PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ...ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Και να που η σημαία η ΕΛΛΗΝΙΚΗ έβαλε από κάτω την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ....
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗΗΗΗΗΗ
Ά ΡΕ ΔΝΤου ΔΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

NEA ...BLOGS....ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ, ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ..!!!!

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ....!
ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ...ΓΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ.

Έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις παρότι γνώριζε ότι είχε Aids..!!!!!!!!!

Η γερμανίδα ποπ σταρ Νάντια Μπενάισα ομολόγησε ότι προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες κάνοντας σεξ χωρίς προφυλάξεις, χωρίς να ενημερώσει τους ερωτικούς συντρόφους της ότι είναι φορέας του ιού του AIDS, πράγμα που γνώριζε.

Η γυναίκα βρίσκεται στο εδώλιο γιατί πρώην σύντροφός της στράφηκε εναντίον της δικαστικά, όταν έμαθε ότι μολύνθηκε από αυτήν. Κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ενημερώθηκε για το γεγονός ότι η Μπενάισα ήταν οροθετική από τη θεία της. Έκανε εξετάσεις και ανακάλυψε ότι και ο ίδιος είχε μολυνθεί.

Η 28χρονη Μπενάισα, μέλος του γυναικείου συγκροτήματος No Angels ομολόγησε την ενοχή της κατά την έναρξη της δίκης της. Δήλωσε μετανιωμένη ενώπιον του δικαστηρίου αλλά αρνήθηκε ότι μόλυνε ερωτικό της σύντροφο με τον ιό από πρόθεση.

Επίσης κατηγορείται ότι εξέθεσε σε κίνδυνο την υγεία άλλων τριών ανδρών από το 2000 ως το 2004, καθώς δεν τους ενημέρωσε για την πάθησή της. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει μπορεί να την οδηγήσουν στη φυλακή για ως και 10 έτη.

GREECE FOR CELEBRITIES..!!

Τι γίνεται φέτος το καλοκαίρι; Όλοι οι stars ψήφισαν Ελλάδα;
  Μετά τους Pitt-Jolie, Cruise-Holmes, David και Victoria Beckham, Goldie Hawn, Kate Hudson, Monica Belluci, κι άλλοι celebrities πάνε κι έρχονται...

Οι νέες αφίξεις συμπεριλαμβάνουν τον Leonardo Di Caprio με την αγαπημένη του, Bar Rafaeli, και η βασίλισσα της αμερικάνικης τηλεόρασης, Oprah Winfrey.

Leonardo και Bar, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, έφτασαν υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες, όπου απήλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Απέφυγαν τους παπαράτσι, αλλά έκαναν, λέει, την εμφάνισή τους σε club του νησιού περνώντας απαρατήρητοι από το πλήθος! Μα γίνεται ο Di Caprio να περάσει απαρατήρητος; Περούκα έβαλε;

Η Oprah πάλι δεν επέλεξε να παίξει το... φάντασμα στις διακοπές της στην Κεφαλονιά. Η πλέον ακριβοπληρωμένη tv περσόνα παγκοσμίως έφτασε στο νησί του Ιονίου με τη θαλαμηγό της και προτίμησε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της μέσα σε αυτή και φυσικά στις διάφορες παραλίες.

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το έργο «Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης στη θέση Σβορώνος»

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το έργο
«Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης στη θέση Σβορώνος»

Το έργο διαχείρισης και διανομής πόσιμου νερού ««Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης στη θέση Σβορώνος», εντάχθηκε στο ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013 (ΕΣΠΑ), έπειτα από την υπογραφή των σχετικής απόφασης από τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή.

Όπως τόνισε η κ. Λιονή, «οι εντάξεις έργων που αφορούν στη διαχείριση και διανομή πόσιμου νερού στην Κεντρική Μακεδονία είναι πολύ σημαντικές στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει τόσο η Πολιτεία, όσο και η Τοπική Αυτοδιοίκηση για να βελτιωθεί η ποιότητα του πόσιμου νερού που διατίθεται σε κατοίκους και επισκέπτες των επτά νομών, αλλά και για να αποκτήσουν όλες οι περιοχές επάρκεια. Οι αρμόδιοι τοπικοί φορείς ανταποκρίθηκαν στη σχετική ανοιχτή πρόσκληση και υπέβαλαν σειρά προτάσεων για τη χρηματοδότηση έργων από το ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013, με αποτέλεσμα να εντάσσονται διαρκώς έργα, τα οποία είναι σημαντικά για την καθημερινότητα των πολιτών, για τη δημόσια υγεία και για την προστασία του νερού, που όλοι γνωρίζουν πόσο πολύτιμο είναι. Στο τέλος της Τέταρτης Προγραμματικής Περιόδου πιστεύουμε πως τα ολοκληρωμένα αυτά έργα θα έχουν διαμορφώσει καλύτερες συνθήκες υδροδότησης σε σχεδόν το σύνολο της Κεντρικής Μακεδονίας. Προτεραιότητα έχει δοθεί στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων ποιότητας και επάρκειας του νερού σε συγκεκριμένες περιοχές, ώστε επιτέλους να αποκτήσουν καθαρό πόσιμο νερό και να το διαθέσουν ορθολογικά, με περιορισμό των διαρροών και απωλειών σε χιλιάδες κατοίκους. Το σύνολο των έργων συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης».


Το έργο


Η πρόταση της Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης «Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης στη θέση Σβορώνος» με προϋπολογισμό 2.583.000 ευρώ περιλαμβάνει την κατασκευή δεύτερης δεξαμενής ύδρευσης δύο θαλάμων από οπλισμένο σκυρόδεμα C20/25 συνολικού όγκου 6.000 κ.μ. στη θέση Σβορώνο, απέναντι από την υπάρχουσα δεξαμενή ύδρευσης.

ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ...!!!


ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ BEACH PARTY , ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/08/2010 ΣΤΟ BEACH BAR «LOL» ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ                   ( ΕΡΑΤΟΥΣ 20) ΣΤΙΣ 21:00 Μ.Μ.  ΜΕ
DJ CO PA…
DJ NIOSTO…
DJ NIKO SIOKA …
DJ RAF…..
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ …


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ….
(ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΟ….ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ….:)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Δημήτριο Δημητρίου.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, μετά την αποδέσμευσή του από την ομάδα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ήταν προσωπική μου απόφαση να φύγω από την ομάδα και ευχαριστώ τη διοίκηση που αποδέχτηκε το αίτημα μου. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να αποκτήσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πιερικό και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ Ν.Α. ΠΙΕΡΙΑΣ



 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ  Ν.Α. ΠΙΕΡΙΑΣ

 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΓΑ

 


Από τη Διεύθυνση Υγείας – Πρόνοιας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας ανακοινώνεται ότι,  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΟΓΑ και σε εκτέλεση του άρθρου 32 §2 του Ν.3846/2010 σύμφωνα με το οποίο για συνταγές φαρμάκων ασφαλισμένων ασφαλιστικών οργανισμών, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 150€, απαιτείται θεώρηση από τον αρμόδιο ελεγκτή ιατρό, έγινε ορισμός ελεγκτών ιατρών ΟΓΑ σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ.16/6568/11-08-2010 απόφαση Αντινομάρχη Ν.Α. Πιερίας ως εξής:

  Για την εξυπηρέτηση ασφαλισμένων ΟΓΑ που εξυπηρετούνται από το Κ.Υ Αιγινίου, τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη και ώρες από 12:00 έως 13:30 στο χώρο του Κ.Υ Αιγινίου.

  Για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων ΟΓΑ κάθε Τετάρτη και ώρες από 9:00 έως 12:00 στα Γραφεία της Δ/νσης Υγείας και Πρόνοιας.
  Για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων ΟΓΑ στο χώρο του Γ.Ν. Κατερίνης τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη και ώρες από 12:30 έως 14:00.   

 Στο χώρο του ΨΝΠΟ θα υπάρχει ελεγκτής ιατρός κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρες από 10:00 έως 13:00.

Ο ΑΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7μμ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ..

ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑ..!!!!

Στις αρχές του 2010 ο παγκόσμιος στόλος αποτελούνταν από 46.948 πλοία.

Την κυρίαρχη θέση στην παγκόσμια ναυτιλία διατηρεί και το 2010 η ελληνόκτητος ναυτιλία, η οποία παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση που επηρέασε αρνητικά τον κλάδο, κατέχει το μεγαλύτερο εμπορικό στόλο με μερίδιο 15% της παγκόσμιας χωρητικότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Institute of Shipping Economics and Logistics - ISL, μέσα στο 2010 οι Ελληνες πλοιοκτήτες διατηρούν την πρωτοκαθεδρία τους, αφού σε επίπεδο χωρητικότητας ελέγχουν 187,5 εκατ. dwt.

Μάλιστα, ο ελληνικός εφοπλισμός στη διάρκεια του έτους με τις επενδύσεις που κάνει τόσο σε νέες ναυπηγήσεις, όσο και στην secondhand market, υπολογίζονται μέχρι τώρα περίπου στα 11 δισ. δολάρια, βάζει τις βάσεις για τη διατήρηση της ηγετικής του θέσης και τα επόμενα χρόνια.

Στην αναφορά του ISL, ως δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη καταγράφονται οι Ιάπωνες με 183,2 εκατ. dwt, τρίτοι οι Γερμανοί με 104,1 εκατ. dwt, τέταρτοι οι Κινέζοι με 101,9 εκατ. dwt και πέμπτοι οι Κορεάτες με 44,4 εκατ. dwt.

Αναφορικά με τις σημαίες των πλοίων το ISL επισημαίνει ότι ο Παναμάς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 287 εκατ. dwt και 23,2% μερίδιο αγοράς, η Λιβερία ακολουθεί με 141 εκατ. dwt και 11,4% μερίδιο αγοράς και τα Marshall Islands είναι στην τρίτη θέση με 76 εκατ. τόνους και ποσοστό 6,2 εκατ. τόνους.

Αναφορικά με τις σημαίες που προτιμούν οι πλοιοκτήτες το Ινστιτούτο επισημαίνει ότι οι Ελληνες εφοπλιστές έχουν στην ελληνική σημαία το 31% του στόλου τους, και το 61% σε ξένες σημαίες. Οι Ιάπωνες έχουν το 92% του στόλου τους σε ξένες σημαίες, ενώ η τρίτη μεγαλύτερη ναυτιλιακή κοινότητα του κόσμου με όρους χωρητικότητας, η γερμανική έχει το 83,5% του στόλου της σε ξένες σημαίες στο τέλος του 2009.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


Την Τρίτη 17 Αυγούστου, στις 10.30 το βράδυ
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»
ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
με τον Γιάννη Τσιμπονίδη
Θέμα: «Η ασθένεια βερτιτσίλιο της ελιάς»



H εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 17 Αυγούστου 2010, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Η ασθένεια βερτιτσίλιο της ελιάς»

Ονόματα προσκεκλημένων:


ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΚΡΙΜΟΥΡΑΣ
Ιδιοκτήτης ελαιουργείου Σκοτίνας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΟΥΡΑΣ
Γεωπόνος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος

Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δραματική πτώση στον τουρισμό το φετινό καλοκαίρι υπογραμμίζει στον Flash 96 ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ενοικιαζόμενων Δωματίων. Ο Κώστας Μπρεντάνος εκτιμά ότι η μείωση των αφίξεων τουριστών αγγίζει το 11% ενώ στα έσοδα η βουτιά φτάνει ακόμη και το 25%.

Την αντίδρασή της για τις μειώσεις στις τιμές των συμβολαίων του 2011 τις οποίες προτείνει ο γερμανικός ταξιδιωτικός οργανισμός ΤUΙ στις τουριστικές επιχειρήσεις εκφράζει η Συνομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ), σύμφωνα με Το Βήμα. Οι προτεινόμενες τιμές δεν ξεπερνούν τα 6 με 8 ευρώ το άτομο, όπως επισημαίνει η Συνομοσπονδία, χαρακτηρίζοντάς τες «ξεπούλημα», καθώς διαμορφώνονται κάτω από τον μέσο όρο.

ΦΕΣΙΑ

Πάνω από 1 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε στο 7μηνο Γενάρη με Ιούλη 2010 η αξία των ακάλυπτων επιταγών και απλήρωτων συναλλαγματικών, ποσό που αντιστοιχεί σε φέσια ύψους 6,3 εκατ. ευρώ για κάθε εργάσιμη μέρα!