PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Καθήκοντα Προέδρου στο Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητικών Κέντρων και Άθλησης Δήμου Κατερίνης  αναλαμβάνει ο Χαράλαμπος Καρατζόγλου.
Η σχετική απόφαση λήφθηκε στη χθεσινοβραδινή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατόπιν της παραίτησης - για προσωπικούς λόγους - του μέχρι πρότινος προέδρου Γιώργου Γκοτζαμανίδη.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ .....

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ
ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.....!!!!



ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ...ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ!!!!!!


ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΟΜΒΟΣ ΣΤΗ "ΣΒΟΡΩΝΟΥ"

...ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ.

ΒΑΤΑΝ: ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟ "ΠΕΥΚΟ"

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΝΥΞΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΚΑΥΣΩΝΑ


Τους 39 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΧΕΠΑ


Επιστολή στην υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έστειλε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης για το θέμα του Ογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες καρκινοπαθών ή συγγενών τους για την παύση λειτουργίας του ογκολογικού τμήματος, ο κ. Ψωμιάδης καλεί την υπουργό να ενεργήσει τα δέοντα ώστε να ξαναλειτουργήσει άμεσα και να επανδρωθεί επαρκώς το εν λόγω τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ώστε να μην χρειάζεται να απευθύνονται οι ασθενείς στο ήδη βεβαρημένο Θεαγένειο.

Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ 2500 ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ...!!!

Μετά από συζητήσεις ΠΑΟΚ και Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τις μετακινήσεις των οπαδών στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια για την φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο πλευρές συνυπολόγισαν τυχόν κινδύνους λόγω της ιδιαιτερότητας της ελληνοτουρκικής μονομαχίας και αποφάσισαν ότι θα μετακινηθούν 2.500 οπαδοί στην Κωνσταντινούπολη.

100 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΠΡΟΣΕΧΩΣ


Tην προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί το δεύτερο "πακέτο" υποψηφίων που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Θα πρόκειται και πάλι για υποψηφίους Δημάρχους, όπως έγινε και με το προηγούμενο "πακέτο" που ανακοινώθηκε και το οποίο περιελάμβανε, κατά κανόνα, νυν Δημάρχους, οι οποίοι είχαν εκλεγεί με τη σημαία του Κινήματος στις εκλογές του 2006.

Η νέα ανακοίνωση θα περιλαμβάνει, κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, τα ονόματα περίπου 100 υποψηφίων, δημάρχων, οι οποίοι θα έχουν τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος. Έτσι, το ΠΑΣΟΚ θα έχει ανακοινώσει το 50% των υποψηφίων δημάρχων, οι οποίοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα έχουν το "χρίσμα" της "Ιπποκράτους".

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ



«Θέμα ημερών είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στην κεντρική πλατεία και να αποδοθεί το έργο στους δημότες». Αυτό ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.



 «Τα όποια προβλήματα τα οποία αφορούν την εργολαβία που ανέλαβε το έργο – και τα οποία εξήγησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του - ξεπεράστηκαν και το έργο τελειώνει» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κος Σατραζέμης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου, σας προσκαλούμε σε συνέντευξη τύπου, που θα παραχωρήσουν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Χαράλαμπος Καρατζόγλου και ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Μιχάλης Σαχπεκίδης, την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010 και ώρα 12:00 μ., στο Δημαρχείο Κατερίνης.