PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ

Επίσημα παρουσιάστηκαν  σε ειδική συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο της Κατερίνης οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για την Αντιπεριφέρεια Πιερίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους Δήμους Κατερίνης, Δίου - Ολύμπου και Πύδνας - Κολινδρού.
Η παρουσίαση έγινε από τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΚΚΕ Πιερίας Παναγιώτη Σαββίδη και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Θεοδόση Κωνσταντινίδη.
Οι υποψήφιοι
Υπ. Αντιπεριφερειάρχης: Γιάννης Σκούφας, κτηνοτρόφος
Υπ. Δήμαρχος Κατερίνης: Νίκος Σαλπιστής, δικηγόρος
Υπ. Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου: Κατερίνα Κουρίτα, εκπαιδευτικός
Υπ. Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού: Κώστας Δανιηλίδης, αυτοαπασχολούμενος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΑΔΙ, ΑΛΑΤΑΚΙ, ΡΥΓΑΝΙ, ΕΛΙΤΣΕΣ, ΠΙΠΕΡΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΥΤΕΡΗ....ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΙ...για τη σιλουετα σας.!!!

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011


Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου σε συνεργασία με τους συγγραφείς, τους εικονογράφους, τα σωματεία τους και τους Έλληνες εκδότες, καλεί τους συγγραφείς και τους εικονογράφους να επισκεφθούν τους μαθητές στα σχολεία, οργανώνει επισκέψεις στα σχολεία ώστε ο διάλογος μεταξύ μαθητών και δημιουργών να γίνει μια δημιουργική διαδικασία για νέους ορίζοντες στη σχέση των παιδιών με το βιβλίο και τη λογοτεχνία.
Από το 2004 έως σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 1.455 επισκέψεις σε σχολεία και βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 93.000 μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Ο εκπαιδευτικός ή ο βιβλιοθηκονόμος που συμμετέχει στο πρόγραμμα αναλαμβάνει να προετοιμάσει την επίσκεψη του συγγραφέα ή του εικονογράφου. Η προετοιμασία συνίσταται στο να διαβάσουν οι μαθητές κάποια έργα του συγγραφέα, να αναζητήσουν την εργογραφία του στη σχολική ή τη δημοτική βιβλιοθήκη, να εργαστούν σε συγκεκριμένες θεματικές, να συγκρίνουν συγγραφείς ή εικονογράφους της ίδιας σχολής. Στο πρόγραμμα συμμετέχει ένα τμήμα ή μία τάξη ενός σχολείου έως 50 άτομα, αριθμός που διασφαλίζει την αμεσότητα και τη γονιμότητα της επικοινωνίας.

Η επίσκεψη του συγγραφέα ή του εικονογράφου στο σχολείο περιλαμβάνει τρία στάδια:
προετοιμασία της επίσκεψης
δυναμική της επικοινωνίας με τους μαθητές
δραστηριότητες που ακολουθούν την επίσκεψη

Κάθε συγγραφέας ή εικονογράφος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ελεύθερα το θέμα που θα παρουσιάσει. Είναι ωστόσο πολύ χρήσιμο να το προσδιορίσει σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό ώστε να ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντα των μαθητών.
Στο πλαίσιο του προγράμματος για τη στήριξη των συγγραφέων και των εικονογράφων, το ΕΚΕΒΙ επιχορηγεί ετησίως ένα ποσοστό επισκέψεων σε σχολεία χάρη στο οποίο καλύπτει το κόστος μετακίνησης και διαμονής, καθώς επίσης μια συμβολική αποζημίωση για τον συγγραφέα ή τον εικονογράφο.

 Το νέο πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2011.
Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από 1η Σεπτεμβρίου 2010.



Για περισσότερες πληροφορίες   http://www.ekebi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3942&cnode=150 

Θανάσης Παπαγεωργίου: «Γίνεται πιο διαφανής και πιο δημοκρατική η λειτουργία των εταιριών και των αγορών»


Το πλαίσιο ελέγχου και διαφάνειας στη λειτουργία των αγορών και των εταιριών, που εισάγει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας «Ενσωμάτωση στην ελληνική έννομη τάξη της Οδηγίας 2006/46/ ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, σχετικά με τους ετήσιους και ενοποιημένους λογαριασμούς εταιρειών ορισμένων μορφών και της Οδηγίας 2007/63/ ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την απαίτηση για τη σύνταξη έκθεσης από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα σε περίπτωση συγχώνευσης ή διάσπασης ανωνύμων εταιρειών» ανέλυσε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ. Θανάση Παπαγεωργίου στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ως εισηγητής της πλειοψηφίας στη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του νομοσχεδίου.

Όπως είπε ο κ. Παπαγεωργίου «η τελευταία παγκόσμια οικονομική κρίση, η τελευταία μεγάλη χρηματοοικονομική κρίση, ανέδειξε τεράστια προβλήματα στη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η έλλειψη κανόνων λειτουργίας, η έλλειψη πλαισίου λειτουργίας, αλλά και ελεγκτικών μηχανισμών κατέδειξε πτυχές λειτουργίας, κατέδειξε τεράστιες ατασθαλίες και έκνομες ενέργειες, κατέδειξε ότι αυτές οι αγορές λειτουργούν υπό καθεστώς εναρμονισμένων πρακτικών, εσωτερικής πληροφόρησης των ομίλων, εσωτερικής πληροφόρησης σε τράπεζες και θυγατρικές εταιρίες. Ανέδειξε δηλαδή μία αγορά που λειτουργεί χωρίς κανόνες, χωρίς όρια, λειτουργεί κατά ασύδοτο τρόπο σε βάρος της οικονομίας, σε βάρος των επενδυτών, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.
Αυτή είναι μία πραγματικότητα που το τελευταίο χρονικό διάστημα οδήγησε πολλές κυβερνήσεις, αλλά και ενότητες χωρών στο να λάβουν πρωτοβουλίες για καθορισμό πλαισίου ελέγχου, πλαισίου λειτουργίας των αγορών αυτών. Να θυμίσω, ότι η κρίση αυτή μεταφέρθηκε δυστυχώς στην πραγματική οικονομία και βιώνουμε την τελευταία διετία, ιδιαίτερα στη χώρα μας, αυτές τις δραματικές συνθήκες».

Μία απ’ αυτές τις πρωτοβουλίες είναι οι δύο Οδηγίες οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Είναι οι Οδηγίες 46/2006 και 63/2007 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Όπως τόνισε ο κ. Παπαγεωργίου «υπάρχει ανάγκη για καλύτερη οργάνωση και διαφάνεια στη λειτουργία των αγορών. Με το νομοσχέδιο προωθείται η μεγαλύτερη δημοσιοποίηση, η διαφάνεια στις χρηματοοικονομικές καταστάσεις και στις εκθέσεις των εταιρειών και των ομίλων, διότι εκεί στην ουσία με τις ενδοομιλικές συνεννοήσεις συντελείται ένα παιχνίδι τεράστιας κερδοσκοπίας.
Είναι ένα νομοσχέδιο, που αφορά την ενσωμάτωση των δύο Οδηγιών της Ε.Ε. - οι οποίες έπρεπε να ισχύουν από το 2008 – και θα βελτιώσει τη διαφάνεια και την πληροφόρηση των επενδυτών, προκειμένου όλοι να ξέρουμε ποια είναι η οικονομική συμπεριφορά εταιρειών, ιδιαίτερα μεγάλων και των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο. Το απαιτούν οι συνθήκες και οι καιροί».

«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΣΦΗΚΑΣ»

«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΣΦΗΚΑΣ» ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Με την προβολή της ταινίας του Ντάνιελ Άλφρεντσον «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΣΦΗΚΑΣ» ολοκληρώνεται το πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Κατερίνης. Η ταινία θα προβάλλεται έως την Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου στην ταράτσα του Δημαρχείου.
Πρόκειται για τον επίλογο της τριλογίας του Στινγκ Λάρσον, ένα ατμοσφαιρικό πολιτικό θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι: Νούμι Ραπάς, Μάικλ Νίκβιστ, Λένα Έντρε κ.α.
Υπόθεση: Η Λίσμπετ Σαλάντερ καταστρώνει την εκδίκησή της απέναντι στον άνθρωπο που προσπάθησε να τη σκοτώσει και στις κυβερνητικές οργανώσεις που παραλίγο να καταστρέψουν τη ζωή της. Αλλά η αποστολή της δεν είναι εύκολη. Γιατί μετά τη σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι, νοσηλεύεται στην εντατική υπό στενή επιτήρηση, και όταν βγει θα οδηγηθεί στο δικαστήριο κατηγορούμενη για τρεις φόνους και μια απόπειρα δολοφονίας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Ώρα έναρξης προβολής: 21:30

ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ


Σειρά συναντήσεων και επαφών με τους τοπικούς φορείς έχει ξεκινήσει ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος.
Ήδη έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους δημάρχους της βόρειας και της νότιας Πιερίας, ενώ την προσεχή εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τους δημάρχους των δήμων Πέτρας, Πιερίων, Ελαφίνας, Κατερίνης, Παραλίας, Κορινού και Μεθώνης.

«Ενόψει των εκλογών της Αυτοδιοίκησης, της εφαρμογής του σχεδίου «Καλλικράτης» αλλά και των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δήμοι με την περικοπή των χρηματοδοτικών προγραμμάτων και τη μείωση των πόρων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. να καταγράψουμε, να μεταφέρουμε τις προτάσεις των ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης και την αγωνία τους για τη βιωσιμότητα των νέων δήμων» δήλωσε ο κ. Κουκοδήμος.
«Είναι κοινή διαπίστωση πως πηγαίνουμε σε μια διοικητική μεταρρύθμιση εν μέσω μιας οικονομικής συγκυρίας ιδιαίτερα αρνητικής. Είναι προφανές, λοιπόν, και σημειολογικά ότι απόλυτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι η υποτιθέμενη εξοικονόμηση ενός 1,8 δις ευρώ από τον “Καλλικράτη” ισχυρισμός που παραμένει ακόμη ατεκμηρίωτος, και όχι οι ανάγκες της Αυτοδιοίκησης, της περιφερειακής ανάπτυξης και τελικώς του ίδιου του πολίτη. Η Ν.Δ. δεν ασκεί στείρα αντιπολίτευση, δεν  μεταφέρω παρά την αγωνία των συμπολιτών μου όπως είμαι υποχρεωμένος να πράξω, ως κοινοβουλευτικός τους εκπρόσωπος».

Στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν συναντήσεις του κ. Κουκοδήμου με τους παραγωγικούς φορείς του νομού, τους φορείς τουρισμού και τους διοικητές οργανισμών.

Ένα νέο εργαλείο για τον περιορισμό του μαύρου πολιτικού χρήματο

Ένα νέο εργαλείο για τον περιορισμό του μαύρου πολιτικού χρήματος και την οικονομική διαφάνεια των συνδυασμών στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.

Πρόκειται για τη δημιουργία μιας κεντρικής βάσης δεδομένων με έσοδα και δαπάνες των συνδυασμών και των υποψηφίων που μπορούν να βρουν οι πολίτες στο διαδίκτυο με τίτλο "πύλη διαφάνειας" και στο site ypes.ekloges.gr.

Ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε ως ένα μεγάλο στόχο της κυβέρνησης την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος και μια καίρια παρέμβαση τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία όπως τόνισε, θα αποτελέσει και πιλότο για την οικονομική διαφάνεια των κομμάτων, με την κατάλληλη προσαρμογή του όταν θα ψηφιστεί ο νέος εκλογικός νόμος, για τον οποίο είπε, ερωτώμενος, ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί η απόφαση από το Υπουργικό Συμβούλιο και ότι θα προηγηθεί διάλογος με την κοινωνία και τα πολιτικά κόμματα πριν κατατεθεί στη Βουλή.

Ο κ. Ραγκούσης πρόσθεσε, ότι με τη δημιουργία κεντρικής βάσης δεδομένων θα καταργηθεί η ανωνυμία της χρηματοδότησης και η χρήση κουπονιών, ενώ επεσήμανε, ότι δεκατρείς ανεξάρτητες επιτροπές (όσες και οι περιφέρειες) θα ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία των συνδυασμών και των υποψηφίων.

Εκπρόσωπος της Singular Logic, χαρακτήρισε την "πύλη διαφάνειας" (κόστους 80.000 ευρώ) εύχρηστη, λειτουργική, γρήγορη και φιλική προς τον πολίτη αλλά και τον διαχειριστή του συνδυασμού.

Θα υπάρχουν αναλυτικά όλα τα στοιχεία για έσοδα από εισφορές και πώληση εισιτηρίων (χωρίς ονόματα), καθώς προστατεύονται πλήρως τα προσωπικά δεδομένα και για δαπάνες, πληρωμές μέσω τραπεζών, ακόμα και για παροχές σε είδος και διευκολύνσεις που θα αποτιμώνται σε χρήμα.

Επίσης, μέσω της "πύλης διαφάνειας" μπορούν να γίνουν καταγγελίες και, όπως διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών, πάντα επώνυμα και ενυπόγραφα.

Οι καταγγελίες θα εξετάζονται από την Επιτροπή Ελέγχων αλλά δεν θα δημοσιοποιούνται προκειμένου να αποφευχθούν παιχνίδια πολιτικών εντυπώσεων.

Τέλος, ο κ. Ραγκούσης απάντησε σε ερώτηση για τη διαφωνία του ΚΚΕ για τα κουπόνια, λέγοντας ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί και οι παραβάτες του θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.
ΝΟΟΖ

ΜΕ ΠΟΙΟΝ?

ΜΙΑΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ?

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ -ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 21.45 MEGA


Η Εθνική ομάδα ξεκινά απόψε την προσπάθεια να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Euro 2012 και να λάβει μέρος για τρίτη σερί φορά σε τελική φάση της διοργάνωσης. Πρώτος αντίπαλος η Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια (21.45-MEGA) στο Καραϊσκάκη.
Στο επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την ομάδα με 4-4-2 και με στόχο να ξεπεράσει το αμυντικό εμπόδιο που θα στήσει η Γεωργία με ηγέτη της τον Κάχα Καλάτζε.


Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βάλει τερματοφύλακα τον Σηφάκη, τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν οι Σεϊταρίδης και Βύντρα, αριστερά θα παίξει ο Σπυρόπουλος, σέντερ μπακ οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος. Αμυντικός μέσος ο Κατσουράνης, δεξιά ο Τοροσίδης, αριστερά ο Καραγκούνης, στην κορυφή του ρόμβου ο Σαμαράς και επιθετικό δίδυμο ο Σαλπιγγίδης με τον Γκέκα.


Η προπώληση των εισιτηρίων ήταν σε χαμηλά επίπεδα και απόψε δεν αναμένεται στο γήπεδο πάνω από 10.000 κόσμος.


Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Κάρλος Γκόμεζ.


Στον όμιλο της Εθνικής, το Ισραήλ νίκησε 3-1 την Μάλτα με χατ-τρικ του Μπεναγιούν, ενώ απόψε παίζουν η Λετονία με την Κροατία.
NOOZ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ.

Χόκινγκ: Δεν υπάρχει ενιαία «θεωρία του παντός» (ΑΠΟΨΗ..!)

Ο διάσημος φυσικομαθηματικός Στ. Χόκινγκ έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας ξανά πάνω του με την αθεϊστική άποψή του, που περιέχεται στο υπό έκδοση νέο βιβλίο του, ότι το σύμπαν δεν έχει ανάγκη από Θεό για να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει, όμως η κεντρική επιστημονική ιδέα του νέου του έργου "Το Μεγάλο Σχέδιο", είναι άλλη: Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία "θεωρία του παντός" που θα εξηγήσει το κάθε τι υπό ενιαία μορφή. Με άλλα λόγια, το θεωρούμενο "ιερό δισκοπότηρο" της Κοσμολογίας και της Φυσικής μάλλον δεν θα βρεθεί ποτέ, παρά τις συνεχείς προσπάθειες τόσων και τόσων επιστημόνων.

Πριν από τρεις δεκαετίες, ο Χόκινγκ είχε πιστέψει και ανακοινώσει δημοσίως ότι ήταν ζήτημα χρόνου να βρεθεί η "θεωρία του παντός" και είχε μάλιστα δώσει πιθανότητα 50% να βρεθεί μέχρι το 2000. Φθάσαμε, όμως, στο 2010 πια και ο βρετανός επιστήμων, ο οποίος αν και καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι του λόγω της σπάνιας νευρολογικής πάθησής του, συνεχίζει να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη διανοητική ενεργητικότητα, αναγκάζεται πλέον στο νέο βιβλίο του να παραδεχτεί το ανέφικτο της αναζήτησης.

Όμως, όπως λέει, σύμφωνα με το New Scientist, τελικά ακόμα κι αν δεν είναι εφικτό να βρεθεί μια ενιαία θεωρία που να ερμηνεύει τα πάντα, παρόλα αυτά η επιστήμη μπορεί να εξηγήσει τα αινίγματα της φύσης και του σύμπαντος και χωρίς αυτήν.

Το "Μεγάλο Σχέδιο" (The Grand Design, εκδόσεις Bantam), σε συνεργασία με τον αμερικανό φυσικό Λέοναρντ Μιλουντίνοφ, που θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία στις 9 Σεπτεμβρίου, είναι το πρώτο "εκλαϊκευτικό" βιβλίο του Χόκινγκ, ύστερα από μια περίπου δεκαετία. Σχετικά σύντομο σε έκταση, εμπλουτίζεται με έγχρωμα γραφικά για καλύτερη κατανόηση των διαπραγματευόμενων θεμάτων και αποτελεί μια κατατοπιστική εισαγωγή στον μάλλον δυσπρόσιτο κόσμο της θεωρητικής φυσικής. Καλύπτει όλο το φάσμα των σύγχρονων εξελίξεων στη φυσική (κβαντομηχανική, γενική σχετικότητα, κοσμολογία) και δεν διστάζει να κάνει τολμηρές υποθέσεις για την ύπαρξη πολλαπλών συμπάντων.

Ο Χόκινγκ προωθεί την -μάλλον επίμαχη και υπό αμφισβήτηση- ριζοσπαστική ιδέα ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία μοναδική και ενιαία θεωρία για την κατανόηση του σύμπαντος και ότι η επιστήμη το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει, είναι απλώς να ανοίξει πολλά και παράλληλα "παράθυρα" σε μια άπιαστη κοινή πραγματικότητα, από τα οποία όμως δεν είναι το ένα πιο "αληθινό" από τα άλλα.

Ο Χόκινγκ φαίνεται να έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια να βρει μια "ρεαλιστική" πραγματικότητα, πιστεύοντας ότι η επιστήμη δεν μπορεί να παρέχει μια μοναδική και αυθεντική (πιο "αληθινή" από κάθε άλλη) περιγραφή της πραγματικότητας. Με άλλα λόγια, όπως λέει, δεν υπάρχει καμία πραγματικότητα ανεξάρτητη από τη θεωρία. Οποιαδήποτε από τις θεωρίες για το σύμπαν μπορεί να είναι σωστή, συνεπώς δεν τίθεται θέμα να βρεθεί μια ενιαία θεωρία "ομπρέλα" που να καλύπτει τα πάντα και όλες οι άλλες θεωρίες να σβήσουν για πάντα.

Η προτίμηση του Χόκινγκ είναι η λεγόμενη "Μ-θεωρία" των χορδών (που θεωρεί όλες τις επιμέρους θεωρίες των χορδών και υπερχορδών ως διαφορετικές όψεις του ίδιου πράγματος), η οποία, όπως πιστεύει ο ίδιος, αρκεί για να εξηγήσει τα κεντρικά μυστήρια της φύσης, δηλαδή γιατί υπάρχει κάτι και όχι τίποτε, γιατί υπάρχουν αυτοί οι φυσικοί νόμοι και όχι άλλοι, γιατί εμείς υπάρχουμε κ.λπ. Η "Μ-Θεωρία" προβλέπει ότι πάρα πολλά σύμπαντα δημιουργήθηκαν εκ του μηδενός και υπάρχουν παράλληλα με το δικό μας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Χόκινγκ θεωρεί ότι δεν χρειάζεται καθόλου ο Θεός για να εξηγήσει όλα αυτά, αλλά αρκούν οι χορδές και τα πολυσύμπαντα, που εξηγούν την "αυθόρμητη δημιουργία".

Ο Χόκινγκ παραιτήθηκε πέρυσι από τη θέση του ως καθηγητής στη Λουκασιανή Έδρα Μαθηματικών του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ, έπειτα από 30 χρόνια σε αυτό το πόστο (που κάποτε κατείχε και ο Νεύτων).
ΝΟΟΖ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Ερώτηση, με την οποία ζητούν διευκρινίσεις για τη διαδικασία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών μονάδων από αγρότες, κατέθεσαν ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπας και η βουλευτής του κόμματος κ. Ηρώ Διώτη.
Όπως επισημαίνουν στο κείμενο της ερώτησής τους, «η διαρκής κατάρρευση του αγροτικού εισοδήματος και η κυβερνητική δέσμευση ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην εξέταση των αιτήσεων των αγροτών, ώθησε μεγάλη μερίδα αγροτών να εναποθέσει την προσδοκία για βελτίωση του εισοδήματος τους στις επενδύσεις σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς».

«Η Γυναίκα ως Μούσα, 1900-1950»

Eνενήντα έργα παγκοσμίως γνωστών καλλιτεχνών του μοντερνισμού, απαρτίζουν την έκθεση «Η Γυναίκα ως Μούσα, 1900-1950» που παρουσιάζει το Μουσείο Ηρακλειδών από τις 3 Σεπτεμβρίου 2010 έως τις 21 Νοεμβρίου 2010.
Τα έργα, υδατογραφίες, χαρακτικά και σχέδια της πρώτης πεντηκονταετίας του 20ού αιώνα, αντικατοπτρίζουν τα κυρίαρχα καλλιτεχνικά ρεύματα της εποχής και απεικονίζουν τη γυναικεία μορφή με ποικίλους τρόπους.
Η γυναίκα απεικονίζεται ως μητέρα, ερωμένη, φίλη ή ως η “εξʼ απορρήτων” και είναι διαδοχικά περιποιητική, παραπλανητική, επίμονη ή συνωμοτική.
Η έκθεση συγκέντρωσε έργα από τις συλλογές του Μουσείου Ηρακλειδών, της Alpha Bank , της Εθνικής Πινακοθήκης και Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτζου καθώς επίσης και από τις συλλογές των ιδιωτών Γεωργίου Οικονόμου και Χ. Λεοντιάδη.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν έργα των Πικάσο, Νταλί, Ματίς, Λωτρέκ, Κλιμτ, Μόραλη, Οικονομίδη, Ζέπου, Κεφαλληνού, Βασιλείου, Δημητρίου Γαλάνη, Άγγελου Θεοδωρόπουλου, Δημήτρη Γιαννουκάκη, Γιώργου Οικονομίδη, Κώστα Γραμματόπουλου και Μάρκου Ζαβιτζιάνου.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Aνοίγει η αυλαία του Εθνικού Συμβουλίου

Με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου, ξεκινούν το απόγευμα οι τριήμερες εργασίες της 9ης Συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου και της Πανελλήνιας Σύσκεψης Στελεχών, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (γήπεδο Ταε Κβο Ντο). Οι εργασίες ολοκληρώνονται την Κυριακή με την έγκριση του πολιτικού πλαισίου και των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

ΠΩ ΠΩ....ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ...!

ΘΑ ΤΗ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ..!
ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ..!!!

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ !!!!

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΒΡΕ....

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...!

ΤΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ..?
ΤΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ...?
ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΟΙΑ...

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ
ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ...!
ΓΜΤ...
ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...!
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ....!
ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ....

ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΘ, ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ?

ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΑΣΟΣ....

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ...

ΠΟΤ Ε...!

ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ..?

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΑΣ...?
ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...
ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ...

ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ, 
ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΝΑ...

2 ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ
-ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ-
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

3 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΠΡΙΝ 36 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΚΙΝΓΚ ΤΖΟΡΤΖ
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ....
ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ....ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΝ ΕΝΕΠΝΕΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΙΣΩΣ.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ"...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ..?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΑ  ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΣΕ "ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ"  ΑΠΟΤΕΛΕΙ, ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΗΣΤΥΡΑ?
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ...?

ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ....
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΜΑΣΤΕ...!!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑ,
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΗΘΙΟΙ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ...
 ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ....
ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ.....

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ....
ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΠΛΕΕΙ....
ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ...
ΤΙ ΕΠΙΠΛΕΕΙ , ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ...
ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ, ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ...

Αθλητικός τουρισμός στο Δ.Δίου

* Την ερχόμενη Κυριακή 5/9 το νέο κλειστό γυμναστήριο στον Άγιο Σπυρίδωνα θα φιλοξενήσει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε αγώνα με το ΣΦΚ Πιερικό Αρχέλαο
* Το 2012 ο δήμος Δίου θα φιλοξενήσει την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων στο ποδόσφαιρο, «Euro 2012»


Ετοιμότητα υπάρχει σήμερα σε μια σειρά σημαντικών αθλητικών υποδομών στο δήμο Δίου, προτού ακόμη συνενωθεί με τους δήμους Λιτοχώρου και Αν.Ολύμπου, γεγονός που αφενός μεν δίνει δυνατότητες άθλησης σε νέες και νέους του δήμου, αφετέρου δε προσελκύσει αθλητικές ομάδες και αθλητικές διοργανώσεις που αποτελούν διαφήμιση για την περιοχή ενώ προωθούν και τον αθλητικό εναλλακτικό τουρισμό.
Ήδη την ερχόμενη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου θα εγκαινιαστεί το νέο κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα και στη συνέχεια θα γίνει φιλικός αγώνας μεταξύ ΣΦΚ Πιερικού Αρχελάου και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Επίσης, όπως δήλωσε στην «Ημερήσια» ο δήμαρχος Δίου, Γρηγόρης Παπαχρήστος, το 2012 ο δήμος Δίου με τη δουλειά που έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια εξασφάλισε τη φιλοξενία μιας πανευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα την τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου νέων.


Ο κ. Παπαχρήστος


«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) επέλεξε την Πιερία, καταρχήν, για να γίνει το Euro 2012 των νέων και μάλιστα βλέποντας όλα τα γήπεδα του νομού μας επέλεξε τα γήπεδα του δήμου μας όπου θα γίνει η τελική φάση των αγώνων. Ο τελικός προβλέπεται να γίνει στο γήπεδο της Βροντούς, γήπεδο που συγκεντρώνει όλες τις προδιαγραφές που απαιτεί η UEFA για να μπορεί να γίνει ένας τελικός. Ο ημιτελικός προβλέπεται να γίνει στη γήπεδο του Πιερικού στην Κατερίνη. Τα άλλα μας γήπεδα θα είναι προπονητήρια άλλων ομάδων.
Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός. Είναι η τρίτη κατά σειρά σπουδαιότητας ποδοσφαιρική διοργάνωση της UEFA μετά τις εθνικές ομάδες των «ανδρών» και των «ελπίδων». Γι αυτό και εμείς είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που όχι μόνο θα γίνει στην Πιερία αλλά η τελική φάση και ο τελικός θα γίνει στο δήμο μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Δίου.
HMERHSIA

ΧΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

panhgyri_1
Με την παρουσίαση ενός πλούσιου προγράμματος παραδοσιακών χορών από τμήματα πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας έκλεισε η αυλαία των παράλληλων εκδηλώσεων, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο της 26ης Εμποροπανήγυρης

TO ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ...

3
Καλό το παραμύθι των συνεργατών του δημάρχου Κατερίνης, αλλά δεν έχει δράκο.
Αντίθετα, κρύβει μια καλά σχεδιασμένη επικοινωνιακή πολιτική, βασισμένη δήθεν σε «διαδικτυακό πόλεμο» με σκοπό να πολωθεί το κλίμα και να ελαχιστοποιηθεί η αποχή, ελλείψει δυνατού αντιπάλου, από το βαθιά κοιμώμενο ΠΑΣΟΚ
Η άποψή μας είναι ότι ο «πόλεμος» εκπορεύεται από το ίδιο γραφείο, ίσως και από τον ίδιο υπολογιστή και δεν θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν συνεργάτη του δημάρχου, (όσο κι αν τον εκτιμούμε) να διαφημίσουμε την πραμάτεια του.
Είναι τόσο εύκολο και ανέξοδο κυρίως, να εξάγεις συμπεράσματα, σχεδόν όσο το να πετάς τη λάσπη στον ανεμιστήρα.


ΠΗΓΗ: ΠΟΛΙΤΕΙΑ 

Η ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ U2

...ΚΑΘΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ..!