PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

και το όνομα αυτού Νίκος Λάππας για υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου για το ΠΑΣΟΚ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ - ΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Νίκος Λάππας

ΣΤΟ ΖΟΛΙ

ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ Ο -ΝΥΝ ΚΑΙ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ.

15 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ "ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ"...
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ...
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ...!!!

ΡΩΤΗΣΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΑΒΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ -ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ- ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΚΑΣ...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΑΣ...

...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ...ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!

ΦΟΒΑΜΑΙ

ΕΠΟΧΗ ΜΠΑΣΔΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΜΠΑΣΔΡΑΣ....
ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΙΔΡΥΜΑ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ....?

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ...

ΤΑ ΤΑΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ....
ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ....

ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ...
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ  "ΣΤΡΑΤΟΣ"...
ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ...

 ΠΑΝΤΩΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ...ΠΥΔΝΑΣ..!!!!


ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ..!!!ΧΟΧΟΧΟΧΟ..

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ...

ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΓΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ....
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΜΕΤΑ Δ.Ν.Τ ΕΠΟΧΗΣ...ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΙΣΧΥ..!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ....ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ...ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Μετά την άρνηση του Δημ. Χριστογιάννη και το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών πριν την ανακοίνωση των ονομάτων από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

 (ΗΜΕΡΗΣΙΑ)
Σε πραγματικό θρίλερ εξελίχθηκε η ανακοίνωση των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Κεντρικής Μακεδονίας στο συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη μετά το τελεσίγραφο Σαμαρά που ήθελε τη Ν.Δ. να αποσύρει τη στήριξή της στο νομάρχη Θεσσαλονίκης σε περίπτωση που συμπεριελάμβανε στο ψηφοδέλτιο του τον αδελφό του Διονύση Ψωμιάδη.
Η είδηση προκάλεσε αναστάτωση και στους ανθρώπους που θα πλαισίωναν το ψηφοδέλτιό του είτε υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες είτε περιφερειακούς συμβούλους.

Η άρνηση Χριστογιάννη
Ο κ. Ψωμιάδης είχε επιλέξει για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Πιερίας το νομαρχιακό σύμβουλο Δημ. Χριστογιάννη, ο οποίος και μετά την ανακοίνωση των προθέσεων της Ν.Δ. πρόβαλλε τις επιφυλάξεις του για τη συμμετοχή του ή μη στο ψηφοδέλτιο του κ. Ψωμιάδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χριστογιάννης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ίδιο τον κ. Ψωμιάδη ο οποίος του ανακοίνωνε την πρόθεσή του να …προχωρήσει στην απόφασή του να ορίσει υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης τον αδελφό του. Ως εκ τούτου η άρση της στήριξης της Ν.Δ. θα ήτο μονόδρομος. Ο κ. Χριστογιάννης, όπως και συνάδελφός του από το Κιλκίς αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους σε ανεξάρτητο και χωρίς τη στήριξη της Ν.Δ. ψηφοδέλτιο.

Επιβεβαίωση Ψωμιάδη
Την άρνηση των δυο ανδρών επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Ψωμιάδης στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου όπου παρουσίασε την επιλογή του για την Πιερία που είναι η δικηγόρος και πρώην νομαρχιακή σύμβουλος 
κ. Σοφία Μαυρίδου.
Ειδικότερα ο κ. Ψωμιάδης ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους είπε:
ΔΗΜ.: Είχατε προτείνει σε συγκεκριμένα πρόσωπα να είναι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και λόγω της χθεσινής ημέρας σας αρνήθηκαν;
ΨΩΜ.: Ναι. Εχθές το βράδυ έγινε μια συγκέντρωση, μιλήσαμε, δύο θεώρησαν ότι δεν
μπορούν να συνεχίσουν. Από κει και πέρα, ρωτήστε τους ίδιους.
ΔΗΜ.: Ισχύει ότι ο ένας από αυτούς είναι από Πιερία;
ΨΩΜ.: Πιερία και Κιλκίς. Επανέρχομαι σ’ ένα άλλο ερώτημα. Δεν είχα και δεν έχω κομματική εξάρτηση. Έχω αποδείξει ότι είμαι έξω και μακριά από κομματικές ταμπέλες. Δίνω τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη, για τη Μακεδονία και το λαό και ενωμένοι μπορούμε να αναδείξουμε τα πλούτη της μακεδονικής γης. Εγώ τώρα γνωρίζω τι πλούτο έχει αυτή η περιοχή. Αλλά ενωμένοι πρέπει να φύγουμε μπροστά. Δεν μπορεί με φανατισμούς, με κομματικές ταμπέλες να προχωρήσουμε. Τα προβλήματα στην αυτοδιοίκηση δεν έχουν χρώμα. Πρέπει να το καταλάβουμε!»

Η παρουσίαση Ψωμιάδη
Στην τοποθέτησή του ο κ. Ψωμιάδης πάντως για την υποψηφιότητα του τόνισε: ««Πριν 3 μήνες σ’ αυτή την αίθουσα, σας ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και μάλιστα θα θυμάστε, ότι σας τόνισα ότι το χρίσμα το πήρα από την κοινωνία και κάλεσα τα κόμματα να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου. Σ’ αυτήν την πρόσκληση ανταποκρίθηκαν η Νέα Δημοκρατία και o ΛΑΟΣ.
Εγκαίρως, ξεκινώντας τις περιοδείες στους νομούς, αφουγκράστηκα τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες, καθώς και την πίστη του λαού της Μακεδονίας, ότι, ενωμένοι, μπορούμε να προβάλουμε και να πετύχουμε την ανάδειξη των δυνατοτήτων της Περιφέρειάς μας.
Δεν σας το κρύβω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για τα κόμματα, την πολιτική και τους πολιτικούς. Έπρεπε όμως να πείσουμε για τις προθέσεις μας,, τις δυνατότητές μας και το πετύχαμε. Γιατί πίσω μας έχουμε ένα τεράστιο έργο στο Νομό Θεσσαλονίκης, που αποτελεί ένα αδιάσειστο στοιχείο ότι μπορούμε όλοι μαζί να σηκώσουμε ψηλά την Κεντρική Μακεδονία.
Επισκέφθηκα πάνω από 20 φορές τον κάθε Νομό της Περιφέρειας, συζητώντας με απλούς πολίτες και κατανοώντας τα προβλήματά τους.
Οι τοπικές κοινωνίες απαιτούν αλήθεια και δουλειά και όχι υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.
Είμαι στην ευχάριστη θέση, μετά από επίπονη προσπάθεια και διαδικασία να σας παρουσιάσω τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες.
Στοιχεία που μέτρησαν για την επιλογή τους, ήταν η σχέση τους με την Αυτοδιοίκηση, με την πολιτική, με την κοινωνία, η διάθεσή τους και η προσφορά τους, η ικανότητά τους, το ήθος τους, η εντιμότητα τους και η κοινή αποδοχή. Μέσα στα κριτήρια για την επιλογή τους, ήταν επίσης η πολιτική τους προσωπικότητα και όχι τι ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές.  
Η επιλογή έγινε μεταξύ ισάξιων υποψηφίων και ήταν πολύ δύσκολη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον και όλοι έχουν θέση στον αγώνα μας. Αλλά δυστυχώς, ο νόμος επιτρέπει μόνο επτά υποψηφίους. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους».

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες στην Κεντρική Μακεδονία
Τα ονόματα των επτά υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν εκπροσωπούν τους επτά νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, είναι δε οι εξής: 
ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αγγελή. Γεννήθηκε το 1959. Εφοριακός στο επάγγελμα. Διετέλεσε Αντινομάρχης Χαλκιδικής (2007-2010).
ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παναγιώτη. Γεννήθηκε το 1961. Έγγαμος με 2 παιδιά. Πτυχιούχος Γεωπόνος  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Αντινομάρχης Κιλκίς (2008- 2009).
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ιωάννη. Γεννήθηκε το 1956 στην Κρύα Βρύση.  Παντρεμένος, πολύτεκνος με τέσσερα παιδιά. Έχει πτυχίο Αρχιτέκτονα Μηχανικού. Διετέλεσε Δήμαρχος Κρύας Βρύσης (1990-2002). Από το 2006 έως σήμερα είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη Νομαρχία Πιερίας.
ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θεοδώρου. Γεννήθηκε το 1955 στο Κλείτος Κοζάνης. Έγγαμος με 1 γιο. Φοροτεχνικός, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού ενώ ασχολήθηκε επαγγελματικά με την παραδοσιακή δημοτική μουσική. Είναι Νομάρχης Ημαθίας.
ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του Ιωάννη. Γεννήθηκε το 1964. Έχει μία κόρη. Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω.
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του  Μωυσή. Γεννήθηκε το 1942.  Πολιτικός Μηχανικός.
Διετέλεσε Δήμαρχος Σερρών (2000-2003).
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Γεωργίου. Γεννήθηκε το 1978. Τέως Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης (2007- 2009).

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ...Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ, ΟΒΕΡ.....ΜΕΤΡΑΜΕ "ΦΙΛΟΥΣ"

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,
ΚΑΘΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ
ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ κ. ΜΑΥΡΙΔΟΥ....

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΝΟΔΕ
ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ
ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ....

ΕΛΛΑΔΑΡΑ...!!!!

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ....

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ...

slourp...ΜΑΣ ΜΑΓΚΩΣΑΝ!!!

pieria-gr.blogspot.com ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ