική Ψυχιατρική- Παιδοψυχιατρική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δίου.
Ναβροζίδου Μαρία του Αλεξάνδρου. Γεννημένη το 1959. Έγγαμη με δύο παιδιά . Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής - Υπάλληλος ΟΤΑ Δήμου Μεθώνης. Υπεύθυνη Πολιτισμού Δήμου Μεθώνης, Μέλος του Ερυθρού Σταυρού, πρώην Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.
Παπαϊωάννου Απόστολος (Λάκης) του Ιωάννη. Γεννημένος το 1956. Έγγαμος με ένα παιδί. Πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής της Ελλάδος. Συνεχίζει τη δραστηριότητα του στον αθλητισμό, ως προπονητής. Τεχνικός Διευθυντής Σχολών Ποδοσφαίρου Arsenal σε Ελλάδα και Κύπρο.
Τζιμίτρης Δημήτριος του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1959 . Έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος Μέσης Τεχνολογικής Σχολής Κατερίνης- Αγρότης. Αντιπρόεδρος ΕΑΣ Πιερίας & Μέλος Ο.Δ.Α.Σ. (Ομοσπονδία δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Πιερίας).