PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ?



--ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ "ΠΛΑΤΕΣ" ΣΤΟΝ Γ. ΟΛΥΜΠΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ? ΚΟΙΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ



ΨΩΜΙΑΔΗΣ:
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ:

  • ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ -ΜΑΧΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΞΟΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
  • ΝΑ ΕΧΕΙ 5 ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
  • ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ..!
******ΠΟΙΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ?

**** 7 ΝΟΜΟΙ, 2.000.000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΟΧΕΣ..!!!

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟ ΑΠΘ

Στον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης φιλοξενείται πλέον ανδριάντας του Σταγειρίτη φιλοσόφου, Αριστοτέλη, η δημιουργία του οποίου στοχεύει στην απόδοση τόσο της προσωπικότητας όσο και του φιλοσοφικού βάθους της προσωπικότητας του σημαντικού αυτού άνδρα.




Το άγαλμα παρουσιάζει μια τάση κίνησης προς τα εμπρός, συμβολίζοντας την Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη στο Λύκειο ενώ στο αριστερό του χέρι κρατά έξι κυλίνδρους, σύμβολα του μεγάλου του έργου.



Το δεξί χέρι του ανδριάντα βρίσκεται τυλιγμένο στον χιτώνα, χαρακτηριστική κίνηση, αλλά και προσφιλή στάση στην αρχαία κλασική ανδριαντοποιία, ενδεικτική και συμβολική της πνευματικότητας και της κυοφορίας σκέψεων και ιδεών.



Για τη φυσιογνωμία του Αριστοτέλη αντλήθηκαν στοιχεία από τις δύο επικρατέστερες προτομές του στα Μουσείο της Ακρόπολης και της Βιέννης.



Στον χώρο στον οποίο αναπτύσσεται το έργο, κυριαρχεί το εμφανές μπετόν και η αρχιτεκτονική της γεωμετρίας και των καθαρών σχημάτων. Ο ανδριάντας αποτελεί αντίστοιχα, μια γεωμετρική μορφή, ενώ το σύγχρονο στοιχείο της πρότασης, με τον φωτισμό νέον, εντάσσεται αρμονικά στην καθαρή αρχιτεκτονική της αίθουσας.



Ο τοίχος πίσω από τον ανδριάντα, μετατρέπεται σε σύγχρονο εικαστικό έργο, αποδίδοντας εννοιολογικά, το έργο του φιλοσόφου. Αποτελείται από μια ελαφρά καμπυλωμένη γραμμή, μήκους περίπου δεκαοκτώ μέτρων και από μία τελεία, συμβολίζοντας το άπειρο και το ένα, το συνεχές και τη στιγμή.



Η δημιουργία του ανδριάντα ήταν πρόταση του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης «Ο Αριστοτέλης», την οποία αποδέχθηκε ομόφωνα η Σύγκλητος του Α.Π.Θ. Το κόστος για την κατασκευή του καλύφθηκε από δωρεά του συλλόγου ενώ για την κατασκευή του έγινε ανοιχτός δημόσιος πανελλήνιος διαγωνισμός και συστάθηκε ειδική επιτροπή.



Τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Αυγούστου, στις 8 μ.μ. και το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον Πρύτανη του Α.Π.Θ., καθηγητή Αναστάσιο Μάνθο και από τον Πρόεδρο του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης «Ο Αριστοτέλης», Μιχάλη Καρτσιώτη αλλά και ομιλία της καθηγήτριας του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ., Δήμητρας Σφενδόνη – Μέντζου, με βασικό θέμα «Αριστοτέλης, ο κορυφαίος πανεπιστήμων φιλόσοφος».



Πληροφορίες: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 2310 997158, 996778.

ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΟΝ

"ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ -ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ- ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...."

ΨΩΜΙΑΔΗΣ

"ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
 ΤΗΣ ΝΔ.
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ..."
.


****
 " Ο ΛΑ.Ο.Σ.  ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.."

****
 "ΦΤΑΝΕΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ. ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..."

ΨΩΜΙΑΔΗΣ

"....ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ...
ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ, ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ..."

Ο ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΡΙΚΟ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ...!!!!!

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΤΕ, ΔΕ ΛΕΣ ΠΟΤΕ....!

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ...ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

"Η κυβέρνηση μελετά νέα δομή του υπουργικού συμβουλίου, ώστε να γίνει πιο αποδοτικό", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
*** ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΕΘ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ..

ΜΑΓΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για πρώτη φορά στη ζωή του επισκέφθηκε την χώρα μας ο Leonardo Di Caprio και έμεινε άφωνος. ''Η Ελλάδα μου έκοψε την ανάσα'' δηλώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό Big Fish. Λέτε να αγοράσει κι αυτός κανένα σπιτάκι στα λημέρια μας;

Ο γοητευτικός star του Hollywood πέρασε ένα μέρος των διακοπών του, μαζί με την αγαπημένη του Bar Rafaeli, στις Σπέτσες και έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

"ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ" Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Μόϊσες Ουρτάδο στον Ολυμπιακό, καθώς επήλθε συμφωνία τόσο με την Εσπανιόλ όσο και με τον 29χρονο μέσο. Αναμένεται η ανακοίνωση της μεταγραφής που ενισχύει ακόμη περισσότερο την πειραϊκή ομάδα.

Η ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται οι επιτροπές του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να αρχίσει η νέα σχολική χρονιά ομαλά. Η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου είπε ότι φέτος είναι ίσως η δυσκολότερη χρονιά από τη μεταπολίτευση και μετά.


ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΙΑΜΑΓΚΑΣ?

ΔΙΟΝ Channel

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ
"ΔΙΟΝ ΕΠΙ ΤΥΠΟΥ"...
ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
...ΣΦΙΓΓΑ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ!
ΑΛΛΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ
 ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...

ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗΣ

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ....
ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ, ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ, ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ, ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ,
ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΕΟ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ" ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΟΡΙΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...!

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΟΔΟΥΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΕΤΗ 2010 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ.
ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ, ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ...

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...

H εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη

Την Τρίτη 24 Αυγούστου, στις 10.30 το βράδυ

H εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 24 Αυγούστου 2010, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Πράσινο σκουλήκι στο βαμβάκι και στην Πιερία»

Ονόματα προσκεκλημένων:
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΑΝΗΣ
Γεωπόνος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΥΤΑΣ
Γεωπόνος, Υπεύθυνος Φυτοπροστασίας
Δ/νσης Γεωργίας Πιερίας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΤΣΚΙΔΗΣ
Γεωπόνος

ΠΙΕΡΙΚΟΣ -ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Τον 6ο του φιλικό αγώνα, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Δόξα Δράμας, θα δώσει ο Πιερικός την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010 στις 20:00 στο γήπεδο του Πιερικού (Α’ ΔΑΚ), στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου

Θανάσης Παπαγεωργίου: Γιατί δεν λειτουργεί ο ανακατασκευασθείς Σιδηροδρομικός Σταθμός Κατερίνης;

Ερώτηση του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πιερίας Θ. Παπαγεωργίου προς τους αρμόδιους, υπουργό και υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ποιος ο λόγος καθυστέρησης λειτουργίας του έργου που έγινε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης και πότε προβλέπεται να λειτουργήσουν οι νέες γραμμές, οι νέες αποβάθρες και η υπόγεια διάβαση ώστε να εξυπηρετούνται σωστά και με ασφάλεια οι επιβάτες, ερωτά ο κ. Παπαγεωργίου τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτριο Ρέππα, καθώς και τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Νίκο Σηφουνάκη.
Όπως επισημαίνει ο κ. Παπαγεωργίου οι εργασίες στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης, τις αποβάθρες και τον περιβάλλοντα χώρο, έχουν ολοκληρωθεί από το τέλος του 2009. Σήμερα αν και έχουν περάσει 8 μήνες καμιά από τις ανακατασκευασθείσες αποβάθρες δεν δόθηκε σε λειτουργία με αποτέλεσμα ένα σημαντικό έργο να παραμένει ανενεργό. Παράλληλα οι επιβάτες για την αποβίβαση και επιβίβαση υποχρεώνονται ακόμη και σήμερα να μεταβαίνουν στην προσωρινή μεταλλική αποβάθρα μακριά από το Σιδηροδρομικό Σταθμό μέσω πρόχειρων μεταλλικών γεφυρών που κατασκευάστηκαν πάνω στις ανακατασκευασθείσες αποβάθρες.

Η ταλαιπωρία των επιβατών όσο διαρκούσαν τα έργα ήταν εύλογη και κατανοητή. Σήμερα όμως που βλέπουν πως το έργο έχει ολοκληρωθεί και δεν χρησιμοποιείται ενώ οι ίδιοι ταλαιπωρούνται με την προσωρινή και ανασφαλή λύση μετάβασης στο χώρο επιβίβασης, δικαιολογημένα αγανακτούν και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους.

Τέλος ο κ. Παπαγεωργίου ζητά να ενημερωθεί γιατί παραμένει ανενεργό και πότε θα δοθεί σε χρήση, ένα τόσο σημαντικό και με μεγάλο κόστος έργο, το οποίο μπορεί να αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του πολύπαθου ΟΣΕ προς το επιβατικό κοινό και τους πολίτες της Πιερίας.



ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ...

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ..!!!

Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ -ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ Β. ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ
ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΜΑΧΗΣ
 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ,
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΙΔΩΜΕΝ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ....ΝΑΙ...ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΛΑΝΣΑΡΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

Αποφασισμένος να στηρίξει την υποψηφιότητα του Θανάση Τσιφοδήμου στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, φέρεται ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμοςσύμφωνα με την εφημεριδα ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

 Ο κ. Κουκοδήμος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που δεν διέψευσε σε τηλεφωνική επικοινωνία μας, έχει ξεκινήσει ήδη την προσέγγιση πολιτικών του φίλων από τη νότια Πιερία, με σκοπό να στελεχώσουν το συνδυασμό του τελευταίου δημάρχου του Δήμου Λιτοχώρου.

*** ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ. Ο ΤΣΙΦ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ...

Καλη εβδομαδα, τελευταια εβδομαδα του καλοκαιριου..!