PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Ωρα 20.26

"Κλείδωσε" στο όνομα του Σάκη ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ εν ενεργεία Δημάρχου Λιτοχώρου, η υποψηφιότητα για τον Δήμο ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. Ο ...κύβος ερίφθη κι έτσι το θρίλερ εξ όσων γνωρίζουμε ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΝΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Πότε θα βγάλει το ΠΑΣΟΚ Πιερίας του ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ;;;;
Χα χα χα το άλλο με τον ΤΟΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ;;; Χα χα χα
ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΔΩΣΩ;;; 
ΣΤΙΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2011
χα χα χα
χι χι χι
χο χο χο
χου χου χου

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ;;; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩΩΩΩΩ

ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ... Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ - ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ

Νεο τελευταιας στιγμης!

η κατερινα Νικολαιδου αθλητρια του Ν.Ο.ΚΑΤ πριν απο λιγο προκρίθηκε στον μεγαλο τελικο του παγκοσμιου πρωταθληματος κωπηλασιας στο Racice της Τσεχιας!
αυριο το πρωι τρεχει
τον μεγαλο τελικο με πολλες ελπιδες ακομα και για το χρυσο

Καλλιστεία 2010 στον Μακρύγιαλο Πιερίας

ρεπορτάζ: Λάγιος Απόστολος, Δημοσιογράφος Πιερίας
Υπέροχα κορίτσια δρόσισαν με την παρουσία τους την καυτή καλοκαιρινή βραδυά καλλιστείων πού έγινε στον Μακρύγιαλο Πιερίας. Δυναμικές, μοντέρνες, κι εντυπωσιακές οι υποψήφιες του διαγωνισμού ομορφιάς ήταν όλες αποφασισμένες να γίνουν star! Μιά από αυτές τα κατάφερε. Όλες οι άλλες έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία. Η φετινή οργάνωση στον Μακρύγιαλο ήρθε με καλοκαιρινή αύρα, δυνατό παλμό και fun διάθεση, ν' ανοίξει το δρόμο για μία  λαμπερή καριέρα στα πιό ξεχωριστά κορίτσια.
Ρίχνει τούς προβολείς στην  ομορφιά, στον αέρα, στο στύλ και το ταπεραμέντο της σύχρονης ελπίδας πού δεν ονειρεύεται μόνο, αλλά τολμά να διεκδηκίσει.
Δέκα εντυπωσιακά κορίτσια πήραν μέρος.Τρείς διακρίθηκαν και πήραν τον τίτλο της Μίς Μακρύγιαλος,Μίς Πιερία και Στάρ Πιερία.Τά καλλιστεία παρακούθησαν πλήθος κόσμου.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ...ΛΑΟΣ

ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ... ΜΑΣ!

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ...


ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ...ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι νέοι της πρώην ΠΙΕΡΙΑΣ μου βρήκαν σ αυτό το σήμα την ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ των ΙΔΕΩΝ και των ΟΡΑΜΑΤΩΝ τους... Αυτό θα είναι το σήμα του νέου συνδυασμού τους που θα κερδίσει στις επόμενες εκλογές! ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ Ή ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ...ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ...ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΗΤΡΑΣ!!!

Mετά τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΛΥΖΟ και την υποψηιότητά του ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ στον ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, οι πληροφορίες λένε πως ήρθε η ώρα της πορείας στο μέλλον του παρελθόντος! Οι πληροφορίες δίνουν τον ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΑ υποψήφιο για ...υποψήφιο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ με τον ...Πανίκα! Λέτε να βγούμε αληθινοί; Εκτός βεβαια αν τον φάει στην στροφή ο άλλος υποψήφιος για ...υποψήφιος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ!
 Βέβαια ο πρώην ...πρώην Υφυπουργόπουλος το ...διαψεύδει! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ;;;
ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΕΜΠΙΡΟΤΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΗΤΡΑΣ! Έ ρε γέλια... Αχ αυτή  η ΝΕΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

ΠΕΣ ΠΕΣ ΠΕΣ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ...ΜΕΙΝΕΙ!!!

Παλεύει η "φουκαριάρα" η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ εκεί στην ΒΟΥΛΗ για τους ΑΓΡΟΤΕΣ για την ΥΓΕΙΑ για τους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ... ΑΛΛΑ! ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ... Μιά γυναίκα ΝΕΑ με ΟΡΑΜΑ και ΙΔΕΕΣ, σε ένα τέτοιο ΚΟΜΜΑ όπως το ΝΕΟΠΑΣΟΚ, τι να κάνει;;; ΟΜΩΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ. ΠΕΣ ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ...ΓΙΝΕΙ!

ΧΑΙΡΕ ΒΑΘΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟ - ΤΟ ΜΕΤΡΙΟΤΙΠΟΤΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ

Αν πιστεύετε ότι στο ...βαρέλι του ΜΕΤΡΙΟΤΙΠΟΤΑ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και των ΠΟΛΤΙΤΙΚΩΝ της ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ πιάσαμε πάτο, έ λοιπόν ακούστε κι αυτό...
ΤΟ ΜΕΤΡΙΟΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...ΠΑΤΟ! ΧΑΙΡΕ ΒΑΘΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟ...