PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΕΪΟΓΛΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Τι άραγε θα κάνεις ρε συ ΓΙΑΝΝΑΚΗ αν η ...μπίλια κάτσει στο όνομα ΝΙΚΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ;;;;


PIERIA-GR Ο Νίκος Αβραμίδης "αδυναμία" του Γιάννη Μαλτζάρη... Έ ρε και να κάτσει η μπίλια.... Θα είνα άραγε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ; Τον Δήμαρχο Κορινού τον φέρουν τα προγνωστικά και το ρεπορτάζ στην ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ, μαζί με τον ΝΙΚΟ ΜΗΛΙΩΤΗ! Τι άραγε θα κάνεις ρε συ ΓΙΑΝΝΑΚΗ αν η ...μπίλια κάτσει στο όνομα ΝΙΚΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ;;;;

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Ποντιακός Μορφωτικός Σύλλογος ¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ"

PIERIA-GR Το ανέμελο καλοκαιράκι μας άφησε... Τώρα θα αρχίσουν τα όργανα κι εμείς θέλουμε να κρατούμε από αυτό τις ωραίες στιγμές. Πόντος και ξερό ψωμί. Παράδοση, χορός, τραγούδι... άντε και μπύρα ρετσίνα και λουκάνικο....

ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΟΡΙΝΙΩΤΗΣ...

PIERIA-GR Η ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΚΟΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ "ΦΡΕΣΚΟΣ" ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΙΕΣ. Η ΧΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ;;;; ΛΕΤΕ;;;;

ΝΟΚΑΤ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ... ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

PIERIA-GR Η Κατερίνα Νικολαίδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης είναι το ΤΩΡΑ του ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ... Κι η Δέσποινα έ έ ΈΡΧΕΤΑΙ........... ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ... ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ... Ο ΓΙΑΝΝΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΘΑΝΟΣ Η ΜΑΡΙΑ ...έχει κι άλλα παιδιά. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ!!!

ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ Ή ΝΤΡΑΜΕΡ; ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΝΤΖΟΥ Ή ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ Η ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ;;;

PIERIA -GR AN TO ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΤΥΛ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!! Ά ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ ΜΙΣ ΡΑΔΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ 89,2 ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ....

Το Λιτοχωρίτκο πουλάκι λάλσε για τον ΝΙΚΟ ΛΑΠΠΑ και τι είπε;;;;

PIERIA-GR Ένα πουλάκι Λιτοχωρίτκο λάλσε... και τι μου είπε; Πως αυτό το παιδί που λέγεται ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ κι είναι και ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΘΑΡΟ, ΔΥΝΑΤΟ, ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ, ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ... και συνεχίζοντας του πουλάκι ...ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ Έ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ... λέτε το πουλάκι να ξέρει να τραγουδάει καλά Λιτοχωρίτκα;;;;;

ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΠΑΡΑΥΤΑ

PIERIA-GR Έπιασε δουλειά το φτυάρι στην Πιερία μου.
ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΣΕ ΣΧΙΖΩ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ... ΚΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΚΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΙ Η ΜΑΡΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΗ ΑΝΕΣΤΗ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ο Παύλος Μπασδάρας θα έχει την πρωτιά στην Περιφέρεια;;;;

"Δάνειο" από την εφημερίδα Ολύμπιο Βήμα και τα ....
Παραπολιτικά

Βημα...τίζοντας ( 08/05/2010 )

Ο καθηγητής Παύλος Μπασδάρας θα επιδιώξει την πρωτιά στο νομό Πιερίας σαν περιφερειακός σύμβουλος στο συνδυασμό του Π. Ψωμιάδη. Στη φωτογραφία χθες το βράδυ στον πεζόδρομο της Κατερίνης με τους δικηγόρους Ν. Παπανικολάου και Χ. Μπρουσκέλη.

PIERIA-GR  Άντε ρε Παυλάρα.... Ο Παύλος Μπασδάρας ήταν κι αυτός σήμερα εκεί στη Βεργίνα στη ...μάζωξη του Πανίκα... Θα είναι σίγουρα στο ψηφοδέλτιο του Ψωμιάδη στην Περιφέρειά μας... ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ όπως λένε οι του Ολ Βήματος; Εμείς απλά να πούμε πως ο Παυλάρας, είναι ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ κι επίσης είναι και ένας ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ... Θα τον ΒΟΗΘΗΣΕΙ  όμως η......................

καλά ας το γράψω, θα τον βοηθήσει η ΤΥΧΗ;;;

ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται στην πλάκα!

ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
ΣΤΗ Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ
ΣΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΟ 1949

ΧΙΟΥΜΟΡ

Εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας προς τιμήν παιδιών πολυτέκνων που θα πάνε στην Α’ τάξη δημοτικού





Την Κυριακή στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα της Εκάβης θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου πολυτέκνων Ν. Πιερίας και αμέσως μετά θα ακολουθήσει εκδήλωση προς τιμήν παιδιών πολυτέκνων που φέτος θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη του δημοτικού.

Στα παιδιά αυτά θα προσφερθεί από το Σύλλογο Πολυτέκνων Πιερίας ένα μικρό δώρο και συγκεκριμένα, μια σχολική τσάντα με όλα τα απαιτούμενα που χρειάζονται οι μαθητές και οι μαθήτριες στο σχολείο.

Στη συνέχεια θα γίνει 15λεπτη ομιλία από παιδοψυχολόγο του κέντρου ψυχικής υγείας, η οποία θα ενημερώσει και θα συμβουλεύσει τους γονείς για θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά τους.

Από τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ :

Ανακοινώνεται ότι στις εγγραφές των ΑΕΙ και ΤΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2010 -2011 δεν είναι απαραίτητο να προσκομισθεί το Ατομικό Δελτίο Επιτυχίας των υποψηφίων ,διότι έχουν σταλεί από το Υπουργείο Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. ονομαστικές καταστάσεις επιτυχόντων σε κάθε σχολή. Τα ατομικά δελτία επιτυχίας θα σταλούν στα ΓΕΛ αποφοίτησης την ερχόμενη εβδομάδα.

ΧΙΟΝΙΔΗΣ -ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΜΑΖΙ

ΑΠΟ ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ

O ΛΑ.Ο.Σ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ελάτε να πιέσουμε και να φωνάξουμε "ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ"

ΔΙΟΔΙΑ: Το Σάββατο ΟΛΟΙ στο Κάστρο του Πλαταμώνα‏

Ας αρχίσουμε να λέμε ΟΧΙ!

Αγαπητοί συμπολίτες,
«Δεν πληρώνουμε» ήταν το σύνθημά μας στις 9 Μαρτίου 2009, στο κάστρο του Πλαταμώνα, όταν για πρώτη φορά, πλήθος πολιτών από την Πιερία - το «κίτρινο» κομβόι αυτοκινήτων - αγνόησαν το σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς, σήκωσαν τις μπάρες και πέρασαν αρνούμενοι να πληρώσουν.
«Δεν πληρώνουμε» ήταν το σύνθημά μας στις μεγάλες συγκεντρώσεις του φετινού Γενάρη στο Αιγίνιο και στη Λεπτοκαρυά. Δύο μεγάλες συγκεντρώσεις οι οποίες έγιναν η αιτία να μην τεθεί ποτέ σε λειτουργία ο σταθμός διοδίων του Αιγινίου.
Το σήμα και το σύνθημα της δράσης «Δεν πληρώνουμε» τα γνωρίζουν οι Πιεριείς πολύ καλά. Τα κίτρινα μπαλόνια και το καρτελάκι στα μπαρ μπριζ εκατοντάδων αυτοκινήτων, η άρνηση χιλιάδων Πιεριέων, από το Μάρτιο του 2009, να υποταχθούν στο καθεστώς της αυθαίρετης είσπραξης διοδίων, έφεραν καρπούς.
Το «Δεν πληρώνουμε» αποτελεί πλέον την απάντηση των πολιτών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ένα νέο κίνημα ανεξάρτητων πολιτών, δεκάδες επιτροπές αγώνα και χιλιάδες πολίτες, σε ολόκληρη τη χώρα, χρησιμοποιούν το σύνθημα αυτό, τοποθετούν στο μπαρ μπριζ του αυτοκινήτου τους το γνωστό σήμα της δράσης και αρνούνται να πληρώσουν.

Πάμε Δ.Ε.Θ. και βάζουμε STOP στα διόδια!
Πολίτες από ολόκληρη την Ελλάδα, που στηρίζουν το κίνημα κατά των διοδίων, θα βρίσκονται το επόμενο Σάββατο 11.09.2010 στο Νομό μας. Ένα τεράστιο κομβόι, μια αυτοκινητοπομπή, θα ξεκινήσει από το σταθμό διοδίων του Ρίου και ανοίγοντας όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς διοδίων του άξονα Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη, θα ανηφορίσει προς τη συμπρωτεύουσα με στόχο τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Δ.Ε.Θ. Στη διαδρομή, από τις διάφορες πόλεις προς τη Θεσσαλονίκη, η αυτοκινητοπομπή θα ανοίγει όλα τα διόδια που θα συναντά κατά μήκος της Εθνικής Οδού, για να διέρχονται οι οδηγοί ελεύθερα, ενώ έξω από τη Λάρισα και την Κατερίνη θα συναντηθεί με τους κατοίκους και τις τοπικές επιτροπές που θα ενισχύσουν το κομβόι.

Θα είμαστε και πάλι εκεί, στο Κάστρο του Πλαταμώνα.
Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, θα είμαστε και πάλι εκεί, στο Κάστρο του Πλαταμώνα για να υποδεχτούμε την αυτοκινητοπομπή της «Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής κατά των Διοδίων». Θα είμαστε εκεί για να υπερασπιστούμε τη δημόσια περιουσία και το εισόδημά μας. Θα είμαστε εκεί επειδή νοιαζόμαστε για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.
· Η συνάντηση θα γίνει στις 14:00 στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων κάτω από το Κάστρο του Πλαταμώνα.
· Από τις 14:00 έως τις 14:30 θα γίνει η προετοιμασία και ο συντονισμός των αυτοκινήτων που θα συμμετάσχουν στην πορεία.
· Στις 14:30 θα ξεκινήσει η αυτοκινητοπομπή, θα κατευθυνθεί προς το σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς και φτάνοντας εκεί, θα τον κρατήσει ανοιχτό σηκώνοντας τις μπάρες περίπου για μία ώρα, δηλαδή μέχρι να καταφτάσει το κομβόι από την Αθήνα.
· Στις 15:30 το κομβόι της Πιερίας θα ενωθεί με τα οχήματα του Πανελλαδικού Συντονιστικού, τα οποία υπολογίζεται την ώρα εκείνη να έχουν καταφτάσει. Όλα τα οχήματα μαζί θα κατευθυνθούν προς το Αιγίνιο.
· Εκεί, στο σταθμό διοδίων του Αιγινίου, στις 16:30, θα ενωθούν με τους κατοίκους της Βόρειας Πιερίας, χωρίς να γίνει στάση, και θα συνεχίσουν την πορεία μέχρι τα Μάλγαρα όπου θα γίνει η συνάντηση με τους Θεσσαλονικείς. Το κομβόι θα συνεχίσει την πορεία με κεντρικό προορισμό να φτάσει στην είσοδο της συμπρωτεύουσας.
Εξυπακούεται, πως όσοι δεν επιθυμούν να συμπορευτούν με το κομβόι, θα έχουν τη δυνατότητα να αποχωρήσουν από την πορεία, οποιαδήποτε στιγμή, χρησιμοποιώντας την αμέσως επόμενη έξοδο της Εθνικής Οδού.
Η δράση του Σαββάτου αποτελεί μέρος της πανελλαδικής κινητοποίησης κατά των διοδίων και συντονίζεται τοπικά από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και την Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων του Αιγινίου.

ΣΛΟΥΡΠ...!!!!!!!! ΑΠΟΛΑΥΣΗ..!

Η "ΠΥΛΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ..!!!for

ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ....

ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ

ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΑ ΜΜΕ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ...!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΕΙ...
ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ!!!!!
ΕΧΕΙ  ΞΕΡΑΘΕΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ...ΧΑΧΑΧΑ...!

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ  ΣΕ  ΒΡΙΖΟΥΝ ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ..!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ "ΑΔΕΙΑ" ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ
"ΚΕΝΟ" ΜΕΣ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ
ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΑΛΛΟΥΣ.
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ,
ΕΧΟΥΝ "ΧΩΡΟ" ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ...

ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΜΜΕδες ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.
ΑΜΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ:
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ .

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ...
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΤΥΣΙΜΟ...

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ,
ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΩΠΗΔΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ....ΤΕΣΠΑ...!

ΚΙ ΑΛΛΟ, ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ


Που είναι εκείνες οι γαλιάντρες και τα παπαγαλάκια που έλεγαν ότι και με τρεις δήμους στην Πιερία θα σκίσουν το Σάββα. Όντως κολλούσαν μπρίκια.
***
Εκτός κι αν ψάχνουν για άλλοθι και ρίξουν την ευθύνη στο κεντρικό ΠΑΣΟΚ για την αργοπορία.
***
Τελικά με κριτήρια ΑΣΕΠ θα κάνει ο Σάββας το ψηφοδέλτιό του, όπως γράψαμε, λόγω συνωστισμού. Οι επιλαχόντες θα γραφτούν σε λίστα αναμονής για την επόμενη τετραετία.

ΕΝ ΨΥΧΡΩ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Τι λένε τα γκάλοπ του ΠΑΣΟΚ για Σάββα και τους 4 υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ. Στην παράσταση νίκης ο Σάββας έχει 42,8%, από 3,8 έως 1,1% οι άλλοι αλλά με το εκπληκτικό 51,2% «δεν γνωρίζω -δεν απαντώ».
***
Καταλληλότερος δήμαρχος ο Χιονίδης με 34,6% και οι υπόλοιποι από 6,6% μέχρι 2,4% και με 30% «δεν γνωρίζω –δεν απαντώ».
***
Στο ισοζύγιο θετικών-αρνητικών ο Χιονίδης έχει 33,8%, ενώ οι υπόλοιποι από 15,9% έως 5,4% με πολύ μεγάλο ποσοστό ο «κανένας».
***
Στην αναγνωρισιμότητα ο Χιονίδης έχει 95,5% και οι άλλοι από 53 έως 43%.
***
Μια προσεκτική ανάγνωση των στοιχείων και των ποιοτικών χαρακτηριστικών δείχνει ότι ο Χιονίδης δεν είναι παντοδύναμος, οδηγείται στη δεύτερη Κυριακή. Όσο για τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ που για λόγους δεοντολογίας δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, εναλλάσσονται στις πρωτιές και χαρακτηρίζονται ως ισοϋψείς.
***
Αυτά με την εγκυρότητα και την υπογραφή της στήλης και όχι από ράδιο αρβύλα.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΦΟΒΑΜΑΙ..

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ

..ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ
Η ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ
ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ 
ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ...!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΙΡΒΑΝΑ..!
ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ..


ΦΤΟΥ ΜΑΣ... 

TO ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...


ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ....ΠΟΥ?

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ..ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗ

Προβληματίζει ο δήμος Κατερίνης

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010
Νέα εμπλοκή στα χρίσματα του ΠΑΣΟΚ
-Κλήθηκαν για σήμερα στην Ιπποκράτους οι βουλευτές


Νέα εμπλοκή παρουσιάστηκε χθες κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής ανάδειξης υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και ενώ είχε προαναγγελθεί πως την Τρίτη θα είχαμε «το πρόσωπο κλειδί» δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Η» παρουσιάστηκε νέα εμπλοκή στο πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού για το δήμο Κατερίνης, ενώ στα χέρια της επιτροπής είναι και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε εκ νέου, μετά τα «λάθη» της πρώτης έρευνας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
Για όλους τους παραπάνω λόγους χθες το απόγευμα κλήθηκαν οι τρεις βουλευτές του νομού από την Ιπποκράτους, προκειμένου σήμερα Τετάρτη να πάρουν μέρος σε σύσκεψη για το θέμα.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Εξίσου μεγάλη καθυστέρηση και δυστοκία παρατηρείται στο θέμα του ονόματος του αντιπεριφερειάρχη από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ που θα μπει στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Μάρκου Μπόλαρη, αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν το θέμα να έχει «λήξει» και να έχει οριστικοποιηθεί η επιλογή του προσώπου.

Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ
Ξεκίνημα με ιδιαίτερο ιστορικό συμβολισμό από την ιερή πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Βεργίνα, κάνει ο συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Παναγιώτης Ψωμιάδης», στέλνοντας μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010, στο Δημαρχείο της Βεργίνας, στις 2 το μεσημέρι, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στελεχών που κατέθεσαν αίτηση για την υποψηφιότητά τους ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην Κεντρική Μακεδονία.
Παρόντες θα είναι και οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης, Σερρών Γιάννης Μωϋσιάδης, Χαλκιδικής Γιώργος Ιωάννης και Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στα ονόματα που «παίζουν» για τις θέσεις των περιφερειακών συμβούλων περιλαμβάνονται οι: Αγοραστός, Γ. Κομπατσιάρης, Ν.Μακρίδης, Π.Μπασδάρας, Δ.Μπέης, Μ.Ναβροζίδου, ενώ έγιναν προτάσεις σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο Λάκη Παπαιωάννου και την νυν αντιδήμαρχο Κατερίνης Β.Παπατολίκα Σιτζόγλου.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΨΝΠΟ Μ. ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ, ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ
ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ...

Σ. Χιονίδης: «Συνεχίζουμε σταθερά το πρόγραμμα που ξεκινήσαμε»





Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του μεγαλύτερου μέρους της οδού Φαρμάκη, στην περιοχή της ενότητας επέκταση της Ν.Ζωής  ξεκίνησαν χθες στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης και η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων.
Στην περιοχή που γίνονται οι εργασίες  καθώς  και στην συμβολή των οδό  Ατήρων και Φαρμάκη όπου κατασκευάζεται  κυκλικός  κόμβος, μετέβησαν χθες ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Λιακόπουλος.
              Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Όπως επεσήμανε ο .Λιακόπουλος, η αναβάθμισης της οδού Φαρμάκη που σύντομα θα δοθεί προς χρήση, θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ασφαλή κυκλοφορία των οδήγών, και αφορά το μεγαλύτερο μέρος της οδού από τα φανάρια στο σούπερ μάρκετ Γαλαξιας μέχρι  το όριο του σχεδίου πόλεως. Παράλληλα, όπως πρόσθεσε ο κ.Λιακόπουλος,  κατασκευάζεται στην συμβολή των οδών Ατήρων και Φαρμάκη ο κυκλικός κόμβος που βρίσκεται στο όριο σχεδίου  πόλεως,  που θα δώσει μια μόνιμη κυκλοφοριακή  λύση.
               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κατερίνης τόνισε χαρακτηριστικά πως ο δήμος δουλεύει, και συνεχίζεται σταθερά και συστηματικά η υλοποίηση του προγράμματος που ξεκίνησε η διοίκηση του δήμου πριν από τέσσερα χρόνια. 
« Στην πόλη γίνονται έργα με τους ίδιους ρυθμούς που γινόταν όλα αυτά τα  χρόνια, συστηματικά, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια πόλη ανθρώπινη, μια πόλη που πραγματικά μας αξίζει. Έτσι λοιπόν στα πλαίσια των προσπαθειών που κάνει ο δήμος, για τη μεγάλη χαρά που έχουμε να λειτουργεί το νοσοκομείο στις νέες εγκαταστάσεις,  φροντίσαμε να κάνουμε παρέμβαση και στην οδό Φαρμάκη στα όρια του δήμου μας με τον επαρχιακό δρόμο ώστε να έχουμε  αξιοπρεπείς  και ασφαλής συνθήκες πρόσβασης από  την πόλη προς  τα έξω».
       ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΩΝ
Όπως υπογράμμισε ο κ. Χιονίδης,   το έργο του δακτυλίου σχεδόν ολοκληρώνεται, και  κάλεσε  τους δημότες  να προτιμούν τη κίνηση μέσα από τον δακτύλιο αποφεύγοντας  το κέντρο της πόλης,  για πιο σύντομη διαδρομή  και με συνθήκες πολύ καλές. «Τα υπόλοιπα έργα  του δήμου είναι σε εξέλιξη, είναι μια σειρά έργων που ήταν προγραμματισμένα, τα περισσότερα  ήταν  διετούς  διάρκειας και θα συνεχίσουν για λίγο  διάστημα και στις αρχές του 2011»  σημείωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης.
 ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗ

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

Πρόκληση ο Καλλικράτης για το δήμο Κατερίνης
-Ετοιμότητα του δήμου Κατερίνης για την διαδικασία παραχώρησης των παλαιών εγκαταστάσεων του νοσοκομείου


Το δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποιεί με τους δημάρχους της Πιερίας.


Στην προετοιμασία του δήμου Κατερίνης να «υποδεχθεί» τους δήμους Παραλίας, Κορινού, Ελαφίνας, Πέτρας και Πιερίων βάσει του σχεδίου διοικητικής μεταρρύθμισης  «Καλλικράτης» αναφέρθηκε αρχικά ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης. Τόνισε πως υπάρχει ετοιμότητα, ώστε να ανταποκριθεί στο έπακρο ο νεοσύστατος δήμος στην πρόκληση της νέας εποχής για την Αυτοδιοίκηση, παρά τα προβλήματα που ακόμη υφίστανται και την οικονομική συγκυρία που έχει φέρει μειώσεις στα έσοδα των δήμων.
Ο δήμαρχος Κατερίνης δήλωσε παρόλα αυτά την αισιοδοξία του για τα αντανακλαστικά της Αυτοδιοίκησης στο νέο ξεκίνημά της, εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθησή του πως παρά τις δυσκολίες της εφαρμογής του σχεδίου Καλλικράτης σε πρώτο χρόνο, τα αναπτυξιακά οφέλη θα είναι σημαντικά για τις τοπικές κοινωνίες.
Ο κ. Κουκοδήμος από την πλευρά του αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των νέων δήμων από την πολιτεία που προχώρησε εν μέσω της κρίσιμης οικονομικής συγκυρίας στο σχέδιο Καλλικράτης, επισημαίνοντας πως αν αυτή δεν έρθει στον κατάλληλο χρόνο, τότε οι υπό σύσταση θα δήμοι θα βρεθούν σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση.
Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την διοικητική, οργανωτική ετοιμότητα του δήμου Κατερίνης, επισημαίνοντας πως η οργάνωση των υπηρεσιών, η διοικητική   επάρκεια και το έμπειρο προσωπικό του δήμου, θα αποτελέσουν τα σημαντικότερα εργαλεία στην εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Στο επίκεντρο της συζήτησης και με αφορμή τη μετεγκατάσταση του νοσοκομείου Κατερίνης ο  βουλευτής Πιερίας και ο δήμαρχος Κατερίνης συζήτησαν και το θέμα της χρήσης των παλαιών εγκαταστάσεων του νοσοκομείου Κατερίνης.
Έγκαιρα ο δήμος Κατερίνης, όπως ενημέρωσε ο κ. Χιονίδης το βουλευτή Πιερίας δρομολόγησε όλες τις διαδικασίες και υπάρχει ετοιμότητα από πλευράς αλληλογραφίας με το αρμόδιο υπουργείο Υγείας, για να παραχωρηθεί ο χώρος στο δήμο Κατερίνης.
Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης, όπως είπε ο κ. Χιονίδης, τον Ιούνιο του 2008 εγκρίθηκε η υποβολή αιτήματος προς το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την παραχώρηση στο δήμο Κατερίνης του οικοπέδου ιδιοκτησίας του υπουργείο, στο οποίο στεγάζεται το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για τη δημιουργία χώρων παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και πρόληψης, παιδείας, πολιτισμού και δομών κοινωνικής προστασίας.
Σε απάντησή του το υπουργείο Υγείας το Μάρτιο του 2009 ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία από το δήμο Κατερίνης, όπως την έκδοση Διαπιστωτικής Πράξης, την απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, την απόφαση τη Διοίκησης της 3ης ΥΠΕ, τοπογραφικό διάγραμμα και ιδιοκτησιακό καθεστώς του κτιρίου, ώστε να εξεταστεί περαιτέρω αν είναι εφικτή η εν λόγω παραχώρηση.
Από τον Οκτώβριο του 2009 τα έγγραφα αυτά έχουν αποσταλεί στο Υπουργείο.
ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗ

ΓΕΜΑΤΗ ΧΘΕΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑ

ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ....
ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..

ΣΗΜΕΡΑ

Η ανακοίνωση υποψηφίων του ΛΑΟΣ




Υποψηφίους περιφερειάρχες και δημάρχους μεταξύ των οποίων και τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής θα ανακοινώσει την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από κομματικές πηγές αναφέρουν ότι ο υποψήφιος που θα στηρίξει ο ΛΑΟΣ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα ανακοινωθεί από τον πρόεδρο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ.

Ο κ. Καρατζαφέρης σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο ΛΑΟΣ είχε δηλώσει από νωρίς -εδώ και έναν χρόνο- την υποστήριξή του στον Π. Ψωμιάδη και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέσυρε την στήριξή του.

«Θα εφάρμοζε την δική του πολιτική και στρατηγική, χωρίς να βάλουμε κανέναν απολύτως όρο. Ο κ. Σαμαράς όμως τον τσαλάκωσε, όπως έκανε και με τον κ. Αβραμόπουλο που τον έκανε αντιπρόεδρο χωρίς αρμοδιότητες. Του επέβαλε και σαν αντιπεριφερειάρχη τον κ. Τζιτζικώστα, έναν βουλευτή ο οποίος έχει μιλήσει επανειλημμένα κατά του κόμματος μας για να υπογραμμίσει ακριβώς τον σκοπό της παρέμβασής του» είχε πει ο κ. Καρατζαφέρης.

Αναφερόμενος στις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Αττικής, είπε ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης ο ίδιος και πως αν αποφασίσει να κατέβει, θα κατέβει με υποψήφιο από το Κόμμα του. «Καθαρά κομματική υποψηφιότητα όπως και στην Αττική. Μετράω και ζυγίζω τα πράγματα για την καλύτερη δυνατή επιλογή αποφεύγοντας να δώσω τροφή σε σχόλια ότι συμπράττω με κάποιο πρόσωπο εναντίον κάποιου άλλου», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Για τις υπόλοιπες περιφέρειες ανέφερε ότι πρότεινε στη Στερεά τον κ. Γιαννόπουλο και δεν δέχτηκε ο κ. Σαμαράς, και ως εκ τούτου, ο ΛΑΟΣ στηρίζει τον Νίκο Παπανδρέου πρώην Νομάρχη, και βουλευτή. Στην Θεσσαλία κατεβάζει τον κ. Ροντούλη και αποκάλυψε ότι στην Κρήτη πρότεινε την Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Δεν θέλει η ΝΔ να συνταχθεί με τη λογική. Εγώ περιμένω ακόμη και την τελευταία στιγμή. Έχω έτοιμο υποψήφιο τον Μανούσο Ντουκάκη, άνθρωπο έμπειρο και αναγνωρίσιμο σε όλη την Ελλάδα. Περιμένω όμως», είπε.

Επιπλέον, «επιτέθηκε» στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και είπε ότι στην Πελοπόννησο είχε προτείνει κατ΄ επανάληψη στον Α. Σαμαρά να στηρίξουν από κοινού τον κ. Τατούλη. «Είναι πιο κοντά στις ιδέες της ΝΔ, ή του ΠΑΣΟΚ, ο Τατούλης; Δεν το θέλησε και κατέβασε την υποψηφιότητα του κ. Δράκου. Δεν ευθύνομαι εγώ που ήρθε το ΠΑΣΟΚ μετά από μένα και τον επέλεξε. Και δεν μπορεί η ΝΔ να με λέει εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ γι αυτό», είπε.

Τόνισε ότι στις περισσότερες περιοχές στηρίζει τους υποψηφίους της ΝΔ «για να μην πρασινίσει ο χάρτης» και ανέφερε: «Δεν κάνω εκβιασμούς, όπως ο κ. Σαμαράς, το ΄98 που επέβαλε στη Νομαρχία της Αθήνας την κ. Μπεσμπέα, προκειμένου να στηρίξει τον κ. Κατριβάνο. Το επέβαλε τότε με το 0,7 που είχε και εγώ ήμουν αυτός που είπε στον Έβερτ ότι ήταν σωστή πρόταση και το δέχτηκε. Δεν ζητώ τίποτε».

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ?


Mέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2010 οσοι οφείλουν στα ασφαλιστικά ταμεία εχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα χρέη τους με ευνοϊκό τρόπο. Συνολικά οφείλονται 15 δισ. ευρω απο 800.000 οφειλέτες σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

GOOD MORNINGGGGGGGGGGG!

ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
ΠΡΙΝ ΠΛΥΝΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, 
ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ
ΠΡΙΝ ΞΥΡΙΣΤΩ
ΠΡΙΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥ
ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ
ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...



*** ΣΙΓΑ: ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΟΙΤΑΞΑ 
ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ...! 
ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ..