PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ?

Μπορούν τα χρήματα να μας κάνουν ευτυχισμένους; Στην πραγματικότητα όχι, αλλά εάν έχουμε έσοδα 75 χιλιάδες δολάρια το χρόνο μπορούμε να μειώσουμε τον πόνο που προκαλεί το άγχος της καθημερινότητας, αναφέρουν αμερικανοί ερευνητές.

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 1.000 Αμερικανών και έδειξε ότι όσο περισσότερα χρήματα διαθέτει κανείς τόσο καλύτερα νοιώθει. "Τα περισσότερα χρήματα δεν είναι αναγκαίο ότι μπορεί να αγοράσουν την ευτυχία, αλλά τα λιγότερα χρήματα είναι σίγουρο ότι πάνε πακέτο με τον ψυχικό πόνο", γράφουν οι ερευνητές Ντάνιελ Κάνεμαν και Ανγκους Ντίτον του Κέντρου Υγείας του Πανεπιστημίου Πρίνστον του Νιού Τζέρσι.
"Πιθανώς τα 75 χιλιάδες δολάρια να λειτουργούν ως ένα όριο πέραν του οποίου τα επιπλέον έσοδα να προσφέρουν στους ενήλικες τη δυνατότητα να έχουν καλύτερη ψυχική διάθεση, αφού τους επιτρέπουν να περνούν περισσότερο χρόνο με τους φίλους τους, να αποφεύγουν πιο εύκολα τον πόνο και τις αρρώστιες, να διασκεδάζουν και να ικανοποιούν τις επιθυμίες τους", τονίζεται στην έρευνα.
Οι πολίτες που μετείχαν στην έρευνα απάντησαν τηλεφωνικώς σε δεκάδες ερωτήσεις περιλαμβανόμενων και λεπτομερειών για τα έσοδά τους, την χαρά που νοιώθουν και πότε τη νοιώθουν, τα συναισθήματα τους γενικώς αλλά και το στρες.



"Τα χαμηλά έσοδα επιδεινώνουν τον ψυχικό πόνο που σχετίζεται με άσχημες καταστάσεις όπως είναι για παράδειγμα ένα διαζύγιο, η μοναξιά ή ένα πρόβλημα υγείας. Η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα υψηλά έσοδα "αγοράζουν" μια καλύτερη ζωή αλλά όχι την ευτυχία".



Το αίσθημα του "είμαι καλά" αυξάνει αναλόγως των εισοδημάτων αλλά μόνο όταν μιλάμε για εισοδήματα άνω των 75 χιλιάδων δολαρίων ετησίως, αποφαίνονται οι ερευνητές με βάση τις απαντήσεις.
ΝΟΟΖ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΕ

Mε περίπου 2,4 εκατομμύρια πολίτες, οι Τούρκοι εκπροσωπούν την μεγαλύτερη ομάδα ξένου πληθυσμού που είναι εγκατεστημένη στην Ευρώπη, ακολουθούμενοι από τα δύο εκατομμύρια των Ρουμάνων, οι οποίοι είναι και η πρώτη ομάδα ευρωπαίων πολιτών που ζουν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ανακοινώθηκε από το Eurostat.

ΚΡΟΑΤΙΑ -ΕΛΛΑΔΑ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ

ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ..ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ

ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΠΛΟΓΚ, ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ, ΑΦΙΣΣΕΣ, ΠΑΠΥΡΟΥΣ, ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΤΙ, ΕΧΟΥΝ ,ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ.
ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ  ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΝ  ΟΣΟΥΣ -ΠΑΛΙ- ΑΥΤΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...
 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ - ΚΑΤ'ΕΥΦΗΜΙΣΜΟ ...
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ....
ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΙΛ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΙΤ ΒΑΖΟΥΜΕ -ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ- ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ...ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ....
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΤΕ ,ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ .
***

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΕΛΛΑΔΑΣ -ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ

ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ...ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙΣ.

ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ...ΓΙΑΤΡΟΥ.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 9.30

Πολύ κρίσιμο για το μέλλον της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2012 είναι το σημερινό παιχνίδι με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ (21.30-MEGA).

Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.618,31 μονάδες
σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 3,29%.

929500 ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΟΝΟ?

ΟΙ ξένοι υπήκοοι που διαμένουν στην Ελλάδα ήταν 929.500 ή το 8,3% του πληθυσμού της χώρας την 1η Ιανουαρίου 2009, σύμφωνα με στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat, που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

ΤΟ ΣΛΟΥΡΠ επενδύει συστηματικά στο μηδενισμό

ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ!!!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος του νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη. Αφορά στην υπόθεση των απευθείας αναθέσεων σε τουριστικά γραφεία που υπογράφονταν από τον κ. Ψωμιάδη για τη μεταφορά των μαθητών του νομού Θεσσαλονίκης.




Η διαδικασία κινήθηκε μετά από μήνυση που είχε καταθέσει τον Σεπτέμβριο του 2006 ο τότε υποψήφιος νομάρχης, με το χρίσμα του ΛΑΟΣ, Δημήτρης Τσιπίδης.



Αρχικά, είχε ασκηθεί σε βάρος του κ. Ψωμιάδη δίωξη για παράβαση καθήκοντος. Με το νέο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών κρίθηκε ότι υπάρχει απιστία και το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος απορροφάται από την απιστία.
ΝΟΟΖ

ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΟΙΞΕ...

ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?

ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ....

ΚΑΙ ...ΓΚΕΛΝΤΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?

ΕΧΡΙΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ?

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΑΝΑΟΥΛΑΜ ΔΕ ΜΠΟΡΩ,



ΆΕΙ ΣΕΙΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ...ΓΙΑΤΡΟ.!!!!

Κρίτων Αρσένης: Έχει ευθύνες η ΕΕ για τις νησίδες πλαστικών στις θάλασσές μας

07/09/2010





Το θέμα της άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης της ρύπανσης που προκαλεί δίνες πλαστικών απορριμμάτων στο θαλάσσιο περιβάλλον της ΕΕ, θέτει με ερώτηση του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κρίτων Αρσένης. Επικαλούμενος την Οδηγία 2008/56/ΕΚ για τη Θαλάσσια Στρατηγική της ΕΕ που έχει ως στόχο την καλή περιβαλλοντική κατάσταση των θαλασσίων υδάτων έως το 2020, ζητά να πληροφορηθεί τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση και αναστροφή της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικά και των επιπτώσεων αυτής στη θαλάσσια βιοποικιλότητα.



Με αφορμή την κατάθεση της ερώτησης ο Κρίτων Αρσένης δήλωσε τα εξής:



« Η πρόσφατη ανακάλυψη στο Βόρειο Ατλαντικό μίας δεύτερης νησίδας πλαστικών παρόμοιας σε σύσταση και μέγεθος αυτής του Ειρηνικού, που ανακαλύφθηκε πριν 13 χρόνια (αποτελούμενης κατά κύριο λόγο από μικροσκοπικά κομμάτια πλαστικού), με έκταση αντίστοιχη της Κεντρικής Ευρώπης, έρχεται να προστεθεί στις απειλές που αντιμετωπίζουν οι θάλασσες της ΕΕ, αλλά και να επιβεβαιώσει τις επιπτώσεις των ανθρωπογενών δραστηριοτήτων στο θαλάσσιο περιβάλλον.



Παντός είδους πλαστικά απορρίμματα (λαμπτήρες, καπάκια, οδοντόβουρτσες, συσκευασίες προϊόντων τροφίμων και καθαριστικών, παλιά αλιευτικά εργαλεία και μικροσκοπικά κομμάτια από πλαστικό), βρίσκονται διασκορπισμένα στο θαλάσσιο περιβάλλον. Σύμφωνα με στοιχεία περιβαλλοντικών οργανώσεων (WWF και Μed SOS), οκτώ εκατομμύρια τόνοι αποβλήτων χρησιμοποιημένων προϊόντων, φθάνουν καθημερινά στις θάλασσες, ενώ η ποσότητα του πλαστικού που επιπλέει στους ωκεανούς υπολογίζεται σε 28.750 κομμάτια/Km2. Εκτιμάται ότι το 80% των απορριμμάτων προέρχεται από χερσαίες πηγές, και το 20% από τα πλοία.



Τα πλαστικά απορρίμματα στο θαλάσσιο περιβάλλον δε βιοδιασπώνται, αλλά αποσυντίθενται μέσω των αλλοιώσεων που υφίστανται κυρίως από τον ήλιο, τις υψηλές θερμοκρασίες και το αλάτι. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τα λεγόμενα συμβατικά πλαστικά, τα οποία μη διασπώμενα πλήρως και παραμένοντας στην επιφάνεια της θάλασσας, προσλαμβάνονται μαζί με το φυτοπλαγκτόν ως τροφή από τους υδρόβιους οργανισμούς που κατοικούν και κινούνται κοντά στα επιφανειακά ύδατα. Τα μικροσκοπικά αυτά σωματίδια πλαστικού έχουν ταυτόχρονα την ικανότητα να απορροφούν τοξικούς οργανικούς ρύπους από το θαλασσινό νερό οι οποίοι, κυρίως μέσω της τροφικής αλυσίδας, περνούν στους ανώτερους θαλάσσιους οργανισμούς. Επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν την ύπαρξη χημικών ουσιών που συνθέτουν τα πλαστικά στους ιστούς των ψαριών.



Οι ωκεανοί έχουν μεγάλη σημασία για την οικολογική ισορροπία της Γης, γιατί καλύπτουν σχεδόν τα τρία τέταρτα της επιφάνειάς της και φιλοξενούν περίπου το 90% της βιόσφαιρας. Ενδεικτικά, αποτελούν “σπίτι” για έναν μεγάλο αριθμό ειδών θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας. Το 85% του οξυγόνου παράγεται στους ωκεανούς, ενώ περίπου το 93% του διοξειδίου του άνθρακα της Γης είναι αποθηκευμένο σε ωκεανούς και θαλάσσια οικοσυστήματα. Αυτό οφείλεται στο φυτοπλαγκτόν, το οποίο αποτελεί τη βάση της τροφικής αλυσίδας των οργανισμών που ζουν στους ωκεανούς.



Σήμερα ωστόσο, η βιωσιμότητα των ωκεανών και των θαλάσσιων οικοσυστημάτων αντιμετωπίζει άνευ προηγουμένου πιέσεις που προέρχονται από ανθρώπινες δραστηριότητες, και η αντιμετώπισή τους απαιτεί επείγουσα δράση. Οι κλειστές θάλασσες όπως η Μεσόγειος κινδυνεύουν ακόμα περισσότερο λόγω την έντονης παράκτιας δραστηριότητας σε χώρες εντός και εκτός ΕΕ. Πέρα από την ύπαρξη μέτρων, ζητούμενο είναι και η αποτελεσματικότητα τους στην αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης, ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης. Η θαλάσσια ρύπανση δεν έχει σύνορα. Η Οδηγία Πλαίσιο 2008/56/ΕΚ που έχει σαν στόχο την καλή περιβαλλοντική κατάσταση των ευρωπαϊκών θαλασσών έως το 2020, αποτελεί το νομικό εργαλείο για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης και την προστασία της θαλάσσιας βιοποικιλότητας, η αποτελεσματική εφαρμογή της ωστόσο παραμένει μια πρόκληση για τις χώρες της ΕΕ».

ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

ΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 01.30 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡ -ΠΡΩΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΘΑΛΕΓΕ ΤΟ ΣΛΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΠ...!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

 ΓΙΑ ΤHΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ



"Συγχαίρω την συμπολίτισσα μας, Κατερίνα Νικολαΐδου πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, για την κατάκτηση με τα εθνικά μας χρώματα, της 1ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.
Θερμά συγχαρητήρια απευθύνω επίσης στους προπονητές και στους γονείς της για την στήριξη που της παρέχουν. Η Κατερίνα με το εξαίρετο ήθος και τις επιδόσεις της κάνει υπερήφανους όλους τους Δημότες και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Από την Επιτροπή Οριστικών Διανομών (ΕΟΔ) ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 15-09-2010 και ώρα 19:00, στο καφέ «Φοίνικας» στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Βροντούς του Δήμου Δίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των οικοπέδων του Δ.Δ. Βροντούς, στους δικαιούχους από τις αποφάσεις 15/90, 4/90 και 60/91 της Επιτροπής Απαλλοτριώσεων Κατερίνης (ΕΑΚ).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι αγρότες που ενδιαφέρονται για μετάκληση αλλοδαπών – εποχιακών εργατών γης για το έτος 2011, να προσέλθουν στο
Γραφείο Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών
του Δήμου Κατερίνης έως τις 30/09/2010.


Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι η καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων προκειμένου να δρομολογηθούν έγκαιρα οι σχετικές διαδικασίες.

«ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το βράδυ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

με τον Γιάννη Τσιμπονίδη


Θέμα: «Αγροτοσυνδικαλιστές και  προβλήματα των αγροτών »



Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Αγροτοσυνδικαλιστές και προβλήματα των αγροτών»

Ονόματα προσκεκλημένων:

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

Πρόεδρος ΟΔΑΣ Πιερίας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΙΔΕΣ

Αγροτοσυνδικαλιστής, κτηνοτρόφος

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Πρόεδρος Αγροτικού Συν/σμού Λιτοχώρου

ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ Η ΚΟΛΩΝΑΚΙΩΤΙΣΣΑ?


ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΜΙΛΕΝΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΤΕΥΤΛΑ....!!!!
(Η ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΞΕΡΕ..!)

΄ΠΑΣΟΚ: ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ....

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΑΝΑΟΥΛΑΜ ΔΕ ΜΠΟΡΩ,
 ΆΕΙ ΣΕΙΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ...ΓΙΑΤΡΟ.!!!!

ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ...ΒΑΛΙΤΣΑ?

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑΚΙΑ....ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ...!
ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ?

ΧΥΤΗΡΗΣ ΞΑΝΑ..!!!

Επανασυστήνεται το υπουργείο Ναυτιλίας το οποίο ονομάζεται Θαλασσίων Πολιτικών και Νήσων, με υπουργό τον Γιάννη Διαμαντίδη και υφυπουργό την Ελπίδα Τσουρή.




Αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα μέσων μαζικής Ενημέρωσης ο Τηλέμαχος Χυτήρης.



Αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, αναλαμβάνει η Φώφη Γεννηματά.



Ενοποιούνται τα υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών.



Γραμματέας του κόμματος αναλαμβάνει ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Οι επιτροπές ακρίβεια – STOP Θεσσαλονίκης, η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων του Αιγινίου και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, φορείς και κινήσεις πολιτών, το...




Σάββατο 11/9 θα υποδεχτούν στη Λεπτοκαρυά και τα Μάλγαρα τη μεγάλη αυτοκινητοπομπή, η οποία θα ξεκινήσει από την Αθήνα και θα καταλήξει στη διαδήλωση στη ΔΕΘ.

Θα περάσουμε από όλους του σταθμούς διοδίων αρνούμενοι να πληρώσουμε διόδια και θα διαδηλώσουμε αντιστεκόμενοι στην ισοπέδωση της κοινωνίας που επιχειρείται από τη κυβέρνηση και τη τρόικα.

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μας να μη πληρώνουμε διόδια που λειτουργούν στα πλαίσια αντισυνταγματικών συμβάσεων και καλούμε όλους του πολίτες να στηρίξουν ενεργά το κίνημα κατά της αυθαίρετης επιβολής διοδίων. Δεν πληρώνουμε διόδια! Ούτε στους δρόμους άθλιας ποιότητας, ούτε και στους σταθμούς διοδίων της περιοχής κατοικίας ή εργασίας μας.

Αν δεν κινηθούμε εμείς δεν θα κινηθεί κανένας ΓΙΑ ΕΜΑΣ..

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ

Στην Kontra θέλει να βγει ο Γιώργος Κουρής. Από σήμερα ξεκινάει το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, αναλαμβάνοντας και ο ίδιος ρόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες θα σχολιάζει ο ίδιος τις πολιτικές εξελίξεις, βγαίνοντας στο δελτίο ειδήσεων που θα παρουσιάζει ο Σ. Χίος. Στόχος του Γ. Κουρή είναι να «αλλάξει το πολιτικό κατεστημένο» και μια τέτοια σύγκρουση. «δεν μπορεί να γίνει από ένα μεγάλο κανάλι, αλλά από ένα μικρό». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια του Γιώργου Κουρή, παρά τις περί αντιθέτου φήμες , δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Alter. Αν υπάρξει ένα ενδεχόμενο πώλησης , αυτό θα είναι ενδοοικογενειακό από το Γιώργο Κουρή, στο γιο του Ανδρέα.

O ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Ο ΡΑΓΟΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ..